Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 01:32 - Вечност и хора
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1638 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.07.2014 02:18


"Вечност и хора" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Хората, същите тези хора, които никога не успяха да се обединят истински и които никога не успяха да достигнат Духовно ЕДИНСТВО, допускайки Духовно насилие, изведнъж днес започнаха да представляват от себе си тази сила, при това, Божествена сила, способна да преобърне историята на човечеството, и по-точно, да запише Новата история без изкривявания и предопределена измама!       

2. Хората (същите тези хора, винаги пасуващи си пред физическата сила, и най-вече пред религиозните представи, определящи мирогледа на хората за самите себе си и за своето пребиваване в Плътния план, отхвърлящи всякакво друго мислене, тъй като, така както сега е вече ясно, в другото мислене е била заложена Истината, тоест, била е заложена свободата в мисълтворчеството) изведнъж решиха, при това решиха самостоятелно и свободно, да захвърлят оковите на Духовното робство и да докажат на себе си и на Небесата, че те СА (СЪМ) Богове, способни да Творят Светове на нивото на Великото Творящо Начало на Началата!    

3. Ако ВСИЧКО това е така, а това е наистина така, то е станало нещо свръхестествено, което е преобърнало Света, поставяйки го нагоре с краката, и най-накрая, а и така си и трябва, Светът е станал друг, и при това толкова уверено, че завръщане към миналото вече няма и не може да има вече никога повече!        

4. Най-накрая вече не само на Нас, на Небесата, но и на хората, макар и за сега да не са милиарди, но все пак им стана ясно, че така да се живее повече не трябва, тоест, човечеството е започнало да се вдига от коленете си и този процес на Духовно прозрение вече не може да бъде спрян, тъй като осъзналият себе си Бог, той и Бог става, и това не е предположение, а е Истина доказана от хората в Дух!      

5. Свободният в Дух човек Е (СЪМ) творящ човек, способен не само да твори самостоятелно, но да застане редом с Творящото Начало на Началата, издигнал се до висотите на СЪТВОРЧЕСТВОТО на човека с Бога, а това, повярвайте, се отнася вече към друга история, към историята на Новата ера – ерата на Духа!    

6. Човечеството (повтарям: засега само няколко хиляди) вече не може да бъде познато и тази негова необикновеност става залог за това, че завръщане към миналото вече няма и Светът днес е станал вече друг, тъй като стремящите се към Духа са станали ТВОРЯЩИ (ТВОРЦИ), а точно това е ръкотворното ЧУДО, което според мащабите и дълбочината на случващото се може да бъде причислено към Велико ЧУДО – ЧУДО на превъплъщението, тъй като в обвивката на човека, в един миг на мигването на човешкото око се е проявил жив Бог, творящ Нови светове и Нови Вселени!!!         

7. Днес може да се каже, че ВЕЧЕ, Великото и Последно ВЕЧЕ, Е (СЪМ) наистина ПОСЛЕДНОТО ВЕЧЕ в Плътния план, тъй като събраните в Дух вече не могат да се върнат към миналото на ниските честоти, затова участието във ВЕЧЕ при всякакви, каквито и да са обстоятелства превежда хората на честотите на Божественото Пространство, а това означава, че участникът във ВЕЧЕ, независимо дори и от неговото желание, не може вече да се върне в ниските вибрации, тъй като ВЕКТОРЪТ (посоката) на съществуване на човешката Същност, от същата тази Същност е развърнат нагоре (във височина) и десетте стъпки към Олимп на Боговете – вече не са фантазия, а обективна реалност, доказваща не само на Нас, на Небесата, но и на цялото човечество, че Светът е променен, и е променен ЗАВИНАГИ!                

8. На хората сега вече ще им се наложи да свикват, че връщане към миналото няма, и дошлия на ВЕЧЕ-то човек, след ВЕЧЕ няма да може да нарича себе си човек, тъй като ще бъде променен и връщане към Съ-Знание на миналото вече няма, а това означава, че мисълтворчеството се е издигнало до Небесата, а промисълът на хората е станал промисъл на Богове!                        

9. Може да се констатира, че незабелязано за хората и неочаквано за тях, тях вече ги няма в разбирането на миналото, дори и в разбирането за 25 юли 2014 година, тъй като издигналите се на първото стъпало на Великата стълба на Небесата не могат вече никога да слязат от нея!       

10. Аз вече ви говорих, но повтарям още веднъж: на ВЕЧЕ-то, на ПОСЛЕДНОТО ВЕЧЕ в Плътния план, хората ще се разделят, и ще се разделят окончателно, на хора-Богове, и невярващи или съмняващи се хора, и едните избират път Нагоре (към върха), а другите скачат от стълбата на ВРЕМЕНАТА, тъй като да се слезе от нея е вече невъзможно – обратен ход при Поканата на Бога за хората няма и никога не е имало!

