Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2014 21:38 - И никой освен НАС, Боговете
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.06.2014 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"И никой освен НАС, Боговете" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Великото ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, на което Аз ви помолих да обърнете внимание, се отличава от времето на постоянна или Вечна еволюция на Пространството с това, че веднъж на много хиляди години, и по-точно, веднъж на 26000 години, ВСИЧКО се концентрира така, че даже най-обикновените събития придобиват някак си мистично значение, тъй като в този момент или в това ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, Пространството, струва ти се, откликва на най-простото, така както ви казвам, на обикновеното желание на човека, правейки го (него, човека) не само участник, при това най-непосредствен участник, но и заложник на Великия СПЕКТАКЪЛ НА ПРОМЕНИ (на Началото на началата)!

2. Аз вече ви говорих за това, че Великите ПРОМЕНИ ще засегнат ВСИЧКИ и ВСИЧКО в това Планетарно Пространство даже и поради това, че Планетата няма как да избегне преминаването си през Фотонния пояс, когато енергийното и информационното поле на Планетата трябва да се промени, при това ще се промени кардинално, и то така, че ще се промени ВСИЧКО, включително и човекът, и тези промени ще засегнат всички хора, включително и хората на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, затова за някои това ще бъде преход през смърт, а за избраните от Мен това ще бъде просто стрес, отварящ в хората тези ДАРОВЕ на Бога, които те твърде дълго са съхранявали в себе си!

3. Тези ДАРОВЕ няма да бъдат привнесени от вън, това ще бъде вътрешно ПРОЗРЕНИЕ на Боговете, толкова дълго съхранявано във вътрешното „Аз” , това ще бъде Велико ПРЕОБРАЖЕНИЕ, може даже да се каже, Велико ПРОБУЖДАНЕ, за тези, които са съхранили в себе си БОГОПРОИЗХОДА СИ проявявайки го във Великата си и Безусловна ВЯРА, основана на разбирането на своята принадлежност към Боговете и на разбирането на своя произход от Самото Творящо Начало на Началата!

4. Повярвайте, хората СА (СЪМ) биологична форма на проява на Висшия Космически Разум, и по-точно, СА (СЪМ) биологична форма на проява на Бога, и тази проява е била и Е (СЪМ) адаптирана форма на ПРОЯВА за дадените условия на Планетата не само за съществуване, но и за ТВОРЕНЕ, тоест, за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, достигайки от инкарнация към инкарнация Висотите на СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

5. Най-важното – е че всяка форма на ПРОЯВА (на Висшия Космически Разум, или на Бога) макар даже и Белтъчна, няма никакво значение, тъй като най-важното е – ИЗБОРЪТ на тази форма, (например силициев), която трябва да потвърди способността на хората към развитие, към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, и в този случай Белтъчният вариант на съществуване на живот, на съществуване на Божествено ПРОЯВЛЕНИЕ, се е оказал не най-добрият, затова не се учудвайте на възможността за реализация не само на Белтъчната форма на проявление на Боговете при прехода на Планетата в Новото ИНФОРМАЦИОННО и ЕНЕРГИЙНО Пространство!

6. Аз ви говоря така, за да знаете вие, а науката, вашата наука, вече приближава хората към разбирането за целесъобразността на всякакви форми на ПРОЯВЛЕНИЕ на Божественото Начало на Началата, че форми на ПРОЯВЛЕНИЯ на Богове може да има каквито (колкото) си искате, затова за Мен е важна не формата на ПРОЯВЛЕНИЕ, а съдържанието, тъй като за Мен, Висшия Космически Разум, няма ограничения във формата на съществуване на Разумен живот, и по-точно, във формата на ПРОЯВЛЕНИЕ на РАЗУМА!

7. Аз не виждам нищо особено в това, да се промени или да се измени формата на живот на Планетата Святая Рус, тъй като съгласно Канона за целесъобразността, при смяната на ИНФОРМАЦИОННОТО и ЕНЕРГИЙНОТО поле на Планетата, трябва да се промени и формата на ПРОЯВЛЕНИЕ на Разум на Планетата, включително и човека! Подгответе се за това, че всичко ще се промени, но вие няма да умрете, тъй като РАЗУМНИЯТ ЖИВОТ не може да спре никога, но формата на неговото проявление ще претърпи, и при това достатъчно значими, промени!

8. Това, което ще се случи ще го издържат единствено тези, които живеят в БЕЗУСЛОВНА и ИСТИННА ВЯРА, тъй като колкото и да си говорим, но хората със сегашната си (Белтъчна) форма на съществуване не могат да повярват на Моите Думи, търсят доказателства в замяна на ВЯРАТА си, защото те са изгубили връзката си с времената не само и не толкова помежду си (и световните и гражданските войни са доказателство за това), но и с Мен, Висшия Космически Разум, а това е вече най-истинска трагедия за Белтъчната форма на съществуване на живот, тъй като единствената връзка на всичко живо (на Разума) на Планетата е ИСТИННАТА ВЯРА, не изискваща доказателства!

