Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2011 08:55 - Реалност на по - висше ниво !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2586 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image СаЛуСа , December 7, 2011

Нека да се каже , че никога не е бил оказван такъв натиск върху тъмните сили , както сега . Той ще остане безмилостен докато те се оттеглят , или докато ги отстраним там , където повече не могат да се бъркат във вашия напредък . Има знаци , че организацията им е била разцепена , което ще допринесе за по-бързия край на техните дейности . На тях също им е бил отказан достъп дo нечестно спечеленото им богатство , което в крайна сметка ще бъде преразгледано и честно преразпределено . Най-накрая най-бедните по света няма да бъдат държани в мизерия и всички ще имат това , което е необходимо , за да живеят мирен и щастлив живот . Алчността и егоизма ще бъдат изкоренени , а с това ще дойде траен мир за всички хора . След технологичните предимства , които ще сме ви донесли , ще се повиши много повече жизненият стандарт на хората . Това ще продължи , докато вие повече нямате никакви материални нужди и накрая ще живеете в Светлината , която напълно ви обгражда .

Има много изобретения от вашите учени , които са спирани от производство . Такива , които веднага биха повишили качеството на живота ви . Много от тях са свързани с доставката на безплатна енергия , а ние ще премахнем всички забрани и ще помогнем те да стигнат до пазара колкото може по-бързо . Всяка стъпка напред ще ви освобождава от гнета и контрола , упражняван върху вас от тъмните сили . Ние също така виждаме голямо обединение на всички хора и всички оставащи бариери ще бъдат премахнати и особено там , където са замесени религиозни интереси . В реалността на по-висше ниво няма никакви разлики изобщо , а вие ще разберете истинското значение да бъдеш пазител на братята си . Това се свързва с наличността на дълбока любов към целия живот и разглеждането му като Едно . Идеята за „Тях и Нас ” няма да има никаква основа върху истината , тъй като всички ще получат еднакво отношение и ще се радват на предимствата и плодовете на Земята .

Навлизате в период на нестабилност , но той няма да продължи твърде дълго и ако там , където е възможно , хората помагат на другите , няма да има продължително влияние. Идеята всеки човек да работи за собственото си спасение е егоистична и е само средство за оцеляване. Няма нужда вие да стигате до такива крайности, тъй като ние също ще бъдем на разположение, за да ви помогнем. Ето защо разкриването е много важно, тъй като веднъж става известно нашето присъствие заедно истинската ни цел, знаем, че можем да обединим силите си с вас. Ние ще ви направляваме по целия път към Издигането и все още ще сме с вас след ключовото издигане на края на 2012 година. Ние сме като голяма част от вас, както и вие от нас, а истинската ви история ще ви покаже колко много сме свързани. Действително между нас няма различия, единствено по-високите вибрации са това, което ни разделя. Ние сме на нивото, към което вие се насочвате , а веднъж , след като го достигнете , ще бъдете доста по-различни от това, което сте сега. Най-големият ви актив ще бъде високото ви ниво на съзнание, което по своята природа ще бъде Космическо.

Промените, които ще дойдат през следващите дванадесет месеца, ще бъдат нищо в сравнение с това, което ще последва. Еволюционните ви нива ще предприемат квантов скок, а вие ще заемете мястото си сред нас. Ние сме вашето семейство, и не след дълго вие ще научите много повече за миналото си и за връзката си с членовете на Галактическата Федерация. Всички особености на различни цивилизации са представени на Земята , а чрез опита си  вие ще им върнете знание, което ще се докаже като много ценно в сегашните и бъдещите цивилизации. Вие сега завършвате времето си в дуалността, но има други цивилизации във Вселени извън вашата , които все още не са завършили тяхното. Точно както Човечеството те ще еволюират по-бързо, ако им се помогне, а това ще се хареса на някои от вас и ще представи мисия, в която вие може доброволно да участвате. Службата към другите е естествено нещо, веднъж след като се издигнете и никоя душа не би задържала помощта, която би могла да окаже на другите. Вие , които пътувахте дълго по пътя на Светлината , вече чувствате подтика да отдавате себе си за доброто на другите души .

Бъдете уверени в собствените си способности , защото вие можете да направите много повече , отколкото можете да си представите. Вие във всеки случай ще станете съ-творци , що се отнася до вашата нова Земя . Вашата любов е всемогъща и тъй като я споделяте с ближния , вие издигате тази душа . Това е целителна енергия , която е обвързана единствено с нивото на собствените ви вибрации и тъй като преминавате през идващата година , то значително ще се повиши . На Земята ще бъдат поставени своевременно лечебни съоръжения , но с времето дори и от тях няма да има нужда . Имате толкова много да спечелите чрез твърдото си намерение да се издигнете и ще бъдете напълно издигнати от по-ниските вибрации . Вече много от вас се чувстват неловко , когато сте в райони на ниска вибрация , така че можете да си представите как ние от още по-високо ниво чувстваме тежестта , която съществува . За нас това е действително некомфортно чувство .

Много времеви линии сега се сближават , а това означава , че веднъж , след като можем да започнем проявяването на плана ни , ще има цяла поредица от събития за сравнително кратък период от време . Всичко , което можем да искаме от вас , е да продължите да поддържате визията си за бъдещето . По този начин вие ще помогнете да се поддържа неговата енергия и всичко ще се случи , за да задоволи нуждите на всеки . Синхронизирането както винаги е изключително важно , но ние няма да разкриваме дати , докато не е напълно безопасно да го направим . Веднъж , след като поемем отговорността , можем да ви доверим какво правим , а в действителност вие постепенно ще работите повече с нас и ще имате нужда да знаете .

Имаме хора от Земята , които посещават нашите кораби , но в повечето случаи те имат малко или никакви будни спомени за това . Те обикновено са тези , които вече работят с нас , а посещенията , които основно са за удоволствие ще трябва да изчакат по-безопасни времена . По необходимост , нашите съюзници са най-честите посетители , включително и някои , които са от вашите най-влиятелни политици . Имаме много хора , които са в позиции на властта , които напълно подкрепят нашата мисия . Обаче , докогато тъмните сили повече не са опасност за тях , те не ще привличат вниманието . Вие понякога може да получите грешно впечатление , че ние имаме малко подкрепа , но това е далеч от истината , а тя е от всички краища на света .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на вълната от бодрост и очакване , която е генерирана в този период от годината , тъй като много се подготвят за празненствата , които скоро ще дойдат . Хората изглеждат много издръжливи и въпреки че много от вас живеят с малки доходи , вие сякаш можете да се издигнете над това . Много трогателно е да гледаш добрините и грижата , които идват от толкова много от вас , които сте решени да донесете малко радост и щастие в света .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike07-12-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
                                   
                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          











Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Толкова навреме са тези оптимистични слова!:))))))))
09.12.2011 22:43
Благодаря ти, ангелско присъствие! Пръскай светлина и надежди!
Намасте!
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
10.12.2011 00:38
Намасте ! Радост и щастие в света !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184033
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031