Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2012 19:04 - 12.12.12 Новите енергии са тук !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 11690 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 12.12.2012 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние се надяваме, че всеки човек, който е наясно със значимостта на 12.12 се приготвя да внесе новата енергия. Тя ще повлияе на всеки в някаква степен така или иначе, но е далеч по-добре да направите стъпки за съзнателно участие в това. Това, което ще правите, не е само, за да подпомогнете собственото си извисяване, а да заземите енергиите за другите, за да се възползват те от включването на Майката Земя. С вашата осъзнатост и фокус върху енергиите, трябва да почувствате резултата от тях като преминават в тялото ви. Прималяването би било нормално и чувство на интензивен мир и спокойствие. Насладете му се и знайте, че сте били издигнати до ново ниво на съзнание, което е нивото, което трябва да остане с вас.

Другите около вас ще усетят вашите нови енергии и ще откриете, че много малките деца често са в състояние да видят Светлината в аурата ви. Вие също ще откриете, че новото ви ниво на спокойствие ще ви даде възможност да имате абсолютен контрол над емоциите си. Шансовете вие да бъдете включени в негативни емоции са малко вероятни и всъщност вие ще сте фактор в трансмутирането им чрез самото си присъствие. Докато свикнете с по-високите енергии, може да откриете непреодолимо желание да ги изразите като прегръщате хората. Когато чувствате любов към вашето семейство на души, съвсем естествено е да искате да я споделите с тях.

За сега вие сте сред души от всички различни нива, но представете си колко ще е прекрасно, когато сте единствено със собствения си вид. Когато сте напълно освободени от дуалността, Законът на Привличането гарантира, че това е така и животът става отпускащ и радостен опит. Също така, ето защо след като се е случило Издигането, различните промени ще продължат ускорено напред, тъй като онези, които биха им се противопоставили, повече не са на вашето ниво. Както знаете, това беше най-трудна година за всички, участващи в придвижването на промените напред, очакваше се тъмните заговорници да се оттеглят от сцената и да позволят на Издигането да продължи безпрепятствено. Вместо това те многократно отказваха да сътрудничат и опитаха едно последно отчаяно усилие да унищожат вече постигнатия напредък. Сега тяхната намеса е нищо друго освен неудобство и те знаят, че много скоро дните им на Земята ще свършат.

Ние от Галактическата Федерация винаги сме отчитали всяка опция, когато сме се занимавали с Издигане. Така че бъдете сигурни, че въпреки че не бяхме в състояние да ви представим многото постижения до сега, беше извършена необходимата работа, така че веднага след Издигането всичко ще е готово. Този път всичко ще може да се извършва открито и ние можем да уверим, че медиите ви се отварят и са в състояние свободно да докладват истината. Излишно е да се казва, че ще има толкова много дейност на всички различни места по света и ние можем бързо да премахнем всяко останало замърсяване от небесата, моретата и земите. Всъщност ние държим това под контрол от дълго време, но ни беше позволено единствено да правим това от разстояние поради кармични причини. Много скоро вече няма да сме възпрепятствани от тях и ще сме свободни да работим с вас и с други Същества извън планетата.

Промените, които сте на път да изпитате, ще премахнат всички остатъци от каквито и да е връзки със старите вибрации и старата парадигма. За много от нещата, които се нуждаят от промяна, трябва време, поради обема на работата. Обаче, най-важните за облекчаване на бедността, бездомността и други нужди ще получат бързото ни внимание. В миналото вие сте могли да имате животи с много нужди, а тъмните сили умишлено ви пречеха да споделяте изобилието и богатството на света за много дълго време. Новият цикъл ще види напълно нов подход към живота, когато всичко ще се споделя и няма да има алчност или корупция, или системи, чрез които на хората се позволява да се облагодетелстват за сметка на другите.

Във всички дела ще има справедливост и честност, а за услугите ще се плаща разумно. Истината често е била рядка стока, но в Новата Епоха тя ще е нормално нещо, тъй като ще е очевидно, ако някой не е напълно честен. Както може да видите, ще е удоволствие да срещате хора, знаейки, че може да им се доверите и които са също от Светлината като вас. 2013 година ще е година на големи подобрения, тъй като разбира се каквото и да е планирано , ще продължи без никакви проблеми. С напредването на годината вие все още ще продължите да еволюирате макар и с по-бавни темпове и ще изпитате по-нататъшен растеж, що се отнася до вашето съзнание. Суперсъзнание е ваша цел, отвеждаща ви към друго напълно различно ниво. Ще имате достатъчно неща, с които да свикнете в най-скоро време, така че не се притеснявайте за по-далечното бъдеще.

