Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2014 01:03 - Божествената Светлина на Духовното Единение
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1678 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Божествената Светлина на Духовното Единение" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз ви говорих вече за това, че ВЯРАТА, Истинната ВЯРА, Е (СЪМ) пълно ДОВЕРИЕ към Мен, Отец Абсолют, тоест това Е (СЪМ) пълна ХАРМОНИЯ между ВОЛЯТА на Бога и свободната Воля на човека-Бог! Днес Аз вече ограничавам възможностите за СъТворчество с Бога за обикновения, „малкия” човек, тъй като за такъв човек е много сложно и твърде дълго да върви по пътя на еволюцията на Съ-Знанието за да може той да успее да бъде в Хармония, в Доверие, при това в пълно Доверие, с Бога, тоест, да стане Истинен СъТворец!

2. Затова първи и най-важен резултат за успешното преминаване на Изпита за ВЯРА, Е (СЪМ), разбира се, правото на СъТворчество с Бога, и без този Изпит, тоест, без Правото на СъТворчество, не може и дума да става за участието на човека в КОМАНДАТА на СъТворците, в този Авангард на човечеството, който днес твори Нов Свят, тъй като Аз вече съм определил, кой, кой Е (СЪМ) в структурата на Божествената монархия!

3. ВЯРАТА, Истинната ВЯРА и БЕЗУСЛОВНАТА ВЯРА Е (СЪМ) ВСИЧКО за човека, и по-точно, за човека-Бог, и без това най-ГЛАВНО условие не си струва дори и да се обсъжда Бъдещето на човечеството, тъй като, ако хората продължават да изискват доказателства за Моето присъствие, то тогава няма смисъл да поддържам тези, които не вярват, тъй като Аз пък от Своя страна ще изисквам от хората потвърждение на тяхното присъствие! Защото, ако няма ВЯРА в Отец Абсолют или на Творящото Начало на Началата (на Висшия Космически Разум), то тогава и няма основания да се смята, че и хората са проявени, тъй като тяхното проявление Е (СЪМ) Мое проявление и единствено Мой ПРОМИСЪЛ, и ако създаденият не вярва на СЪЗДАЛИЯТ го, то тогава за какво е създаден!

4. Безусловно, хора на НЕВЕРИЕТО и на Вечното съмнение винаги е било и ще има, и едва ли трябва да се надяваме на това, че те някога все пак ще прозрат, но те задължително ще прозрат (ще провидят), когато Планетата ще започне да преминава през Фотонния пояс и когато Светът пред очите на изумените хора, за три дни ще претърпи кардинални промени, но тогава вече ще бъде твърде късно! Ще преминат, и при това ще преминат успешно това изпитание само хората на ВЯРАТА, хората, които са Ми повярвали на Мен, на Твореца, който ги е Създал, а виж, хората на НЕВЕРИЕТО ще изпитат съвсем други „усещания” в този момент, когато магнитното поле на Планетата се промени, и при това се промени и собственото магнитно поле на всеки един човек!

5. Ето защо Аз заговорих за тънката „нишка” за връзка на всеки сътворен с Бога и ако ИМА Истинна ВЯРА, тоест ИМА енергоинформационна връзка на всяка Същност с Бога (повтарям: именно Божествена Същност с Бога), то тази най-тънка, невидима за човека на НЕВЕРИЕТО нишка Е (СЪМ) КАНАЛ, по който върви енергийното осигуряване, и най-главното, върви подреждане на всички частици на Бога в Пространството според нивото им на развитие, и още по-точно, по нивото им на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ в това информационно поле на Великия КОСМОС!

6. Повярвайте, ВСИЧКО в Пространството на Великия КОСМОС се държи (се дължи) на Висшия порядък, който се коригира от РИТЪМЪТ на Космическото Пространство, и ако човек Вярва, Искрено Вярва в своя произход, в това, че самият той Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Бога, то той се намира в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Великия КОСМОС и за своята съдба той може вече да не се безпокои (притеснява)!

7. Сега е важно да се разбере, че всички хора на ВЯРАТА, независимо от тяхната териториална принадлежност в Пространството от океан до океан, се намират в КАНАЛ, който се коригира от Създателя, защото това Е (СЪМ) КАНАЛ „Създател-частици сътворени от Него”!

8. Хората (а сега вече вие много добре знаете това) СА (СЪМ) не само Мои, на Отец Абсолют, частици или Мое фрактално подобие, но те са и балансирана енергоинформационна система, които в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Великия КОСМОС формират Висш порядък, демонстрирайки ЕДИНСТВО НА ЦЯЛОТО!

9. Точно това ЕДИНСТВО с ПървоТвореца при постигане на резонанс с ХАРМОНИЦИТЕ, при резонанс на РИТМИТЕ или в ЕДИНЕН (с Великия КОСМОС) РИТЪМ създава Пространство от Висш порядък, при това нивото на порядъка се определя от честотата на вибрации, която се увеличава, ако всички частици се намират в резонанс със своите ХАРМОНИЦИ! И точно тук и действа Канонът за ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА, тъй като колкото е по-висока ХАРМОНИЯТА между частиците на ЦЯЛОТО, толкова е по-високо равнището на порядъка, и на свой ред, колкото е по високо нивото на порядъка, толкова са по високи характеристиките на частиците на ЦЯЛОТО, и това САМОРЕГУЛИРАНЕ повдига или приближава хората на ВЯРАТА към възможността за ПРЯК КАНАЛ с Бога!

