Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 07:54 - Подготовка за прехода !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 3699 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 14.10.2011 18:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                           В помощ на духовното усъвършенстване !  Ченълинг с Крион 31.07.2011 – Рига , Латвия - приела Марина Шулц ( съкратено )

    Днес искам да поговоря с вас за основните характеристики , с които трябва да сте запознати в процеса на Възнесението . За да се отработят тези характеристики и за планетата , и за вас самите . Освен това искам да ви разкажа за приблизителния сценарий , възможен в горещата фаза на Възнесение , защото вече сме на прага на тази гореща фаза . Но Крион прави уговорката , че информацията е предварителна , а сценарият е възможен , тъй като вие всеки ден променяте предпоставките за развитието на този сценарий . И ако отдавна имате възможност да разберете , че точно чрез съзнанието и собствените си усилия можете да промените обкръжаващата действителност , искам да ви го напомня отново , в началото на разговора . Както се подготвите и помогнете на Земята , така ще направите сценария , какво точно искате да имате по време на Възнесението . Затова и ще започнем от подготвителния период . Искам да поговоря най - напред за страховете ви .
    В много хора , дори теоретично подготвени , е загнезден силен страх . Някои си мислят , че вече са се избавили от страха , други си припомнят преживените войни или бедствия и искат това някак си да ги подмине . Но може ли вечерта да заспиш , а със събуждането на сутринта да разбереш , от Крион или другите Владици на Светлината , че Възнесението е приключило и ти вече си в 5-тото измерение ? Така няма нищо страшно и на теб ти е добре . Но толкова идеално е невъзможно да стане , а Земята трябва да направи квантовия скок . Понякога ви казваме – направете преобръщане , и това наистина е преобръщане дори от физическа гледна точка . Земята трябва да разцъфти за всички форми на живот , които се развиват на нея във всички висши измерения . Става дума , че повечето от вас ще живеят в 5-тото измерение и Земята също трябва да разгърне всичките си измерения . Защото освен вас , подготвените за 5-тото измерение , има и други форми на живот на планетата . Примерно хората , които сега живеят в 5-то измерение , са там от времената на Лемурия и Атлантида във вътрешните области на планетата и ще излязат от това 5-то измерение , за да ви помогнат . Но със живота си , в преминатите еволюционни цикли , са изработили възможността да живеят в по - високите измерения . От което следва , че планетата трябва да им предостави такава възможност . И така – планетата прави преобръщане във висшите измерения , но може ли да го направи безболезнено за себе си и всички форми на живот , развиващи се на нея ? Отново ще ви дам пример от живота , може би малко смешен. Представете си , че сте облечени в нещо , но сега искате да обърнете обратно тези дрехи , без да ги сваляте от себе си . Разбирам , че има и фокусници сред вас , които ще се справят със задачата , но повечето ще се озадачат или ще се опитат , но все пак ще скъсат някъде дрехите . Така и Земята не може да направи това преобръщане без поражения във физическата обвивка . Освен това , на планетата има определени сили , които са се задействали , за да се случи това преобръщане . И затова ви казваме – трябва сериозно да се подготвяте . Тази гореща фаза може да се премине с голяма хармония в работата на всички стихии , но трябва да знаете – на Земята ще има катаклизми .
    Отново ще спра за малко на атрибутите на Възнесението и подготовката . Знаете , че за Възнесението трябва да се усъвършенствате до определено ниво на Светлинното Тяло на Планетата , а също и  на вашите тела . И за това имате неголям , дори за земните мерки , период , защото в 5-тото измерение трябва да сте светлоносци . Не можете да пребивавате там в състоянието , в което се намира сега преобладаващата част от човечеството . Трябва да разработите Тялото на Светлината . И ние отдавна даваме подробности за това , как се променя и пренастройва . Знаете , че всички чакри променят назначението си . Седемте чакри , които ви задържаха в 3 - мерния свят , просто си отиват . На тяхно място се изгражда система , на първо време , от 12 чакри . Чакрите променят честотата на работа и не са изолирани една от друга . Ако преди всяка чакра беше обкръжена от своеобразна мембрана и работеше сама за себе си , то сега тези мембрани вече са се разтворили при повечето хора . И чакрите започват да си взаимодействат , което води до образуването на Единна прекрасна искряща чакра . Тя като светлинно кълбо обкръжава човека . И това не омаловажава работата на всяка от новите чакри . Но вие трябва да формирате Единната или Обединена Чакра . И това ще е прекрасната нова човешка конструкция . Затова е желателно да сте се постарали да направите тези усъвършенствания до горещата фаза във Възнесението . Ще го разберете още по - пълноценно , когато ви разкажа за горещата фаза и за възможностите за вашето спасение .