Ние заедно с много други цивилизации внимателно наблюдаваме вас и вашата Земя, и от научна, и от лична гледна точка. Всеки от вас е специален и избран за опита на Издигането. Например много Служители на Светлината бяха необходими, за да изградят настройка, която би позволила на Светлината да улови и победи тъмните сили. В това вие бяхте превъзходни и доказахте, че вярата ни във вас не беше напразна и помнете, че всичко покрай това беше според свободната ви воля. Ние както и другите Същества ви помогнахме, но в крайна сметка вие може да се възползвате изцяло от това, което вие постигнахте. С времето ще научите повече за времето си в дуалността и за многото си животи, изпитали всичките крайности, за които може да си помислите. Скоро ще оставите след себе си всичко това и никой няма да продължи с никакви от предишните провинения срещу вас. От кармична гледна точка вие ще сте платили в натура и за тези, които се издигат нищо няма да бъде носено нататък, след като този цикъл приключи.

Скъпи мои, просто позволете на нещата да текат и бъдете част от това и знайте, че ще се издигнете и след това можете да оставите зад себе си всички тревоги или притеснения. Всички ще бъдат обгрижени според нуждите им и към всички ще се подходи с почит и уважение към техния суверенитет. Сега, когато остават само дни, имате всяко основание да сте наистина развълнувани, дългото чакане почти приключи и големи случки са на път да започнат, за които вие вече сте наясно. Ние знаем, че някои от вас все още се тревожат за съдбата на приятели или семейство, но позволете ни отново да потвърдим, че всяка една душа ще се намери точно където трябва да бъде според предварителния си договор за живот. Също така помнете, че вие никога не можете да сте напълно разделени един от друг, ако има връзка от любов между вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и давам любовта си на всички вас, красиви души.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno
http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         12.12.2012 г.

Посланието Мое приеми за тез, които днес сте в Единение, почувствали, че трябва да се организирате и да направите послание към Мен за покаяние, послание-молитва и потвърждавате своето съзнателно и отговорно участие във прехода епохален. Тръгнете смело напред към висините, към портите открити вече и преминете днеска с радост във по-високите вибрации. Чрез вашето съзнателно участие вий пренаписахте сценария на прехода за всичките човеци, защото щеше да е страшно, ако не бяхте се заели със своето израстване, със търсене на Истината Свята, която на Земята слизаше по хиляди канали – чрез преките послания, които предавах в различните места на вашата Земя, чрез Моите посланици – Йерарсите на Светлината, които систематично и с Любов нескрита предаваха ви Моите Канони на Вечността, в която влизате със гордо вдигната глава като Същества, достойни да заемат полагащото им се място във Мирозданието Мое. Сега във този ден на радост безгранична, на празник за душите ваши, че осъзнали са самички кои са всъщност и защо са тука и приели са със радост да изпълнят мисията си велика. Във тоз момент 10.12 часа, началото поставихте на Единение Всемирно когато чрез Енергиите на Любовта, на музиката, на смеха сте заедно в Единно цяло, отправили сте поглед в бъдещето светло за цялото човечество. Така щастлив съм Аз , гордея се със вас, че Моите частички осъзнаха, че имат Мисия велика на Земята и изпълняват я със чест. Бъдете с Мен. Отворете се за всичката Благодат, която Аз изпращам ви на вас. Ще бъдем днес във диалог свещен, ще бъдем заедно както е всеки ден, но днес е празник за това ви каня да празнуваме сега – да облеем цялата Земя с пречистващите и повдигащи енергии на Любовта. Промените се случват всеки миг и вий сте тез които трансформирате, за да достигнат до всеки Моите послания, за да засвети, засияе и блести Земята ваша , почувствала подкрепата, която вие, мили мои слънчеви деца оказвате сега. Отец Небесен, ваш Баща и Майка, ваш Създател, който показа ви посоката и вие с радост тръгнахте нататък, в неизвестното макар за вас бъдеще. Оставам във подкрепа ваша, оставам като Баща и като приятел, на който вие да разчитате ще можете във всеки миг свещен на вашата Земя. За следващата си задача вий се подгответе – приемете, заземете енергиите на Любовта, постъпващи към вас от творяшите Начала.

