Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2012 12:15 - Канали на информацията. Празниците от миналото и на бъдещето.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1742 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2012 14:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 " Канали на информацията " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. В Пространството, особено в многостепенното, не може да има само един или някакъв си главен КАНАЛ за връзка на Космоса с Планетата Земя, затова на Земята винаги е имало достатъчно много контактьори и това „ много” особено силно се усеща сега, в навечерието на пика на Квантовия преход !

2. Освен това, по силата пак на това многостепенно Пространство, чистотата на КАНАЛА (на връзката) може да бъде съмнителна, дори и заради това, че всяка една информация от каквото и да е едно ниво на Матрицата (на Съ-Знанието преминава към контактьора през нискостоящите слоеве, преминавайки през тях (пресичайки ги)!

3. Но най-важното е, че тази многостепенност значително се уплътнява според това колко се приближава до Плътния план, освен това, информацията преминава през нискочестотните слоеве, много често контролирани от представителите на Тъмните сили, които всъщност представляват главните бариери за КАНАЛА „човек- КОСМОС”. В последния случай Аз специално не ви казвам „КАНАЛ „човек-Творец”” защото да се установи информационен КАНАЛ „човек-Творец” за хората е най-сложно от всичко!

4. Нещо повече, самият човек като информационен канал в много от случаите поради изкривеното си Съ-Знание и собствените си погрешни представи за Твореца или религиозните си разбирания, без да имаме предвид неговите грехове и пороци, също може ( което и много често се случва) да внася съществени изкривявания в процеса на приемане и предаване на информация чрез собственото си Съ-Знание !

5. Сложността на оценката за чистотата на КАНАЛА е свързана още и с това, доколко или как дълбоко е грешен човека и колко той е натрупал негативи за времето на своите многочислени инкарнации, тъй като много често вътре в себе си, струвайки му се, на Светлия и чист в морално-нравствените си критерии човек, се намира Тъмна и Сива същност, която не само се захранва (подхранва) от неговата енергия на Светлината, но и още управлява неговото поведение, правейки невъзможно преминаването от този човек на ритуала на покаяние и Духовно пречистване ! 

6. Всичко посочено по горе може да бъде и по-точно представлява тези бариери, които не само спират преминаването на информацията от глъбините на Космоса към хората, но и значително изкривяват смисъла и точността на предаваната информация през Адепта на тази или другата страна на информацията, предназначена за цялото човечество.

7. Необходимо е да се отчитат също така националните и религиозните особености на приемащия информацията Адепт, които на свой ред не само се отличават с националния си колорит, но и могат да внасят оттенъци на национална менталност, макар и в Космоса да няма такива понятия като „националност ” и „ народност ”.

8. Хората трябва да разбират, че по време на периодите на исторически събития, когато Космическото Пространство става много подобно на Велик океан, за обикновения човек се получават неочаквани възможности да получава информация (знания), адресирана към него като за подготвен Адепт.

9. Получаването на такава информация, според нейната истинност или частичната и истинност позволява дори и на обикновения човек да застане (самостоятелно) на пътя на предсказателя, поемайки върху себе си отговорността за чистотата на своя канал, ставайки заложник на собствената си гордост и Духовното си блудство, при това съвършено дори и не представяйки си, че дори и непреднамереното изкривяване на информацията идваща от Космоса е огромен грях, за който следва най-голямо наказание!

10.Човекът обаче, приемащ информацията от Космоса като Адепт и човекът предаващ същата тази информация вече в Плътния план (това може и да бъде и обикновен читател), в еднаква степен носят отговорност за нейната чистота, тъй като единият приема информацията от Космоса, а другият я разпространява сред населението, добавяйки собствените си емоции и представи, които при отсъствието на истинна ВЯРА могат да станат детонатор на информационен взрив променящ морално-нравствения климат на Планетата!

11. Съгласете се, че Съ-Знанието на обикновения „ малкия ” човек може да се променя, при това значително, при четенето на езотерична ( а и не само) литература от световно известни Адепти или просто от известни автори, които дори и след заминаването си в Тънкия Свят, за много милиони хора все още продължават да остават кумири, от мисълобразите на които до голяма степен зависят представите на хората за самите себе си и за връзката на човечеството с Космическото ( Божествено) Пространство. 