    Накрая бих искал да обърна внимание и на това , че Възнесението се случва , защото планетата излиза на ново ниво Съзнание – на Единение или нивото на Христовото Съзнание . И задачата ви е да разширите толкова съзнанието си , че да напуснете изцяло , това , което ви е задържало в тримерността . Преди навсякъде сте действали чрез принципа на разединението . Навсякъде – и в живота , и в науката , и във взаимоотношенията . А сега трябва да започнете да усещате и ясно внесете в живота си безусловната Любов , защото тя е най - важния атрибут на ниво Христово Съзнание . Виждате ли , че дори и само по тези три направления да работите , работата ви пак е много .
    Не случайно ви наричаме Ангели , мили мои . Някога Ангелите от Централното Духовно Слънце , са поискали да не живеят изцяло като ангели и решили да изпитат достатъчно сложният опит в условията на тази планета . Разбира се , имало и такива , които са отишли в други системи и на други планети . Но сега говорим за Земята . И затова ви казах в началото – всеки , „ който иска да премине Портала в земния си вид и да прокара път до звездите ” . Какво означава да преминете Възнесението заедно с планетата ? Това е вечен знак в Светлинното ви тяло , който от далеч се разпознава от всяко разумно същество във Вселената . Това е мастер - клас , както вече ви казах . И вие сте поискали да постигнете това , когато сте тръгвали към това въплъщение . Ще се отдаде ли това на цялото човечество ? Мисля , че не .
    А ще успеете ли да преминете в петото измерение ? Да , мисля , че повечето ще успеят . Но това не значи , че всички , които преминават в 5 - тото измерение ще са възнесени хора . Да си възнесен е като да имаш особен отпечатък в Космоса , като диплом за висша класа , пред който всяка космическа същност ще склони глава . Това е огромен опит , който не всички разумни същества във Вселената могат да преминат . Не във всяка планета и не във всички системи преминават опита на Възнесението . А за всички , които преминават през горещата фаза и Възнесението , сценарият е различен . Затова не можем да дадем сценариите на другите планети , които скоро са преминали Възнесението и да го пренесем изцяло в земния живот . Това просто е невъзможно . Още повече , че вие сте непредсказуеми . Днес хората , готови да помагат на планетата във възнесението са толкова , а утре ще са още повече , което значи , че сценарият се променя . Днес повечето мислят само за себе си , а утре всички ще разберат , че трябва преди всичко да се помогне на планетата . И Гея ще ликува и ще се възнесе по - хармонично и светло , отколкото може да се предположи . Затова ви призовавам , внимателно да изучавате всички материали относно Възнесението и да работите , работите и работите , в помощ на планетата , а значи и себе си . Защото вие и цялото човечество сте неотменна част от нея .
    Сега вече ще се спра на това , какво ви чака по време на самото Възнесение , на горещата фаза . Да , вие вече сте в този етап . Засега ще работя със земното време , при което обратният ход не е възможен . Всичко върви към кулминацията и не може да бъде иначе . Повечето от свършеното през 2011 , ще помогне за Възнесението на планетата , и затова ми се иска да отделите внимание и на най - малките подробности и най - вече при отварянето на портала 11:11:11 . Това е извънредно важно . И затъмненията , в края на годината , и зимното Слънцестоене , ще поставят последната точка в подготовката на Земята за Възнесението . Мисля , че на мнозина им се свива сърцето и биха си казали : „ Може би това няма да се случи през 2011 - та ” - близко сте до такава възможност . Но сега всички вие , трябва да живеете така , като че ли всеки ден е възможно да започне Възнесението .
