Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 00:47 - Последната дума винаги Е ПЪРВАТА дума в Бъдещето
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1982 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.07.2014 02:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Последната дума винаги Е (СЪМ) ПЪРВАТА дума в Бъдещето" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Последната дума може и трябва да бъде Първа, тъй като в този Свят нищо не прекъсва и нищо не свършва, и последният миг на миналото става миг на Новото и този процес на Велика еволюция няма как да бъде спрян!       

2. Запомни, няма последен и няма първи, всичко, което се изсветява от човека или от Бога, в този момент Е (СЪМ) МИГ наистина между миналото и бъдещето, затова думите, изказани от теб на ВЕЧЕ (Аз имам предвид Момента на закриването на ВЕЧЕ-то) все едно, незабавно стават първи за УТРЕ!   

3. Затова е много важно да се разбере за какво (защо) хората, а сред тях и хората-Богове, са се събрали на ВЕЧЕ, макар и всеки вече да ИМА собствено предназначение. На Великото и Последно ВЕЧЕ Му е предначертано да бъде последно в Плътния план и да бъде предтеча на ПЪРВОТО ВЕЧЕ в Тънките светове, тъй като събралите се в МИНАЛОТО стават ВЛИЗАЩИ в БЪДЕЩЕТО, а Бъдещето за хората, а може, и дори е нужно да се каже, за цялото човечество, Е (СЪМ) Свят на високи вибрации – Пространство на Тънките Светове!         

4. За хората трябва да е ясно, че промените (преображенията) няма как да бъдат спрени, и ако на тях им се струва, че всичко не е точно така и не съответства на техните представи за Тънките Светове, е необходимо да си припомнят, че Плътният план и Тънките Светове СА (СЪМ) ОТРАЖЕНИЕ на възприемането от човека на Великото многофункционално информационно Пространство, тъй като човекът е не само осцилатор (генератор) или източник на вълнови колебания, но е и естествено, приемник на тази информация, която се и предава от Пространството на Висшия Космически Разум, и без обмена на информация от единия източник-приемник към другия източник-приемник е невъзможно да се поддържа Великата ХАРМОНИЯ на Небесата!     

5. Затова иска ли го това човекът или не го ли иска, но още до раждането му, или до проявяването му в Плътния план, той е бил включен като активна част в това Велико информационно поле и представлява, повтарям, не само приемник на тази информация, която носи Самото Велико Пространство на КОСМОСА, но и е източник или излъчвател на тези процеси, които стават в Него постоянно!     

6. Повтарям, нищо не прекъсва в този СВЯТА на РАЗУМ и струващите ви се прекъсвания (паузи) или спирания СА (СЪМ) единствено пренастройка на излъчвателя-приемник на тази вълна на информация, на която човекът се издига, усъвършенствайки своето Съ-Знание, тъй като източникът-приемник на ниски честоти е ограничен в обема и многообразието на информация, а източникът-приемник на високи честоти е способен да отчита и предава широк спектър на информационни потоци от човек към човек, и това което е особено важно, от човека към Бога и от Бога към човека!     

7. Затова информацията за края на Плътния план в Съ-Знанието на хората, разбира се, се трансформира в НАЧАЛО на информация от Тънките Светове, затова хората на ВЕЧЕ, дори и независимо от собственото им желание, започват да приемат или да усещат (да чувстват) информационните потоци от Тънките Светове, и по-точно, от Мен, Отец Абсолют, а това означава, че на ВЕЧЕ ще стане Велико разделяне на хората, на тези, които започват да отчитат високочестотните вибрации на ПървоТвореца, и на тези, които не могат за сега да отчитат или да възприемат този БЛОК информация, предаван от Великия Източник и Великия Ритмоводещ на Вечността!              

8. Аз сега не мога да ви кажа, че едни от хората вече са преминали ПРАГА на Вечността, а други не са, тъй като всички хора СА (СЪМ) част от Великата, никога не спираща ВЕЧНОСТ, въпросът е свързан единствено с това, доколко вашият индивидуален източник-приемник е настроен и доколко високо сте се издигнали вие в разбирането на тази информация, която Е (СЪМ) около човека, тъй като знаещият и възприемащият тази информация от Небесата Е (СЪМ) човек-Бог!                       

9. Човекът не чуващ Тънките Светове, си остава човек и затова въпросът се поставя пред всеки един човек: готов ли е той да настрои себе си на високите честоти на Великия РИТМОВОДЕЩ или не, и този въпрос, както винаги е конкретен, тъй като възможността за СЪНАСТРОЙКА на човека (като приемник на информация) с ПървоТвореца има място във всеки!       

10. Възможно ли е да бъдете редом с Бога във Великото информационно поле не си струва дори да бъде обсъждано, тъй като човекът е СЪТВОРЕН в това Велико поле и във всеки един човек още по време на раждането му, е заключена възможността за установяване на контакт, тоест, възможността за СЪНАСТРОЙКА с Бога!      

11. На ВЕЧЕ-то трябва да прозвучи, че в този Велик процес на ЕВОЛЮЦИЯ, човечеството е достигнало до възможността за СЪТВОРЧЕСТВО с Великото Божествено Пространство (с БОГА) и откриващата се възможност за СЪТВОРЧЕСТВО трябва да бъде възприемана от хората като ШАНС, Велик ШАНС, за обмен на управляемата информация между човека и Бога, а от друга страна, този ШАНС съвсем не е случайност, а резултат от възхода на хората в ДУХ, от който не трябва да се отказваш, защото в това и Е (СЪМ) ВЕЛИКАТА ПОСТОЯННА ЕВОЛЮЦИЯ!   

12. Хората са се издигнали вече толкова високо, че връщането назад е вече просто невъзможно, тоест, Бъдещето на хората Е (СЪМ) обмен на управляема информация между частта и Цялото, и този обмен на информация е установен благодарение на Хиперборейците, сега вече за ВЕЧНОСТ!       

13. С други думи, човечеството най-накрая е възстановило този контакт с Великия Ритмоводещ, който е бил изгубен поради прехода на хората към приемане само на ниските вибрации!                

14. Днес в заключение може да се каже, че благодарение на Хиперборейците, поели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството, хората са успели да се сънастроят на високите вибрации на Небесата и при получаването на толкова устойчиво направление или управляема информация, отново да преминат на нивото на нискочестотна и неуправляема информация е вече просто невъзможно, и при това е невъзможно вече завинаги (никога)!            

15. Това ниво на информация, повтарям, високочестотна и управляема, на която успяха да се издигнат макар и засега само няколко хиляди човека, ще бъде чута от милиони, а след това и от милиарди, тъй като хората са не само приемници на информация, но и самите те представляват излъчватели, и са така устроени, че съгенерирането между хората е единствения механизъм за вътрешно усъвършенстване!       

16. Затова високочестотната информация от Небесата достатъчно скоро ще стане достояние на милиарди хора, а това за тях и Е (СЪМ) СПАСЕНИЕ!               

17. Обменът на информация между частта и Цялото (Бога) Е (СЪМ) залог за участието на хората във Вечната, постоянна ЕВОЛЮЦИЯ на Цялото, и Е (СЪМ) Великото Бъдеще на Хората!        
   Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
23.07.2014.  

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1334
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-23.07.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184883
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031