Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 16:43 - Снемане на Защитната Енергийна Кристална Бариера от Млечния Път
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2051 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.08.2014 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Послание от Източника.
Снемане на Защитната Енергийна Кристална Бариера от Млечния Път
5 август 2014 г.

Приветствам ви вас, възлюбени Мои деца! Аз съм Източникът, Творецът на Мирозданието.
Моето Послание към вас – това е Избор, пред който вие заставате, без това да зависи от вашето Ниво на Осъзнатост и вашето Ниво на Духовност.
Скъпи Мои, вие знаете за това, че Звездата Бетелгейзе се взриви и нейната Енергия се е разпространила в обширни Сектори (Зони) на Вселената. От тази Енергия беше засегната много голяма част от Пространството…. На Човешката Цивилизация се оказваше помощ от много Същества на Светлината по сътворяването на Енергийно Кристално Огледало, което представляваше Високочестотен Екран, защитаващ от въздействието на разрушителната Енергия, освободена по време на взрива на Звездата Бетелгейзе.
Всеки един от хората в този сложен период правеше Избор… Сега ви казвам на вас за това, как този ваш Избор е повлиял, преди всичко на вас самите.
Имаше такива от Моите деца, които подобно на щраус, решиха да скрият своето Съзнание в пясъка (да заровят главата в пясъка), да не чуват, да не почувстват ….. Моя зов.
Имаше такива, които откликнаха на Моите слова и оказаха помощ в изграждането на Защитния Енергиен Кристален Екран. Всеки един направи своя Избор. Сега Защитния Екран се снема от Мен, тъй като всеки стоеше пред своя Избор, и всеки го направи.
Вие се разделихте на два съвършено различни Еволюционни Потоци… На два различни биологични Вида. На тези, които си остават в енергиите на 5-тата Раса и на тези, които влизат (или вече са влезли) в 6-тата Раса.
Вашият Избор (който всеки един от вас е направил) ви води вас по различни Пътища. Те дотолкова са различни, че на едно и също събитие вие ще реагирате по съвършено различни начини на всичките 6 Нива на Възприемане на Реалността.
Защитният Екран, така както бях казал, това е временна мярка, за да може вие, като Еволюционен Поток да се адаптирате към малка доза на облъчване (нещо подобно на това, когато вашият имунитет се старае да изработва антитела под въздействието на ваксините).
Не всички се адаптираха. Не успяха да се адаптират….тези, в които няма Любов….тези, които отричат Моите слова….. И тези, които влязоха в Тъмнината, приемайки я за светлина.
Скъпи Мои, вие стоите пред прага на промени… Преди всичко на изменения на своите собствени възможности, като Същества на светлината.
В този момент, в който бъде снет Енергийният Кристален Защитен Екран, освободените енергии от взрива на звездата Бетелгейзе, ще погълнат Млечния Път, съединявайки (свързвайки) се с цялата (с всички видове) Материя (свързвайки цялата Материя) на първите 5 Нива ( в първите 5 Измерения) от 1-во, до 6-то Измерение.
Ще започнат Процеси на Изменения на Генетичния Код на Живата Материя. Като Вид, вие ще трябва да се готвите за Планетарен Контакт с извънземни разумни Форми на Живот.
Датата, която на вас ви е известна, като Дата на отваряне на Вратите ще открие пред вас Вратата на Великите Възможности. За тези, които взеха участие в сътворяването на Защитната Бариера – това ще бъдат Велики Възможности. Но за тези, които се отказаха – това ще бъде отваряне на Кутията на Пандора.
Деца Мои, много от вас ще си отдъхнат с облекчение. Връзката между Мен и вас ще стане по-силна. Връзката между Светлината и Носителите на Светлината в лицето на спасилите се (тъй като вие сами спасихте себе си чрез своя Избор) ще се усеща навсякъде.
Изборът винаги за всички е един и същ във всички Времена – да се Сътвори Света или да го Разрушим. Да не се направи Избор (бездействието), това също е Избор на Разрушението.
Датата на отваряне на Вратите 08.08.2014. – това е датата на снемане на Защитната Кристална Бариера.
Дойде време, деца Мои, вие изцяло да усетите в себе си, какво означава да бъдете Същества от 6-та Раса на Майката Земя.
Тази дата не е символична. Тази дата се явява начало на Изменението на Генетичния Код на всички Живи Форми на Материята на Млечния Път. Вие се явявате част от Мен, и на вас от Мен ще ви бъде дадено много… Преди всичко ви давам Мантра на Светлината. Тя ще ви преобрази (ще ви промени), и отвътре, и отвън.
По време на отваряне на Вратите я прочетете и вие ще видите в себе си и на своето тяло промените… Вие ще ги усетите, подобно на глътка чист планински въздух.
Всички вие – сте възлюбени, деца Мои! Но между вас се образува Пропаст, която вие до голяма степен сами сътворихте, поддали се на Същества от Противоположен Еволюционен Поток. Много от вас се поддадоха на техните думи за Велика Любов…Но думите – са си само думи… Постъпките са много по-красноречиви от думите, деца Мои.
Иисус Христос казваше: „По постъпките (делата) им съдете, ако ще съдите…, а не по думите”.
Деца Мои, предавам ви Мантрата за Активация на Промените на своя (вашия) Генетичния Код. Тази Активираща Мантра е Чашата Христова за едни, и кутията на Пандора, за други. Всеки един от вас осъзнава този Избор, който е бил направен от него самия.
Ако вие сте направили Избор, противоположен на Светлината, не активирайте Мантрата, тъй като ще отворите кутията на Пандора за себе си. Не искам да казвате след това, че не съм ви предупредил, защото Аз винаги предупреждавам всеки един от вас.

