Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2011 16:51 - Какво се случва с хората днес !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2411 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.12.2011 19:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 23.12.11 "Какво се случва с хората днес или коментар на ПървоТвореца към предишното Послание" из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Хората напразно толкова се паникьосаха по повод на Моето управление по формирането на Съ-Знанието на съвременния човек, тоест на Моето влияние за Духовното прозрение на хората, излезли по улиците на руските градове !   

2.  Та нали Аз многократно обяснявах на хората, че Аз САМ имам интерес към това, Вселенската Програма за Преображение на Пространството да бъде изпълнена в срок, за това и от Мен беше предварително определено необходимото количество от хора на ВЯРАТА (два процента от цялото население на Планетата), осигуряващо Нейното успешно изпълнение !

3. Този минимум е определен много отдавна, той осигурява приемственост на цивилизациите, тоест предаване на натрупаната Мъдрост от ПървоТвореца на Шестата раса – Расата на СъТворците !

4.  Затова всички Мои старания и непрекъснат контрол се състоят единствено в това, да се опитам да увелича, доколкото това е възможно (повече от двата минимални процента) процента от хора на ВЯРАТА и да им съдействам при преминаването от тях на Изпита на Квантовия преход, създавайки за себе си, и разбира се и за самите хора допълнителен „запас от стабилност”!

5. Обърнете внимание: сега става дума за два процента от общото количество от население на Планетата, което е приблизително 144 милиона човека и които въобще не представляват 144 хиляди юдеи от 12 израилеви колена.

6.  За да могат да се изнамерят такова количество хора на ВЯРАТА, на Мен Ми бяха необходими 8 години постоянен диалог Между Твореца и Съ-Знанието на хората и подготовката им за приемане на добре претеглено решение в полза на СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА. Оказва се обаче, че в атмосфера на Духовно блудство и мракобесие, изкривеното Съ-Знание на хората не допускаше дори и най-малката възможност за осигуряване достигането до този толкова необходим за Мен процент от хора на ВЯРАТА !

7. Погледнете, колко яростно се съпротивляват хората на НЕВЕРИЕТО (и в Русия, и не само там), как се привързват към пороците двата клона на човешката власт, нагнетявайки атмосфера на Духовен терор, не допускащ дори минимално необходимите условия за Духовно прозрение от хората, създадени не само като Мое фрактално подобие, но и носещи вътре в себе си, в своето вътрешно „Аз”, свободната ВОЛЯ и ПРАВО на свободно Творчество !

8. Повярвайте Ми, не може да има УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на свободните частици на ПървоТвореца при външен натиск (от друг човек) или по принудителен начин, определен от заминаващата си в миналото по Моя ВОЛЯ човешка регулярност или власт над човека от човек !

9. Единствено възможността от проявата на СВОБОДНА ВОЛЯ и СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО могат да осигурят еволюцията на човека – частица от Твореца, тоест в крайна сметка и еволюцията на Цялото – на ПървоТвореца !

10. Всичко, което толкова активно препятства еволюционния процес на Висшия Космически Разум или на ПървоТвореца, не бива да съществува, защото става спирачка за покоя на Вечното Движение на Вселената !

11. На Мен Ми се наложи да се намеся в хода на еволюцията на Съ-Знанието на хората едва тогава, когато Аз почувствах, че силите на Задържането започват да превъзхождат силите на СВЕТЛИНАТА и по този начин нарушават Великата Хармония на всички Божествени сили, а това означава, да задържат процеса на формиране от безкрайното множество отделни частици или Първочастици, на Самия ПървоТворец !

12.Както току що казах, за Мен беше важно да събера този минимум от частици на СВЕТЛИНАТА, които биха осигурили изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството и които биха могли да формират (през Преходния период на СЪТВOРЧЕСТВО) основата на тази Божествена регулярност, която на свой ред би гарантирала осигуряването на условия на СВОБОДА за еволюцията на всяка една от частиците.

13. Затова, замислете се, Аз не ви говоря директно за установяване на Моя Власт, а ви говоря единствено за изграждане на регулярност, подобна по своето устройство на структурата на Мирозданието, но регулярност от хора, които постоянно се намират в канала за СЪТВОРЧЕСТВО, а това означава, да разбират смисъла на задачите поставени от Твореца пред всяка от Своите частици !

14. Вие напразно допускахте, че хората в този случай ще попаднат под Мое влияние или натиск ! Така е, днес Аз контролирам Пространството, но не се намесвам в процеса на еволюция на Съ-Знанието на всеки човек, и така е било през цялото продължение от време на съществуване на Петата раса !

15. И чак след 26000 години еволюция на човешкото Съ-Знание, започвайки подготовка на хората за Квантовия преход, Аз САМ в нарушение на СОБСТВЕНОТО СИ решение за ненамеса, бях просто принуден да отведа хората на Петата раса от границата или чертата на тяхното собствено САМОУНИЩОЖЕНИЕ, включително и в резултат от възможното използване на ядрено оръжие.

16. Сега вече Моето участие се състои единствено в това, да мога с всички достъпни за Мен средства да увелича процента от хора на ВЯРАТА и да осигуря за хората условия за Свободно Духовно прозрение, без да се намесвам по никакъв начин в реализацията от тях, на ПРАВОТО им на СВОБОДНА ВОЛЯ !

