Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2012 16:16 - Още веднъж за Посланията за Духовно Единение
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2882 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.09.2012 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
23.09.2012
"Още веднъж за Посланията за Духовно Единение" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес, така както никога досега, се чувства необходимост от истинно Духовно Единение на Народа на Русия около ПървоТвореца и достигането до това състояние на ЕДИНСТВО, което може да се постигне единствено тогава, когато сърцата на хората тупкат в пълна, Аз ви повтарям, в пълна Хармония и Любов!

2. За това е необходимо към всички дни на Посланията за Духовно Единение да се подготвяте от по-рано, пречиствайки своето вътрешно Пространство от скверността на греховете и пороците! И дори и самопречистването да става твърде бавно, а понякога това въобще и да не се случва, все едно, за хората дните на Посланията са Свещени Дни – степени на еволюцията на Съ-Знанието!

3. Знаейки, че процесът на Духовно Единение ще изисква от хората Сънастройка с Бога, а това във вашия урбанизиран свят на Мамона и на Духовно блудство е много трудно да се направи, Аз последователно и постоянно въвеждах в разбирането ви за вседневния ви живот дните на Свещените Послания, които не само формираха Началото на Началата на Колективното ПървоСъзнание, но и носеха в себе си най-истинска процедура на Духовно пречистване!

4. Три дни на Свещени Послания – това са три дни на сближаване на човека с Бога, а прецизираното до запетая Послание е този КАНАЛ, който се открива само на хората, избрали пътя към храма!

5. Обърнете внимание, как постепенно и много внимателно Аз въвеждах всеки един от дните на Посланията, обяснявайки ви всеки път СМИСЪЛА и значението на всяка от трите дати от календара, потвърждавайки че това не са просто дни на Духовно Единение, а което е най-важно, това са три степени на опознаване на Истината, опознаването на Бога, осигуряващи построяването на Царството Божие на Земята!

6. Повярвайте Ми, нищо не е възможно да се направи, а още повече да се промени, ако вътре в човека не е станала трансмутация с неговото Съ-Знание и човекът така, както и преди си остава привързан към Мамона и съвременното общество на висша несправедливост! Затова и тези (за сега) три дни, повтарям, са Свещени дни за формиране на Съ-Знанието на хората от Новата формация – хората на СВЕТЛИНАТА, които трябва да съставят основата на Шестата раса!

7. Всичко това, което се случва с хората през тези ТРИ ДНИ НА БОГА, не може да се сравнява с нищо друго, тъй като това са Дни не само на Духовно сближаване (Единение) на хората помежду си, но и което е най-важно, това са Дни на Духовно Единение на човека с Бога!

8. Това не може даже и да се сравнява с Молитва, тъй като това са Дни на Велико ТАЙНСТВО на съединяването на човека с Бога, когато става възможно достигането на състояние на Духовна Нирвана!

9. Тези три Дни на щастие, три Дни на празник на Духовното Единство са за хората техните първи крачки, макар и малко неумели тук там, в Света на Шестата раса, тъй като човек няма как да отиде Там самичък!

10. В съответствие със сценария на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Народът или поне една негова част (не по-малка от два процента от населението на страната) трябва да извърши Чудото на Богопроявлението!

11. Вие трябва да разберете, че за хората Духовното Послание е още и етап от формирането на този ЕГРЕГОР, на това Колективно ПървоСъзнание, което може да бъде сравнимо само с Чудо на Богопроявлението в Плътния план и по-точно – във всички планове едновременно!

12. Мога да ви кажа, че трудният процес на Духовно Единение в Русия, в страната, на която и е съдено първа да пристъпи в Новия Свят на високите вибрации на Бъдещето, все пак се придвижва и необходимостта от Духовно Единение, а така също и многолюдното приемане на Клетвата се вливат във Великия поток на Истинната ВЯРА, който да се спре е вече невъзможно, дори и ако някой все пак се представи като властелин на човешки Души!

13. Повярвайте Ми, Всички Свещени Послания са дотолкова прецизирани, че и най-малката лъжа може да доведе до катастрофа от Планетарен мащаб, защото ако в Посланието за Духовно Единение проникне блудство, то тогава не може да се формира КОЛЕКТИВНО БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО, а това означава, че не може в сърцата на хората да се прояви Бога, а това си е и катастрофа за цялото човечество!

14. Затова в такова сложно време – време на промени, хората трябва не само да се настройват (желателно е един-два дни преди Посланието), но и да преминават дни на Духовен ПОСТ, когато няма и не може да има негатив във всички мисълобрази, а помислите трябва да бъдат ориентирани единствено към Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ, носещо само любов, и по-точно, ПървоЛюбов като основа на Началото на Началата не само на ПървоТвореца, но и на човека!

15. Много ви моля в дните преди Дните на Посланията за Духовно Единение, да проследявате много внимателно своите мисълобрази, тъй като не бива да се допускат грехове и негативи дори в мислите на човека, тръгнал към среща с Бога, тъй като, повтарям, Свещените дни на Посланията за Духовно Единение на хората са наистина ДНИ НА БОГА!

