Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2012 09:53 - Обществото и властта
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1577 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.07.2012 09:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 04.07.2012
" Общество " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Какво направиха „ малките” хора в Русия и какво все пак се промени в Обществото, което на свой ред, също отразява многостепенната палитра от мнения, и най-вече, за представата за самите себе си, за хората и най-накрая – за Твореца ? 

2. Всеки един срез на Обществото представлява от само себе си многостепенно Пространство не само на високи Духовни върхове, но и на най-обикновено, банално грехопадение, та дори и на най-ниски страсти, при това при всички условия в цялото разнообразие на човешкия живот на всички негови нива, включвайки естествено и човешката регулярност !

3. Без да засягам сега темата за Тънките Светове, мога да кажа само, че Проявеният план на човечеството е уникален с набора от Велики добродетели и най-ниски падения, които са проявление на едновременното присъствие на Добро и Зло, и които са били създадени от изкривеното Съ-Знание на хората, независимо от това, че хората са били изпратени в този Свят от Мен с единствена и една цел – САМОусъвършенстване (еволюция на Съ-Знанието)!

4. Хората постоянно забравят, че те са Проявен план на Твореца, и по-точно, че всички хора са задължени да преминат (дори и те да не приемат Моите Знания) Великата Школа на Мъдростта, тоест във всички случаи те са длъжни да се явяват на съответния изпит за СЪТВОРЧЕСТВО не само с Мен, но и помежду си, и в края на краищата да формират Единно Духовно ЦЯЛО или Единен Божествен Егрегор – Бог !

5. Аз многократно ви повтарям, че приемайки или съгласявайки се да преминат съответната инкарнация, хората във всички случаи са просто длъжни да преминат границата между Добро и Зло, а най-важното – да се преборят с вътрешната си Дуалност и да видят в себе си Творящото Начало на Началата – да видят в себе си Бога, първоосновата на който е винаги ( Аз ви подчертавам: ВИНАГИ ) ПЪРВОЛЮБОВТА !

6. И така отзовалите се на проявяването на ПървоЛюбовта на Твореца „ малки ” хора на Русия пораздвижиха ( точно пораздвижиха, а не преобразиха) Духовното Пространство на многонационалната, но Духовно ЕДИННА Русия, създавайки по този начин условия, когато вече в цялото Руско Общество, и най-вече в Съ-Знанието на хората с творчески професии, започват да се проявяват кълнове на Духовно САМОСЪ-Знание

7. Точно на тези професии, които винаги са били и си остават едно от най-високите равнища на Божественото Пространство, където дори и без Моите подсказвания е просто невъзможно да се твори, пък макар и да е разрешено да се ТВОРИ, но само до нивото на ПървоТвореца!

8. И ако вълната или цунамито на човешкия интерес към Моите Думи е достигнала до хората на ТВОРЧЕСТВОТО, до Съ-Знанието на хората от Божествената Бохема, то това означава само едно: Духовната част от Русия, която в някаква откъснатост от Плътния план твори за бъдещето, и по-точно, ТВОРИ Духовното бъдеще на страната, най-накрая започва да усеща и да пропуска през Съ-Знанието си Новите вибрации на вече Новото Пространство !

9. Това което беше посято от „малкия” човек в Русия, сега вече е станало КАМБАНА, звукът на която е вече способен да достигне до сърцата на ТВОРЯЩОТО НИВО на Духовната Пирамида на Русия !

10.Сега вече може да се констатира, че страната, уникална по своята история, САМА запова да става камертон за Духовната настройка на цялото човечество към този РИТЪМ, който води САМ ПЪРВОТВОРЕЦЪТ – към тази мелодия на Велика Любов, която винаги звучи в Божественото Пространство !

11. Ето сега вече в Русия започва да се събужда Великият ДУХ на Народа, който се отзовава в сърцата на хората като ЕДИННО музикално Пространство на ЕДИНИЯ ДУХ на всички тези хора, които са приели Твореца като Истина, като Основа и Смисъл на своята поредна инкарнация в това Историческо време на Велики Промени!

12.Времето избира хората според тяхната готовност да носят своя Кръст и да чуват тихият глас на ПървоТвореца!

13. Времето избира тези, които винаги в своите професии, дори и понякога без да се замислят за това, носят Великата Любов на ПървоТвореца в Своя Проявен план, все едно привличайки човека да види в себе си Бога и да обърне тази Любов върху самия себе си!