17. Главната Ми задача се състои в това, да създам за хората условия за възприемане и осъзнаване от тях на този факт, че те са не само фрактално подобие на Твореца, но са и Творящо НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, което може да Твори Ново Пространство.

18. Хората трябва да разберат, че те не само са способни да изградят в Любов и Хармония помежду всички РАВНИ частици ПървоТвореца на Новото Пространство, но и да създадат условия за Божествена регулярност при СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца !

19. Повтарям: Цялата Ми Моя намеса в приемането от човека на СВОБОДНО решение се състои единствено в опита Ми да обърна внимание на хората върху това, че всички те – са частици на Твореца и имат уникалното, и по-точно Божественото предназначение, да достигнат до ниво на Съ-Знание на СъТворец, а всички заедно – да сътворят Цялото или ПървоТвореца !

20. Аз говорих на хората многократно (и особено на Народа на Русия, на който е съдено да премине първи Изпита на Квантовия преход или Изпита на Духовното прозрение) за това, че Аз задължително ще ви дам да знаете – ще ви дам ЗНАМЕНИЕ не само за началото на Изпита, но и за това, че Съ-Знанието на хората е преминало ТРАНСМУТАЦИЯТА, осигуряваща адаптацията на човека към високите МОНАДИ на Твореца !

21. Естествено, първото на което хората започнаха да обръщат внимание, то това бяха природните аномалии и природните катастрофи, тъй като по мнението на много от хората, единствено природните катастрофи могат да бъдат Мои Знамения, потвърждаващи преминаването от хората на точката на бифуркация – точката на незавръщане !

22. Да, разбира се и така би могло да стане, и повярвайте Ми, за Мен няма да представлява никаква трудност чрез водата или вулканите да пренапиша (преначертая) картата на земната повърхност на Планетата, нанасяйки при това колосално уронване на човешката цивилизация. Но дори и тази крайна мярка, все едно няма да може да вразуми хората, които определено ще намерят обяснение за причините за тези катастрофи с каквото им изнася, но само не и с Моята намеса в хода на историята на Петата цивилизация.

23. Повярвайте Ми, такъв краен сценарий на развитие на събитията на трансмутацията на Пространството и на Моите Първочастици (хората) Мен също така не Ме устройва, дори и заради това, че оставената (принудително) за продължение на човешкия род част от населението на Планетата, след такъв природен катаклизъм ще има в своето Съ-Знание следа от тази катастрофа в продължение на хилядолетия след нея, което въобще няма да е свързано с ПървоЛюбовта на Твореца !

24. Хората засега все още не са обърнали внимание, но Аз съм длъжен да им открия Своя променен сценарий на развитие на събитията в Планетарното Пространство (най-напред в Русия) и да им покажа ЧУДОТО на Богопроявлението или МОЕТО ЗНАМЕНИЕ, което съвършено без кръв би станало ПРОЯВЛЕНИЕ НА МОЕТО участие в съдбата на човечеството и в процеса на Духовното прозрение на „малкия” човек !

25. Погледнете, какво стана в градовете на Русия, замислете се, как може да се случи така, че хората въобще без никаква боязън излязоха на улицата, за да демонстрират пред властите своето несъгласие с политиката на разпадане на страната и което е още по-важно, за да почувстват ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ, да почувстват себе си като ТВОРЯЩА СИЛА, способна да промени страната и света !

26. Така е, Аз създадох предпоставки и условия за проявлението от всеки човек на ПРАВОТО МУ НА СВОБОДНА ВОЛЯ, но и с това Моето влияние завърши !

27. Сега на сцената на историята на Петата цивилизация излиза не просто „малкият” човек, изискващ обществена справедливост, а вече Човекът, осъзнал и почувствал възможността КОЛЕКТИВНО да прояви свободната си ВОЛЯ на СъТворец и да изгради на Планетата, сега вече Божествената регулярност !

28. Човекът най-накрая разбра, че никой от хората или властите не може да му попречи за това, тъй като днес ВОЛЯТА на човека и ВОЛЯТА на ПървоТвореца СЪВПАДАТ !

29. Помислете, нима това Духовно прозрение на Народа на Русия не представлява ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО във всеки човек, вътре във всяка свободна Първочастица на ПървоТвореца ?

30. Днес се извърши Велико Духовно ПРОБУЖДАНЕ и ОСЪЗНАВАНЕ от човека за своето предназначение, тоест разбиране за своята историческа РОЛЯ в еволюцията на Мирозданието !

                                                                                                                                                                           http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=955                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                                                                                                                                                  ХИМН НА МИРОЗДАНИЕТО

Всичко сътворено в Небесата ,
Ще се прояви и на Земята !
Любовта могъщество ще има ,
С нея никой не ще се справи !
Целият Космос е застанал в защита ,
Съюзът на Галактиките е въстанал !
За да се възроди Земята ,
В Любов и с Любов да се изправи !
Нека в неспирен поток
Изобилно да се лее Любовта !
Прекрасен и ярък Източник
Ще се прояви в далечината звездна !
Нека Земята ни да разцъфне ,
Галактически Бисер да стане ,
Нека опита на цялото Мироздание
В нея най-добрата си сила да изяви !!!

       










Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. budha - namaste
30.12.2011 11:23
namaste
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
30.12.2011 21:04
Намасте !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183634
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031