Мантра на Езика на СВЕТЛИНАТА за „Активация на Изменението на Генетичния Код на Живата Материя”!
(да се казва 9 (девет) пъти)

Элона Эйка Эра Эон

Эльра Раха Ра Эма

Эль Ша Раннэн Ха

Ира Ирон Ша Шэна

Эльна Эрос Эра Ха

Борэ Олэ Ха Эма

Шарэн Ирэн Ша Эма

Кира Кир Энна Эма

Охэн Ша Вэра Ома

Ирэн Шас Кира Энна

Тэла Ола Ин Инна

Эль Бора Кина Эльха


Превод

Поток на Еволюцията между Епохите върви
Дава Сила на Живота на Расите.
Божествената Намеса дава Сила,
Движението нараства от година на година.

Божественият Импулс възражда Потока,
Променяйки Материята със Силата на Живота.
Променя се Видът, променя се Светът,
Велики Сили слизат от Небесата.

Творя със Силата на Мисълта си Свят,
Потокът се променя, сътворява се отново.
Ти се промени, придоби Единство.
Божествено Наследство придоби за Векове.


Деца Мои, остана само да се отвори Вратата и във всеки един от вас ще започне Епохата на Промените… Промени, които до сега вървяха планомерно и бавно… Но те бяха Вълни на Адаптация за вас. Светът все повече се променя за приемането на Иисус Христос в Материална Форма. И с всеки един ден той се приближава все повече до вас. Но с всеки изминат ден все повече Мои деца се отвръщат (отказват) от него. Светът се променя така, както никога до сега. Всеки един става Съдия на собствената си Съдба. И всеки става за себе си Велик Изравнител.
Ще дойде много скоро моментът и Лейди Гая, заедно с Иисус Христос ще предадат завършващите Енергии, които ще ви помогнат на вас да се закрепите ( да се задържите) в енергиите на Шестата Раса. А това означава, че от сега всеки от вас става за себе си Капитан на своя Кораб. Бъдещи представители на 6-тата Раса, вие ще откривате все повече възможности в своя живот.
Сега концентрирайте своето внимание върху това, че вие и единствено вие – сте Капитан на своя Съд (Кораб). Кого желаете да вземете в своята Команда (в своя екипаж)? Кой ще бъде вашият пръв помощник? Кой е той – вашият пръв помощник от множеството Възнесени Майстори? Кои са те – вашите матроси? Ангелите? Звездните Семена? Или може би Звездните Елементали?

Много неща се променят в Мирозданието…Твърде много.
Вие постепенно повдигате своите глави към Небесата и виждате тяхната красота. Виждате това, че вие сега ставате такива, каквито винаги сте желали да бъдете. Вие започвате да действате, а не да седите и да молите. Вие се променяте заедно със света… Заедно с Мирозданието. Вие се обновявате и набирате своята Команда. Вашите Кораби, които ще ви водят по Живота… по Гая…са почти завършени (готови)…И с отварянето на Вратата завършва тяхното строителство.

Времето на Промени премина, започва Преображение.

05 август 2014 година.
Източник – Творец Мироздания чрез Богдана Манжелея (Михаела).
Източник -
http://source-energyofhome.ru/
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/5-2014


image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194528
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930