    Трябва да кажа , че няма как да не ви подготвяме . Горещата фаза няма да ви залее като вълна , която е неочаквана . Заинтересовани сме възможно повече хора да успеят да се възнесат заедно с планетата или да го направят след като Гея разтвори висшите си измерения . Много ни се иска да не губите физическите си тела , дори и тези , които сега се намират в сънно състояние и не разбират , какво се случва на планетата , и как трябва да реагират . Сега ви даваме информация за Възнесението с нарастващ темп и ще го правим по всички канали за връзка . Чрез всички сътрудници – не само от Крион , но и от всички Същности на Светлината , които сега контактуват със земните хора , ще дават все повече информация за Възнесението . Това е необходимо . И според това , как се променя ситуацията , ще можем все по - точно да обрисуваме възможния сценарий за преминаването на горещата фаза . Тази информация ще я уточняваме постоянно . Затова не сравнявайте това , което ще ви информираме – през цялото време ще има уточнения . Но едно е неотменно – трябва да разбирате , че е нужна подготовка , за да помогнете на Гея ( подобно на помощ за раждаща жена ) и най -главното е да се подготвяте и правите това с радост . Защото само радостта и спокойствието ще помогнат и на Земята , и на вас , благополучно да се премине горещата точка .
    Какво ще правим за широкото информиране чрез каналите си и да просвещаваме земните хора , за да ги подготвим за горещата фаза на Възнесението ? Мисля , че много книги ще бъдат издадени и , ако някаква критична ситуация наложи , е възможно да навлезем в средствата за масова информация - това за нас е лесно постижимо . Тогава просто ще обясним на всички хора , как трябва да се държат по време на горещата фаза и то 3 - 4 седмици преди критичните дни , които също са 3 - 4 дни , приблизително , тъй като сега е трудно да се каже . Докато Гея е възможно да преживее всичко и за денонощие , или за 3 - 4 седмици критична фаза до Възнесението . Вече започваме да спасяваме хора . Земните катаклизми не могат да се спрат . Вече казах , че така или иначе , ще се случат . Важното е , че мога да ви дам сигурност , че някои области на планетата ще преминат спокойно през тази гореща фаза . Там няма да има земетресения и изригвания на вулкани , нито други разрушителни стихии . Но ще има и области където безусловно това ще се случва . Но сега искам само да кажа , че причините може да са няколко . Ще има и порои . Ще настъпят , дори вече има , бури с разрушителна сила , непознати за човечеството преди . Няма да има само загинали и разрушения , бурята ще се съпровожда с ураганен вятър и разрушенията ще са големи .
    Но е важното да разберете едно – трябва да преминете в 5 - тото измерение с всичките тези катаклизми и разрушения . Стараем се да имате и възможността да преминете така , че да не участвате непосредствено в тях . Именно затова ви молим да се подготвите , да подготвяте и хората около вас . И най - важното в критичния момент , да не се паникьосате и да знаете , какво да правите . Не забравяйте , че трябва да се помага и на другите . Сега възпитаваме цял отряд Работници на Светлината , които не само ускоряват развитието си , но и вече са готови със Светлинните си тела да играят ролята на куриери , между нас и хората в материалния свят и да помагат за това укритие , което ще ви разясня по - късно .
    Ние започнахме да демонстрираме светлинни обекти в атмосферата на Земята . Можете да ги наричате НЛО , или както ви е угодно . С това искаме да приучим хората , че около тях , в атмосферата на Земята , могат да се появяват разноцветни светлинни образувания или да разберат , че това не е халюцинация или оптичен ефект . Засега само ви приучваме към това . Да , частично ще има и НЛО , но ще работят и Великите Духовни същности на Космоса . Сега около Земята са събрани огромни космически Сили . Те са призвани тук , не само да наблюдават , как ще премине Възнесението на Земята , и какво ще стане с всички царства на Природата , но и за да помогнат в критичната фаза .
