Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2012 19:24 - Подготовка за Възнесението ! Всеки един е важен !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4575 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 26.01.2012 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
23.01.2012 г.   Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! чрез Велина Петрова – Масура
Мили мои деца , обръщам се към вас , за да ви кажа , че трябва всеки един от вас да започне подготовката си за Възнесението. Няма време , мили мои деца , а толкова неща сте натрупали както физически , така и емоционално. Започнете веднага , не отлагайте , не се съобразявайте с мнението на околните – просто започнете. Колкото по-бързо го направите , толкова по-рано ще ви включа в процеса. Не чакайте последния момент, защото тогава ще е най-трудно.
Започнете , мили мои деца , с очистване на физическото си тяло , откажете се от всичко изкуствено, преработено и отровно за вас. Дал съм ви на Земята толкова плодове и зеленчуци , на които да се наслаждавате , да ги редувате , да ги сменяте. Започвайте първо с плодовете , защото те ви почистват и след това зеленчуците и варивата , за да получите градивните елементи за вашето тяло. Опитайте се , мили мои деца , да не прекалявате с количеството на другата храна , която по навик ще продължите да ядете. Постепенно се отказвайте от нея и от всичко изкуствено и ненужно за вас. Още веднъж ще ви кажа – естествената храна , набраната в градината ваша продукция е най-добрата ви храна , тази която сте отгледали с любов. Но дори и да не можете да направите това изберете най-доброто за себе си от това , което ще намерите на пазара. Обръщайте по-голямо внимание на това , което ядете. Обгръщайте го с любов , защото то влиза във вас и ви изгражда като тела. Намалете и изключете максимално химичните вещества , които използвате. Те проникват във вас през кожата ви , с храната ви , с водата. Това ще облекчи допълнително вашата подготовка на телата.
За емоционалното ви почистване ще кажа следното. Негативните събития около вас няма да спрат изведнъж , но вие сте тези , които можете да решите какво да приемете чрез четене или телевизия и какво не. Колкото по-малко се съсредоточавате в отрицателните неща , толкова по-малко енергия те получават от вас и така постепенно биха изчезнали , но хората , те толкова са свикнали да преживяват трагедиите на другите около тях , че не съзнават как сами стават причина тези неща да продължават. Ще ви кажа и още нещо , трябва да изпращате любов и състрадание на хората около вас. Ще попитате какво е състрадание – състраданието, мили мои деца , е чувството на съпричастност с болката на другия , но не като я поемеш в себе си и по този начин я усилиш , а като му изпратиш мир и хармония , и твоята любов , която имаш в сърцето си ще преобразува страданието, ще неутрализира болката по един невидим начин , но вие ще видите как човека до вас се променя , как му става по-леко на душата. Опитайте , мили мои деца , и не се отказвайте при първия неуспех , проявете упоритост , настойчивост и отговорност. Скоро след това ще забележите промяната , ще забележите радостта и щастието около себе си. И Аз съм сигурен , че тези от вас , които го направят ще почувстват Моята Благодат , която ще изпратя на всеки от вас , който тръгне по този път. Обичам ви , деца мои , и ще ви напътствам , всеки един от вас е важен за Мен , всеки един от вас е частичка от Мен , скъпа и необходима.
Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/23/23-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                25.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, искам да се обърна към вас, за да ви кажа, че днес вие стоите на прага на Новото Време и съвсем скоро за вас вратата на високите измерения ще бъде широко отворена и ще можете да дойдете тук и да останете. Очаквам всеки един от вас и искам да ви видя тук оставили своите тревоги, оставили гнева, омразата и недоверието помежду си. Тук при Мен ще дойдат само хора, приели Моите Закони, готови да променят изцяло своя живот на други принципи – Моите принципи, да оставят зад себе си злобата и недоверието. Тук има изобилие, има всичко, от което се нуждаете и всеки ще получи толкова, колкото му е необходимо и когато му е необходимо. Тук няма недоимък, беднота и мизерия. Ще имате всичко, от което се нуждаете, ще има за всички вас. От вас искам да приемете Мен, да се оставите на Мен и да Ми се доверите – Аз няма да ви подведа, Аз съм ви създал и искам за вас най-доброто. Но вие трябва да се промените, вие трябва да приемете Новите Принципи, Новите Закони, за да може хармонията тук да не бъде нарушена. Вие сте част от Мен и Аз чрез вас искам да натрупам друг, различен опит, искам да живеете в мир, сътрудничество и изобилие, искам да творите, а не да си изкарвате хляба. Вие сте Богове, а не роби. Сега, когато стоите на прага в очакване на великото събитие, Аз ви приканвам да почистите в себе си, да подредите мислите си и чувствата си, да започнете от там, където е най-трудно. Защото, мили мои деца, това което ви е най-трудно ще изисква най-много време, за да бъде променено.
Отдавна съм ви дал Моите принципи, по които трябва да е устроен светът около вас. Но вие толкова сте подведени от тъмните сили, толкова сте затънали в материалния план, че сте забравили Мен, Моите закони, Моите правила. Но Аз ще ви ги напомням , Аз ще ви ги повтарям до тогава, докато забравите всичко старо, гнило и ненужно и Ме приемете в сърцето си, където има място само за Мен.
Истинският ви живот ще започне тук при Мен , вие ще се събудите и ще видите красотата му , ще усетите уханието му , ще почувствате топлината му. Сега никой от вас не може да си го представи , никой не знае как изглежда, но скоро всеки един от вас ще може не само да дойде , но и да живее тук в мир , хармония и светлина. Но вие мили мои деца трябва да изберете , трябва да пожелаете това за себе си, трябва да го поискате силно. Вие трябва да почувствате вътрешния подтик да направите тази крачка. А за това е нужна Вяра, Вяра в Мен, в Моя промисъл за вас. Нужна е Надежда, че Аз съм се погрижил за всичко, което ще ви трябва, за вас за най- близките ви хора. Никой няма да бъде забравен, за всеки един от вас Аз ще попитам, Аз ще го потърся. И когато той бъде готов, Аз ще го извикам и ще го вдигна тук. А тези от вас, които ще останат и ще се чудят до последния момент ще преживеят мъките и страданията на своя избор. Те ще изпитат онова неприятно чувство, че не са „ хванали последния влак “ . Но до тогава има време и всеки от вас може да си „ купи билет “ , да си „ запази място “ , ако само вътрешно за себе си направи избора с Мен или без Мен. Това е вашият избор сега , направете го и няма да „ изпуснете влака “.
Днес , в тези дни на подготовка вие , които ще бъдете първи при Мен , трябва да покажете на другите , на своите приятели и близки тази вяра , тази готовност да направите скока , да се качите в асансьора и да дойдете при Мен. Аз ще ви посрещна и ще ви обгърна с Моята Любов. Аз ще ви покажа новия свят , новата земя , новия живот. Ще ви пренеса през времето и пространството и вие ще усетите щастието и радостта на високите измерения.
Искам да ви обърна внимание и на следното нещо – вие няма да можете все още да останете тук , не сте готови все още да направите това, но Аз искам да видите, да почувствате и да разкажете на другите , за да могат и те като вас да пожелаят промяната, да положат усилие за своето трансформиране. Защото тук няма да издържат телата им, няма да го понесат душите им.
Искрено се надявам, деца мои да се промените за малкото оставащо ви време, за краткото време, в което ще трябва да покажете, че сте с Мен. Оставам в очакване на всеки един от вас , на всяка душа , пожелала да дойде тук.
Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/25/25-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                    



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. iskren74 - Това сериозно ли е? Коя е Велина П...
25.01.2012 19:38
Това сериозно ли е? Коя е Велина Петрова?
цитирай
2. delianaangel - Да !
25.01.2012 21:10
Абсолютно сериозно е !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181414
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031