Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 19:56 - Kрайната цел е Издигането !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1729 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 14.12.2011 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image СаЛуСа , December 12 , 2011

Чакането беше дълго и мярка за вашата вяра и способност да се фокусирате върху всичко , което е от Светлина , защото имаше много отвличания на вниманието , включително онези източници , които са създадени , за да объркат хората . Обаче вие станахте много по - мъдри и способни да разпознаете кое действително е от Светлина . Във всеки случай има различни интерпретации на събития , които са подредени , за да ви изведат до Издигането . Важното нещо е , че вие виждате , че каквото и да се случи , крайната цел е Издигането , а как да стигнете до там не е проблем , който трябва да доведе до разногласия между вас . Със сигурност във ваш интерес е да направите отстъпки за разликите , тъй като по всяко време плановете и темпото могат да бъдат пригодени . Това ви е твърде добре известно , но разберете , че промените понякога са необходими за фините настройки на нашите дейности . Тъй като тъмните сили са били принудени да отстъпят , те оставят следа от неуспешни опити да предизвикат безпорядък . Ние сме решени да блокираме всички такива опити и сега сме Божествено упълномощени да използваме по - твърди средства , за да го постигнем . Въпреки това ние се грижим , за да не замесваме невинни хора .

Както можете да си представите , след като сте навлезли в годината 2012 ще има много спекулации и понякога неблагоприятни коментари за това какво ще доведе тя . Предсказанията на Маите ще бъдат използвани според вярванията на заинтересованото лице и както знаете много ще интерпретират края на времето с край на света . Последното нещо , което искаме да видим , е , че идеята , която се зарежда създава фактор за страх сред вас . Това може да удовлетвори някои , защото те вече вярват в края като наказание от Бог за злото по Земята . Обаче , ние искаме да подчертаем , че няма да има масово унищожение и загуба на живот в голям мащаб . Това не е планът и тъй като Бог Е Цялата Любов , ясно е , че Бог никога няма да оттегли тази Божествена Любов при никакви обстоятелства . Всички вие сте Божии Искри и каквото и да се случи винаги ще останете безсмъртни .

С края на дните ще настъпи  „ сортиране ” , тъй като душите са насочени към пътя , който ще им позволи да продължат да еволюират , на вибрационното ниво , на което вече са . Няма да има никакъв смисъл или печалба , ако души са поставени в измерение , в което те не са съвместими според нивото им на съзнание . Така че не се тревожете за други души и имайте предвид , че всички накрая ще намерят пътя , който няма да компрометира тяхната свободна воля . Преди да се инкарнирате вие знаехте какъв би бил резултатът , а това е , за което работихте , така че никой няма да бъде разочарован . Ние осъзнаваме , че много искат да продължат земните си връзки и отношения и въпреки че връзката от любов ще остане , трябва да се направят разрешения , които дават на всяка душа пълна свобода на избор . Хората твърде много наблягат върху брачните обети , които се интерпретират по начин , че някой иска да притежава или да има друго Същество .

Хората са събрани заедно , така че техните взаимоотношения увеличават преживяванията , които са от полза за всички тях , както и от един живот към друг , те ще се променят по необходимост . Така че , Скъпи мои , опитайте се да бъдете благодарни на всички души , които пътуваха с вас през дуалността и знайте , че всички научихте от опитите си . Също имайте предвид , че до известна степен вие всички ще сте играли роля като един от тъмните . При всичко казано някои няма да открият , че са били по - свети от други , ето защо може да се каже , че сте в опасна територия , когато съдите друга душа . В крайна сметка , всички души ще намерят своята Светлина и Любов и няма да има кармична отговорност , останала от предишни животи . На някакъв етап дори спомените ще бъдат заличени , когато повече не обслужват никаква полезна цел . Помнете , че вие искахте да преживеете дуалността и се поставихте в опозиция на по - ниските вибрации , в които беше предвидено , че ще пропаднете . След като сте завършили времето си , повече няма нужда да се занимавате с тези преживявания , защото ще сте доказали способността си да ги преодолявате .

Вашият истински дом е в по - висшите измерения , живеейки в пълна хармония , водещи радостен и удовлетворяващ живот . Илюзията на по - ниските измерения е ваше творение и изпълнило целта си , то ще изчезне като бъде ре - абсорбирано отново в непроявеното . Издигането е процес на Вселенски пропорции и ще се случи като единично събитие . Без издигането на Земята процесът би бил незавършен , а това ви говори колко важна е вашата цивилизация сега . Сега виждате ли защо ви е дадена толкова много помощ и защо вие сте избрали да бъдете на Земята в това време . Вие сте Избраните , които , знаеше се , ще постигнат успех и колкото и трудно е да се приеме – тъмните сили също са част от това .

Във вашата реалност вие сте живели в илюзията и все пак опитите са били перфектно истински , а когато завесата падне и това свърши , всички вие ще признаете взаимното си участие в това и ще продължите напред . И така , Разкриването остава важна част от способите за обединение на всички нас и изразява илюзията по начин , който можете да разберете . Това ще ви позволи да разберете колко уязвими сте били спрямо по - ниските енергии . Как тъмните сили откраднаха свободата изпод носа ви и как те постигнаха това . Тези откровения ще бъдат необходими , за да ви освободят от онези енергии веднъж завинаги .

Вече много от вас живеят живота си в по - висока вибрация и можете безопасно да преминавате невредими през минното поле на дуалността . Вие сте разчупили прикачванията , които сте събрали в продължение на много животи , които повече не служат на никаква ваша цел . Силната воля , разбира се , се изисква , за да стъпите в нова вибрация , както често ви информирахме , а веднъж , след като това намерение е изразено , вие ще получите много помощ . Част от нашата мисия е да гарантираме , че колкото може повече души ще се издигнат чрез Издигането . Разкриването на истината относно вашите опити е част от лечението за вашата загуба на памет относно истинската ви същност . Бъдете смирени и приемете , че колкото и интелигентни да сте , вие сте били заблудени , както всеки друг . Тъмните сили са били умни и изключително подли и търпеливо работиха за превземането на вас и вашия свят . Обаче те измислиха без наше влияние и това на Майсторите , които посетиха Земята , и засяха онези семена от Светлина , които отвориха очите ви .

Аз съм СаЛуСа от Сириус , а част от мисията на Галактическата Федерация е почти изпълнена , но нашата служба към вас никога не спира . Ние ви обичаме и силно се възхищаваме на начина , по който вие отново се издигнахте .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike12-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspireimage                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     image                                                                                            











Гласувай:
8


Вълнообразно


1. virgo - Благодаря , Дели <3<3<3
14.12.2011 23:57
:))))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
15.12.2011 14:08
Любов и Благодарност , сестричка ! (((((( <3 ))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194501
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930