    Вече сме говорили нееднократно , че сред вас отдавна има представители на други цивилизации във физически тела . Това са арктурианци , плеядинци , сирианци , а сега и още повече представители на извънземните цивилизации . Някои са в равнозначни на вашите физически тела , но това са други същества . Правят го , за да ви успокояват и помагат да спасите себе си и физическите си обвивки . Знаете , че душата е безсмъртна , и ако човек загине , просто напуска земния план като отива във Финия Свят , където също ще го пазим и ще му помагаме . Така , че ще ви предупреждаваме и визуално ще ви даваме знаците на присъствието си , за да свикнете с това . Добре осведомените от вас би трябвало да виждат тези светлинни образувания в атмосферата и да предават информацията на другите , за да им насочват вниманието . Затова може да се каже , че точно тези светлинни образувания ще направят спасението ви в критични ситуации възможно .
    И така , 3 - 4 седмици преди горещата фаза , ще сте предупредени и в небето ще започват да се появяват светлинни образувания . Но освен това , в пространството около вас ще се изрисуват Светлинните Тела на Високите Духовни Същности , имената на някои вече знаете . Ще го има и светлинното образувание на Крион – ще е с меден цвят . Всъщност , ще бъдат или бели , или цветни . Вече публикувах чрез Нама Ба Хала , кой, какви разцветки ще има . По космическия си строеж , съответствате във вибрациите на един от тези Йерарси , които ще проявяват Светлинните си Тела в атмосферата на Земята , тъй като сте се въплътили в техните Лъчи . Именно затова Те са съгласни да проявят Светлинните си Тела в атмосферата на Земята . Как конкретно ще ги виждате ? Вече казах чрез Нама Ба Хала , че това може да са бели или цветни тетраедри . Но на физически план всеки има различно зрение , да не говорим за възприемането на по - фините материи . Затова ще ви разясня тази разтеглива фраза „ светлинно образувание ” . Един ще види тетраедър , друг светлинно петно , трети – различна фигура . Сега това не е важно . Просто не се настройвайте конкретно на тетраедър , още повече , че някои хора не знаят , какво означава това . Докато „ светлинно образувание ” е понятно за всеки .
    След като Високите Духовни Същности започнат да проявяват присъствието си в атмосферата на Земята , трябва да определите , на кои вибрации съответствате . Ще ви показваме с определени символи или знаци принадлежността на всеки към определен цвят , затова разяснявайте на незнаещите , че конкретния знак ще помага на този , който го вижда . Някои се притесняват , дали ще видят своя цвят или дали няма да се скрият в друг тетраедър , не с неговия цвят и това е възможно . Но ще ви поясня , че размера на Светлинните Тела на тези Същности , идващи ви на помощ , е по -голям от планетата . Затова е невъзможно , в едната част на Земята да видят тетраедъра на Крион , а в друга да не го видят , за да се тревожат хората , къде е медния ми цвят ? Той ще е навсякъде и ще се вижда от този , за който е нужен и освен това ще пулсира . Такива са и вашите Светлинни тела . И призивът ни е да работите с Телата на Светлината и с обединената Чакра не само , за да я формирате , а и да я научите да пулсира . Това също е еволюционна крачка напред . Висшите Духовни Същности ще привличат хората в Светлинната си Конструкция , според конкретната пулсация . Това ще е укритието ви при урагани , земетресения и изригвания на вулкани . Привлечените там във физическите си тела ще са изцяло защитени . Действително , никога на Земята преди , не се е случвало нещо подобно и може да ви изглежда като фантастика , затова отсега ви разказваме за това . Затова ви молим , не само да се настройвате , но и да настройвате другите , за да не изпаднат в ситуация да не знаят , какво да правят от страх . Защото страхът не е само от непознатото , но е пропит на клетъчно ниво , като страх от гибел и катаклизми . Много от вас са преживяли гибел в Лемурия , други в Атлантида , но има и загивали при вулканични изригвания , бури и наводнения от различен характер . И този страх е записан на клетъчно ниво , независимо от благополучието в сегашния ви живот. Затова ви призовавам, да преработвате усърдно страховете си . Само така ще достигнете кулминацията спокойни и ще можете да помагате не само на себе си , но и на другите .
    Ще има катаклизми на Земята и нашето желание е жертвите да са възможно най - малко . Затова предлагаме нестандартната си помощ . Искаме да сте готови и да приемате всичко с пълно разбиране и любов . Важното е да не забравяте , че който иска спокойно да премине целия този процес , трябва да живее в радост и любов за това , че приключва това , заради което сте се превъплътили . Нима в сегашния си живот нямате трудности за преодоляване ? Но всички те са нищо пред това , което сега можете да преодолеете . И при това с радост и да донесете тази радост на цялото човечество и планетата . Направете го , моля ви .