14. А ако искам да бъда съвсем точен, то мога да кажа, че Народът на Русия е успял да се подготви, преминавайки през всички Голготи на Плътния план, за това, за да направи това време, ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, тъй като колкото и Аз да се бях старал, Давайки на хората Правото на Свободна Воля, Аз бях принуден да се ориентирам според нивото на еволюция на многостепенното Пространство-Общество, като с „лакмусова хартия” за готовността да се започне ПРЕХОД от една раса към друга!

15. Когато Моите Думи, бяха подхванати от „малкия” човек в Русия, те бяха чути най- напред от Творческия Елит на Нацията и се случи това, което толкова дълго беше очаквано от Цялото Планетарно Пространство: Събуди се и чу ПРИЗИВА на Твореца цяла Русия, но най-главното, този ПРИЗИВ бе чут от тази част от Нацията, която се нарича неин Висок Дух!
16. Всеки Народ и особено Народът на Русия винаги е отражение на Праматрицата на Пространството, а това означава, че многостепенността е естествена структура за всеки народ или нация, стояща върху фундамента на народната съборност !

17. Примерите на проява обаче на Висшите идеали и спазването на Каноните на Вечността винаги и във всеки народ са били избирани от хората на ТВОРЧЕСТВОТО, на които АЗ САМ съм им доверил да бъдат в АВАНГАРДА на Духовната еволюция на Съ-Знанието на Обществото (създаването на Духовен Егрегор) и да ТВОРЯТ някак върху Обществото дори и с определени пропуски, но за Обществото, възпитавайки в него Висша добродетел!

18. Настъпва уникално време, когато всички нива на общественото Съ-Знание, и по-точно, всички нива на Съ-Знание на целия Народ (на Русия) започва да ПРОЗРЯВА и да ОСЪЗНАВА, че те са ЕДИНО ЦЯЛО, и че в Духовното ЕДИНЕНИЕ е силата, да се победи която е просто невъзможно, защото Тя е сила на Бога, способна да ПРЕОБРАЗИ Пространството!

19. Настъпва това Историческо време, когато Преображението на Пространството, по-точно – Неговото преминаване на високите вибрации (МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА) се отразява на Съ-Знанието на хората, които в СЪНАСТРОЙКА на Сърцата си започват да ТВОРЯТ Новия свят на Високото изкуство, удивявайки човечеството с Духовно Пречистване и Преображение!

20. Спомняте ли си, Аз многократно ви говорих, че страната ще се промени внезапно, и не само целият свят ( цялото човечество), но и самите хора няма да познаят своята страна, а най-вече – няма да познаят САМИТЕ СЕБЕ СИ!

21. Днес Аз мога да потвърдя, че Русия, нейното Общество са дошли до тази точка или граница в Историята на човечеството, зад която Русия и нейният Народ ще застане пред изуменото човечество като Нова Духовна СВРЪХДЪРЖАВА!

22. Ето кога без Духовно насилие от Моя страна пред очите на хората от Русия и на целия останал свят трябва да се случи ЧУДОТО на Духовното Преображение – когато от изгоя и вечно сив придатък на човечеството Русия ще се представи като Духовен ГИГАНТ от най-високи вибрации на ПървоТвореца!

23. Русия ще трябва да представи себе си пред хората с ново, уникално Общество – Общество от Духовно Единни хора-СъТворци, които сами са ОСЪЗНАЛИ смисълът на своето проявление в Плътния план, но най-важното – ОСЪЗНАЛИ са смисъла на своето предназначение във Вечността! 

24. Аз не бих искал да прибързвам събитията, но хората ще си спомнят още няколко пъти днешната дата, когато най-накрая се „пробуди” Творческата, и разбира се Духовна част на Русия!

25. Затова много моля Народа на Русия да запомни тази дата като още една веха от Духовното установяване на Нацията (на Обществото) за формиране на Национално ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение на Русия!

26. Аз много се надявам, че Народът на Русия ще подхване този Мой ПРИЗИВ и ще демонстрира пред човечеството, че Русия окончателно се е събудила и всички слоеве на Обществото сега вече са Единна Духовна пирамида ( МАТРИЦА) на Новата Шеста раса – Расата на СъТворците !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1022 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-04.07.12.html

image

09.07.2012 г.
" Русия навлиза в период на природни катастрофи " из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз предупреждавах, при това не еднократно, че много скоро природните катастрофи ще трябва „да погледнат” и към територията на Русия, при това с една единствена цел – да накарат „мужика (човека) да се прекръсти”! 

