Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 08:48 - В навечерието !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 3014 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 31.05.2012 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 22.05.12
В НАВЕЧЕРИЕТО из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Обстановката в страната и в обкръжаващото Пространство все повече се нажежава и се нажежава, и съвсем напразно съвременните мъко-аналитици от властта предричат постепенно снижаване на това нажежаване на страстите, което противоречи на Моя Сценарий, съгласно който човешката регулярност ( власт) трябва най-накрая да отстъпи място на Божествената регулярност или на ВЛАСТТА НА БОГА на Земята !

2. Нищо и никога вече няма да се успокои до тогава, докато Аз, вашият Творец, не разбудя Съ-Знанието на хората и не ги подготвя към САМОадаптацията им към Новите условия на Проявения план !

3. Приближава се епохата на Висша СПРАВЕДЛИВОСТ, която при старото Съ-Знание на Духовно робство не е могла да настъпи заради неспособността на хората да разберат и да приемат Новия Свят !

4. При това под думите „ Нов Свят ” Аз разбирам не само новите ( за хората ) по-високи вибрации ( енергии) от Космоса, но и новото, разкрепостено Съ-Знание на хората, осъзнали себе си като СъТворци, способни в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, не само да творят Новото Божествено Пространство, но и това което е най-важно, да творят себе си като фрактално подобие на ПървоТвореца !

5. Разберете, това не са просто думи, пък били те и на Бога, а изключително дълъг и труден промисъл на Духовно пробуждане на „ малкия ” човек и Духовно прозрение на тези хора, които вече са приели върху себе си МИСИЯТА на СъТворец, тоест МИСИЯТА на Духовни първопроходци на човечеството в Новите Светове, но и най-важното, в НОВАТА РЕЛИГИЯ – РЕЛИГИЯТА НА ЕДИНИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ !

6. Замислете се, дори и в думите на МОЛИТВАТА, която Аз дадох на хората в далечната 2004 година има думи: „…приемам Твоята ВЯРА, Тя е моят път…”; сега вече е настъпило време за приемане от хората ( от човечеството) и преди всичко от Народа на Русия на Новата – вече Моя – РЕЛИГИЯ на Единия Бог!

7. Тази РЕЛИГИЯ на Бога, която трябва най-накрая да обедини всички народи в Единна цивилизация, която ще трябва да състави основата на ШЕСТАТА раса и да положи началото на еволюция на човека СъТворец !

8. Така е, Квантовият преход вече върви по Планетата и човек да не обърне внимание на този исторически процес е просто невъзможно ! Това особено силно го усещат хората на ВЯРАТА, на които им идва осъзнаването на началото на Великите промени, при това най-напред в Съ-Знанието на хората, до скоро все още дремещи под музиката на Мамона !

9. И нека да Ми възразяват хората, на които им се струва, че вече отдавна са свързали своя живот с Бога, наричайки себе си вярващи в църквата хора, и все пак Аз съм длъжен да им кажа, че САМИЯТ АЗ, ПЪРВОТВОРЕЦЪТ не виждам в техните дела Божий промисъл, тъй като в несъпротивата на злото няма никакъв смисъл !

10. Няма никакъв смисъл и в това, че подчинявайки се на човешката власт, и не е важно на кой от клоновете на тази власт, без сами дори да разбират това, хората се изправят против ВОЛЯТА на Бога да променят своя вътрешен свят !

11. А това означава – против ВОЛЯТА на Бога, насочена към формиране на Съ-Знание на Новия СВОБОДЕН по Дух човек, осъзнаващ себе си като частица от ПървоТвореца и прилагащ върху себе си промисъла на СъТворец !

12. Аз разбирам, че приемането от хората на Моята Нова религия е свързано с изкореняването на старите, отживели представи за Мен, и най-важното, за самия човек, за историята сътворена от човека и за тези задачи, които Аз съм поставял пред човека в периода на неговия дълъг, и по-точно ВЕЧЕН живот в много степенното Пространство.

13. Настъпва време, когато всеки човек ще трябва да приложи към себе си многостепенността на Пространството и да осъзнае, че човекът, така както и САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, е многостепенно мислещ и творящ Пространството, заключен в енергобиологична обвивка, и тази обвивка може да бъде много лесно променена или преобразена в зависимост от условията на Проявения план !

14. Аз многократно вече ви говорих и по-точно, предупреждавах хората, че Проявеният план се променя вече ден след ден и това преображение на честотните (енергийните) характеристики на Пространството за хората ще става все по-забележимо, и в навечерието на рязката промяна или прехода на другите вибрации всичко ще стане пределно ясно, че миналото, колкото и добро или лошо да е било то, никога повече няма да се върне !