16. Дните на Бога в календара са засега само три, те разбира се ще бъдат още повече, но техният брой ще зависи пряко от хората, от тяхната вътрешна настройка, от техния стремеж към Всеобхващаща ПървоЛюбов, без която не може да има никакво Чудо на Богопроявлението!

17. Най-важното – в тези Свещени дни хората чрез Духовно Единение, чрез сънастройка с ПървоТвореца започват да ТВОРЯТ Света, тъй като те проявяват Единна ВОЛЯ, а това е и Начало на Началата на ТВОРЕНЕТО, тоест това е материализацията на своите ПОМИСЛИ по подобие на ПървоТвореца!

18. Разбира се, би могло да се провеждат Послания и по-често, и аз приветствам всяка инициатива на хората, но те трябва да знаят и да помнят за това, че „никой не е пророк в своята държава”, затова и инициативите на хората винаги ще се натъкват на съпротивлението на някаква част от населението, а това означава, че далеч не винаги може да бъде постигнато Духовно Единение, тъй като „колкото хора, толкова и мнения”!

19. Безконфликтни за всеки човек си остават единствено СЛОВАТА НА ПЪРВОТВОРЕЦА, затова при ПОСЛАНИЯТА, които предлагам Аз, не може да има никакви разногласия, защото само Моите СЛОВА са ИСТИНА от първа инстанция за хората!

20. Затова, ако хората не искат да изпитат Апокалипсис, за тях е нужно да слушат единствено Словата на Бога, само ПървоТвореца, защото само Аз Самият знам, кога и какво трябва да казват хората не само при духовното си пречистване, но и при формирането на това Начало на Началата, което съответства на вибрациите на ПървоТвореца, тоест повтаря Моите Монади!

21. Ако вие си спомняте, имаше още и едно понятие наречено Духовен резонанс, при което дори и най-слабите вибрации на „малкия” човек могат да се превърнат в Духовно цунами, пречистващо всички греховни наслагвания на човечеството и откриващи Божествената СВЕТЛИНА на Духовната трансмутация!

22. Но това е достижимо и възможно единствено ако всички „малки” хора в един миг издишат думата „ЛЮБОВ”, а това означава – „БОГ”, тъй като Бог е Любов!

23. Затова не търсете и не предлагайте засега нови Послания, тъй като Аз много точно знам, кога и как хората трябва да създават Единен импулс на Творящото Начало на Началата, пробиващ пелената на неверието и позволяващ им да се почувстват Богове, творящи Нови Светове!

24. Така е, разбира се, би било забележително ако Посланията за Духовно Единение и за ПървоЛюбов бъдат повече, но ви моля да не прибързвате събитията, тъй като при вас засега не се получава този ефект, който Аз очаквам и който вие самите очаквате, тъй като все още не се чувства добре трансмутацията на Съ-Знанието на Русичите!

25. Повярвайте Ми, Аз повече от всички съм заинтересован за вашето Духовно Преображение или Духовна трансмутация, но засега Аз не виждам Духовно Единство на Народа с такава сила, която би могла да промени Света!

26. Повярвайте Ми, Аз много искам хората най-накрая да осъзнаят своето родство с ПървоТвореца, но Бог или Богове не се става по собствено желание – изисква се усърдна и повседневна работа (промисъл), при това за всеки човек това не е просто работа в Духа, а постоянно пребиваване в Духа и постоянна сънастройка с ПървоТвореца!

27. Ние с вас (и Аз и вие) искаме едно и също нещо, но повтарям, че така просто да се стане Бог е невъзможно, нужна е ВОЛЯ, нужен е усърден промисъл (труд) за САМОусъвършенстване и проверка на нивото на вашето Съ-Знание в дните, избрани от Мен за Духовно Единение, и ако Аз Самият почувствам, че хората са готови да направят следващата стъпка, то повярвайте Ми, Аз заедно с вас ще пристъпя в Новия Свят на уникалните възможности на човечеството!

28. Докато човечеството и по-точно Рус не много внимателно и често набързичко се подготвя за Свещените дни на Духовно Единение забравяйки, че ПОСЛАНИЕТО за Единение в Дух – е една доста сложна работа, предполагаща в това число и Духовен пост, тоест въздържане от греховни мисли в течение на поне двата предни дни преди Посланието!

29. Повярвайте Ми, чудото на Богопроявлението няма да се получи, ако ПОСЛАНИЕТО се прави помежду другото, за „пет минути” до началото на ПОСЛАНИЕТО за Духовно Единение. Хората трябва да помнят, че ТАЙНСТВОТО става ТАЙНСТВО, единствено тогава, когато към Празника на Духовно Единение хората се отнесат много сериозно и отговорно!

30. Повярвайте, Аз ще приема всички ваши инициативи, ако почувствам, че няма вече Духовен хаос и няма запъвания в произнасянето на думите на Посланието за Духовно Единение, тъй като ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ е процес на формиране вътре в самия човек на най-истинско Начало на Началата на ПървоТворец!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1054

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-24.09.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/09/24/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-23-09-2012-%D0%B3-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B5/
  
                   
image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900


Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички!
Обичам ви!

image

image


Гласувай:
2
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2061091
Постинги: 924
Коментари: 863
Гласове: 3078
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031