Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 12:31 - Истинската ни същност ! Божественият план !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 3385 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 15.12.2011 14:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image СаЛуСа , December 14 , 2011

Финансовата сага в Европа далеч не е завършила , а последиците от нея ще пътуват надлъж и шир. Ние нямаме някакво особено желание относно резултата , но виждаме пораждащата се възможност да се представи окончателния план , който ще ви освободи от старата парадигма. Това ще се прояви по един или друг начин , тъй като няма връщане назад към старите начини на управление на делата ви . Сякаш чрез магия идването на 2012 ще освободи повече енергии , които ще ви издигнат по - бързо , отколкото във всеки друг предишен период. Дори онези сред вас , които малко са мислили за нейната значимост , ще усетят , че се случват динамичните промени . Навред ще летят слухове с приемане , както и отричане , причиняващи някои разногласия , но най - накрая истината ще излезе на преден план . Тя не може да бъде потискана постоянно и ще остане винаги , независимо от опитите да бъде скрита . Проблемът е , че вие сте живели в илюзията си толкова дълго време и е трудно да видите истината , която да я замени .

Наложително е да навлезете в предстоящия период с няколко определени идеи , но дайте възможност на промените , които ясно ще посочат посоката , в която навлиза вашата цивилизация . Това е разбира се Издигането , но пътя му ще се криволичи някак си , преди ясно да се разгърне пред вас . Позволете му да се разгърне в най - доброто си време , а ние ще бъдем на разположение да ви насочваме в правилната посока . Повечето от Служителите на Светлината имат ясна представа какво ще се случи , но не и непременно фините детайли . Ние от Галактическата Федерация сме , както бихте казали , на ръба на седалките си , тъй като натискът да продължим е почти непоносим . Обаче , ще кажем за кой ли път , че има подходящо време да се направи това , заради което сме тук и всичко ще работи далеч по - добре като резултат . В известен смисъл няма спешност , като се има предвид , че независимо от това , което ще се случи , вие ще достигнете Издигането , както е предназначенo . От друга страна знаем , че колкото по - скоро можем да започнем , толкова пo - бързо ще ни трябва вашата подкрепа .

Така че ние ви молим , Скъпи мои , моля концентрирайте се върху това къде отивате и позволете на всичко от по - ниските вибрации да ви подмине. Вие навлизахте в по - високите вибрации от известно време насам и те ви подкрепят във вашия стремеж да се издигнете . Пътуването на всяка душа може да бъде различно от това на друга , но по принцип всички вие търсите път напред , който да ви изведе от настоящото затруднение . Лишени от съществуване , твърде страшно , за да се изправи пред промени , няма причина , поради която вие да не приветствате издигането от настоящия ви опит . Ние разпознаваме умората и липсата на мотивация , която задържа някои от вас назад , но отговорите ще дойдат много скоро и ще ви издигнат от мрака . Имайте силна вяра в това , което е планирано за вашата цивилизация до края на този цикъл на дуалността. Сега преминавате през крайните дни и ако промените следите на това , което е пълно с обещания за бъдещето , вие активно ще бъдете включени в промените, които ще ви удовлетворят и ще донесат мир в живота ви.

Време е да споделите своето знание, тъй като ще изникнат много въпроси веднъж след като истината за нашето присъствие е обявена. Ние разбира се можем да говорим за себе си, но в самите основи вашата помощ ще допринесе за изчистването на пътя да бъдат казани по-велики истини. Имайте предвид , че не всеки има достъп до Интернет , а много хора са доста наясно какво ще се случи. Вашите по-възрастни хора са най - засегнати , те също идват и от поколения , които обикновено имат напълно различни нагласи и се нуждаят от помощта ви. Бъдете внимателни с тях и им дайте само толкова , с колкото чувствате , че те ще се справят и се уверете , че те разбират , че всичко ще е наред .

Позволете ни да подчертаем , че всичко върви по план , а най - доброто все пак предстои . На различни етапи , водещи към това време , на вашите лидери им беше дадена схема на нашата роля в световните промени . Така че обявяването на нашето присъствие няма да бъде такава изненада , каквато може да си представяте . Те ще са имали време да приемат , че нашата роля в упътването ви към Издигането не е по договаряне , тъй като ние отговаряме на много по - висши сили , отколкото тези на Земята . Във всеки случай без нас крайните времена биха били съвсем различни . Ние сме вашата гаранция , че нищо не може да промени Божествения план , който изпълняваме по искането на Създателя . Ето защо ние постоянно ви умоляваме да следите това , до което сте доведени да очаквате . Последователността на събитията е повече или по - малко установена , но ние имаме свои желания що се отнася до тях . Промените лесно са внедрени , тъй като ние имаме всеки аспект ясно дефиниран и планиран в детайли .

Дори когато се подготвяме за нашата мисия да стартираме сериозно различните проекти , ние отбелязваме влошаването на положението на населението по света , тъй като гладът расте с неотслабваща сила . Могат ли вашите лидери наистина да приемат за правилно на този проблем да не се обръща внимание толкова дълго време , когато цифрите растат до неконтролируеми размери . Ние разбираме , че без намеса , смъртните случаи в резултат на недохранване ще достигнат рекордни нива . Да не споменаваме за последващите болести , които също са пренебрегвани . Скъпи мои , проблемите вече са извън капацитета ви или волята ви да ги разрешите , което тъмните сили игнорират , поради желанието си да намалят населението на Земята . Ние сме готови да се справим с тях и имаме начини да осигурим прехрана , която бързо ще преодолее глада .

Искаме да видите какво може да се направи с природните ресурси на вашия свят , от които има достатъчно , за да се изхрани цялото население , ако се управляват правилно . Естествено ние ще въведем напреднали технологии , за да направят най - доброто от това , което имате. Те ще ви бъдат предоставени , но нуждата от тях ще бъде краткотрайна , тъй като веднъж след като се издигнете ще бъде представена още по - нова концепция за производството ви на храна. На борда на нашите кораби тя вече съществува , а нашите Кораби Майки са самостоятелни земеделски стопанства , ако желаете да използвате това описание. Естествено поради по - високите вибрации на нашите тела , нашите нужди от твърда храна са много ограничени , но ние можем да се радваме на плодове , подобни на вашите . Всъщност , ние също се грижим за нуждите на различни от нас Същества , които служат с нас . Крайната провизия е от Репликатор , който ще осигури всичко , което може да искате , което е полезно за Земните Хора в случаи , когато те ще останат с нас за известно време .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение това време от годината , когато много от вас имат мили мисли за онези , които са по - зле от вас. Това показва дълбока вътрешна любов , която се раздвижва в такива времена и показва истинската ви същност .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike14-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image                                                                                                                                                                                                       











Гласувай:
9


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184489
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031