Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2011 07:54 - Година на БОГА !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1571 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.12.2011 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
21.12.2011 г.
"Година на БОГА !" из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  
               

1. Днес фактически встъпва в своите права ГОДИНАТА НА БОГА – годината за подготовката на хората за КАРДИНАЛНИТЕ промени в Пространството и съдбата на човечеството, което най-накрая ще пристъпи в Новото, съвършено необикновено за него Пространство на високите вибрации !  

2.  Така е, и името на тази година говори за това, че хората ще придобият този си вид, тези възможности за СЪТВОРЧЕСТВО, с които те са били надарени от Мен още при Рождението си (при сътворението си) или в началото на отчета на време за тях, от началото на еволюцията на тяхното Съ-Знание !

3. На хората за първи път им е провървяло (и за това си има своите причини и обстоятелства) да НЕ изчезнат от сцената на историята завинаги (така, както всички предишни цивилизации), а да останат, пък макар и далеч не всички, но все пак да останат и да продължат еволюцията на своето Съ-Знание в условията на Новите вибрации! Но най-важното – да продължат своята еволюция в Нов формат на проявлението си, съвършено не известен за хората, не само от тази, Пета раса, но и за всички предишни цивилизации !

4.  На хората от вашата цивилизация ще им се наложи да почувстват всичко това, което не са могли да достигнат, независимо от своето ниво на развитие и високо ниво на творчество (обърнете внимание: именно на ТВОРЧЕСТВО, а не на СЪТВОРЧЕСТВО), всички предшестващи вашата цивилизация и да прескочат през тази граница, пред която за първи път в историята на човечеството стои цивилизацията на Петото Слънце.

5. Всички тези Мои ДУМИ до сега нямат пряко отношение към Русия (страните на бившия Съюз), дотолкова, доколкото за тази част от човечеството преходният период не само че е започнал, а и вече се намира в разгара си, тъй като Народът на Русия първи на Планетата (11.11.11) вече премина точката на бифуркация, точката на незавръщане.

6.  Това е изключително важно да се разбере от всички хора на Планетата, тъй като в историята на човечеството винаги е имало и има Народи, които първи са преминавали историческия рубеж на еволюцията на Пространството, предопределяйки по този начин бъдещето на другите народи населяващи Земята !

7. Фактическиисторическите промени или преображението на избрания от Мен Народ, предопределящи глобалните промени в историята на цялото човечество, са били и за Мен, вашия Творец, също по своему лаборатория, в която Аз съм апробирал (извинете Ме за този научен термин), как се променя Съ-Знанието на Моите фрактални частици (за сега само в локален мащаб на един Народ) при прехода от ниски вибрации към високи!

8. Така е било винаги, така става и в този исторически отрязък от Преображение (трансмутация) на Пространството и човечеството, което сега е привързано към резките повишения на честотите на вибрации на Пространството, което води хората към необходимостта да придобива навици за адаптация към вибрациите на МОНАДИТЕ на Самия Творец.

9. Затова случващото се сега в Русия, включително и вълнението на масите, представлява глобален експеримент, който се провежда (с вашето съгласие, което Аз получих от вас на Тънкия план) чрез Народа, на който му е дадено ПРАВО на СъТворчество и възможност за самостоятелна адаптация, но под Мой контрол и с Моята поддръжка и помощ!

10. Хората в Русия по никакъв начин не трябва да смятат, че те са захвърлени или оставени от БОГА, това е най-голямата заблуда или проява на НЕВЕРИЕ от хората и незнание на Историята (не историята на конкретната цивилизация на съответния етап на развитие или еволюция) на произхода на човечеството и на всеки човек поотделно.

11. Хората са длъжни да разбират, че всеки (Аз подчертавам: всеки) човек е бил роден като ЧАСТИЦА НА ТВОРЕЦА, която изначално е получила индивидуално задание да премине по свой неповторим път на еволюция от ниво на елементарна частица (начало на началата на еволюцията) до ниво на Съ-Знание на СъТворец!

12. И днес настъпва това време, когато Аз започва да питам всеки човек това, как той е разбрал своето задание и съответно, как той го е изпълнил, преминавайки през многовековна поредица от инкарнации.

13. Повтарям: съдбата или хода на еволюция на всеки човек на Планетата Земя постоянно се е проследявала и се проследява до сега, тъй като за Мен (независимо от вашите разсъждения) е важен пътя, който е избирала и е преминавала всяка Моя частица, достигайки при постоянната си еволюция висоти на Съ-Знание на СъТворец, а това означава, висотите на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – вече ПЪРВОСЪЗНАНИЕТО НА ТВОРЕЦА !

14. Разберете най-накрая, че всеки от вас преминава свой собствен, неповторим път на еволюция, натрупвайки от проявление към проявление уникален опит от МЪДРОСТ и този опит, който е натрупало човечеството за своята хилядолетна история, представлява за Мен вече МОЙ опит – опит на МЪДРОСТТА НА ПЪРВОТВОРЕЦА !

15. Хората чрез своя живот, със своя опит на съществуването си в Дуалния свят правят ТВОРЕЦА ПО-МЪДЪР, защото станали веднъж елементарни частици от Твореца, започнали някога си своя път на еволюция (на самоусъвършенстване) на Съ-Знанието си, те подхождат към границата на времената (към точката на незавръщане) на частиците на Твореца, вече натрупали огромен опит от превъплъщенията си, и съответно придобили МЪДРОСТ, която придобива вече и САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ!

16. Мъдростта на всички частици на Твореца представлява (натрупана) МЪДРОСТТА НА ПЪРВОТВОРЕЦА !

