Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2011 05:33 - Oсвобождаване от дуалността !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1785 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.12.2011 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image СаЛуСа , December 9 , 2011

По света има лошо предчувствие , тъй като става очевидно от външни случаи , че всичко не е наред . Човек е разбрал тази цивилизация , доколко далеч тя може да отиде и се изправя пред хлъзгав наклон до забвението . Обаче , всичко това беше предвидено , а вие не бяхте просто оставени както бихте казали да се „ пържите в собствен сос ” . Кармата изисква вие да преживеете резултатите от семената , които сте засели от хилядолетия от време . Все пак Създателят няма желание да ви вижда да страдате ненужно и ви е дал изход чрез Издигането . Онези от вас , които вече са от Светлина се нуждаят да следват малко или никакво напътствие и преместват съзнанието си на по - високи нива , които ще ви издигнат от дуалността . Вашето знание е такова , че вие вече сте на пътя , който ви води всички по пътя нагоре към и през крайните времена , по следващите етапи на еволюцията .

Може да попитате , а какво ще кажем за онези , които все още дремят или отричат истината , които имат същите възможности както всички останали . Ние бихме казали , че много скоро събитията ще допринесат медиите да обърнат внимание на това , което се случва по Земята . Там бавно ще се издигне разбиране , че промените ще се разпространят широко и не само това , но ще има средства , чрез които вашата цивилизация ще направи гигантска стъпка напред . Те ще открият , че отговорите се проявяват навсякъде около вас и че информирани хора излизат напред , за да ви водят нататък . Така че , Скъпи мои , всяка душа еднакво ще има шанса да промени живота си и да отправи поглед по - високо , ако иска . Никога няма да им бъде оказван натиск , но всяка помощ им е на разположение , ако започнат да търсят истината .

Ние разбира се също ще бъдем инструмент за осигуряване на необходимите факти , за да няма грешка , що се отнася до всеки един от вас , когато търсите целта на живота . Като начало ясно ще помогне , ако има разпознаване на Източника на Всичко Което Е . Малко значение има как го наричате , но ще помогне да се даде база за работа , която ще обясни всичко около вас . Виждането на връзката между всичко живо също би направило нашето идване по - лесно за хората да го приемат . За вас ние не сме извънземни или странници , а много подобни на вас в много отношения . Ние имаме същите стремежи да творим любов и мир и обичаме красотата и всичко , което е в хармония и баланс . В нас вие ще видите себе си и ще разберете какво може да направи Издигането за вас . Винаги е имало за цел ние да станем Едно отново и сме тук , за да гарантираме , че това е успех .

Когато нещата станат малко страшни , не си позволявайте да преминете в режим на страх и поддържайте фокуса си върху това , което знаете , че са промените , които ще ви издигнат . Ние ще бъдем като Рицарите в Бяла Броня , която ще става видима , когато трябва и ще ви вземем под крилата си . Ние знаем какво точно се изисква и сме в готовност веднъж след като можем открито да се покажем . Нашето време наближава доста бързо , а ние чакаме сигнала , който ще ни позволи да навлезем в живота ви за доброто на всички души . Ние не сме тук , за да водим война , освен , ако не виждате мрака и Светлината като опоненти за контрол на крайните времена . Пътищата ни са позитивни , ние никога няма да прибегнем до насилие , но ще се защитаваме по начини , които не водят до загуба на живот . Ние често демонстрирахме това , когато се сблъсквахме с враждебността на вашите военни .

Има толкова много неща , към които искаме да насочим вниманието ви , които ще покажат , че сте били посещавани от нас от хиляди години . При цялата почтеност , някои неща не биха били разбрани без знание за Космическата Епоха . Обаче ,  днес вие имате предимството да живеете в Космическа Епоха . Дори и така , има проблеми за решаване и един , който ви задържа назад , е свързан с пътуването в космоса . Разберете , че ние не сме ограничени да пътуваме по такъв начин , че нашата близост до вас може да се измери само със Светлинни години . Напреднали цивилизации като нашата използват междуизмерни пътувания , включващи червейните дупки ( wormholes ) , както ги наричате . Ние буквално можем да прескочим разстоянието чрез поемане на пряк път и ако е необходимо можем да пътуваме по - бързо от светлината . Има правила на поведение , които трябва да бъдат спазвани и това , което бихте нарекли Полицаи на Вселената като Командване Аштар  , които поддържат реда . Тези технологии обаче ще бъдат ваши , за да ги използвате веднъж след като сте показали , че можете да поемете отговорността .

Животът , в който сте на път да навлезете , е доста отдалечен от това , с което сте свикнали сега . Той ще има цел и ще може да изпълни най - дълбоките ви мечти и ще даде възможности да изследвате милиони различни планети из Вселената . Животът изобилства навсякъде и вие също ще се движите между измеренията . Думите не могат да опишат това , което ви предстои , но бъдете сигурни , че никога няма да бъдете разочаровани , а това е на хвърлей разстояние от вас .

Връщайки се пак на Земята , ние можем да кажем , че прочистването започва да се случва и ще продължи с интензитета си . В същото време климатичните модели се променят , тъй като условията стават все по - умерени . Крайностите , които са нормални за Земята , няма да бъдат преживявани в по - висшите нива , в които се придвижвате , а това се прилага за живота като цяло . Животът ще бъде удовлетворяващ и ще се промени по хармоничен начин , който ще сложи край на стресиращите преживявания . Животът ще стане приятен , а приятелите ще бъдат на мисъл разстояние и ще отговорят на това . Както можете да си представите , всичко , което идва към вас ще направи живота абсолютна радост , така че забравете трудностите и скръбта , които сте издържали на Земята . Те скоро ще бъдат само далечен спомен , който да се замени с по - вълнуващи и приятни такива .

Вибрациите на Земята все пак отново се издигат с очакването на празненствата , за които много от вас се приготвят сега . Това е енергия , която ще остане и ще продължи да расте , тъй като мрежите около Земята стават по - силни . Няма отпускане на идващите енергии , които продължават да бъдат излъчвани към вас от много източници . Планът за вашето освобождаване от дуалността не може да се провали , а нашето присъствие ще премахне всички остатъчни съмнения , които може да имате .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих  желал да можех да ви впечатля колко щастливи сте да бъдете на Земята в такова прекрасно време . Не всяка душа бе способна да бъде присъстваща , а само онези , които са получили нашата вечна любов .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike09-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 











Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184489
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031