12. Това преди всичко трябва да се отнесе към всички световни религии, в които по не най-чудесния образ са се преплели ПРАВДИВОСТТА на информацията получена от първия Адепт и представите на тези хора, които са се намирали заедно с този Адепт, и особено на тези, които са се прилепили към тези представи, и по-точно към изкривената информация от Космоса, за дълго време, а може би и за векове по нататък !

13. Затова, преценяйки при тези условия чистотата на КАНАЛА, тоест приемайки върху себе си отговорността за информацията от Адепта, от миналото или от сегашно време, човекът сам не осъзнавайки и ръководейки се от собствените си емоции и представи може да бъде прихванат (при това абсолютно доброволно) в мрежата на съвършено неверни представи, в това число и наложено от Тъмните сили!

14. Всичко това може да бъде и следствие от нечистия канал на Адепт със съмнителна репутация, за който управляващата посока представлява единствено собствената му гордост или его.

15. Спомняте си, че в Пространството на Плътния план „ за разменна монета ” много често случи не златото и не Мамона, а психичната енергия на човека – Проявения план на Самия Творец ( Аз имам предвид натрупаната или генерираната от човека енергия на СВЕТЛИНА) !

16. Борбата между силите на Съзиданието и между силите на Задържането (между Светлината и Тъмнината) постоянно се води за психичната енергия на човека, която представлява основа за съществуването на Проявения и на всички Тънки планове на Вселената!

17. Затова, говорейки за чистотата на КАНАЛИТЕ на връзката на човека и Твореца трябва също така да се споменат и тези Адепти, които преднамерено служат на Тъмните сили, задачата на които е прихващането в мрежата на всички Духовни съмнения на колкото се може повече носители на психична енергия, при това не само в качеството им на енергийни донори, но и просто като източници на енергийно захранване !

18. В тези сложни условия на многостепенното Пространство за човека никак не е лесно да избере своя неповторим път към Вечността, ориентирайки се в собствените си представи в океана на тази разнообразна информация, с която е запълнено цялото Проявено Пространство !

19. Всичко става все по-сложно в навечерието на Историческите Преображения, когато борбата между силите на Съзиданието и между силите на Задържането достига своето максимално нагорещяване ! 

20. На човекът обаче все едно ще му се наложи да направи вече СВОЯ СОБСТВЕН избор и никой повярвайте Ми, никой няма да може да му помогне в този исторически за него избор, особено когато на него настойчиво му нашепва Тъмата – най-заинтересованата в Духовното падение на човека!

21. Изборът за своя път си остава за самия човек и най-добрият ориентир или компас в това многостепенно Пространство или в този океан от всевъзможна информация, може да бъде единствено сърцето ( сърдечната чакра) на човека или неговите собствени ЗНАНИЯ, които той натрупва за времето на своята поредна инкарнация.

22. Затова бъдещето ( а днес това е най-важният въпрос – какво ще бъде то за човека) се определя не толкова от избора на информация от този или от други Адепти, но и от умението да се използва собствения аналитичен апарат – разум, работата на който може да бъде облекчена, единствено от наличието на знания и от вкоренените представи !

23. Разумът на човека сега вече наравно с чувствата стават тази доминанта, която трябва да повдигне неговото Съ-Знание до нивото на СъТвореца, способно да осъзнае себе си като частица от Твореца, а осъзнавайки го, да приеме КРЪСТА на воин на СВЕТЛИНАТА !

24. Аз разбирам, че никакви препоръки от средствата за масова информация не могат да бъдат аргумент за човека при избора на неговото УТРЕ. Нещо повече, гледната точка на мнозинството по-скоро може да бъде, както и най-често се случва, съвършено невярна, затова съдбата на човека сега изцяло зависи само от неговата вътрешна ВЯРА и ОСЪЗНАВАНЕТО, че от неговия избор зависи бъдещето на човечеството.

25. Това, което вие сега четете , трябва да се разглежда от вас като Обръщение на ПървоТвореца към тези, които са били СЪТВОРЕНИ в ЛЮБОВ, за разширяване на границите на Висшия Космически Разум в просторите на други Светове и Галактики!

26. Бъдете много внимателни към приеманата информация, филтрирайте я през призмата на своето Съ-Знание и натрупваните ЗНАНИЯ, дарени ви от Мен на своя Проявен план за това, за да можете поне веднъж, а сега вече и много скоро, да направите своята историческа, и при това ОСЪЗНАТА крачка в бъдещето в СъНастройка с ПървоТвореца !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1012
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-08.06.12.html
http://otkrovenia.bg/2012/06/11/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-08-06-2012-%D0%B3-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB/

image


" Празниците от миналото и на бъдещето " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Празниците на Плътния план по никакъв начин не могат да бъдат сравнявани с Празниците на Духа, затова и много често календарните празници предизвикват в човека единствено тъга и печал за неговото вътрешно „ Аз ”.