17. Затова Аз винаги говоря на хората, че нищо не се губи в това Пространство и за Мен е важен всеки опит (дори и най-печалният) на всеки човек (и на човечеството като цяло), защото от този натрупан опит от безкрайното количество съдби на хората и проявената от тях Мъдрост, се натрупва или се формира ВЕЛИКАТА МЪДРОСТ НА ПЪРВОТВОРЕЦА !

18. Когато Аз говоря на хората, че те в проявата си на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ творят САМИЯ ТВОРЕЦ, то Аз с това потвърждавам, че МОЯТА ЕВОЛЮЦИЯ се състои в еволюцията на всички Мои частици, тъй като по друг начин просто няма как да стане еволюцията на Цялото, еволюцията на ПЪРВОТВОРЕЦА!

19. Всичко това, което хората знаят от историята на човечеството (от всички предишни цивилизации), и всичко което те наблюдават днес (сега), пък макар и в съвкупност на такива, струващи ви се, съвършено незначителни събития (за всеобщата история), представлява от себе си общ и ЕДИНЕН процес на формиране на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, тоест на Висшия Космически Разум и тази Вселенска МЪДРОСТ, която и определя еволюцията на Самия ПЪРВОТВОРЕЦ !

20. Повярвайте Ми, друг сценарий на еволюцията на ПЪРВОТВОРЕЦА няма и не може да има и така е било винаги! Та нали приемането на решение или проявление на ВОЛЯТА НА ПЪРВОТВОРЕЦА може да има само в този случай, когато е натрупан достатъчен опит от ПЪРВОЧАСТИЦИТЕ, на които има е било дадено ПРАВО да преминат през целия цикъл на еволюция от НАЧАЛО (под „начало” Аз разбирам постановката на задачата на еволюция) до край, когато индивидуалният опит на всяка отделна частица може да бъде обединен в ЕДИНЕН ОПИТ на приемане на решение !

21. В този случай особено важен е опитът на тези частици на Твореца, които през целия си свой път на еволюция на Съ-Знанието са успели да съхранят вектора на поставената задача, тоест Вектора на Твореца, гарантиращ на всяка Своя частица пътя към върховете на еволюция до Съ-Знанието на равнище на СъТворец !

22. Независимо от различието в задачите поставени от Мен пред всички МОИ частици, на всяка от тях им е било вменено задължение да премине свой собствен път за постигане на МЪДРОСТТА на СъТворец чрез постоянно САМОусъвършенстване! Никаква друга посока на развитие Аз не съм мислил да давам на Своите частици, дарявайки им на всички ПРАВО на Свободна ВОЛЯ, такава ВОЛЯ, каквато притежавам и Аз САМИЯТ !

23. Наистина, Аз никога не съм заострял вниманието на хората върху това, че всички частици на Твореца (фрактално подобни на Мен) притежават ПРАВО на свободна ВОЛЯ и ПРАВО на свободно Творчество, и това Аз съм правил предумишлено, за да изключа възможността от хората да злоупотребят с уникалните особености (с природата) на своя произход.

24. Аз предполагах, че в процеса на своята еволюция на Съ-Знанието на хората, достигайки до себе си, те ще разберат, в зависимост от натрупаната от тях МЪДРОСТ ОТ ПЪРВОТВОРЕЦА, че те се явяват частици на Твореца, което им дава ПРАВОТО за творене на Ново Пространство.

25. И ето сега, започвайки с днешния ден, започна отчета на времето за правене на равносметка за всички етапи на еволюция на Съ-Знанието на всяка отделно взета частица и на цялото човечество като цяло! Днес хората на Планетата трябва да разберат, до каква точка или до каква черта (граница) те са достигнали, и какво може да се случи с всеки от тях, и с цялото човечество при преминаването на точката на незавръщане – на тази точка, която преминава сега Народът на Русия.

26. Изпитът за човечеството ще бъде много сложен (за Русия той вече върви), тъй като далеч не всички хора на Планетата правилно са разбрали или са изтълкували задачите на хилядолетния период на превъплъщение, и далеч не всички от тях са успели за това време да натрупат МЪДРОСТТА НА ПЪРВОТВОРЕЦ !

27. За съжаление, не всички хора са успели да достигнат висините на СЪТВОРЧЕСТВО, независимо от своя уникален опит от еволюция на Съ-Знанието в Дуалното Пространство и затова някои от тях ще трябва да се върнат за повтаряне на пътя на своето развитие от елементарна частица до ниво на Съ-Знание на СъТворец!

28. Колкото и печално да ви звучи това, но зад всичко това стои собствения (повтарям: СВОБОДЕН) опит на вземане на решение от самия човек, и това е независимо че за всяка частица е бил предопределен път на еволюция (усъвършенстване) или посока на еволюция на СъТворец !

29. Аз бях принуден да отида даже към това, че тези хора, които ускорено (под Мой натиск) преминаха пътя на еволюция на Съ-Знанието си до ниво на СъТворец, те същите да съставят основата на Шестата раса !

30. Първият подбор на хора, които по Мое Мнение са достойни да съставят основата на Шестата раса, Аз започвам от Русия, защото този (избран от Мен) Народ със своя пример трябва да покаже на цялото човечество (още през тази година), че преходът на хората на МОНАДИТЕ на ТВОРЕЦА – въобще не е КРАЯ НА СВЕТА, а реално начало на СЪТВОРЧЕСТВО между човека и ПЪРВОТВОРЕЦА в условията на Астралния план!

31. Русия още през тази година трябва да покаже на всички хора на Планетата Земя, че настъпва Велико Време на промени, когато ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО трябва да стане във всеки човек и когато ПЪРВОТВОРЕНИЕТО става ПЪРВОТВОРЕЦ ! 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=953                                                          http://otkrovenia.bg/2011/12/21/21-12-11-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%B0/                                                                                                 http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-21.12.11.html                                                                             http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

                                       Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!




                                   











Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183711
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031