Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2011 01:21 - Любовта измества страха !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1776 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image СаЛуСа , November 9 , 2011

Нещата продължават да се движат с по - бързо темпо от преди , а светът гледа на спада в Европа , който ще има далеч по - важни последици . Проблемът в намирането на решение е , че няма достатъчно пари да се финансира каквато и да било форма на помощ или спасяване . Както ви информирахме , старата система не може повече да обслужва включените държави и трябва да бъде открита нова , която да разгледа въпроса . Отговорът , разбира се ви очаква , а нашите съюзници ще представят плана в подходящо време . Бъдете сигурни , че неудобството за вас ще бъде краткотрайно , а ние ще бъдем зад онези , натоварени с отговорността да внесат новия план . Промените трябва да дойдат и откакто вашите нужди бяха разпознати , ние вербувахме помощта на хора от властта да ги започнат много бързо . Онези от тъмнина , които вече сме разпознали , ще бъдат спрени от вмешателство и ако трябва ще бъдат преместени в места , където няма да могат да пречат .  

Ние имаме някои съюзници , които могат да ви изненадат , които знаят , че опасността , надвиснала над света , би засегнала буквално всички държави . Илюминатите имат амбиции да завладеят света и никой не би бил в безопасност от техните намерения . За щастие опасността отмина и с времето всички следи от военните им сили и бази ще бъдат премахнати . Идва мир и ще бъде установен преди Издигането , а нашето присъствие ще увери , че мирът е пазен . Всъщност с постоянно увеличаващите се нива на съзнанието , има нежелание в повече човешки умове да се изправят срещу сънародниците си . Част от това се дължи на осъзнаването , че войните не решават проблемите , а в дългосрочен план става още по - зле . Част от почистването на Земята ще бъде възстановяването на всичко разрушено , повредено или замърсено от военни действия .  

Любов и Светлина се връщат на Земята много бързо , много от това е било заземявано всеки път , когато сте достигали ключов момент . Следващият е 11.11.11 , а това е изключително важно време , което драматично ще повиши честотите на вашето Светлинно Тяло и Физическо Тяло . Някои от вас без съмнение ще са наясно с това и ще знаят , че интензитетът се е повишил . Това ще продължи до Издигането , когато вие трябва да сте напълно готови да завършите процеса . След това Златната Епоха ще трябва да е започнала с другите етапи от просветлението , които ви отвеждат напред до още по - високи измерения .  

Колкото повече земни действия бъдат приключени своевременно , толкова повече на старата парадигма в края на краищата ще и бъде отказана всякаква друга енергия , за да продължи да съществува . Тя вече се пропуква и много от ранния ви контакт с нас ще бъде посветен на справянето с нея . Ние сме ви обещали да премахнем всичко , което няма място в близкото ви бъдеще . Така че ще бъде вълнуващ период да присъстваш на Земята , тъй като Любовта измества страха и онези негативни емоции , които бяха захранвани от по - ниските вибрации . Единството на Всичко Което Е ще ви издигне , а хората ще изоставят всички идеи за разделение , тъй като те се обединяват , за да създадат нова цивилизация , която действа като Едно , където всички души обичат и се грижат една за друга . Предполагаемите различия , които бяха разигравани от тъмните сили , за да ви държат разединени , бързо ще бъдат преодолени . Няма да има място за религиозни догми , а едната Истина ще царува , тъй като душите ще се научат да се свързват с Висшия си Аз .  

Онези от вас , които се добре информирани и разбират Истината , ще бъдат призовани да бъдат наставници на онези , които не са . С наближаващо ни присъствие ние ще уверим , че всеки има възможност да научи Истината . Много неща са ви били грешно представени и със съжаление казваме , че това също се отнася и за повечето религиозни ордени или църкви . За тези , които се чувстват силно привързани към вярванията си , ние просто ви молим да се опитате да бъдете отворени за нови идеи и да разберете , че има само Един Върховен Създател . Вашето его може да не бъде лесно убедено да се откаже от вярванията , които оценявахте , но ние се чувстваме сигурни , че вие ще откриете , че те лесно могат да бъдат заменени .  

Свободната воля е дар , който Бог ви даде и ние я уважаваме до степен , че ние няма да се опитаме да ви наложим различни гледни точки . Обаче , отново казваме – моля , бъдете отворени за нови версии за целта на живота и също по отношение на вашата история , която се нуждае от пренаписване . Знайте , че всичко , което някога се е случило от създаването , е записано и може да бъде „ про - играно ” , ако е необходимо , за да изясни всяко неразбиране . Може да има единствено Една Истина , а вие сега достигнахте момент , когато сте длъжни да я получите . Толкова много конфликти са се случили на Земята , поради различия , които са били увековечавани и разигравани от тъмните сили . Скоро ще разберете какво е да си освободен от такива условия и да живееш мирен и блажен живот с твоите Братя и Сестри , а това включва и нас .  

Има толкова много , което да очаквате с нетърпение , а неудобството , причинено от промените , ще бъде нищо в сравнение с дара на свободата и мира , които ще бъдат ваши . Нищо не може да спре успешното завършване на вашето пътуване през Дуалността , тъй като му беше дадена благословията и Любовта на Създателя . Следователно продължете с ежедневния си живот с радост в сърцата си и вижте себе си в онези души около вас . Тъмните сили или тези от Светлината , няма разлика , защото всички от вас са споделили опити от двете противоположни страни на разделението . В бъдещето вие ще разпознавате Божествеността във всички онези , които срещате и ще споделите красотата на взаимната Любов . Енергиите се сливат и вибрациите хармонизират заедно в израз на Безусловна Любов .  

Скъпи мои , продължете пътуването си , правейки най - доброто , за да направите живота на другите хора малко по - щастлив , тъй като дори мила дума или поздрав може да ги издигне . Хората бяха склонни да са тесногръди и необщителни и все пак вие имате способността да бъдете дружелюбни и щедри с приятелството си към другите . Оставете настрана нещата , които правят други хора да изглеждат различни от вас и им „ говорете ” чрез по - високо ниво и те ще разберат . Желайте им това , което бихте желали за себе си и ще им помогнете да се издигнат .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам въодушевен от мисълта за вашето издигане и завръщане в измеренията на Любовта . Нека получите Любовта и Благословията на Създателя , за да внесете радост и щастие в живота си .   

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  


Website: Tree of the Golden Light  
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired  

                    image                                                                                                                http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike09-11-11.html                                                                                     image                                                            image










Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194874
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930