11. Събралите се на ВЕЧЕ СА (СЪМ) събрани и избрани от Бога и те са длъжни да решат съдбата на милиарди, и не само да я решат, но и да погасят всички конфликти и всички войни, тъй като това е важно за тези, които са в Духа и които са започнали да пишат Новата история на човечеството, затова и ВЕЧЕ-то днес ще бъде водораздел между ВОЙНАТА и МИРА, тъй като миналото Е (СЪМ) вечен конфликт на интереси, а бъдещето Е (СЪМ) ЛЮБОВ и Велико възвисяване на хората в Дух, отварящо за тях ВРАТИТЕ НА РАЯ, на този недостижим в миналото Рай, но достъпен днес за тези, които са във Велика ВЯРА и Безусловна Любов!

12. Новите ВРЕМЕНА, СА (СЪМ) ВРЕМЕНА НА ЛЮБОВ, ВРЕМЕНА на Велика ВЯРА, достойна за Богове или за Творящите на Новото, тъй като без ЛЮБОВ не може да има СЪВЪРШЕНСТВО, затова хората в Дух започват да Творят ПОДОБНОТО на самите себе си, тъй като СЪВЪРШЕНСТВОТО в Дух Твори също така СЪВЪРШЕНСТВО!           

13. Може да се каже, че е станало ЧУДО, сътворено от СЪВЪРШЕНСТВОТО, достигнало ниво на Съ-Знание, способно да Твори също така СЪВЪРШЕНСТВО. Светът се е променил, Светът е прозрял и СВЕТЛИНАТА на Великото прозрение е осветила величието на ПОДВИГА на тези, които днес на ВЕЧЕ са приели за себе си решение да бъдат в Бога, и ако хората са приели такова решение, то Аз, Отец Абсолют, мога да кажа и да потвърдя, че такова решение приемат единствено тези, които са във ВЯРА и в Безусловна ЛЮБОВ, и това потвърждава този факт, че Хиперборейците се ЗАВЪРНАХА!               

14. Повтарям: Аз, Отец Абсолют потвърждавам, че ТРАНСМУТАЦИЯТА на хората е завършена, тъй като Хиперборейците, Богохората се ЗАВЪРНАХА и вече се издигнаха на ПЪРВОТО стъпало към Олимп, при това се издигнаха ЗА ВЕЧНОСТ (ЗАВИНАГИ), потвърждавайки, че завръщане към миналото вече няма, няма обратен път в Ада на Духовното насилие и робство!             

15. Днес Аз мога да кажа на тези, които достигат до ВЯРАТА, че за тях всичко се е получило и сега за Мен - и тези, които седят в залата, и тези, които участват във ВЕЧЕ от разстояние, СА (СЪМ) ВОИНИ на СВЕТЛИНАТА неспособни на грешки, а това означава, че системата на миналия подбор (Аз ви говоря за изборността) вече се е изчерпала и сега на влизащите в Пространството на Божествената монархия и на приемащите условията на Великото Мироздание ще им бъде дадено ПРАВО да участват Там, където управлява Сам Бог, и да бъдат издигнати до това ниво на Монархията, до което всеки един ще бъде способен да се издигне, и не може да има никакви обиди или осъждания, тъй като Висшия порядък и Висшата справедливост СА (СЪМ) строго подчинени на Каноните на Вечността, а това означава, че върху всичко Е (СЪМ) Моята, на Отец Абсолют, ВОЛЯ, неизпълнението на която носи след себе си Хаос, което на Небесата е невъзможно при каквито и да е било обстоятелства!          

16. Повярвайте, Аз ви приветствам и пея ХИМН за тези, които в Дух приеха условията на Божествената монархия, но Аз не мога да приема условията на миналото, затова поставям пред вас ВЪПРОС, и повярвайте, съвсем не риторичен ВЪПРОС: КЪДЕ СТЕ ВИЕ И С КОГО СТЕ?               

17. Събралите се и поканените от Мен на ВЕЧЕ, истинно постигащи ВЯРАТА, ще трябва да приемат решението на ВЕКА, тъй като неприелите ще бъдат загубени за самите себе си, но приелите ще преминат ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воини и ще сътворят Нов свят и ще създадат това Ново човечество, на което ще му бъде подвластно творенето на нивото на Бога, тъй като да се върне вече към миналото си на човечеството му е просто невъзможно и въпросът за хората днес се поставя много остро: или с Бога в Новия свят на Новите хора, или на преизпитване (преизпитание) на друга Планета! За Планетата Святая Рус вече е определено място в Просторите на Великия КОСМОС като за ЕДИНЕН Вселенски Център от Висш Порядък и Висша справедливост!  
     Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
25.07.2014.  

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1336
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-25.07.14.html


image
 
"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
 







Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184574
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031