    Стихийни сили ще буйстват по планетата . Но , както казах , не във всички райони . Едва ли в зоните , които не са отбелязани като сеизмично опасни , ще има земетресения . Земетресенията ще са по сериозните разломи на земната кора . Но е възможно , някои от известните на учените разломи да не сработят , защото все пак Новата Кристална Решетка е вече на 80 % построена и ще действа като балансьор , и така някои разломи , както и някои предполагаеми вулкани , няма да се задействат . Освен това , вие поехте работата си и вече съобщихме , че сме оптимизирали предполагаемото действие на вулканите . Трябва да ви кажа , че вулканите , които са действащи , вече втора година , предхождат тази гореща фаза . Земетресения и изригвания вече има , и ние се стараем да разтеглим този процес , за да не се случи наведнъж , иначе наистина на вас и на планетата , ще е тежко . Стараем се да правим всичко възможно по оптимизирането процеса на Възнесението . И ако вие активно се включите в това , ще извършите велико дело .
    Сега вече ми остана да добавя само това , че цялата атмосфера на планетата ще е замърсена . Вулканите изригват , смерчовете вдигат прах ,  мръсотии , камъни . И на хората , които не са защитени от тези Светлинни образования , ще им е трудно да дишат. Дори в областите , където няма такова разрушаващо действия на стихиите , въздухът ще бъде замърсен . И тук сценарият може да бъде много по - лош . Точно затова в предоставяме възможността да изчакате тези тежки дни , а те ще са не повече от 3 - 4 , в тези Светлинни Тела на Космическите Йерарси , за които ви разказах току що .
    След това Земята ще се очисти . Когато тя се Възнесе , още известно време , ще има дъждове , силни ветрове , но това няма да е силният очистителен процес . И точно тогава хората , подготвени изцяло за Възнесението , ще получат възможността за това . Знам , че ви интересува , какво ще се случи с останалите хора ? Хората и сега се разслояват , според нивото си на съзнание , според действията си , според разбирането си за случващото се , според желанието да участват в тези процеси или да ги игнорират . На всички би им се искало да преминат през това благополучно . Вече казах , че някои хора ще загинат , т.е. ще напуснат физическите си тела . Те ще бъдат настанени от нас във финия свят , и за тях ще се направи всичко възможно да се отърсят от шока , да го забравят и да вземат собствено решение – остават ли и в бъдеще да живеят на тази планета и да се развиват или да им бъде предоставена възможността да се развиват в други светове . А това къде ще отидат , ще зависи от нивото на развитие на съзнанието им и нивото на подготовка за нов живот , който до горещата фаза те са възпитавали в себе си или не са го направили . Ако са готови да живеят в петото измерение , тогава те просто ще се родят в петото измерение , т.е. ще се въплътят вече там . Но това няма да са възнесени хора . Друга част от хората , настанени във финия свят ,  ще се завърнат в 3 - тото измерение .