2. Русия ще трябва най-накрая да разбере, че в това Божествено Пространство няма и не може да има напразни думи, празните думи се изливат единствено от хората на НЕВЕРИЕТО, но в Пространството, особено там, където е проявен Промисълът на Твореца, казаното (дори и от човека), задължително се материализира в Плътния план!

3. Вашият Народ е избран от Мен да бъде Форпост (Преден пост) на Новото човечество – човечество вече на Шестата раса! Затова за пречистване и Духовно ОЗАРЕНИЕ на него, все едно, ще му се наложи да премине период на пречистващи природни, не изключвам и технологични катастрофи, и всичко това, за да може Съ-Знанието на дремещата нация да се завърне в руслото на реалния промисъл (на реалните действия), в руслото именно на Божествения промисъл!

4. И така, както казах в последната диктовка, „малкият” човек със своята активност, със своя СВЕТЪЛ промисъл е събудил Голяма Русия и сега този Народ (и тази страна), трябва да ОСЪЗНАЯТ, че на него във всички случаи ПЪРВИ ще му се наложи да премине пътя от „АЛФА” до „ОМЕГА” на своето вътрешно Духовно Преображение!

5. Както вече ви говорих, ВРЕМЕТО започва да избира не само страни и народи, но и конкретните хора, които с волята на съдбата си започват да изпитват върху себе си СМИСЪЛЪТ и СЛЕДСТВИЕТО от Духовната ХАРМОНИЯ на човека и Божественото Пространство!

6. Затова искам още веднъж да ви предупредя, че природните катастрофи или аномалии до сега едва, едва са се докоснали до територията на Русия показвайки единствено, че само ПЪЛНОТО ДОВЕРИЯ към Моя Промисъл и САМОусъвършенстването на хората може да спаси Русия, нейния Народ от трагични и неоправдани (от гледна точка на хората) събития – загуба на част от нaселението на страната!

7. Аз разбирам, че цифрите натъжават Душата на нормалния човек, но повярвайте Ми, събитията на Юг в Русия – това е още не природна катастрофа, а това е единствено предтеча на това, което би трябвало да се случи на територията не само на Русия, но в целия останал свят, потънал в тресавището на Мамона и на грехопадението!

8. Народът на Русия ще трябва най-накрая да разбере, че Кръстът на Водач на човечеството е не само много отговорен, но много труден, тъй като Цял един Народ обединен в Духа, ще трябва да направи КРАЧКА, разделяща човечеството на „ДО” (Пета раса) и „СЛЕД” (Шеста раса), и не някъде си в далечното УТРЕ, а днес и сега, защото ВРЕМЕТО НА ПРОМЕНИ вече настъпи !

9. Аз много се надявам, че разбуденият от обстоятелствата Творчески елит на Нацията ще може, използвайки своя Духовен авторитет, да подскаже на хората ПЪТЯ към СПАСЕНИЕТО и Духовното ЕДИНЕНИЕ !

10. Сега това ЕДИНЕНИЕ Е НЕОБХОДИМО, така както никога до сега, затова подадения от Мен още един ден от календара за формиране на Национално ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение много скоро вече ще доведе до нарастване на ОЗАРЕНИЕТО и ПРОЗРЕНИЕТО на нацията !

11. Аз разбирам, че да се утешава при такива условия понякога в определен смисъл си е направо кощунство, но повярвайте на вашия Творец, че при така сложилата се ситуация има и немалка вина вътрешното НЕВЕРИЕ на хората !

12. Хората не успяха в своите ПОСЛАНИЯ за защита на страната от природни бедствия и техногенни катастрофи, макар и да се опитваха, но за съжаление, твърде неорганизирано, и до определена степен не бяха много искрени !

13. Днес всички хора в Русия, включително и децата, са избрани за провеждане на промисъла на Духовното Преображение на целия Народ, който независимо от всички Мои УГОВОРКИ ( с Него, с Народа), продължава да изпитва съдбата си, наивно предполагайки, че нищо няма да се случи, а пък ако се случи, то това няма да се случи на него, или в краен случай Народът ще бъде предупреден от Самия Творец !

