Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2014 00:22 - Идва мир и предстоят велики времена !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2350 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СаЛуСа
22 август 2014 г.

Мнозина от вас приеха, че времето тече по-бързо в сравнение с преди и ще продължава да е така, тъй като то ви носи в по-високите вибрации. Всичко това е част от неизбежните промени, които се случват и които са необходими, за да доведат Новата Епоха до съществуване. С това идва и добре дошла промяна за населението на Земята, което е повлияно по такъв начин, че се придвижва към ново ниво, където има по-малко негативност. Това ще продължи докато по-ниските вибрации повече няма да могат да съществуват и мирът ще се е установил на Земята. Няма начин напредъкът да бъде спрян от тъмните сили, тъй като това е постановено от по-висшите сили, които управляват съдбата ви. Докато имате свободна воля има също и правила, които оформят бъдещето ви в съответствие с Плана за Човека.

Каквото и впечатление да добиете спрямо това, което се случва, имайте предвид, че бъдещето ви вече е начертано. Абсолютно нищо не може да промени съдбата ви да излезете от по-ниските вибрации и да се насладите на нивата на Светлината, които са свободни от тях. Очаква ви славно бъдеще, когато ще срещнете истинското си семейство и ще се върнете към Висшия си Аз. Ще е нужно време, но вашето възприемане на времето вече се променя, тъй като изпитвате ускорението на времето. То всъщност не е постоянно, което вече ви е известно, и накрая ще навлезете в бъдещето, където всичко съществува в Сега. Даже сега, когато се връщате към по-висшите нива, следвайки прехода си след „смъртта” на физическото си тяло, изпитвате много такива промени. Това е стъпка по-близо до истинската реалност, в която съществувахте между животите от хилядолетия време, която ви служи, за да ви напомня за по-висшето ви състояние на съществуване.

Земното ви съществуване е суров тест за способността ви да преодолявате по-ниските вибрации, докато същевременно продължавате да еволюирате. Това е ниво, където душите могат да се въплъщават, за да отбележат духовен напредък много по-бързо в сравнение с по-висшите нива. Уроците могат да се разиграват така, че да съответстват на нивото на вибрацията ви и колкото по-висока е тя, толкова по-бързо можете да напреднете. Никой не ви форсира да изпитвате с друга скорост, освен с тази, с която се чувствате удобно. Ето защо толкова много души са на доста различни етапи от еволюцията. Може да звучи изключително трудно да напреднете в такива обстоятелства, но все пак това е идеалната ситуация, където могат да бъдат поети толкова много възможности. Ние отново ще повторим, че всяка душа има Водачи и Учители, които я придружават. Те ви помагат с напътствието си, като същевременно се гарантира, че те не пречат на свободната ви воля.

Скъпи Души, можете да се чувствате в безопасност и обгрижвани, когато разигравате последните си дни от времето си в по-ниското измерение. Вашите Водачи и Наставници ви пожелават успех и ще направят всичко, което е позволено, за да ви помогнат, като се гарантира спазването на свободната ви воля. Когато имате съмнения и се тревожите от негативните енергии, вие ги привличате към себе си, което увеличава вашата уязвимост. Вие може да предизвикате случването на това нещо, което не желаете да се случи, ето защо мислете позитивно винаги и поддържайте фокуса си върху целта си. Бъдете сигурни, че този период в живота ви е изключително важен, защото, ако не успеете да достигнете по-висшите вибрации, сте обречени да останете в по-ниските измерения. Разбира се, ще имате възможност да постигнете целите си в друг цикъл, но е мъдро да вложите усилия да успеете сега, тъй като сте стигнали толкова далеч.

Ние продължаваме да ви защитаваме от външна намеса, тъй като други цивилизации се интересуват от вашия напредък. Опитът, който поемате, привлича интереса на много от тях поради разнообразието на същества, които участват в него. От цялата Вселена дойдоха души, за да наблюдават или да участват в края на времената и наистина се струва да се изтъкне, че всъщност всички вие сте Космически Същества. Домът ви не е на Земята и мнозина от вас дойдоха доброволно, за да помогнат на другите да се извисят от по-ниските вибрации. С вашия опит и по-високи вибрации вие имате увереността, че можете да избегнете да сте привлечени от по-ниските вибрации. Разбира се, ние отблизо наблюдаваме напредъка ви и сме винаги на разположение да ви напътстваме. Адмирираме вашата упоритост и решимост да изпълните мисията си, а душите, на които помагате, вечно ще са ви благодарни. Наистина, всеки има полза от такава ситуация, тъй като никой опит не е без стойност.

Всяка душа, свързана със Земята, придобива знание чрез опитите си и това е, както бихте казали, опит - бърза писта – който много други желаят. Въпреки това, по-ниските вибрации са такива, че могат да ви въвлекат надолу и може да забравите истинската си мисия. Именно тук Водачите ви работят близо до вас, за да ви върнат отново на предначертания ви път. Голяма част от контакта с тях се осъществява, когато спите и сте вън от тялото си. Тогава се извършва много добра работа и когато сте разрешили проблемите си, вие ще откриете, че се будите, чувствайки се леки и освежени. Това е добра причина да следвате интуицията си, когато търсите отговори от тях. Никога не сте изоставени или сами, въпреки че има моменти, когато се чувствате нежелани или неудобно. Както често казвахме, можете да ни призовавате винаги и ние ще отговорим по най-добрия начин, без да влияем на жизнения ви план.

Имате поговорка за „затишието преди бурята” и ние можем да ви кажем, че ”бурята” достигна върха си и много скоро ще започне период на спокойствие. Можете да допринесете за това, като живеете като пример за човек, който е наясно и който разпростира Любовта и Светлината надлъж и шир. Идва мир и предстоят велики времена и вече много Служители на Светлината полагат основите на Новата Епоха. Отново ви уверяваме, че нищо няма да спре напредъка в Новата Епоха и вие вече сте стъпили с двата крака на пътя към нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да се свържа с вас с новината за напредъка, който се отбелязва. В някои отношения той е бавен чрез вашия начин на отмерване на времето, но все пак от наша гледна точка нещата се разрешават бързо. Ние сме членове на Галактическата Федерация на Светлината и се грижим за вашето добро и за успешното ви бъдеще. Ние сме Едно и когато се издигнете ще се обединим, тъй като продължаваме работата си за Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/22-2014.html


image



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183675
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031