Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 15:24 - Вярвайте и ще се сбъдне !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Вярвайте и ще се сбъдне!" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Няма нищо по-просто, от това да обсъждаш очакваното, няма нищо по-просто от това да говориш за нещо, към което ти самият нямаш никакво отношение, и няма нищо по-просто, от това да очакваш нещото, което не ти принадлежи, но настъпва това Велико време, когато изведнъж от теб самия зависи Бъдещето, при това не само твоето лично Бъдеще, а и Бъдещето на цялата цивилизация!

2. Разбира се, понякога се получава и така, че се променя Бъдещето на човечеството, а самият човек остава някак си така встрани, но днес измененията за човечеството стават определящи за всяка една Същност (за всеки един човек), тъй като ГОЛЯМОТО днес, се отразява на МАЛКОТО, и друго не може да бъде, тъй като ГОЛЯМОТО (ЦЯЛОТО) днес е много по-важно от МАЛКОТО! Повтарям: измененията на МАЛКОТО днес, в този Исторически момент, в много голяма степен зависят от ЦЯЛОТО!

3. Без да се разкъсва еволюционната верига и разбира се, принципът „така както в ГОЛЯМОТО, така и в МАЛКОТО” да си остава основа на основите във Вечността, но МАЯКЪТ на Вечността си съществува и от ГОЛЯМОТО зависи съдбата на МАЛКОТО, и от това измъкване няма, тъй като векторът (посоката) на Маяка на съдбата на хората зависи и от тях самите, и от тяхното ниво на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО.

4. Но решението на „малките” хора е много важно за Великата съдба на човечеството, защото МАЯКЪТ на съдбата на ЦЯЛОТО се отклонява от своя вектор единствено благодарение на мисълобразите и на промисъла на „малките” хора, и Аз, Отец Абсолют, следя за съдбите на всички хора, а по-добре да кажа, следя за всеки един човек, вървящ по своя път към Истината, определяйки, кога все пак трябва да настъпи този Момент на Истината, и в каква посока трябва да бъде насочен Маяка на съдбата на цялото човечество, определяйки неговото Бъдеще!

5. Аз съм учуден, но за първи път МАЯКЪТ на съдбата се е изместил така както трябва и в този момент, когато неговия звук ще достигне до ушите на хората, може да се каже, че човечеството (повтарям: благодарение на Хиперборейците, а по съвременному – благодарение на Русия, и тук няма какво да се прибави или да се премахне) има Велико Бъдеще и фактически може да разчита на завръщането си към своите Източници (Корени) – тогава, когато Боговете са се спуснали на Твърдта, тъй като пътят избран от шепа хора, потомци на Хиперборейците, предопредели Бъдещето не само на цяла Русия, но и за цялото човечество – това Бъдеще, което всички предишни цивилизации не успяха да достигнат доказвайки, че пътища (в бъдещето) за хората без Бог няма и не може да има никога!

6. Повтарям за някои хора, имащи за всичко свое мнение, различно от Моето и обсъждащи това, което за тях е невидимо и няма да бъде видимо никога: събитията, за които става дума, все пак СА (СЪМ) това, което ги очаква всички хора на Планетата, но за едни от тях това ще се превърне във възвисяване в Дух, тоест в спасение, а за други, това ще се обърне в лично тяхна трагедия, тъй като застаналият против Бога е вече обречен! ПървоТворецът не може да се примири с това, че творимото или сътвореното от Него е НЕСЪВЪРШЕНО до такава степен, че се осмелява да пречи и дори и да се изправя срещу това, което е негово Начало, а такова нещо в МНОГОСТЕПЕННОТО Пространство на Висш порядък и Висше СЪВЪРШЕНСТВО вече не се прощава.

7. Светът или Пространството е скроен според Каноните на Мирозданието, а това означава, че светът и всичко в Него, живо и неживо, е сътворено по същия начин СЪВЪРШЕНО, а на човекът, освен всичко останало, му е дадено още и ПРАВО да твори не само себе си, своето вътрешно „Аз”, но и да твори обкръжаващия го свят, и от усърдието на хората, от тяхното вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО зависи ГОЛЯМОТО! Аз ви говоря за Природата, Аз ви говоря за самата Планета, тъй като независимо от това, че Бъдещето на Планетата (човечеството) е определено вече от Хиперборейците като Бъдеще на СъТворчеството на Богохората с Бог, независимо от това, хората така и не Ми доказаха, че ПРАВОТО дарено им на тях – да ТВОРЯТ – е било използвано за Благо, тъй като несъвършеният краде СЪВЪРШЕНСТВО, а СЪВЪРШЕНИЯТ увеличава СЪВЪРШЕНСТВОТО, издигайки се в своя промисъл до Върховете на Боговете!

8. Още веднъж искам да ви напомня на вас Истината, която вие много добре знаете, но по незнайни причини някак си я забравяте, настъпвайки постоянно „едно и също гребло”. Аз ви говоря за поговорката „каквото попитало, такова се обадило” („какъвто въпросът, такъв и отговорът”), тъй като вашето отношение към самите себе си и към Планетата, а сега вече, и към Вселената, представлява от себе си пример за най-потребителското отношение на човека – човекът за час, но сега вече вие твърде добре знаете, че Светът е вечен, така както са вечни и всички хора, създадени по Мое подобие, а това означава, че всеки мисълобраз се отразява върху вас, се отразява на вашата съдба! Аз още в първата си книга Откровения ви говорих и ви предупреждавах с думите – „така както мислите, така и живеете”!