14. Аз наистина това и говорих, обсъждайки темите за природните катастрофи, но вероятно у хората се е установило пълно благодушие и пълна неспособност да види надигащите се, и при това твърде сериозни промени на Планетарното Пространство !

15. Още веднъж искам да кажа, че хората, внезапно попаднали в епицентъра на природните аномалии и принудително починали, нямат нищо общо с процеса на формиране (на хората) на Шестата раса, и превъзмогвайки болката от човешките загуби, ще трябва да се разбира, че това беше само първият звънец !

16. Последващите събития наистина ще бъдат много сериозни за Народа и територията на Русия !

17. Всички хора проявени в този исторически момент на Началото на Началата ( много ви моля ПОВЯРВАЙТЕ МИ, АЗ ГОВОРЯ СЪВЪРШЕНО СЕРИОЗНО) ще трябва да отработят своята КАРМА и по този начин да покажат чрез своя пример, какво ги чака хората на НЕВЕРИЕТО, а от друга страна, да покажат, че Преображението на Пространството Е (СЪМ) най-истинска сегашна реалност !

18. Затова не си „ посипвайте главата с пепел ", защото това е само НАЧАЛОТО, при това НАЧАЛО, напълно зависещо от нивото на Духовна еволюция на този Народ, и по-точно – от Духовната еволюция на Съ-Знанието на всеки отделен човек !

19. Сега Духовното ЕДИНЕНИЕ на цялото многостепенно Пространство на Русия и природните катастрофи, нямащи човешко (научно) обяснение, ще трябва да принудят хората да се замислят, при това не само за спасение, но и за своето Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ (за еволюцията на своето Съ-Знание)!

20. Бедата твърде дълго обхожда територията на Русия и сега, когато на дневен ред е поставено СПАСЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, при това с най-малки загуби, хората на Русия са задължени да погледнат към себе си, към съдбата на своята страна много премерено и да осъзнаят, че спасението на Планетата е в ръцете на тези, които живеят на тази територия с уникални природни ресурси !

21. Ето сега е необходимо да се обедини целият ТВОРЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ на Нацията и да се достигне това, природните и техногенни катастрофи да не се разпространят и върху други територии на Русия и на Цялото Планетарно Пространство ! 


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1024 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-09.07.12.html 

image

13.07.2012
" Властта " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз много пъти съм говорил на хората, че всяка една власт на Земята не е от Бога, тъй като още от времената на „изгнанието” на човека от Рая всички Тъмни същности са се опитвали и продължават да се опитват да завладеят Съ-Знанието на човека, предполагайки да управляват Светлината, и по-точно – Боговете, пък макар и „изгнани” (изгонени) от Рая, но все пак Богове по произход!

2. В структурата на Мирозданието и по-точно там, където за всички управлява СЪВЪРШЕНСТВОТО и управлява ПЪРВОЛЮБОВТА, априори не може да има власт или управление над и между тези, които са били СЪТВОРЕНИ по подобие на ПървоТвореца !

3. Там където господства ПървоТвореца или Абсолюта, Там, където няма Дуалност, порядъка или регулярността се определя единствено от Каноните на Вечността, и нищо не може да стои по-високо от тази регулярност !

4. Не може да има власт на Бога над Бога ! Във Великото многостепенно Пространство всяко енергоинформационно равнище на ПИРАМИДАТА на Вечността има своя степен на Посветеност и представлява Учител за всички по нискостоящи равнища и този порядък или регулярност се спазва изключително строго, осигурявайки стройността и взаимосвързаността в цялото Мироздание !

5. Аз също така ви подчертавах, при това не еднократно, че хората по своята вътрешна структура повтарят или представляват подобие на устройството на Вселената, в съответствие с което е и многообразието на всички Мои проявления, или по-простичко казано, хората трябваше, ОСЪЗНАВАЙКИ своя Божествен произход, да започнат да изграждат СЪБОРНОСТИ или РЕГУЛЯРНОСТИ, в основата на които да бъде съхранено подчинението на нискостоящото равнище (ниво) на Духовната пирамида на човечеството на висшестоящото !

6. И тази Божествена регулярност не може да бъде и не представлява власт (според разбирането на съвременните хора), тъй като подчинението на висшестоящото ниво в Йерархията на Светлината е основа на основите в структурата на ПРАМАТРИЦАТА или Началото на Началата!

