Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2011 02:05 - Планът за Издигането !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2539 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 14.11.2011 07:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image СаЛуСа , November 11 , 2011

Днес е ден от голяма важност за всички вас , а ние сме доволни , че толкова много от вас участват в 11.11.11, което е само на секунда от 21-ви декември 2012 година . Няма значение къде сте по света , всички от вас могат да преживеят високото ниво на идващите енергии . Можете да медитирате с тях колкото време искате , тъй като те не са ограничени по никакъв начин в това специално време и ще продължат в бъдещето . Обаче си дайте минимум 15 минути преди 11.11.11 и 15 минути след това . Вие трябва да усетите силата на издигането , която това ще донесе и ще помогнете на Майката Земя , ако канализирате енергията надолу , през Коронната си чакра и тялото си , директно в земята . В зависимост от сегашното ви ниво на вибрация ефектът ще е различен от човек на човек , но ние бихме очаквали поне дълбоко чувство на релакс и мир . Тъй като времето върви , ще има още актуализации , уверяващи , че вашето съзнание продължава да се разширява през целия път към Издигането .  
Светът продължава да бъде забъркан в предизвикателствата , с които се сблъсква Европа , но помощ отвън е изключително малко вероятна . Това е почти невъзможен за разрешаване проблем , тъй като огромното количество средства , необходими за това , просто не съществуват . Далеч по - добре е да оставите въпросите да поемат естествения си ход , с което ще се види , че повече от една страна не изпълнява изплащането на заемите си . От хаоса , нашите съюзници ще предложат нова система , която ще преодолее всички пречки , подкрепена с благородни метали . Тя ще ви изведе напред докато настъпят такива времена , в които от парите повече няма да има нужда . Помнете , Скъпи мои , че вие сте мощни създатели и ще се придвижите в период , когато ще сте способни да създавате повечето от това , от което се нуждаете . Със сигурност 2012 г. ще бъде забележителна година за промени към това , което отдавна сте искали , а така ще повишите стандарта си на живот до нива , за които преди не бихте мечтали .  
Обектът в космоса , наречен от вас Еленим , премина без каквато и да било опасност за вашата Земя . Той е изкуствен и извършва задължения на учените , поради интереса към вашата слънчева система в това специално време . В действителност , самите ние наблюдаваме постоянно вас и вашата Земя , за да ви поддържаме стриктно в курса за Издигане . Ние не очакваме никакви проблеми , които да не са вече идентифицирани от нас , а до известна степен те са били смекчени от забележителното покачване в нивата на масовото ви съзнание . Както всичко друго , вашата Земя винаги е в движение и трябва да обръща внимание на собствените си нужди , що се отнася до почистването . Колкото по - малко хора се фокусират върху това , какво е трябвало да бъде вместо върху това какво се очаква сега , неудобството за вас би било много по - малко , отколкото първоначално се очакваше . Вие колективно поехте сериозно задачите си и трябва да бъдете поздравени за приноса си Светлината да има по - гладък ход от сега нататък .  
Разкриването все още силно стои в перспективата ни и буквално може да се случи през който и да е ден в близко бъдеще . То е толкова важно за нас и ще отвори вратите за още толкова много други неща , с които сме нетърпеливи да продължим нататък . Някои страни повече от други са буквално пред обявяване на Разкриването колкото може по - скоро , а ние ще подтикваме за обявяването чрез нашите съюзници . Както наскоро споменахме , вие сте във времена , които обещават толкова много , за да ви освободят накрая от хватката на тъмните сили . Останала им е толкова малко сила в сравнение с тази , която имаха само преди няколко години , а скоро ще бъдат освободени и от нея .  
Тъй като повече хора се събуждат за това , което се случва , демонстрациите се разрастват срещу тези условия , които не са в съгласие с правата на Човечеството и за освобождаването му от робството . Чрез силата на хората ще постигнете резултати , а правителствата не могат да игнорират за дълго исканията на хората , тъй като те също осъзнават , че е време за промяна . Натискът върху тях ще се увеличи с времето и тъй като нивата ви на съзнание ще продължат да се повишават , Светлината засилва шансовете ви за успех . Ние скоро ще се присъединим към вас и заедно бързо ще започнем различните проекти , които ще изпълнят мисията ни спрямо вас .  Всички приготовления за вашето издигане са налице и вие имате всички причини да сте доволни , въпреки че ние признаваме , че беше нужно много време да се обединим . Въпреки това задачата беше масивна , а ние постоянно трябваше да пре - съгласуваме плановете си , за да отговарят на променящите се условия на Земята . Ние напълно очаквахме да сме напреднали повече до този етап , но вие нищо не изгубихте , като резултат . Това просто означава , че времето се е ускорило и веднъж , след като напреднат въпросите , те бързо ще се придвижва . Поне онези от вас , които следят отблизо какво се случва по света ви , могат да видят , че главните събития са на път да излязат на сцената . Както вече споменахме , Европа е във фокуса на вниманието на света , тъй като в зависимост от изхода от проблемите им , последиците може да са от голяма важност .  
Вие , Служителите на Светлината , държащи Светлината от дълго , дълго време , имате право да се чувствате доволни от това как Светлината се е разпростряла на длъж и шир . Тя отвори очите на хората за това как са били контролирани , а също и за това как тъмните сили се опитаха да ги спрат от придобиване на знание за Издигането . Обаче , техните опити да объркат хората с дезинформация се провалят , тъй като за тези , които си правят труда да търсят истината , тя може да се открие чрез Интернет . Вашето знание ще бъде увеличено още повече , когато се завърнат Майсторите , тъй като истината трябва да бъде казана , а старите вярвания , които попречиха на напредъка ви , ще бъдат отменени .  
Стойте спокойни и използвайте вашите разбирания за времената , в които сме , за да създавате същото спокойствие около себе си . Когато е застрашено бъдещето на хората , те имат тенденция да изпадат в паника , а точно тук вашето разбиране може да помогне , за да обясните необикновените обстоятелства , през които преминават . Най - важното съобщение е свързано с края на дните , тъй като е гарантирано да се изпълни плана за вашето Издигане . Еднакво важен е фактът , че всяка душа , която е разпознала Светлината си , има избор и никой не е подтикнат към ситуация , без да е приел това .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам щастлив ден , който ви дава удовлетворяващо преживяване в Светлината .   

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  


Website: Tree of the Golden Light  
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired  

                   image                                                                                                                                                                                                                        http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike11-11-11.html#.Tr4avrIfga8.facebook                                                                                                                    image                                                            










Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193837
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930