    Извинявам се – забравих да ви поздравя , с това , че вече сте в 4 - тото измерение . Това се случи на 25 юли . Земята изцяло се установи в 4 - тото измерение . И затова ви приканвам , скъпи мои Ангели , използвайте това . Точно сега могат бурно да се активират във вас способностите на живота в четвъртото измерение . Затова хората ще се върнат в четвъртото измерение . Но така или иначе , Земята вече е обновена . Да , ще има много разрушения и нарушения в средствата за комуникация . Между другото , когато се случват всичките тези събития , вие няма да можете да общувате чрез някакви технически средства помежду си . И хората , които са в Латвия , едва ли ще знаят , какво се случва на другия край на земното кълбо или дори в близките страни . Такава е ситуацията , но и така трябва да бъде . Освен това всички електростанции ще преустановят работа , заради плътния поток магнитна енергия , който ще се излее след Възнесението на Земята . И вие трябва да пренастроите целия си живот спрямо тази нова енергия , която ще е главният ви помощник в живота . Това касае и 5 - тото и 4 - тото измерения . И ние много активно ще ви помагаме в процесът за приспособяване към нея , за изобретяване на нови прибори , за получаването и използването й пряко в живота и бита , затова процеса ще е кратък . Освен това , на търсещите и желаещите ще даваме съответните наставления . Много ни се иска , голяма част от специалистите , които се занимават с това направление , да преминат тази граница с пълната готовност да строят новия живот . И такива ще има , без съмнение . Тях вече ги има , те съществуват и работят . Това ви го казвам , не за да вдигна цената на тези хора , а за да се боите по - малко от това , което ви чака в новия живот . Освен това , обновената Земя , ще бъде изпълнена с енергията на Любовта , именно Магнетичната Любов , която е съвсем различна . Ще създадете нови взаимоотношения помежду си , а също и между държавите . Вие не желаете и ще забравите войните . Скоро ще стигнете и до въпроса , трябват ли ви границите , защо са ви държавите ? Сигурно ви интересува , дали правителствата ви ще запазят структурата си – в повечето страни няма . Лидерите си , или временно ще приемете , или ще отхвърлите . Ще поискате да поставите нови хора , за да се разсеят напрежението , ненавистта и злобата , и да живеете в мир и любов . Ще има такива . Нееднократно сме ви говорили за вълните Нови Деца , които отдавна са насочени към Земята . Първите вълни деца Индиго , една от целите , на които беше , да носят правилно държавно управление , точна икономика и други държавни структури , вече са към 40 годишни. След тях идват деца с кристални вибрации . Те идват с готови рецепти за построяването на живота . Затова много пъти съм казвал и ще повторя – не трябва да им пречите ,  дайте им възможност да действат . Във всеки случай хората от старата формация , които още ще се пренастройват към живота с новите енергии , едва ли ще управляват , освен за кратко . Но и тези лидери ще започнат да търсят веднага , точката на съприкосновение с мирния живот . И затова животът ще стане друг .
    Колко време ще продължи животът в 4 - тото измерение ? Само по себе си 4-тото измерение е промеждутъчно и нестабилно , поради което няма да сте дълго в него . Но все пак , този преходен процес на адаптация и построяване на нов свят е възможно да продължи 200 - 300 години . Според космическите мерки , това е като секунда . Мисля си , че от хората , установили се в 4 -измерността , ще има доста , които ускорено ще се подготвят за Възнесението и ще преминат в петото измерение . А условията за това ще са по - облекчени , отколкото са сега . Макар че , и сега имате много възможности .  Много хора в залата се питат – кога ще се случи това и как ? Нямаме точен сценарий в момента , но според хода на предприетата корекция , ще ви съобщим с точност , дали след сегашната информация , ще има някакви промени . Затова просто следете съобщенията ни , а ние ще ви ги подаваме по - често от преди .
    Интересувате се кога , но според Крион не би трябвало да се случи през 2011 г. , но искам да ви напомня това , скъпи мои Ангели , което знаете добре – свиването на времето . С всеки изминат ден , това се чувства все повече . Казвали сме ви , че в момента на Възнесението на планетата , времето ще се свие . Крайон ви пита , за каква 3 седмична подготовка за горещата фаза говорим и съответно тридневна гореща фаза . Може би за вас това ще отлети за миг и дори няма да успеете да се изплашите . Помислете над това – интересен въпрос за светоглед . Може това да ви настрои на вълната на радостта и да почувствате , че може и в радост да се преживее всичко .
    Но още един път искам да се спра на това , как все пак да действат хората , за да се спасят . В началото на горещата фаза , Светлинните Образувания , за които говорих , и които ще наблюдавате около себе си , ще са готови да ви приемат . Тези, които вече са развили Тялото на Светлината , ще преминат леко в Светлинните си Тела само с изказване на намерението . Подгответе се . Дал съм ви методиката за тази гореща фаза , а намерението може да бъде изказано , както ви харесва . Какво и как трябва да направите . Това ще го уточним . Сега наблягам на това , че не трябва да се плашите , а да се съсредоточите ,  да се оттеглите в съкровеното пространство на сърцето си , да почувствате около себе си Обединителната си Чакра и да я накарате да пулсира . При това автоматически се съединявате със Светлинното си Тяло .