7. Човечеството носи в своята генна памет тази точка на Началото на Началата, като Начало по пътя на САМОусъвършенстването, по който всички взаимоотношения помежду всички проявени планове на Твореца са доведени до Хармония от Висш порядък!

8. Хората в продължение на дългия път на инкарнациите преминават през всички нива на Тази Велика ПИРАМИДА, защото в основата на този път лежи натрупаната ПървоМъдрост, да достигне до която е длъжен всеки човек, формирайки в себе си, в своето Съ-Знание, в своето вътрешно „Аз”, СЪВЪРШЕН, така както и САМИЯТ ТВОРЕЦ, човек, осъзнаващ себе си като безличностна част от ЕДИННОТО ДУХОВНО ЦЯЛО !

9. Единствено Тогава, когато става ОЗАРЕНИЕ ЗА СВОЯТА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ Великата ЕВОЛЮЦИЯ на СЪЗНАНИЕТО на ТВОРЕЦА, човекът започва да осъзнава себе си като БОГ, или да осъзнава БОГА в себе си, и единствено тогава двете ДНК (и Духовната и Материалната) в хармония помежду си започват Великата ТРАНСМУТАЦИЯ на човека-животно в човек-СъТворец!

10.А сега помислете, може ли СъТворец да управлява, а още повече да владее (тъй като думата «власт» произлиза от корена «владея») Съ-Знанието на друг СъТворец, обричайки го на участта му на Духовен роб или на Духовно несъвършенство?!

11. И Ми кажете, кой, освен МЕН, вашият Творец, може да определи задачите или целите на Моето собствено проявление, тоест – на всеки СъТворец за неговото поредно проявление в Плътния план ?!

12. Единствено Аз мога да определя, а ако е необходимо и да променя смисъла и целите на поредното проявление за всеки човек, осигурявайки му всичко необходимо за успешното му преминаване на поредния етап от опознаването на Истината и вътрешното му Духовно пречистване !

13. Затова и всякакви опити от едни хора да завземат властта за управление върху Съ-Знанието на други хора е ВЕЛИК ГРЯХ, защото не е дадено на човека да управлява Моите проявени планове, и по-точно, не е дадено на човека право да управлява Мен!

14. Повярвайте Ми, Аз не мога да доверя на нито един от хората такова Право дори и поради, засега несъвършеното Съ-Знание! Затова Аз съм дал Право на свободна воля само с една цел – с цел достигане на необходимото съвършенство на тяхното вътрешно „Аз” (на тяхното Съ-Знание)!

15. Сега погледнете по-внимателно върху проблема за необходимост от еволюция на Съ-Знанието, тъй като, както ви казах, Моят проявен и съвършен в структурата си план (хората), трябва за времето на своята дълга ЕВОЛЮЦИЯ да достигнат до нивото на съвършено Съ-Знание – Съ-Знанието на СъТворец !

16. Всички хора в началото на своя път са Духовно несъвършени!

17. Единствено дългата работа върху себе си или ЕВОЛЮЦИЯТА на Съ-Знанието може да подготви човека и да му даде възможност да се повдигне на по-високо ниво в Духовната ПИРАМИДА на Вечността!

18. И даже този дълъг път на усъвършенстване не е свързан и не дава никакво право за управлението на Съ-Знанието на други хора, пък макар и те да са стоящи на по-ниско ниво в Духовната Пирамида !

19. Висшите Духовно нива или хората, намиращи се на тях, могат да бъдат единствено Учители, при това могат да бъдат и Велики Учители, но по никакъв начин не и власт имащи за тези хора, които по някакви си причини засега не са могли да направят своята трудна крачка нагоре, към Бога!

20. И ако някой от съвременните управници (както им се струва) на света, дори и да се опита без каквито и да е било основания да управлява проявения план на Твореца, при това най-често от Духовно висшестоящите, то отчитайки структурата на ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, това не е просто грях, а Най-Висшият грях, който ще се изкупува от много поколения потомци на извършилия го, защото този грях е проявление на Тъмнината !

21. Ето така и се получава, че човек, нямащ от Мен право да управлява или да ВЛАДЕЕ Съ-Знанието на Моите проявени планове, става за Мен Мой антипод и се явява в Моите очи разрушител на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО.