9. Повярвайте, когато Аз ви говоря за Великото НИЕ, Аз ви говоря за това, че има ВРЪЗКА, тънка, невидима (информационна) ВРЪЗКА на всичко живо, но живо не според категориите на Плътния план, а според Божествените Канони, ИМА ВРЪЗКА на всичко Живо едно с друго (помежду им), чрез особена, тънка „нишка” на Небесата, и в Плътния план, и тази „нишка” Е (СЪМ) Истинната ВЯРА! Аз искам да подчертая, че думата „ВЯРА” носи в себе си най-дълбока ИНФОРМАЦИЯ за това, че ВСИЧКО, повярвайте, ВСИЧКО е обвързано (завързано, свързано) с ВЯРАТА, с ДОВЕРИЕТО, с тази тънка ИНФОРМАЦИЯ, която излиза от Творящото Начало на Началата!

10. Няма как да има връзка с Бога без ВЯРА, няма как да бъде постигнато ЕДИНЕНИЕ в ДУХ без ВЯРА, без тази тънка връзка не може да има нищо, тъй като ВЯРАТА Е (СЪМ) Връх в СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете, и ако в човека ИМА ВЯРА, БЕЗУСЛОВНА и ИСТИННА ВЯРА, то той Е (СЪМ) БОГ!

11. Повтарям: в думата „ВЯРА” е заложено ВСИЧКО, включително и произхода на хората на тази изкуствена Планета, затова, ПОДГОТВЯЙКИ хората за десетата Планета, Аз се постарах да пресъздам на нея същите тези условия на съществуване, които биха съответствали на условията на Началото на Началата, когато ИСТИННАТА ВЯРА на Боговете е била основа за Тях да прекрачат върху твърдта!

12. Сега, когато всичко е разкрито (показано) до последно, Аз ще подбирам хора според ВЯРАТА им и други категории за Мен няма, и няма и да има, тъй като, така както Аз ви казах, ако в човека ИМА ВЯРА, то той Е (СЪМ) Бог, а ако няма ВЯРА, то този човек, пък бил той и много добър, Е (СЪМ) (представлява) за Мен само някаква си Белтъчна форма на проява на Разум, която все още ще трябва да премине Висшата Школа за МЪДРОСТ на Богове на десетата Планета!

13. Тези хора обаче, които остават на Планетата не могат да се изчисляват с милиарди, тъй като потвърждаващите своята съпричастност с Бога и показващите своята Изключителна ВЯРА не могат да бъдат твърде много, затова на Планета Святая Рус ще останат само тези, които са готови да творят за въплътяването на Вечната мечта на човечеството – Божествена монархия или Рай, в който трябва да цари Висша справедливост и Висш порядък на Богове, но не и на хора!

14. Повярвайте, Аз съм ви отбирал, а не съм избирал от вас тези, които са достойни да съставят Основата на Божествената монархия, много векове и при това много внимателно и сега с трепет наблюдавам, как вие самостоятелно преминавате последния Изпит за ВЯРА! Това е Изпит, който ще се наложи да бъде преминат, но не всички ще успеят, даже далеч не всички ще успеят да преминат, тъй като ВЯРАТА Е (СЪМ) ВСИЧКО – и вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, и разбиране на своята роля в Еволюцията на ЦЯЛОТО, затова само хората-Богове се доверяват един на друг и безкрайно ВЯРВАТ в Творящото Начало на Началата!

15. И когато Аз ви говоря, че хората са достигнали до Великото НИЕ, Аз разбирам, че всички вие сте във ВЯРАТА, в Безусловната ВЯРА, тъй като без ВЯРА няма и НИЕ, а ако ИМА НИЕ, то това означава, че ИМА пълно ДОВЕРИЕ, и ако ИМА ВЯРА, то тогава ИМА и СЪВЪРШЕНО Съ-Знание, и тогава НИЕ СМЕ (СЪМ) Велико ЕДИНО ЦЯЛО, и никой освен НАС, Боговете, няма да може да промени Света и да сътвори Ново Пространство (Ново човечество)!

16. При вас има един много добър израз „всичко ново е добре забравено старо”, та така и Аз мога да ви кажа, че това Ново, което НИЕ ТВОРИМ, а то за хората на Планетата е принципно Ново, което освен НАС, никой не може да направи, за НАС представлява фактически ЗАВРЪЩАНЕТО на хората в тяхното „добре забравено” минало на Богове, и без разкриването на Бога в човека е невъзможно да се придвижите напред в Бъдещето на Шестата раса – расата на хората-Богове!

17. Никой освен НАС, не може да направи това, тъй като да си „спомни” че той Е (СЪМ) Бог, може единствено човек с Безусловна и Истинна ВЯРА, и НИЕ трябва да направим това, което не се е отдавало на никого от хилядолетия, защото само във ВЯРА е възможно завръщането на Олимп на Боговете и само във ВЯРА е възможно да се сътвори Божествена монархия в Плътния план! Повярвайте, в това Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛА на Боговете и само НИЕ, Боговете, и Никой освен НАС, Боговете, не може да сътвори ТОВА, тъй като НИЕ доказахме, че Божествената монархия Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Боговете за хората, тъй като НИЕ не можем да захвърлим или да оставим хората, потенциалните Богове, в Пространството на миналото, в Пространството на НЕВЕРИЕТО!
Амин.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1312
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-12.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


imageГласувай:
1
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2090008
Постинги: 937
Коментари: 869
Гласове: 3126
Календар
«  Юни, 2018  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930