2. Празниците на Духа предизвикват в хората такава настройка, че всички радости и неприятности на Плътния план си отиват толкова далеч, че могат да ви се сторят съвършено нереални.

3. Дуалността на самия човек ( Аз не ви говоря вече за Дуалността на пространството) го заставя да търси своя неповторим СВЯТ на Хармония и вътрешен баланс, затова и не се получава Душевния комфорт при празнуването на някаква си там дата, и това се отнася преди всичко за Русия, дори и тази дата да е избрана от мнозинството от населението на страната!

4. Това е именно този случай, когато мнозинството от населението може не само да греши, но и да спомага за морално-нравствената деградация, а това вече си е най-истинска трагедия !

5. Ако Плътният план носи лъжа и Духовно разложение, то за хората следва просто да се спрат и да помислят, какво им дава тази „ червена ” дата в календара, тъй като тя може да им донесе не само радост в битието, но и вътрешна болка, това Духовно блудство, което става началото на края не на рода или народността, а на целия многонационален народ !

6. Русия трябва най-накрая да се спре, да помисли и въпреки многогласното мнозинство от Тъмния цвят да насочи целия си свой потенциал от пасионарност, така както Аз ви бях говорил, на избрания от Твореца Народ-Водач на човечеството в Новия Свят на високите вибрации за формиране на КОЛЕКТИВНОТО ПървоСъзнание, тоест, за формирането на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората, осъзнали своя път във Вечността, като път на СЪТВОРЧЕСТВО със Създателя !

7. А това вече е съвсем друг календар – календар на събитията от Планетарен мащаб, когато един ден променя не само Съ-Знанието на човека, но и преобразява Пространството, поставящо пред човека ОСЪЗНАВАНЕТО от необходимостта за съвременна адаптация към Новите вибрации – към Монадите на Твореца !

8. Може разбира се, колкото искате да си дрънкате по повод приближаването на „ КРАЯ НА СВЕТА ” ! Но това задължително ще се сбъдне, та той е почти на прага, това обаче няма да бъде съвсем „ КРАЯ НА СВЕТА ”, според представите на хората на НЕВЕРИЕТО, а това ще бъде процес на Преображение или ПРЕЧИСТВАНЕ на Съ-Знанието на хората, променящи при това кардинално, своите представи за самите себе си, получили се за дългите хилядолетия инкарнации !

9. Новите представи, представляващи Промисъл на Твореца, нямат нищо общо с това, което е обкръжавало хората, така както ви казах, в продължение на много хилядолетия, а и затова са или ще бъдат ДАТИ ( празници ) на Духовното ПРОБУЖДАНЕ и ОЗАРЕНИЕ, което е в пъти по-важно от всички наложени ви, макар и звучащи много патосно, празници от човешкия календар !

10. Повярвайте Ми, преображението на Съ-Знанието, ОСЪЗНАВАНЕТО на своята Велика МИСИЯ и в края на краищата, Духовното ОЗАРЕНИЕ не могат да се сравняват по никакъв начин с празниците от миналия живот – живот в грехове и пороци !

11. Затова и хората на ВЯРАТА не трябва да се ориентират по тези дати, тъй като в тях НЯМА Божий промисъл и няма никаква връзка на Съ-Знанието на човека с Преображението на Пространството и Новите, високи вибрации.

12. В хората на ВЯРАТА, които за сега са малцинство, има това, което не може да се купи за никакви блага на Плътния план, та нали Духовното ЕДИНЕНИЕ на Народа и промисъла на човека в СЪНАСТРОЙКА с Твореца е този ВРЪХ на ХАРМОНИЯТА, която се покорява единствено на тези, които не мислят за себе си извън Бога !

13. В тази връзка днес Аз искам малко да преориентирам вашето Духовно търсене за смисъла на живота на човека към Духовното ПРЕЧИСТВАНЕ и Духовното ПОКАЯНИЕ, защото без това искрено ПОСЛАНИЕ е невъзможно да се издигнете до върха на Светия ДУХ !