чрез Велина Петрова  






image

 Здравейте Приятели -  12.12.12 - предлагам на Движение за Духовно Единение и Преображение - България - а и на всички останали движения, групи, хора, да направим следното - за да приемем максимално последните пречистващи енергии идващи от Дълбините на Космоса, които трябва да ни подготвят за процесите на Квантовия скок на 21.12.2012 г., 
в 10.00 часа - започваме подготовка за приемане на енергиите -
като в 10.05 - преминаваме през Покаяние -
10.08 - Молитва -
и в 10.12 часа започваме 21 минутна медитация за отваряне на лотосите на всяка една от седемте чакри на човека (по 3 минути на чакра) като си ги представяме в цветовете, в които те съществуват и като отварящи се цветове на Лотоса, готови да приемат енергията от Пространството. В същото това време визуализираме 12 меридиана - които преминават през човешкото тяло, както и 12 ДНК, които трябва да се отворят по време на приемане на енергиите ! 

 Следващ момент - 12.00 часа - повтаряме същата схема ( Покаяние, Молитва - медитация) - 12.12 ч. сега вече си представяме как през всяка една от нашите чакри се приема (преминава) Божествена енергия от Пространството и цветовете стават все по-наситени и накрая тялото ни като отворен Лотос ( Приемник) приемайки всичките енергии - засветява в ярко златист цвят ! 

 Трето - 14.00 часа - ( Покаяние - Молитва) -
14.12 м. (12.12 - гринуичко време) - правим съединяване със Земята - като си представяме кръга от хора обхванал екватора - хора, които издигат Майката Земя в Новите Пространствени измерения - като всеки визуализира най-красивите картини от Пространството, в което би искал да живее във високите измерения ! Тази медитация ще захване и времето на обявената световна медитация за Земята - така че всеки ще има възможност да участва навсякъде. В 15.00 ще завършим работа по приемане на енергиите в Движението, а всеки сам може да работи колкото си време пожелае за себе си индивидуално.
Иван Иванов

Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !



image



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. palada - Ура за новите енергии!
11.12.2012 23:24
благодаря за този постинг!
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
11.12.2012 23:37
Хей, и аз благодаря ! Благодарността е трогваща, а Любовта зареждаща ! Ура за новите енергии !
цитирай
3. casadi - А в Новата Епоха има ли място за Исус ...
12.12.2012 01:39
А в Новата Епоха има ли място за Исус Христос и Неговото Слово, или то вече е "остаряло", "неудобно" и отминаващо?

И втори въпрос - защо Христос предсказва Нова епоха, която няма нищо общо с Новата епоха, която прокламират неиндефицирани "космически същества", наричащи себе си "възнесени владици", "магнитни служби" и тям подобни.
Кой е прав и кой греши?
цитирай
4. asthfghl - ...
12.12.2012 11:21
Извънземните били се съобразявали с някакъв произволно създаден грегориански календар!? На кой би му дошло на ума...
цитирай
5. bahtibale - Зареждам батериите!
12.12.2012 13:22
Цял ден изтупвам от нафталина новите си дрехи, за да мога да ги понося неколко дена. Ще се обясня в любов на всички комшийки, дано ме огрее за последно! Каде ли ми са чакрите, за да ги отвора за новите енергии??? :-)
цитирай
6. batogo - Най-сетне!
12.12.2012 16:06
Много ме зарадва с този постинг. Благодаря ти! Време беше да започне осъзнаването...
цитирай
7. raders - Ама че лудница))))))!
12.12.2012 17:35
Ама че лудница))))))!
цитирай
8. boris66 - boris66-delianaangel
12.12.2012 17:47
Енергиите на Космическият крайон трябва да влязат в нас и да вибрираме на по-високо ниво с Космическа Любов-какво страшно има в тази дума!!!
цитирай
9. asthfghl - 6.
12.12.2012 18:30
Трябва ти специална дата, та да почнеш да се осъзнаваш? Защо въпросното осъзнаване все трябва някой външен фактор да ни го започне? (дата, събитие, инициатива и т.н.) Доста пасивен подход към самоусъвършенстването.
цитирай
10. stupidkid - Предпазливост
12.12.2012 19:02
Хора, внимавайте с тези дейности! Не смесвайте така нещата... Ще се объркате лошо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183947
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031