Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2014 12:54 - Вълни души
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.01.2015 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Долорес Кенън
Indigo Incarnations and DNA Upgrades

Открих, че има 3 вълни на преродени на Земята в днешно време души.

Първа вълна - родени някъде след 1950 година и през 60те години.

Особеното на хората от тази вълна е, че те не искат да са тук, не харесват да са на Земята, не харесват насилието. Те искат да си отидат у Дома, но не знаят къде е Домът им. Те само знаят, че Домът им не е тук. Те са много внимателни хора, не искат да нараняват другите. Те са тук и помагат за промяната чрез това, че съществуват. Те живеят както другите хора, но им е много трудно. Те не се чувстват на мястото си. И може да се разбере защо, говорила съм с хора от целия свят. Те си имат семейство, домове, работа, но не искат да са тук, искат да си отидат у Дома. И някои от тях са имали опити за самоубийство, особено в младостта си, защото не могат да понесат да са тук. Но след като работих с тях, те разбраха и се промениха и казват - "Ок, не ми харесва тук, но ще си свърша работата". Това са хората от първата вълна. Друга характеристика на тези хора е, че те не харесват насилието, но те могат да разберат емоциите. Гневът и страхът ги разстройват, парализират, не могат да се справят с тях. Много от тях се чувстват самотни, защото емоционалният свят на Земята е толкова хаотичен. Земята е планета с много предизвикателства. Трябва да си много смел, за да дойдеш на Земята и изживяваш това тук. Тук на Земята, ние трябва да научим за емоциите и ограниченията, и за някои хора, това е много трудно.

За втората вълна души е малко по-различно.

Те са родени от 1970 г. до 1980 г.. Аз ги наричам антените, генераторите, контактьорите. Те са различни, нямат същите проблеми като на тези от първата вълна. Те са тук, не, за да правят нещо, а да бъдат. Енергията, която се генерира през тялото им, повлиява всеки, който е в контакт с тях. По този начин те помагат за промяната в света. Те работят за себе си или вкъщи. Те са много внимателни и повлияват всеки, който е в контакт с тях, дори в магазина. Много позитивна енергия. И двете групи не искат да имат деца. Те казват, че около тях има предпазен слой, който ги предпазва да не натрупват карма. Повечето не желаят да имат деца, защото чрез децата се натрупва карма. Те искат да си свършат работата и да се махнат от тук. Не искат да се задържат на Земята. Те искат да се върнат там, откъдето са дошли. Те са само доброволци. И когато ги попитам, защо първата група има толкова много проблеми, а втората вълна нямат, те казват: някой трябва да започне, да бъде пионер, да покаже пътя. За това, те имат толкова трудности, така че да е по-лесно за втората група да следва пътя.

Третата група души са новите деца.

Родени са от 1990 г. до сега. Ние вече ги познаваме. Те са различни. Те донасят подарък за света. Тяхната енергия е различна. Те казват, че тяхното ДНК е вече променено. Върху нашето ДНК се работи непрекъснато, това е и част от програмата с отвличанията. Всичко, което се случва е в резултат на тяхното променено ДНК, но те са много загрижени за храната, за замърсяването на въздуха и това, което правим с телата си. Така, че те са били много разтревожени за това, какво ние правим със себе си. Когато ги попитах: не можахте ли просто да ни кажете, "спрете с тези атомни опити?", те казаха:" Ще бъде вмешателство", а те респектират този закон. Така че те са измислили друг план, който аз намирам за брилянтен, мисля, че може да бъде измислен само от Този, който ни е създал: "Добре, не можем да извършим вмешателство от вън, но ще го направим по друг начин - от вътре". Работила съм с хора под регресия. Те помнят, когато са дошли тук. Те са били много щастливи на тяхната си планета и че са заедно с Бог, и ги питам: "Защо дойдохте на Земята?" И те отговарят: "Аз чух Зов !", и това се повтаря с всичките ми клиенти - "Аз чух Зов, и трябваше да дойда. Земята бе в опасност и аз се явих доброволец." Защо стотици хора ще повтарят едно и също ? Има нещо в това. Те изглеждат както теб, нямат съзнателен спомен от там, откъдето идват.

https://www.youtube.com/watch?v=xBEasAiazP8

image





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184429
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031