Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 09:53 - На прага на велики промени !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1749 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 21.11.2011 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image СаЛуСа , November 18 ,  2011

Когато се фокусирате върху бъдещето , можете ли да почувствате издигащата енергия около вас , ако си осигурите време за себе си да се отпуснете в тихо обкръжение , със сигурност ще успеете . Не е необходимо да носите бремето на света върху раменете си , просто му позволете да си намери своят път към завършването , защото това е белег на времената , в които се намирате . Вие трябва да бъдете достатъчно уверени в съдбата си , за да повярвате , че сте на прага на велики промени , които ще ви поставят на нов път , оставяйки старата парадигма назад . Издигането е вашето бъдеще , трябва ли ви желание да го приемете , много усилия са нужни , за да се гарантира , че всички души са в контакт с истината . Дали тя ще стане част от вашите убеждения чрез замяната на фалшивите учения , е личен избор на всеки .

Време е да поемете отговорност за вашето бъдеще , а да не разчитате на други хора докато не сте сигурни , че те говорят истината . Ето тук влиза в действие вашата интуиция и това ще бъде надеждно , освен ако не позволите на егото си да ви диктува друго . Понякога хората нямат желание да се откажат от техните любими теории и по - скоро биха живели с несигурността като техен спътник . Разбираме колко е трудно да приемете , че сте били подвеждани от онези хора , на които сте гласували доверие . Обаче , когато решите да сте самите себе си , ще откриете , че няма липси на информация и напътствия , които да ви изведат на правилната следа .

Просто поставете , когато търсите целта на живота , началото от факта , че има само Един Бог , в който съществува целият живот . Това така да се каже , ще изчисти терена , що се отнася до различните религии , тъй като нито една като съпоставка с друга не може правилно да твърди , че е единствената , която пази истината . Това ви е било казано , вие имате вечен живот и не сте вашето тяло , а променяте формата си всеки път , когато се инкарнирате . Обаче , вашата душа , която е вашата божията искра , е неразрушима и преминава през еволюционен опит и винаги се стреми към по - висшите измерения и в края на краищата към Източника на Всичко Което Е . Ако можете да приемете , че това са верни твърдения , това ще ви даде база за разширяване и ще станете по - просветени .

Повечето хора са чули за Майсторите , а когато обикалят по Земята , техните учения ще ви дадат възможност да проверите колко сте напреднали във вярванията си . Ще има някои , които ще са в точка , от която нямат лични убеждения и се чувстват неподговени да вземат решения , които биха променили посоката на живота им . Те няма да бъдат принуждавани в нищо различно , но ясно са неподготвени да излязат от третото измерение . Следователно те ще продължат да живеят в същото това измерение , докато изберат да се събудят . По никакъв начин на тях няма да се гледа като на провалили се , тъй като ваш е изборът колко дълго да прекарате във всяко едно измерение . Истината е тази , че веднъж след като станете Същества от Светлина , ще имате силно желание да напреднете в по - висшите измерения .

Във вашата антична история имате много обяснения за боговете , които са дошли на Земята и по - често за  „ онези , които дойдоха от небесата ” . Една ли има по - подробно наблюдение , а това означава точно това , което е казано . Сега , когато от дълго време сте свикнали с виждането на корабите ни в небесата ви , вие осъзнавате , че това е ясно обяснение за Космически Същества . За Човек от преди няколко хиляди години ние бихме изглеждали като богове , а това обяснява многото , което е останало мистерия за толкова дълго време . Обаче, не всички контакти са били осъществявани с желание да ви се помогне и някои са се възползвали от вашите вярвания , че са били богове . Това е причинило изопачаване на причината ни за контакт с вас , но ние сме радостни да кажем , че с времето мнозинството от вас ни приемат като Същества от Светлина . С идващите висши вибрации това ще се случи на Земята , повече няма да е възможно на личности от по - ниска вибрация да проникват на Земята .

През втората половина на следващата година , Лемурианците , които са ваши древни братя и сестри , ще се присъединят към вас от Вътрешната Земя и заедно с други посетители ще имате много да учите . Много други души са нетърпеливи да се представят , за да бъдат част от финалните етапи на приготовленията ви за Издигане . Ще имате повече от достатъчно помощ за разнообразните проекти , в които ще бъдете призовани да помагате . Естествено не се свършва с Издигането , тъй като то е началото на нова ера на сътрудничество , за да ви издигне до нивото на Галактически Същества . Така че следващите няколко години ще бъдат наистина вълнуващи , а вие също ще сте достигнали етап на съществуване , където промените във физическото ви тяло ще са преодолели условията , които преди са водели до стареене .

Ние сме ви казали толкова много за промените за бъдещето , но бързаме да добавим , че не всичко ще се случи в рамките на следващите 12 месеца . Обаче ,  скоростта , с която това ще стане , ще ви поддържа доста заети . Нивата ви на съзнание ще са се повишили чрез 11.11.11 и ще продължават да се повишават още в бъдеще . В този аспект вие ще станете все - знаещи и ще сте си спечелили правото да бъдете наричани Майстори . Помнете , че някога преди сте били в онези по - висши нива на съзнание и сте изгубили много от него , тъй като сте се спуснали надолу в дуалността .

Скъпи мои , ние от Галактическата Федерация сме събрани за финалните дни на последните заговорници , които могат да оказват само символична съпротива сега , когато тяхната власт е сериозно отслабена . Ние винаги сме били способни да прекосяваме небесата ви доста безопасно , а случаите , когато научавате за разбити кораби , неизменно са нарушители като Сивите и техните Рептилни приятели . Скоро ние ще се чувстваме по - свободни да сме по - открити в пътувания около Земята и възнамеряваме повече от вас да видят нашите кораби . Вие навлизате в период на усилена дейност и на Земята , и извън нея , Божествената дата за Разкриване бързо наближава , а необходимите подготовки за обявяването му , които ще го предшестват , са изготвени .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми харесва идеята да видя вашата наслада и вълнение , когато първите от вас бъдат поканени на корабите ни . Ние можем да ви кажем всичко , което сме искали за себе си и за нашите кораби , но нищо не може да се сравни с впечатленията от първа ръка , с които ще бъдете оставени . Срещата с нас също ще разсее всички останали съмнения , които може да сте имали за нас . Когато говорим за изпращане на нашата любов , това е нещо , което ясно ще почувствате , когато сте в наше присъствие .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike18-11-11.html
                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image











Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181506
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031