Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2011 23:35 - Духовна еволюция !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 3382 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 29.11.2011 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Посвещавам този постинг с поредното велико и прекрасно послание от СаЛуСа , на моята прелестна сестра и ангелска художничка - Виолета Ангелова , в навечерието на рождения и ден ! Картината на сияйния серафим , която свети в моя блог и в този постинг е нейно сътворение ! Благодаря ти , сестричка ! Обичам те ! Всичко най - най - добро ! Изливам и сестринската си Любов в този постинг и нека тя достигне и докосне повече сърца ! Много ви обичам ! Всички !      (((((((( ♥ ))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    image СаЛуСа , November 28 , 2011


Количеството Любов , изпращано към вашата красива планета , постоянно се увеличава и ще продължи да е така , тъй като това ви помага да достигнете по - високо ниво на съзнание . Много велики същества от чиста Светлина вземат участие в това , а тяхната сила е отвъд въображението ви. Те са способни да контролират потока от Светлина , така че вие да не сте претоварени и всъщност целия процес на Издигането е много внимателно организиран , за да гарантира максимум успех . Поради това , че бяхте способни да донесете Енергията на Земята , мрежите са се усилили и ви помагат да издигнете нивата си на съзнание . Ние не можем достатъчно силно да изразим колко важни за всички вас са тези времена и ви подтикваме да се възползвате от предимството на чудесната възможност да се издигнете , която ви е предоставена . Такава фокусирана енергия , центрирана върху Земята , която да предложи на всяка отделна душа средствата за издигане , няма да има за дълго време . Всичко , което първоначално се изисква , е намерението да промените живота си към такъв , където ще виждате всички души като Едно с вас и да се отнасяте с тях подобаващо с любов и грижа , така както бихте искали за себе си .  

Нищо друго в живота ви не е така важно колкото вашата духовна еволюция , освен ако не желаете да останете в по - ниските вибрации , трябва да гледате напред , за да откриете как да издигнете съзнанието си до по - високо ниво . Каквото и да чувствате , вие носите в себе си естествения подтик да търсите целта на живота , това ще ви тласка още по - напред . Не обръщайте внимание на коментарите на хора , които не са способни да разберат идеята , че вие сте повече от физическото си тяло и знайте , че има част от вас , която е неразрушима и е истинското ви аз . Да придобиваш опит като физическо Човешко Същество в третото измерение е само част от велико приключение , коeто сега приключва със завършването на цикъла на дуалността . От сега нататък за онези , които ще се издигнат , това ще се промени в ново преживяване в тяло от кристаловидни клетки , които ще носят по - голяма степен на съзнание . Всичко от предишните недостатъци , които ви влияеха , като остаряването , повече няма да се случват , а животът ще бъде много по - приятен и възнаграждаващ.  

Вие не можете наистина да останете спокойни , що се отнася до вашата еволюция , дори и въпреки че не възприемате промяна вътре във вас . Всичко около вас еволюира , а вие нищо не можете да направите , освен да бъдете повлияни от това , което се случва . В дългосрочен план вие ще искате да се придвижите отвъд сегашното си ниво , научени от опита и търсейки нов . Промените пред вас ще ви оставят без съмнение , че старата парадигма е спряла да е от значение и че новата ви предлага още по - голяма възможност да еволюирате . Това не е случайно събитие , а част от плана на Създателя за вас , изпълняван от Същества , които са се върнали към Източника . Когато ние от Галактическата Федерация най - накрая се появим и можем да разговаряме с вас , това ще ви даде възможност да получите отговори на въпросите ви . Ние сме ваши наставници за този период от време и вече отворихме сърцата ви и умовете ви за по - разширено разбиране чрез по - ранните ни контакти с вас .  

Имаше нужда вие да поемете повече отговорност за собственото си духовно развитие и да придобиете повече вътрешно знание . Досега вие до голяма степен зависехте за това от други и в много случаи бяхте насочвани по грешната следа , което сериозно забави способността ви да напреднете към истината . Ние откриваме , че там , където вярванията са много силни , е трудно да се разчупи упорството срещу промяна , но има времена , които идват , когато ще е трудно да се отхвърли истината . Ние ще изложим убедително истината за вашата история по такъв начин , че ще е много трудно да се отрече , тъй като това ще бъде придружено с неопровержими доказателства . Това няма да повлияе на свободната ви воля , тъй като тя е Божествен дар , който никой не може да отнеме .  

Това , което ще е убедително за всеки , ще бъде способността да покажем събитията от миналото ви както те действително са се случили . По този начин не би могло да има отричане на истината , а вашата история може да бъде пренаписана според това как в действителност се е случила . Това е важно , за да разберете напълно начина , по който са били контролирани животите ви , чрез негативните влияния , които се срещат във вашата Вселена . Обаче , когато сте издигнати , те повече няма да имат такава власт над вас , тъй като вибрациите им са твърде ниски , за да съществуват на това ниво .  

Малко по малко започвате да виждате къде съответствате в далеч по - голямата картина и въпреки опитите на тъмните сили да предотвратят това , на вас ви е предопределено да успеете , що се отнася до Издигането . Всъщност това е естествена част от вашите опити , без която вие не можете да продължите към по - високите измерения . Ние сме присъствали на няколко процеса на Издигане преди, а вашия до сега е най -  уникалния като ви позволява да се издигнете във физическо тяло. Това вероятно ви звучи отвъд въображението и все пак някъде в подсъзнанието ви имате дълбоки спомени от по - ранни времена като това. Винаги помнете, че всички вие някога сте били много По - висши Същества и напуснахте такива царства единствено , за да придобиете опит на по - физическо съществуване .  

Скъпи мои , скокът , от където сте сега , към по - високото измерение ще бъде доста забележителен , поради скоростта , с която ще се случи той . Ние сме отговорни за голямата част от напредъка , който ще бъде направен и е очевидно , че трябва да започнем много скоро . Моментът е гъвкав , а ние нямаме същите отговори , както вие , за да отлагаме . Ние знаем точно кога определени събития трябва да започнат , така че имаме предимството да можем спокойно да изчакаме момента си , докато ни е разрешено да пристъпим в действие .  

Светът се нуждае от окончателна инфузия Светлина , която ще причини експоненциално нарастване на нивата на съзнанието и ще ви отведе към ниво , което ви поставя отвъд влиянието на тъмните сили . Да ви постави в такава позиция , където можете напълно да се концентрирате върху финалните стъпки , които ще ви отведат към Издигане . Вие вече сте на този път и ние ще ви дадем , каквато помощ искате , за да продължите да напредвате . Ще бъде славната победа , за която сте работили еони от време и винаги сте знаели , че тя ще бъде ваша .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа , че ние спазваме обещанието си да ви държим по - наясно с присъствието си във вашите небеса . Нашето намерение е да осъществяваме повече контакти с вас и по - големи показвания на корабите ни . Това ще доведе Разкриването още повече , което ние ще приветстваме като първата стъпка към по - нататъшни откровения .  

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike28-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light 
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired 

                            image                                                                                                                                                                               image                                                                    http://www.violet-inch.sitew.com/#galerie.G                                                                                                                                                                                                                                                              










Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bven - Прекрасен поздрав между два ангела!:))
29.11.2011 08:44
Нека винаги има любов и да я чувствате наоколо и между вас!
Пожелавам и на двете само красота, светлина и любов!:)))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
29.11.2011 09:43
Ах ти , милата ми приятелка ! Много ти благодаря , душата , от двечките ни - сестрички ! Чудесни пожелания и нека са велика реалност и за теб , и за колкото може повече хора ! Обичам те и ти благодаря !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194158
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930