22. Такъв човек преминава на страната на Тъмнината и разбира се, вече никога няма да може да получи Моята поддръжка и надежда за своето спасение!

23. Спомнете си Моите думи за това, че всички болести на Плътния план на човека – са от неговото изкривено Съ-Знание! Продължавайки тази Си мисъл, бих могъл да добавя, че всичкото несъвършенство ( болестите) на обществото са следствие от несъвършеното Съ-Знание на хората, когато СЪВЪРШЕНСТВО позволява на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО да ГО управлява !

24. А ако при това притежаващото властта НЕСЪВЪРШЕНСТВО започва да говори за Бога, и нещо повече, ако НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО нарича себе си представител на Бога на Земята или Мои представители в Плътния план, използвайки за аргументи за своето положение думите на Моите ПОСЛАНИЦИ от миналото и настоящето, то това вече е толкова Велик грях, който не може да бъде простен никога, а на носителя на този грях ще му се наложи да изчезне от Божественото Пространство ЗА ВЕЧНОСТ !

25. Повярвайте Ми, никой от Моите ПОСЛАНИЦИ, включително и Христос и Мохамед, не е говорил за власт над себеподобните! Те са говорили и са носили единствено Благата вест за ЛЮБОВТА към ближния и към самия себе си, като към проявен план на Твореца !

26. Изграждането на основите на Духовната и светска власт на базата на изкривени представи за структурата на Мирозданието, правещо от Моите проявени планове (хората) Духовни робове и Духовни изгои, встъпва в конфликт с Моите представи за бъдещето на човечеството и с Моите представи за Новата Божествена регулярност !

27. И този затегнал се конфликт няма как да се разреши без Моята ПРЯКА намеса, защото твърде дълбоки корени е пуснала несъвършената човешка система на поробването (завладяването) Съ-Знанието на себеподобните!

28. Всички тези амбиции на управляващото днес НЕСЪВЪРШЕНСТВО вече си заминават в миналото, защото сега на сцената на историята на човечеството излиза СЪВЪРШЕНИЯТ човек – човекът – СъТворец, който осъзнава, че достигането до безличностното Цяло или равнището на ТВОРЕЦ, е Великият смисъл на сътворяването на човека като частица на Висшия Космически Разум, преминаващ дълъг път на еволюция от АЛФА до ОМЕГА ! 

29. В предишната диктовка Аз вече не ви намеквах, а ви говорих, че Природата ще застави „мужика да се прекръсти”, но за предотвратяване на тези трагични събития хората на ВЯРАТА могат чрез Духовни ПОСЛАНИЯ да кажат своята историческа дума и в СЪНАСТРОЙКА с Мен да решат съдбата на Русия и цялото човечество !

30. Не чакайте милост от сегашната власт, това е НЕСЪВЪРШЕНА власт от НЕСЪВЪРШЕНИ хора, не от Бога, тя, все едно, ще трябва да си отиде в миналото, тъй като Аз не мога и по нататък да допускам власт на МАМОНА, власт на Тъмнината, където трябва да управлява, така както са говорили ВСИЧКИ МОИ ПОСЛАНИЦИ, единствено ПЪРВОЛЮБОВТА !

31. Всичко това, което сега обкръжава хората, и по-точно, всичко създадено о хората НЕСЪВЪРШЕНСТВО трябва да си отиде и си заминава в миналото, затова всички опитвания и съпротивление на властта на Тъмнината са борба за Души, за Съ-Знанието на тези от вас, които все още не са се определили в своя избор, тоест все още могат да преминат в стана на Тъмнината !

32. Дните на човешката, НЕСЪВЪРШЕНА регулярност ( власт) сега вече са преброени, за нея няма място Там, където съм Аз, вашият Творец, но при Мен все още има много място за хората, които все още могат да се определят в своя исторически избор и да встъпят в редовете на Армията на СъТворците !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1026 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-13.07.12.html 
http://otkrovenia.bg/2012/06/28/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-06-2012-%D0%B3-%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BB/ 

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))


image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение
Отче наш, Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ, моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец.
Господи, аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз, изпълнен с Първолюбов, за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – на основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус.
Амин! Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия, но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец, и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!
 Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2061086
Постинги: 924
Коментари: 863
Гласове: 3078
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031