14. Дуалността на човека и нежеланието на мнозинството от населението не само в Русия, но и на цялото човечество, да видят промените ( Преображението) в Пространството и Новите вибрации, създаващи условия за вътрешния дискомфорт за тези хора, които не само НЕ вярват, но и създават предпоставки за изграждането в обществото на всеобщо Духовно блудство, могат да доведат до това, че естествената Дуалност да изиграе на хората на НЕВЕРИЕТО много зла шега, довеждайки ги към преждевременно напускане на Проявения план !

15. Хората трябва да разбират, че ако напускането на Проявения план много векове се е считал за естествен процес от прехода на човека в другия свят, то сега този преход става съвсем не прост въпрос, защото при ОСЪЗНАВАНЕТО на многостепенността на Пространството, и особено на Тънките Светове, човекът трябва да разбира, че заминавайки си ( в този исторически момент ) той може или да се издигне към висотите на Божествената Духовност, или да се спусне в най-ниските слоеве ( на Тънкия план) !

16. Затова, така както никога досега е важна ролята на ЗНАНИЯТА, ролята на Науката, която използвайки многовековния опит на общуване със Съ-Знанието на човека, може да даде допълнителен импулс за постигане на дълбочина на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието.

17. Хората САМИ, най-накрая, трябва да ОСЪЗНАЯТ, че има дати променящи много от техните представи и в това отношение тези дати може да се нарекат знакови или исторически, тъй като те се явяват граница между миналото и бъдещето, а това означава, че те се явяват тези мигове от живота, които формират Нов възглед на хората за самите себе си !

18. Затова днес вече се появяват Нови дати – Нови празници от Новия календар, и то не толкова от Моите ПОСЛАНИЯ, колкото от ВСЕОБЩИТЕ ПОСЛАНИЯ на хората засега все още Духовно малцинство !

19. Но това Духовно послание ( на малцинството) за Мен е много пъти по-важно от тези хора в Русия, които въобще не мислейки, приемат условията на Тъмнината, която с календарните си празници ( на човешката регулярност) задълбочава това, което остава като жива рана в сърцата, носещи в себе си признаците на фракталното подобие на Твореца !

20. Всяка нация, всеки един народ започва с осъзнаването си на своя Рожден Ден, тъй като не може да има човек без племе, без ОСЪЗНАВАНЕТО на своето Божествено ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ !

21. За Русия, малцинството което вече е ОСЪЗНАЛО НАЧАЛОТО НА НАЧАЛАТА на своя Народ, вече са се установили два Празнични дни в сегашния и бъдещ календари, които и за Мен, вашият Творец, и за милиони хора са станали мерило или степен на Духовно ПРЕОБРАЖЕНИЕ и ОЗАРЕНИЕ !

22. Повярвайте Ми, избраните от хората ( с Мое подсказване) дати 17 и 26 от всеки месец като празници на Духовно ЕДИНЕНИЕ, са дни по време на които става ОСЪЗНАВАНЕ на своето ПОДОБИЕ на Твореца и чрез Духовно ЕДИНЕНИЕ става ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО, когато Народа на Русия става Народ-Водач на човечеството !

23. Това са Велики Празници, отделящи се не само с етапите на Духовното ЕДИНЕНИЕ, но и с историческите събития на Началото на НАЧАЛАТА, когато започва да се формира Нов НАРОД, способен при ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ да направи това, което никога преди не се е отдавало на нито един народ в света!

24. За хората е много трудно да станат Духовно ЕДИННО ЦЯЛО, тъй като за това ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО са просто необходими ЗНАНИЯ и истинна ВЯРА, която не върви по никакъв начин в сравнение с църковните представи на миналото !

25. Не се привързвайте към датите на миналото, тъй като те вече нямат нищо общо с бъдещето на Русия, особено ако в тях са заложени изкривените представи за Праматрицата на Пространството !

26. Новите празници ( 17 и 26 дата на всеки месец ) вече са достояние на Шестата раса – Расата на хората на Духа, скъсали с миналото, в което е процъфтявала Духовната деградация, затова, колкото и красиво хората да наричат празниците на миналото, все едно, това са дати на Духовно насилие, нямащи нищо общо с бъдещето на Русия !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1014
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-13.06.12.html

image


В 10 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност , излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                         
((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))
  

image

Послание за духовно единение 

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                                                              Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

 
Гласувай:
2
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2036365
Постинги: 907
Коментари: 856
Гласове: 3041
Календар
«  Април, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30