Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 23:12 - Силата на Светлината и Любовта !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2528 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 21.11.2011 23:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image СаЛуСа , November 21 , 2011

Веднъж след като сте решили къде ще отидете , не позволявайте на никого да ви отклони от целта и знайте , че сте се подготвяли за този период от дълго време . Изминахте много път и към сегашния момент би трябвало да знаете точно към какво сте се стремили . Вашата карма спрямо всички намерения и цели би трябвало почти да приключва , а в този живот много от вас са избрали да я изчистят напълно . Не се притеснявайте , ако знаете , че все още има работа за вършене , тъй като каквото остава , по времето на Издигането ще бъде покрито от  Закона на Милостта и следователно няма да се носи занапред . Поради кармата , много връзки пострадаха , но моля да помните , че веднъж след като сте напуснали това измерение , вие лесно можете да се съберете заедно отново . Вие ще приемете , че вашето Земно семейство сте поставени на местата си , за да отработите колективната карма на всички вас , а веднъж , след като напуснете ролите си , това слага край на проблема . Семействата често се инкарнират много пъти заедно и както можете да си представите , играят различни роли , дори движейки се от един пол към друг и често си сменят ролите . Това е една причина , поради която трябва да се въздържате да съдите другите , тъй като докато не се завърнете в по - висшите измерения , няма да имате цялата картина , обясняваща „ защо ” и „ с каква цел ” са вашите опити . Бъдете сигурни , че е било необходимо понякога да сте играли роля като едни от тъмните сили . Това не означава непременно , че сте имали живот с негативни нагласи .

Всичко около вас работи перфектно в синхрон със Закона на Вселената . А вие трябва да сте доволни от това . В противен случай вие бихте преживяли истински хаос с малка възможност да избягате от последиците . Непросветените измежду вас широко вярват , че това е случаят сега и без вашата вяра в бъдещето , не виждат изход от световните проблеми . Ето защо ние настояваме нашите съюзници да приключат дейностите си , така че ние да можем да организираме разкриване и да го придвижим към контакт с вас . Съществено е за всички онези души , които са имали малко или никакви знания за това от кого получават помощ в действителност . Ние вярваме , че веднъж след като сме официално разпознати и поканени да се приземим на Земята , нашето присъствие ще се разглежда като приятелско , а нашият план за издигането ви като приемлив за вас . Част от подготовките за това разбира се включат премахването на тъмните сили от всяка позиция на властта , тъй като веднъж , след като започнем почистването , ние искаме да можем да бързаме напред без закъснения .

Не се ли сбъдва сега мечтата за вас , че един ден мир ще се спусне над Земята , а войната ще бъде завинаги свършила . Мирът вече започна , а от известно време ние пазим мира от ваше име . Не веднъж , а много пъти през последния половин век , ние спирахме умишлени действия , които имаха намерение да започнат друга Световна Война . Това дори продължава сега , но ние навлязохме и предотвратихме използването на ядрени съоръжения . Има някои тъмни групи , които процъфтяват , когато избухнат войни и примерно нямат угризения при доставката на оръжия и на двете враждуващи страни в конфликта . Това е продължавало от доста дълго време и се е доказало като много печелившо . Дилърите в смъртта са затваряни , а техните оръдия и оборудване скоро ще станат нефункциониращи . Имаше времена преди няколко хиляди години , когато вие не сте знаели по - добре , а Човешката раса беше много по - склонна да гледа на странниците като на заплаха за нейното съществуване . Сега вие се обединявате , разпознали , че Всички сте Едно и че вашия прогрес би бил най - добре постижим чрез сътрудничество . Преди всичко , всички вие в крайна сметка сте се насочили към една и съща цел , тъй като се стремите да се върнете към Източника на Всичко Което Е .

Всяка душа по един или друг начин ще ни види много скоро , а ние ще ви просветим , където препъни камъни ви спират от приемането на истината , както ще бъде дадена от нас . Сега вие намирате за трудно дори да си помислите , че вашите вярвания биха могли да бъдат поставени под въпрос , и все пак , без да ги оставите , няма да можете да се придвижите напред . Не казваме ли , че вие трябва да вярвате на интуицията си , а този съвет никога няма да бъде по - важен , отколкото е сега . По този начин вашият Висш Аз ще ви придвижи в ситуации , които ще осигурят отговорите , от които се нуждаете . На всичко отгоре за това , което правите , имате вашите Водачи и Ангелски Същества и можете да се обърнете към тях , ако се нуждаете от съвет . Вие никога не сте сами , но вашите Водачи не могат да ви освободят от всички опити , тъй като някои са необходими за вашата еволюция и за да минете през тях .

Живейте знанието си сега , тъй като това е много важно във време , когато събитията може да се струват много объркващи за много хора . Тогава можете да помогнете на другите със своите знания , а това ще бъде практически полезно , що се отнася до дезинформацията . Да подбираш истините сред лъжите не е за неинформираните , но може да бъде мощно предизвикателство дори и за Служителите на Светлината . Факт е , че медиите все още са много сдържани и подлагането на цензура не помага , но страхът от противоречащи си лъжи не е толкова голям , както беше , и настъпва все по - голяма отвореност . Подкупите и корупцията са почти епидемични в много държави по света , а това ще трябва да се промени много скоро . Всички тези въпроси са под наше разглеждане , така че ние можем да намерим начини да ви помогнем . Медиите трябва да спечелят уважението на хората , а това също се отнася и за политиците , сред които са били разпространени шарлатани и престъпници . Това трябва да се промени и да се промени бързо , за да се възстанови доверието .

Призивите за промяна от вас , подкрепени от демонстрациите , които все още са активни , продължават , а властите не могат да спрат разпространението им . Енергията така да се каже е собствен живот и е привлечена към подобна енергия , като получава тласък от нея . Че това време трябва да е дошло , не е изненадващо , тъй като вие сте изграждали устрема от много години . Сега вие сте на път да се възползвате от наградата за вашето упорство в лицето на голямо съпротивление , което е било сериозно отслабено от идващата енергия на Светлината . Независимо от покачванията и спадовете по пътя , на вас винаги ви е било предопределено да спечелите битката с тъмните сили , така че няма нищо , за което да се тревожите – вие сте победителите . В не толкова далечно бъдеще ние ще отпразнуваме това заедно и то какво време ще бъде . Ние обаче мислим , че вие все пак не сте напълно наясно какво великолепно постижение ще бъде и докъде ще се разпростре то . Много души зависят изключително от резултата и се подготвят да се развеселят .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам всички вас заради приемането на такова предизвикателство , което ви свали долу , но вие никога не се предадохте и отскочихте пак , показвайки силата на Светлината и Любовта .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike21-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                        image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image











Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Всяка душа по един или друг начин ще ни види много скоро , а ние ще ви просветим .
22.11.2011 13:48
Привет и Божествени енергии за теб, Деляна!:)))
Енергиите привличат подобни енергии.
Амин!:))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
22.11.2011 15:48
Привет ! Да ! Затова искам да изпращам само най- доброто което извира в мен или ми се дава отвън , едно свещено споделяне от душа към души , от сърце към сърца ! Бог е велик ! Любовта е велика ! Благодарността е велика !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184665
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031