15. Ето защо упоритите хора, и по-точно, хората на НЕВЕРИЕТО, Аз многократно ги предупреждавах за това, те да не се държат за миналото, тъй като наистина е минало, с което не е необходимо да затормозяват своята памет, единственото нещо, което трябва да се запази, то това са само родовите корени, без обаче да ги свързват с преображението на Проявения план !

16. Аз се боя обаче, че дори и тази родова памет по никакъв начин няма да помогне на хората при адаптацията им към Новите вибрации на Космоса, защото подобен Квантов преход, имащ място от преди 26 000 години, едва ли някой от предците все пак ще помни или дори ще знае нещо за него!

17. В предишните поколения подобен опит за трансмутация на Пространството и на биологичната обвивка едновременно никога не е имало !

18. Но „ буреносните облаци ” на предстоящата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството ( и човека) настойчиво предупреждават хората, че времето „ Х ” е вече съвсем близо, и Русия е встъпила в периода или времето на ПРЕОБРАЖЕНИЕ !

19. Това вече се отразява върху промяната на вътрешния климат на междуличностните отношения, които на фона на природните катаклизми, би трябвало да подтикнат Русия към толкова дългоочакваната от човечеството крачка в Новия Свят – или както Аз вече ви говорих, в Новата религия, за нея самата и за цялото човечество !

20. От тази крачка вече няма как да се отстъпи, затова и кипящите улици – са не само резултат от измамата, при това на поредната и толкова безсъвестна измама, на ИЗБРАНИЯ ОТ Мен НАРОД, но са резултат и на Духовното прозрение, способно да стане ( при Моето проявление) тази ОСНОВА, или този СТЪЛБ, около който ще се събират хората, способни да мислят и да променят Пространството

21. Това Духовно ПРОБУЖДАНЕ е за целия свят ПЪРВИЯТ сигнал за изграждането вътре в Народа на тази СЪБОРНОСТ, на това ОСЪЗНАВАНЕ на своята СИЛА на ДУХА, която разделя хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, или на воини на СВЕТЛИНАТА и на воини на Тъмнината !

22. Аз многократно предупреждавах всички хора ( и едните и другите) за това, че този път ПОБЕДАТА ще бъде със сигурност за воините на СВЕТЛИНАТА, и от тази си безизходност Тъмнината ще премине в последната си атака върху всеки човек, който дори само си е помислил да свърже своята съдба с ПървоТвореца или е премерил върху себе си доспехите на воин на СВЕТЛИНАТА !

23. Затова вие не трябва да се учудвате, че вашето обкръжение, включвайки и най-близките ви хора, изведнъж ще проявят открито неприемане, а може би дори и вражда към вас и вашите възгледи за Пространството, в което за вас няма нищо по-важно от Божествената СВЕТЛИНА !

24. Пространството е в НАВЕЧЕРИЕТО на исторически събития със завършването на които вече няма да има Тъма, победена от СВЕТЛИНАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА на хората, приели върху себе си ПРОМИСЪЛА на СъТворци, което означава, че те са приели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Новата, вече Божествена регулярност на Планетата Земя !

25. Искам да попитам хората, кой от тях ще бъде против Висшата СПРАВЕДЛИВОСТ, кой от тях ще е против това, в света най-накрая да се установи диктат на ПървоЛюбовта, защото единствено в Любовта към Бога и към обкръжаващото ни Пространство може у хората да се прояви ДАРЪТ на Творчеството, а в СЪНАСТРОЙКА с Мен – и ДУХ НА СЪТВОРЧЕСТВО, явяващ се предтеча на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората по между им !

26. Всичко това е най-близкото бъдеще, което във всички случаи трябва да настъпи, а предпоставките за разбирането на това историческо СЪБИТИЕ Аз много лесно ще ги осигуря, и тази Моя ТРЕВОГА ( бия тревога) за едни ще звучи като камбана на НАДЕЖДАТА, а за други – като РЕКВИЕМ по напразно загубените години в Проявения план !

27. „ Буреносните облаци ” на Преображението на стария свят вече дотолкова са се сгъстили, че у хората е възможно да се появи чувството на животински страх !

28. Това означава, че е останало чувството на пълно НЕВЕРИЕ, което говори за това, че Съ-Знанието на тези хора така и не се е пречистило от скверността на Духовното робство, а СВОБОДАТА НА ДУХА все още не е станала първооснова на Вечния живот за всички частици на Творящото Начало на Началата !

