Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 21:08 - Издигане към по - висши измерения !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2716 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 27.10.2011 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image СаЛуСа , October 26 , 2011


Гледаме вашия свят и разбираме какво чудесно място е бил , в смисъл , че ви е предоставен терен , на който да играете игрите си . На вас ви е било позволено да правите точно каквото си искате , но въпреки това с отговорност за последствията . В продължение на много животи вие сте си създали своето бъдеще , но от дълго време сте били държани в по - ниските вибрации . Веднъж , след като бяхте впримчени в тях , открихте , че е много трудно да се освободите от тях . И все пак , въпреки че се хвърлихте в дълбините на мрака , някак си намерихте Светлината и се издигнахте . Отне ви дълго време , но днес толкова много от вас се пробуждат за истината за вашето същество . Вярванията , които ви бяха наложени , вече не могат да ви задържат назад , направен е доста голям напредък . Сега вие се издигате в нивата си на съзнанието много бързо и осъзнавате силата , която притежавате да промените реалността си .  

С визията си за бъдещето , здраво прикрепена към наближаващото Издигане , вие се придвижихте на ново ниво , което обещава да ви освободи от оковите на миналото . Много от вас сега са способни да пристъпят отвъд енергиите на страха , които несъзнателно ви привързваха към миналото и неговия ход към абсолютния контрол на тъмните сили . Следователно сега живеете в тип йо - йо съществуване , когато сетивата ви са опъвани постоянно по един или друг начин , понеже Светлината и тъмнината се борят за вашето внимание . Тъй като Светлината е много по - силна винаги ще има един победител , а вие , които сте Служители на Светлината вече знаете , че това е вярно . Вие следователно сте далеч от вероятността да бъдете изтеглени обратно в мрака , а всъщност вашата Светлина е част от велико издигане , което се случва .  

Вярата в собствената ви сила е това , което е толкова важно , а когато много от вас се обединят с обща цел , тя се увеличава десетократно . Ето защо световните демонстрации , които започнаха с тези от Уол Стриит , са предопределени да станат дори още по - мощни . Политиците пренебрегват това , което хората искат в тези рисковани ситуации , но са форсирани да отговорят . Енергията , която произлезе от движението за промяна , няма да отмине , а напротив , тя създава засечки по много различни начини . Сега хората гледат на много аспекти в живота си и за пръв път виждат колко лошо са били третирани . Всички вие сте суверенни Същества и се пробуждате за този факт и сега искате да се отнасят с вас правилно и в съгласие с правата ви .  

Скъпи мои , ние можем да кажем , че независимо дали вашите политици отговарят или не на исканията ви , ние можем да го направим , защото вие създадохте условията да ни позволите да дойдем при вас . За самите вас задачата да оправите нещата би била твърде голяма и тъй като дуалността имаше всичко, но извървя пътя си, на нас ни е позволено да се намесим. Това, разбира се, е част от плана, разпрострян преди еони от време, които сега започва да се проявява. Така че всичко напредва добре, независимо от каквито и да било очевидни проблеми или забавяния. В последните няколко години е направено много, за да се доведе до идеалните условия, които ще позволят да започне следващата фаза от процеса. Ние сме напълно готови да продължим с известни действия, които ще сигнализират на всички вас, че е дошло времето ви да скочите в Новата Епоха, която на свой ред ще доведе до Златната Епоха и до вашето Космическо кръщение.  

Живейте ден за ден като някой , който знае какво пази бъдещето и не се страхувайте от нищо , което се случва около вас . Повечето от вас сега трябва да са на точните места за крайните времена , това ще е там , където ще преживеете финалните дни на този цикъл . Последните два месеца от тази година обещават да бъдат най -вълнуващи , а най - сетне вие ще видите доказателството , че всичко се придвижва към Издигането . Това в края на краищата е целият смисъл на случващото се и нищо друго не е по - важно . Налице е по - силен акцент върху подготовката ви за това събитие и през оставащите месеци фокусът ще бъде върху уверяването , че всяка душа разбира какво означава края на времената . Никой не ще остане без някакво разбиране на избора , който му се предлага . Ние искаме да видим колкото може повече души , предприемащи издигане от третото измерение в по - висшите .  

Нашата служба към вас се базира на безусловна любов и ние не носим осъждане на никой от вас . Ние виждаме истинската ви същност като красиви Същества от Светлина и вашия потенциал да се завърнете към съществуването ви като боговете , които сте . Тъй като ние сме Едно какво друго бихте очаквали от нас да бъде , а това е урок , който трябва да разберете и да живеете в най - висшите си представи . Когато можете да направите това , също ще откриете , че можете да приемете всички души като ваши Братя и Сестри , в Светлината на Създателя това е Съзнанието , което обединява всички заедно . Вие можете да бъдете средството за донасяне на мирен баланс , когато другите изгубят пътя си и реагират енергично на това , което се случва около тях . С времето тази фаза ще отмине , тъй като няма да е нужно дълго време за основно разбиране на периода на издигането, който следва хаоса .  

Дръжте очите и ушите си отворени , тъй като много неща , които трябва да имат влияние върху медиите , предстоят да се случат . Ако не стане така , Интернет без съмнение ще улови всичко , което е необичайно , и е най - достоверно . Въпреки това , същата свобода на изразяване позволява на онези , които дезинформират , да причиняват съмнения . За щастие техните твърдения са толкова далеч от истината , че повечето от вас ще разберат опитите да ви заблудят .  

Ние наблюдаваме вашата Земя много внимателно , защото тя започва да тътне , тъй като прочистването бавно продължава . Както винаги , ние ще се опитаме да ограничим ефектите върху вас , но не можем да спрем процеса да продължи . Ще продължим обаче да взимаме участие в процеса на почистване на атмосферата ви , нещо , което правим от много дълго време . Нашата отговорност действително ще започне , когато сме свободни да идваме и да си отиваме , без всякаква намеса от тъмните сили .  

Аз съм СалуСа от Сириус и ви изпращам големите благословии и любов от членовете на Галактическата Федерация . Ние искаме да ви видим да плавате през това , което остава от цикъла на Дуалността , а ние ще бъдем там с вас , за да ви окажем всяка помощ . Разбира се , ние няма да бъдем единствените , тъй като има много души от Духовния Свят , които ви подкрепят сега . Плюс вашите Ангелски Същества , които притежават изключителни сили , ако трябва да ги използват и които вече ви пазят , както са го правили от вашето рождение на Земята .  

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  


Website: Tree of the Golden Light  
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired  
http://galacticchannelings.com/bulgarian/mike26-10-11.html
                                                                                                    image                                                                                                                                                                            image                                                                               image                                                                            image                










Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Благодаря ти за хубавата информация, Деляна!
26.10.2011 23:25
Чудесно е , че те има! Чудесно е, че можем да обменяме мисли, енергия, чувства!
Прекрасни мигове са тези тук!
Хубава вечер!:)))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
27.10.2011 00:03
Велико е мила ! Много ти благодаря за всичко , разбиране , приемане , подкрепа ! Обич за теб от сърце ! Нежна нощ и блажен сън !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193926
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930