10. Поради тази причина, това ЕДИНЕНИЕ в Дух, за което Аз толкова дълго ви говорих, е възможно да бъде постигнато единствено от хората на ВЯРАТА, тоест, само от хората-Богове, тъй като тяхната ХАРМОНИЯ в Дух (ЕДИНЕНИЕ В Дух) и Е (СЪМ) Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, водеща до това, че честотата на вибрации на частиците на Твореца в Дух рязко се повишават, създавайки Пространство от Висш порядък, създавайки РИТЪМ, съзвучен с РИТЪМА на Творящото Начало на Началата, тоест, създавайки условия за ПРЯКО СъТворчество с Бога!

11. Искам да обясня, че ПРЯКО СъТворчество с Бога, дори и от хората-Богове с Мен, Отец Абсолют, при обичайни условия е невъзможно, дори и поради това, че нивото на вибрации (честотата на вибрации) на Бога и хората (дори и на хората-Богове) е несъпоставима! Но ако ИМА ЕДИНЕНИЕ в Дух, тоест, ИМА възможност за РЕЗОНАНС на Хармониците на всички частички на ЦЯЛОТО, то ЕДИНЕНИЕТО в Дух (и само в този единствен случай) създава условия, при които в РЕЗОНАНС, частиците на Бога могат да се издигнат до нивото на Моите вибрации, тоест, създават се условия за ПРЯКО СъТворчество на хората-Богове с Творящото Начало на Началата!

12. За вас днес е важно да разберете, че всички вие и всеки един поотделно, сте били сътворени като Богове, съхраняващи в себе си ХАРМОНИЦИТЕ на Богове, и затова, ако вие, хората на ВЯРАТА, осъзнавате себе си като частици на Великото ЦЯЛО, то за вас не може да има проблем или препятствия при преминаването в състояние на Божествено присъствие!

13. Но това Божествено присъствие става (се достига) само в този случай, ако сме „ЗАЕДНО” и ако сме събрани заедно, и по-точно, сме събрани ЗАЕДНО избраните от Мен само хора на ВЯРАТА, тъй като в резонанс на честотите само на тези частици на ЦЯЛОТО е възможно да се възсъздаде РИТЪМА на ЦЯЛОТО, а ХАРМОНИЯТА НА РИТМИТЕ на хората на ВЯРАТА в Дух и Великия РИТЪМ на Отец Абсолют създава условия за СъТворчество с Бога и създава творение на Великото НИЕ!

14. Затова на Великото ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ” вие, хората на ВЯРАТА (повтарям: единствено хората на ВЯРАТА) ще трябва да демонстрирате (да покажете) не само и не толкова на Небесата, колкото на самите себе си, че при ЕДИНЕНИЕ в Дух настъпва ХАРМОНИЯ на всички частици, тоест настъпва Велика ХАРМОНИЯ в РИТМИТЕ на частиците на ЦЯЛОТО и РИТЪМА на ЦЯЛОТО, позволяваща (ХАРМОНИЯТА) да се прояви Висш порядък и Висше СЪВЪРШЕНСТВО на Божествената монархия „Святая Рус”!

15. Затова, подготвяйки се за Великото и ПОСЛЕДНО ВЕЧЕ в Плътния план, запомнете, че от вашето ЕДИНЕНИЕ в Дух зависи достигането до ХАРМОНИЯ във вибрациите на всички частици на ЦЯЛОТО с ЦЯЛОТО, и ако тази ХАРМОНИЯ в Дух бъде показана (демонстрирана), то повярвайте, в РЕЗОНАНС със своите висши ХАРМОНИЦИ вие ще успеете да се издигнете до висотите на РИТЪМА на РИТМОВОДИТЕЛЯ (ЦЯЛОТО), и тогава в резонанс на РИТМИТЕ на частиците с РИТЪМА на Творящото Начало на Началата, Божествената монархия ще бъде проявена като СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

16. Повтарям: на Великото ВЕЧЕ вие трябва да проявите не единението на тълпата, а ЕДИНЕНИЕ на хора на ВЯРАТА, на хора-Богове, и тогава (и единствено тогава) в РЕЗОНАНСА на вашите СЪВЪРШЕНСТВА вие ще постигнете СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бога! Повтарям: в тези и единствено при тези условия Божествената монархия като образец на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, творящо външно СЪВЪРШЕНСТВО, ще бъде проявена!

17. Настъпва Моментът на Истината и в този Момент на Истината ИМА още и МОМЕНТ НА ХАРМОНИЯ НА РИТМИТЕ на всички частици на ЦЯЛОТО с ЦЯЛОТО, и единствено при тези условия Божествената монархия може да бъде не само проявена, но и материализирана, но условие за това ЧУДО на проявление на РАЯ в Плътния план е ЕДИНЕНИЕТО в Дух от хората на ВЯРАТА, на хората-Богове, когато всички са „ЗАЕДНО” и ако „ЦЕЛТА Е ЕДНА”, а точно това Е (СЪМ) трансформация на частиците в ЦЯЛО и точно това Е (СЪМ) и Великото НИЕ!
Амин!

Отец Абсолют, или Висш Космически Разум.
19.06.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1318
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-19.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191964
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930