29. До навечерието на „ бурята ” има още няколко минути време да се помисли за смисъла на живот без Бога в Душата, но това не означава, че е нужно веднага да се застане под „ свода ” на тази или онази конфесия, защото това бягане назад, това бягане от Бога, който толкова упорито зове хората със Себе си в бъдещето – това е ЕДИНСТВЕНИЯТ път към Храма на вашата Душа !

30. Запомнете, че и в НАВЕЧЕРИЕТО за хората все още има възможност да си помислят малко за смисъла или целта на живота, но днес – това е последната пауза преди пика на Квантовия преход, променящ Пространството до неузнаваемост и откриващ пътя към Новата религия на Единия Бог за всички Народи на Планетата Земя !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1006
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.05.12.html
http://otkrovenia.bg/2012/05/23/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-05-2012-%D0%B3-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B5/
    26.05.2012
" Въпроси за Духовните практики " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Повярвайте Ми, за Мен сега няма нищо по-важно от свободното обсъждане не толкова на Моите диктовки или послания, колкото на тези въпроси, които Аз поставих пред Народа на Русия, затова в тези исторически дни не трябва да се отвличате по незначителните въпроси, дори и те днес да не ви се струват толкова незначителни.

2. Какво може днес да бъде по-важно за бъдещето не само на Русия, но и за цялото човечество, от единението въпреки всички нападки на Тъмните сили от всякакъв мащаб ? Това е преди всичко Духовното ЕДИНЕНИЕ на тези хора, които осъзнато са приели върху себе си КРЪСТА на Спасители и сега вече не допускат в мислите си свой промисъл без СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

3. И в този доста сложен период за хората въобще няма време за обучение в Духовни практики, които на свой ред изискват съответната настройка и постоянна медитация, затова много ви моля да бъдете пределно внимателни към самите себе си, към своя вътрешен „ Аз ”, а всичко останало сега вече ще го осигурявам АЗ САМ, вашият Творец !

4. Сега не е време за Духовни практики, при това и още защото всяка една от тях е плод на многогодишна работа на Учители, които вече отдавна са си отишли в СВОЯТА практика ! Аз специално не употребявам думата „ школа ”, защото в голямото си свое мнозинство Духовните практики представляват сами по себе си симбиоз от гордостта ( „ величието ” ) и набор от Духовни инструменти, граничещи със сектанство, а и точно поради това, нямащи нищо общо със Словата на Твореца !

5. Хората трябва да разбират, че в този социум всичко е устроено така, че времето не само лекува, но и изкривява (разболява ), и това като правило води до деградация на Духовните школи, в които тези, така наречени учители, опивайки се от собствената си власт над Съ-Знанието на хората, и естествено от собствената си гордост, за годините си на преподаване дотолкова се изместват от изходното учение, че от всички духовни школи остава само едното им име!

6. Днес за СъТворците или просто, за хората на Вярата, въобще няма време за изучаване не само на псевдопрактики, но и дори и на най-истински Духовни практики, които не са се отделили от Моя Промисъл !

7. Сега вече АЗ САМ, именно АЗ САМ започвам да водя Духовните практики чрез Откровенията, доближавайки все по-близко и по-близко хората до живия промисъл, който е вътре в човека, и по-точно, в сърдечната чакра, и създава състояние на възвишеност и повишаване на чувствителността чрез Любов към цялото обкръжаващо Пространство !

8. Запомнете, че всичко обкръжаващо сега хората е резултат от Моя ПРОМИСЪЛ, и има обстоятелства, които трябва да накарат човека да се спре за миг и да вдъхне от въздуха на ПЪРВОЛЮБОВТА на Висшите вибрации на Великия Космос, по-важно от което за човека на бъдещето, просто няма какво да има !

9. На хората сега не им е до изморителни практики, дори и за това, че всяка Моя секунда в Проявения план за хората е стотици години живот и да се губят безсмислено тези мигове за напразни разговори – е просто непозволен разкош !

10. Аз разбирам, че у хората са се натрупали проблеми, обосновани от неправилния им живот, и по-точно от отсъствието на неговия смисъл, и най-вече – от отсъствието на Хармония между промисъла на човека и Промисъла на Твореца !

11. А това вече си е истинска трагедия не само на равнището на Съ-Знание на човека, но и на Моето Равнище, тъй като ако от инкарнация към инкарнация човекът преминава своя живот в грях и похот, то той въобще не еволюира, а това означава, че неговото Съ-Знание продължава да дреме и този човек никога няма да може да стане СъТворец, и за него няма място на Планетата Земя !