    Излезте така на улицата , ако сте в помещение – неудачно е да сте в помещение . Излезте на улицата и изкажете намерението си да бъдете укрити в това Светлинно Образование , към което се отнасят вибрациите ви . Но ако сте и не знаете вибрациите си , цвета си към момента , изкажете намерението да преминете в което и да е . Не се притеснявайте . От ръка на ръка , ще ви предадем където трябва и непременно ще попаднете според вибрациите си и при вашия Владика на Светлината . Всичко ще е наред . Техните светлинни тела ще пулсират и събират всички хора , които изкажат намерение . Тук ще ви поясня , защо ви молим да подготвяте и други хора . Ако хората не изкажат такова намерение , ние не можем да действаме насилствено . Не можем да вземем и скрием човека , ако той не пожелае това . Но много се надяваме , че следният механизъм ще сработи . Хората ще видят , че тези , които са до нас , изчезват във Светлината при това не загиват . Тогава на такива хора , които преди са се съмнявали и не са ни се доверявали , можем да им кажем , че също могат това и така да им помогнем в укриването . Мисля , че повечето хора в залата , са готови да станат помощници в този процес . И те ще получат необходимите инструкции и обучение , какво да правят . Разбира се , имате и варианта да се скриете за неопределеното време на критичната ситуация и след това да направите необходимото за напускане или за възнесение в петото измерение , а може и за връщане в 4 - тото . И ще можете първи път , под защитата на своя Владика на Светлината , да излизате и да помагате на другите хора , привличайки ги към своето Светлинно тяло . При това след излизането , няма да губите връзката със Светлинното си Тяло и това на съответния Йерарх . То като нишка ще ви притегли , заедно със спасения от вас човек . Надяваме се , че на Земята ще има много такива хора , които ще искат да помогнат на близките си и това наистина е прекрасно – да помогнете не само на себе си , но и на другите . Нали е чудесно ? Вие ще спасите колкото може повече хора и им позволете да останат в четвъртото измерение , а не да отиват във Финия Свят , за да правят оттам избора си .
    Крайон толкова иска да ви зарадва , че няма да има катаклизми , но няма как – Земята наистина трябва да се Възнесе , като премине определени катаклизми на повърхността си . Но Земята се променя постоянно . И на вибрациите 11:11:11 не само ще бъде достроена Кристалната Решетка на Планетата , която наричаме Кристална Решетка 144 , но и ще стартира много важен Атлантически Майстор - Кристал , който както знаете , през ноември , ще инициира Биоплазмения Интерфейс . Вече съм ви говорил , колко важно е неговото включване . То ще спомогне за планетарната система на комуникации и така на планетата ще й е по - лесно да направи Възнесението си . С включването на този Майстор - Кристал за Земята Възнесението , първо, ще стане окончателно възможно , второ – ще е облекчено . И останалите Майстор - Кристали , които пуснахме от 2008 година насам , тази година набират мощност и този Кристал ще е в пика си , по време на Възнесението на планетата . При всички случаи това ще стане през 2012 г. Затова има доста работа и на планетарно , и на космическо ниво , защото и Биоплазмения Интерфейс не може да стартира със силите на планетата . Всеки път Лъчът за Инициация от Галактиката идва , за да стартира нов Кристал или да инициира следващата фаза на активация при вече работещите Кристали .
    Малко ще изляза от темата за Възнесението , за да ви поздравя с голямото събитие , имащо отношение към самата тема . Поздравявам първо Латвия и всички латвийци за това , че именно при тях , както казах през м. май , е стартирал Огънят на друидите . Сега всички можете да усвоявате ползването му в живота си за всякакви цели – и за Възнесението също . Толкова е лесно да кажете на Огъня да ви помага при построяването на Светлинните ви тела и пренастройването на чакровата ви система . И още един важен момент – нужно е да свиквате да се храните със Светлина . Огънят на Друидите също ще ви помогне да проникнете през тези канали за хранене чрез Светлината , които сега бавно се активират при вас . Този процес можете да го ускорите и трябва да го направите , защото в горещата фаза , скрити в Светлинните образувания , за които ви разказах , ще се храните точно със Светлина . