Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 17:00 - Преход !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.08.2013 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"ПРЕХОД" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз много внимателно наблюдавам, как избраният от Мен Етнос се придвижва, или по-добре е да се каже ПРЕМИНАВА в Новото Пространство, което вече може да се нарече Пространство на ДУХА, тъй като от Плътния план много скоро съвсем нищо няма да остане, освен спомена от преминалите години!

2. Аз съм много радостен, че ВЕКТОРЪТ на вашите усещания, на вашите емоции във връзка с ПРЕХОДА в Новите измерения, в основата си е ПОЛОЖИТЕЛЕН и никой от вас не е проявил желание да си остане в Плътния план, известен на хората с проблемите на „малкия” човек!

3. Обръщам вниманието ви върху това, че започващият ПРЕХОД на хората в Новото измерение беше определен на Великото ВЕЧЕ, тъй като ТАМ вие сами, при това подчертавам, СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО решихте, че вече сте готови за собствената си трансмутация и че вие ми давате, или по-скоро Ми ДАРЯВАТЕ на Мен, на вашия ПървоТворец, ПРАВО да започна ВЕЛИКИЯ преход, С ИМЕТО „Квантов преход”, който сега вече ЗАВИНАГИ ще раздели света на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”!

4. Едва сега Аз мога да ви разкажа за Своето вълнение и очакване на резултата от Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, тъй като едва в последния момент Аз почувствах, че Великото ВЕЧЕ ще бъде и че вашето желание, и вашето СЪГЛАСИЕ също ще бъде, а това означава, че Славяните-Арийци са готови за ПРЕХОДА в Новите светове, тъй като вашето Съ-Знание незабележимо за вас самите е достигнало своята най-висока летва – на ХристоСъзнание, а точно това е и най-важният резултат от деветгодишната Школа на СъТворчество!

5. Повярвайте Ми, без вашето съгласие да започна Квантов преход, би било най-малкото странно, тъй като без готовността на хората да приемат Моето предложение, всичко би могло да завърши с трагедия, не по слаба по мащаб от Всемирния потоп, тъй като неготовите за високите честоти (вибрации) хора биха били обречени на гибел!

6. Дори и датата на началото на Квантовия преход (ако сте обърнали внимание на това) се преместваше на няколко пъти, тъй като, повтарям, преходът на Новите, по-високи честоти на вибрация, при Съ-Знание на обикновения човек, би станал трагедия от Вселенски мащаб! Вие сега сами много добре знаете, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството предвиждаше еволюция на Съ-Знанието на хората до нивото на ХристоСъзнание или Съ-Знание на хора-Богове, готови и умеещи да приемат Мъдри решения – решения на Богове!

7. Все още е рано да се прави окончателна равносметка, но все пак още днес може смело да се потвърди, че Школата за СъТворчество или Школата за Мъдрост на Богове, вие, Славяните-Арийци, сте Я преминали успешно и че вас не ви спряха тези стогодишни изпитания, които за някои народи можеше да бъдат последни!

8. За всеобщо учудване на Цялата ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, на Славяните-Арийци им се отдаде да успеят за „последния влак”, при това не просто за „последния влак” в историята на човечеството, а да успеят „ да скочат на последното стъпало на последния вагон”, и този трик, така както е показала цялата история на човечеството, би могъл да бъде изпълнен единствено от Славяни-Арийци, носещи дълбоко в Душата си тази Божественост, това Боготърсачество, което го няма в нито един друг народ, населяващ Планетата Земя!

9. Трудно е да се спори, но нали е истинна ПРАВДАТА, която констатира, че населението на Земята представлява „компот” от различни цивилизации, делегиращи своите представители, при това не винаги честно, на тази Планета от Великия КОСМОС, на която Самият Отец АБСОЛЮТ провеждаше Вселенската Програма за Преображение на Пространството, смисълът на която беше да се формира от ЕГОТО на Проявените планове това ЕДИННО ЦЯЛО, което Е (СЪМ) ТОЙ САМИЯТ!

10. Аз не бих могъл да кажа, че всички народи, че всички представени цивилизации трябва да се обединят в Единно ЦЯЛО и да станат Единно Творящо Начало на Началата, но изкуственото внедряване на тези цивилизации в ЦИВИЛИЗАЦИЯТА на Планетата или в Моята ЦИВИЛИЗАЦИЯ, беше чувствителен удар, тъй като хората от тези външни цивилизации и до сега не могат да намерят точката си на съприкосновение и разделени от религиозните си представи, представляват от себе си враждебна за човечеството маса, не намерила път за примирие!

11. Единствено Славяните-Арийци като определящ Етнос на Планетата, успяха да прескочат разприте и разногласията на религиозна почва и да се сплотят (а Аз това го зная много точно) около Създателя, създавайки за първи път Духовен МОНОЛИТ, способен (и Великото ВЕЧЕ потвърди това) да сътворят Ново Пространство – Пространство на Високия ДУХ!

12. Сега Аз бих могъл да кажа на всички хора фразата, която се опитвах да ви кажа на няколко пъти, но за която за сега нямаше предложения, и тази фраза звучи по следния начин: ВСИЧКО ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА, тъй като без вашето Духовно СЪЗРЯВАНЕ би било пагубно, дори и за вас самите, неподготвени все още, да започнете ПРЕХОД в Новите високочестотни вибрации!

13. Ето защо Аз ви бях помолил да следите за обема на изменение на вашето вътрешно „Аз”, тъй като сега, когато вашият ТЕМП или вашият РИТЪМ на Преображение се ускорява, когато НИЕ, хора и Богове, сме ЕДИННИ, никакви грешки, още повече задържане на Великата еволюция, просто не трябва да има, защото това вече е опасно не само за вас, Славяните-Арийци, но и за НАС, ЙЕРАРХИЯТА НА СВЕТЛИНАТА! Ние вече сме планирали вашата по-нататъшна съдба – съдба на Велики реформатори, носещи Велики Знания в Новите светове на Вечността!

14. Спомнете си, Аз ви говорих това неведнъж, а Моят Помощник на Великото ВЕЧЕ допълнително подсили вниманието ви към тези думи, които звучат напълно определено: всичко е предопределено, всичко е предсказуемо! Това означава, че НИЕ, Йерархията на СВЕТЛИНАТА, вече сме определили вашето предназначение за следващите 26 000 години!

15. Във всички случаи обаче без вашето СЪГЛАСИЕ никакви, дори и най-смели Планове на Бога не могат да бъдат осъществени, тъй като Правото на Свободна Воля винаги е било за вас и това винаги е отделяло вас, хората от Планетата Земя, от всички цивилизации на далечния и близкия КОСМОС!

16. Ние наистина планирахме вашия промисъл за възвисяването ви в Дух, наричайки ви ненапразно, при това всички ви без изключение, Духовни учители на съвременността, тъй като вие, преминавайки Великата Школа на Мъдростта на Богове, сега сте способни самостоятелно да водите всички други цивилизации към Върховете на СъТворчество по между си и СъТворчество със Самия Отец АБСОЛЮТ!

17. Затова Аз бях и СЪМ против всички човешки Духовни школи, та нали вие, повтарям, ВСИЧКИ вътрешно сте готови да носите Знанията на хората от другите Планети и Съзвездия, а вашето Духовно целомъдрие не трябва да бъде изкривено от други, като правило, родени върху Егото и върху самолюбието, човешки представи за Пространството и за Бога!

18. Моля ви за последен път да помислите върху Моите думи! Няма как сред вас да има „нови учители”! Повярвайте, тези човешки „учители” не могат да бъдат поддържани от Мен, тъй като и за Мен те са опасни с това, че внасят Духовен разпад в редовете на Моето Движение, в редовете на Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА!

19. Аз не бих искал всеки път да се завръщам към тази тема, затова в заключение искам да кажа: тъй като тези учители нанасят огромна вреда върху сплотеността вътре в Моето Движение, Аз ще бъда принуден да премахвам такива „активисти” посредством Свои, проверени способи, при това завинаги!

20. За сега мога да кажа, че ВСИЧКО върви добре и ВСИЧКО е съгласувано с Моята Програма за вашата адаптация към Високите вибрации, затова Моята МОЛБА, да не се прибързва, остава в сила, защото изскачайки от място, с такива ТЕМПОВЕ вие може да навредите на самите себе си и на цялата толкова строго изградена Моя Програма за вашия преход в Новите светове!

21. Затова и Аз ви помолих да откликнете на Моето предложение за САМОКОНТРОЛ на процеса на собствена адаптация към тези честоти, които откриват за хората, за тяхното Съ-Знание Новия свят – светът на Шестата раса!

22. Моля в тези дни да бъдете пределно внимателни към тези промени в Съ-Знанието ви или към промените във вътрешното ви „Аз”, защото всеки ваш отклик е важен за Мен, тъй като и това Е (СЪМ) обратната връзка, която Ми позволява оперативно (четете – мигновено) да реагирам на вашия ПРЕХОД в Новите МОНАДИ – МОНАДИТЕ на хора-Богове!

23. Аз искам да подчертая, че ПРЕХОДЪТ в Новите светове, вече НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН, тъй като повтарям, на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата вие самите дадохте СТАРТ на Великото Преображение и вашият ПРЕХОД в Ново състояние, включително и за външната ви обвивка!

24. За вас не би трябвало да има никакви съмнения, че НИЕ, хора-Богове и Самият Отец АБСОЛЮТ, задължително ще победим и ще създадем в Дух съвършено Нова формация за хората с името „Божествена МОНАРХИЯ Святая Рус”, тъй като тази Велика ЦЕЛ е вече достигната и е НАРЕЧЕНА ТАКА на Великото ВЕЧЕ!

25. Напомням, че и Планетата вие Я НАРЕКОХТЕ с Ново име – „Святая Рус” и сега НИЕ (Йерархията на СВЕТЛИНАТА) с вас, хората-Богове, започнахме да пишем Новата история на човечеството, тъй като вие се издигнахте в своята Духовна еволюция до Висотите на Самия Отец Абсолют!

26. Сега единствено напред и никакво оглеждане назад! Тъй като вие СТЕ (СЪМ) хора-Богове, доказали на Великото ВЕЧЕ, че вие СТЕ (СЪМ) Творци на Нови светове и Нови хора, способни да се издигнат до нивото на ХристоСъзнание!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1172
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-12.08.13.html
 


image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДИТЕ НА СВЯТАЯ РУС !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

Предсказания на Ванга от книгата "Ванга и Русия" на Жени Костадинова

Ванга предсказва съдбовна връзка на България с Русия.
Жени Костадинова направи аналог между предсказанието на Едгар Кейси - "Благодарение на съхранението и развитието на християнството в Русия ще бъде спасен светът", и предсказанието на Ванга - "България е душата, а Русия - тялото. Те двете ще спасят света". Така тя подчерта, че Ванга е била убедена в ролята на славянския свят за възраждане на духовните ценности на православието - духовна щедрост, любов и мъдрост.
Ванга предсказва съдбовна връзка на България с Русия.
Поглед през времето.
Чакат ни 1000 години мир и благоденствие.
Те заедно ще спасят света.
България е душата, Русия - тялото. Те заедно ще спасят света.
България е майката, Русия - бащата на цялото славянство. Двата народа са свързани от векове и имат обща мисия на Земята.
Не затваряйте вратата към Русия, тя е вход и изход за България.
Откъде може да дойде помощта.
Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците - нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага.
Доброто предстои.
България ще се оправи. Ще възобнови дружбата си с Русия, и с Турция ще установи отношения. Доброто предстои.
Републиките ще се върнат.
И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика. Помнете: републиките ще се върнат при Русия.
Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще разтвори криле и ще се устреми нагоре. Русия ще си остане Велика Русия.
Китай, Индия и Русия ще се сближат.
Сега Русия се нарича Съюз, но ще се върне старата Русия и ще се нарича така, както при Свети Сергий Радонежки. Нейното духовно превъзходство ще бъде признато от всички, включително от Америка. Това ще се случи след 60 години. Преди него ще се сближат три държави - Китай, Индия и Русия.
Социализмът ще дойде пак.
Социализмът ще се върне в нова форма. Пишете за Маркс, за Ленин, защо се срамувате от тях? Науката на Ленин е добра. Той трябва да се уважава.
Ново духовно учение ще шества по света.
 Ново духовно учение ще дойде от Русия. Тя ще се очисти първа и оттук учението ще започне своето шествие по света."

                                                                                                                                                                                                 
 25.07.2013 г.
(ден преди Вселенския Събор в Санкт Петербург)

Прекрасна моя, запиши послание за утрешния ден, когато събрани ще сте Моите деца-вълшебници и промените във себе си ще проявите, ще заслужите името си на Хора-Богове. Любими мои, празник славен Аз очаквам, когато всеки който е израстнал, във своето усъвършенстване е вложил свои сили, от Мене ще получи нови правомощия. И вашата нова клетва, вашият обет за служба на човечеството ще бъде подписа ви ваш във тоз момент, когато събрани заедно го давате пред Мен, пред Вашия Творец, пред другите души дошли да сторят същото и всеки ще усети порива у себе си да стори всичко, на което е способен, за да промени се гибелната програма на човечеството. И заедно във глас един щом кажете словата на Свещената присяга (обет) ще продължите във просторите високи да усвоявате уроци нови. Сега във тоз момент свещен, във тоз изпълнен с Радост ден, творете своите представи, защото те „Светая Рус“ ще проявяват. И няма толкова значение как точно ще се нарече Царството Божествено, което слезне сред вас новите човеци. „Всички пътища Ще отведат ви в Рим“ Така, че в туй многообразие на проявлението на Моето Царство ще се прояви най-доброто качество на вас човеците – способността ви да Творите наравно с Мен Творецът на Мечтите. Очаквам утрешния ден изпълнен с Радост, с Божествена Любов и Светлина, когато ще запаля Ази у всеки неугасваща светлина, която вий да отнесете по родните места и да заблести, да засвети Пространството на Любовта. Творец любящ творението свое, гордея се, че имам Аз частички Мои, които са готови да творят наравно с Мен, които са постигнали във себе си хармония и в този тъй прекрасен ден говорят за пространство ново. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова


http://otkrovenia.bg/2013/08/16/25-07-2013г/


image

28.07.2012 г.
(След Вселенския Събор в Санкт Петербург)

Деца любими, толкова щастлив съм от вашето участие във празника Вселенски, че ние бяхме толкова Единни, че проявлението на Епохата Нова е възможно вече. И Вечето бе празник тъй голям, то бе прекрасно проявление на вашата Любов, на вашето стремление да възцари се Моя нов, справедлив и радостен свят. Не се съмнявайте във туй, че Тъмнината искаше да ви попречи, но вие бяхте Богове, които взели присърце задачите си, свършихте блестящо работата. И почна новото да проявява се и почна да избухва всеки ден това, което нужно е да се разпада, за да остане чистото ви ясно намерение пространството ви да прерасне в следващото измерение. Да, хваля ви, но туй е факт неоспорим – на гребена сте на вълната, вий първите сте тез, в които ще се прояви мащабно Новата Шеста Раса. Началото поставено е вече и вий затворихте предишния живот, отворихте широко Дверите Небесните за целия народ. И още нещо ще добавя в тоз момент – Небето беше във възторг, че вие Земните достигнахте до тоз момент на проявление на Шестата, изцяло нова и Божествена раса. Любими мои, почна се в мащабите вселенски отброяване на времето от новия ден. Приятели, почувствайте я радостта Небесна затуй, че бяхте толкова единни и ние виждахме прекрасно как вие светихте, когато ви попита кураторът-акад.Маслов дали съгласни сте да проявите идеите Божествени. Когато дружно отговорихте със „Да“ във миг промяната настъпи и почна да се проявява тя у всеки, който своето сърце отдаде. Ще кажа още също и това, че делото Божествено, започнато от вас – за вашия събор говоря ви естествено, да продължите трябва с пълни сили, за да е възможно да прояви се следващото чудо. И тъй във следващите дни вий наблюдавайте промените настъпващи у вас и подпомагайте трансформацията на телата си, защото почва бърза трансмутация на тез, които са готови да бъдат първите отворили във себе си пространство, за да прояви се новата реалност. И първите й признаци ще са проявата на Радостта, която ще връхлита изненадващо и без причина и вие ще откривате проявлението й във всичко.

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2013/08/17/28-07-2012г/


image









Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195100
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930