12. Всичко все още предстои, но Аз мога още днес да ви кажа, че ставащата в момента трансмутация на човешкото Съ-Знание и естествено на неговата обвивка, представлява действително един твърде сложен изпит за тези, които напразно губят скъпоценните мигове в Проявения план за занимания с Духовни практики !

13. За хората е много по-важно да разберат и да видят многостепенността на Пространството, тъй като единият от проблемите на човечеството се състои в това, че хората твърде слабо разбират и си представят многообразието на Проявения план дори и на собствената си Планета !

14. Аз вече отдавна говорих на хората, че те не са единствената цивилизация на Планетата Земя и че освен хората на нея, и по-точно – в нея, има и други цивилизации и други форми на проявление на Висшия Разум, успешно адаптирали се към условията на проявление в Астралния и Плътен планове.

15. Запомнете: няма приказки ( народни приказки ), а има истинска история ! Поради съвсем различната подготовка на хората обаче, те независимо от това, трябва да осъзнават, че дори и при наличието на свръхкомпютри, когато има реална възможност да се разшифроват древните сказания, многообразието от форми на проявление на Твореца все още дълго ще удивява съвременния човек.

16. А и самите хора са съвсем различни и представляват съвкупност от различни неземни цивилизации, нещо повече, и самото Пространство на свой ред, се състои от многообразие (нива) на енергии и информации, затова хората не бива да се учудват на това, че някой от тях добре вижда и се ориентира в многостепенността на Пространството !

17. Подгответе се за това, че цялото това многообразие и многостепенност неочаквано ще се открие пред вас с парад на формите на проявление на Висшия Разум, но тази многостепенна картина на Света на Разума ще бъде открита единствено на хората, за които смисълът на живота им се явява САМОусъвършенстването, а не Мамона и похотта !

18. Всички Мои Духовни практики, тоест диалогът Ми със Съ-Знанието на човека е и подготовка за човека към информационния взрив, когато при неверието може да се получи изкривяване на Съ-Знанието до такава степен, че връщане към адекватно възприемане на Пространството може и да бъде невъзможно.

19. Сега е важна вътрешната настройка или промисъла за вътрешно Боготърсене и достигане до СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца, а точно това е и най-добрата Духовна практика, защото тя става дълбоко навътре в човека и между човека и ПървоТвореца !

20. Затова повтарям: всички човешки Духовни практики не са толкова важни, днес за човек е много по-важно да види, че чрез старанието на хората, чрез техния осъзнат избор, Пространството започва да се „ огъва ( да се всмуква ) ” и може да приеме желаната от хората форма, а това вече не е промисъл на човека, а на Твореца от Седмата раса или на СъТвореца на границата между Петата и Шестата раса !

21. Не обръщайте внимание на воплите и на предупрежденията от хората на Неверието, тъй като всичко върви в своя ред и думите изказани от Мен са думи на Моя ПРОМИСЪЛ, и ако човек е способен да чете между редовете, то за него става вече разбираем Сценария на Твореца по формирането на основата на Шестата раса !

22. Много скоро ще стане отделянето на „ зърното ” от „плевела ( плявата ) ” вече вътре в Моето Движение и това ще бъде единственият процес на Духовна чистка и едновременно с това, на Духовно покаяние и ОЗАРЕНИЕ !

23. Не бива да се допусне този Духовен порив под някаква форма да отива назад, не трябва да се допуска участниците в движението да изгубят нишката свързваща ги със Създателя !

24. Пълно ДОВЕРИЕ в Твореца и поглед, устремен напред, вече са основа за разглеждане на такъв човек в качеството му на участник в Моето Движение, подобно на което в Проявения план на Земята няма никъде !

25. Не бива да се допускат или привличат в Движението политически организации, дори и те да говорят за Бога, защото няма сред партиите и движенията такива, които така както вие, са били избрани от Самият ПървоТворец ! Запомнете, че Моето Движение е Надеждата не само на Бога, но и на цялото човечество !

26. Единствено на Моето Движение, единствено на вас, СъТворци, ще ви се наложи да поемете върху себе си КРЪСТА на Водач на човечеството, и не утре, а съвсем скоро !

27. Вашата съдба – да бъдете в Духовно ЕДИНСТВО един с друг и разбира се, в Духовно ЕДИНСТВО с ПървоТвореца, а точно това е и най-Висшата Духовна практика ! 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1008
http://otkrovenia.bg/2012/05/30/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-26-05-2012-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8/

image



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. budha - :)
31.05.2012 21:53
:)
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
31.05.2012 22:07
Усмивка !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184083
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031