Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2011 12:11 - Отговорност за мислите и делата !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 28.11.2011 14:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image СаЛуСа , November 25 , 2011

За тези от вас , които следят какво се случва по света , не можете да не забележите , че нашите предсказания за резултатите стават ваша реалност . Масивните банкови и финансови проблеми ясно се насочват към катастрофа и няма начин да се избегне това . Вие живеете в свят , който е в състояние на хаос и постепенно се насочва към имплозия . Сега хората разбират какво не е било наред със старото устройство , но до сега няма истински отговори , които напълно да се справят с проблемите . Определен брой правителства колективно се съгласиха да подкрепят нов подход в банкирането , но остава да се види кой може да го съживи за действие . Тази ситуация ни представя възможност да тласнем напред съюзниците си , които с наша помощ да очертаят какво е необходимо , за да се придвижите на нов път , който ще разреши проблемите ви . Също така трябва да се обсъди и програмата за Изобилие , която ще последва такива промени , така че ние работим усилено , за да донесем някакво подобие на ред  до съществуването му . Много от това , което чака да се случи , е задържано от обявяването на Разкриването , то е готово и просто чака конкретна дата , за да бъде договорено .

С изминаването на всяка седмица нуждата да се започнат промените става все по - належаща , но ние не искаме да пришпорваме нещата след като толкова дълго време сме чакали търпеливо . Всъщност не би имало никаква полза да започнем твърде рано , тъй като нашето действие трябва да е координирано с вас , за да се гарантира път към гладък успех . Галактическата Федерация продължава да наблюдава отблизо действията на тъмните сили , тъй като , въпреки че те са в безпорядък , все още могат да бъдат заплаха . Обаче , ние им отнехме способността да причинят мащабна катастрофа и предотвратихме намесата им в Близкия Изток . Държавите трябва да подредят собствените си проблеми и доколкото е възможно да действат съобразно изискванията на хората си . В миналото Западът умишлено фокусираше вниманието си в нефтените полета и често подклаждаше проблеми и войни , за да ги отслаби и да поеме контрола . Колонизацията отне държавите и богатствата от местното население и на това ще се обърне внимание , когато мирът бъде възстановен .

Имаше толкова много неща , които се случиха , за да ви оставят в състояние на лишаване от свобода и все пак се претендира , че сте свободни , което е далеч от истината . Истинската свобода ще бъде възстановена веднъж щом сме отстранили тъмните сили , а новите правителства съблюдават Конституцията . Много закони , изготвени напоследък , които не са били легални , ще станат невалидни и ще има реституция , където хората са били наказвани или лишавани от свобода . Тези промени ще настъпят с наша помощ , за да се гарантира , че сте възстановени като Суверенни Същества . Всички тези действия ще подготвят пътя за по - велики неща , които ще дойдат с и след Издигането . Така че можете да видите какво претоварено време предстои и такова , което е много обещаващо .

За сега повечето от вас , които следят различните източници на достоверна информация , ще трябва да са разбрали какво прекрасно време наближава . Това би трябвало да направи пътуването ви по - поносимо през промените , които с нашите технологии ще се движат гладко и доста бързо . Нашите планове са обновени незабавно , промените стават необходими , а ние сме готови да се впуснем в действие , след като необходимите подготовки са направени . Всичко е толкова близо до завършване , че ние знаем , че много малко време се изисква преди в действителност да можем да тръгнем .

Бъдете смели и отстоявайте позициите си , когато се сблъскате с атаки срещу вашите вярвания , тъй като когато осъзнават , че светът се променя завинаги , някои хора няма да са склонни да се откажат от това , което имат . В сърцата си те ще знаят , че не могат да спрат еволюцията , но се опитват да спорят срещу това , поради страха , който усещат . Ако сте поканени да им помогнете да разберат , то продължете , без да ги съкрушавате с вашето знание – просто им дайте толкова , колкото е необходимо , за да ги издигне над блокажа по пътя им към разбирането . Някои души са тук , за да преживеят Издигането от разстояние , без желание да бъдат действително включени . Обаче , всяко преживяване ви помага да се придвижвате , а често като резултат семената са засети и ще израстат във възможност за придобиване на голямо знание .

Свободната воля действа , какъвто и избор да прави душата , защото се знае , че ако има включена негативна ситуация , вие винаги ще отскочите обратно . Преди всичко , вашият живот е вечен , а вие сте безсмъртни , а Създателят не поставя никакви изисквания върху вас вие да приемате себе си като някой , който иска да преживява извън Източника . Всяка душа израства от колективния опит и нивата на съзнанието бързо се повишават . Както горе така и долу и на Земята всички вие сте издигани от взаимното повишаване на нивата на съзнанието . Вие сте като Една Велика Душа и с настоящото ви пробуждане можете да  „ почувствате ” Единството , в което съществувате . Вярно е , че каквото правите на един , правите го на всички други . Когато достигнете това ниво на разбиране , вие приемате повече отговорност за вашите мисли и дела , осъзнавайки , че вие създавате енергия , която влияе на другите .

Тъй като много от вас се подготвят за тържествата за края на годината , това е добре дошло за отвличане на вниманието ви от дневния мрак , върху който се фокусират медиите . Възползвайте се от възможността да се насладите на събирането заедно , когато семействата се обединяват и подновяват любовта , която съществува между тях . Да даваш е добре за душата , когато се извърша без очакването да получиш нещо в замяна . Това е голямо удоволствие , особено , когато е свързано с деца и виждате израженията им на радост и щастие . Обикновено те не обръщат внимание на разходите и често са много доволни от съвсем прости подаръци . Възрастните понякога имат друго мнение , но както винаги се смята , че си струва и трябва да бъде оценено .

В зависимост от степента на вашата информираност , през тази година вие ще имате повече поводи за празнуване от обикновено , тъй като 2012 е почти върху вас и ще бъде доста невероятна . Тя ще бъде най - невероятната от всички други години , но поради най - добрите причини , а ние благодарим на онези от вас , които дойдоха на Земята да разпространят Светлината . Това ще бъде година , която ще се помни дълго , дълго време и за нея ще се говори из Вселената . Фактът , че вие преодоляхте тъмните сили , а Издигането е гарантирано , е издигането , което гарантира , че Вселената е безопасна и Издигането ще се извърши навсякъде .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам най - привилегирован да работя с такива красиви души . Благославям ви всички и ви изпращам моята любов .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike25-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     











Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191889
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930