9. Това, което става с вас сега, с вашите съдби, и в края на краищата, със съдбата на човечеството (ЦЯЛОТО), е съдба на Началото на Началата на вашето прозрение, тъй като прозрелият не може да се спре, защото зрящият Е (СЪМ) вървящ към Бога и нищо не може да спре зрящия! Днес, макар и не цялото човечество, но зрящите вече могат да се разберат сами със себе си, къде е Истината, къде е Правдата, и къде е лъжата, но най-важното е, че те могат да се разберат сами със себе си и да отворят очите на тези, които все още не могат да разкъсат пътищата си с Мамона, тъй като Мамонът води хората в Тъмата, а зрящите водят хората към светлината!

10. Затова днес активността на зрящите или намерилите вече своя път към Бога е много важна, тъй като зрящите водят хората към светлината, тоест, зрящите водят хората към Бъдещето, а Бъдеще на хората без Бог просто няма! Повтарям: Бъдещето на хората Е (СЪМ) Бог, Е (СЪМ) Мое присъствие в живота и съдбите не само на зрящите, но и на засега незрящите!

11. Бъдещето на хората Е (СЪМ) БОГОДЪРЖАВИЕ наречено от вас и от Мен – Божествена монархия Святая Рус, и Бъдещето на хората е заключено само в тези думи, само в тази структура на Висш порядък и Висша справедливост, в която на тази шепа Богохора или така както Аз ви казвах по-рано, на тези триста спартанци, им е дадено ПРАВО да защитят (запазят) Светлината, да запазят Бъдещето на човечеството.

12. Пътят никак не е лесен, мога да кажа дори, че пътят е доста сложен, тъй като да се ходи със (в) Светлина в тъмната стая, в която Мамона е натикал човечеството, не е безопасно, но тъмните сенки ще изчезнат единствено тогава, когато всички народи подхванат Светлината от ръцете на Русия и разберат, че тази Светлина Е (СЪМ) СВЕТЛИНАТА на БОГА, Светлината на Истината!

13. Но дори и най-трудният път с Бога в Душата си, а именно точно този път им се падна на Хиперборейците, а сега и на Русия, все едно, Е (СЪМ) път към Върховете на ДУХОВНОСТТА, който без СъТворчество с Бога няма никакъв смисъл, и единствено с Мен, и единствено с Бог, с Единия Бог, Русия ще си върне ПРАВОТО да бъде Духовен водач на човечеството!

14. Затова обаче, тя ще трябва да се пречисти от всички минали догми и грешки по пътя на Духовното възвисяване, тъй като Бъдещето за нея и за цялото човечество Е (СЪМ) Бъдеще чрез покаяние и пречистване в Дух, защото твърде много проблеми са били натрупани от незрящите, и да се решат тези проблеми, тоест да се пристъпи в Бъдещето на Богохората, да се завърне към Източниците (корените) без да се отворят очите, тоест без промисъла на зрящия, това е просто невъзможно!

15. Пътят на вървящите първи, пък макар и със Светлината на Бога не е сладък, но СъТворчеството с Бога Е (СЪМ) потвърждение на това, че вие сте вече почти до целта и колкото по-бързо вие, Моите Воини на СВЕТЛИНАТА, помогнете на хората да прозрат, толкова по-бързо ще се промени Света и вие (Аз не говоря за обикновените „малките” хора) скоро няма да познаете не само Русия, но и цялата Планета Святая Рус, тъй като за Мен това отдавна е едно и също, и ако незрящите засега са твърде много, то вината за това не е в Хиперборейците и не е в Русия, а в тях си самите, защото те отдавна са паднали в бездната на Мамона, променяйки (заменяйки) Светлината на Тъмнина!

16. Вървящите в тъмнината все още ще си получават върху себе си цицините и драскотините, но СВЕТЛИНАТА НА БОГ ще ги спаси, защото Творецът е във всички хора и прозрението ще настъпи много скоро и това ще бъде прозрение в Дух! Прозрението е вече предопределено, тъй като СВЕТЛИНАТА родена на територията от океан до океан, ще се разпространи по цялата Планета! Така съм решил Аз, Сам, Отец Абсолют!

17. Всичко е вече готово за ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството в съответствие с Каноните на Вечността, а най-вече във връзка с Моите ПЛАНОВЕ, които Аз, така както и Своята ВОЛЯ, не променям никога, а това означава, че вашето Бъдеще е вече предопределено, затова, обръщайки се към вас с последните думи преди Квантовия преход, искам да ви кажа: ВЯРВАЙТЕ, И ЩЕ СЕ СБЪДНЕ! Но за да се СБЪДНЕ, вие трябва да проявите АКТИВНОСТ – именно това, което Аз сега наблюдавам по цялата територия на Русия, и да кажете своята дума – какви искате да видите себе си, Русия и Святая Рус, тъй като благодарение на Вас, Воините на Светлината, тази Територия си върна ПРАВОТО да бъде Духовен водач на човечеството!

18. Днес човечеството е доста агресивно настроено против Русия, но повярвайте, така са настроени не хората, а тези, които са узурпирали ПРАВОТО да решават съдбата на Богохората, оставяйки си при това НЕСЪВЪРШЕНИ, тоест, от миналото, което никога повече няма да се върне! Бъдещето за хората от целия Свят (от цялата Планета) почуква от Русия и повярвайте, никой, никой от хората няма да възразява, когато ЗНАМЕТО НА БОГА, повдигнато от Русия, ще покрие цялата Планета, като ЗНАМЕ НА НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА! Искам още веднъж да повторя Своите Думи: ВЯРВАЙТЕ, и ще се СБЪДНЕ, тъй като казаното от Бога Е (СЪМ) Истина, Е (СЪМ) БЪДЕЩЕ!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
19.08.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1351
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-19.08.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184770
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031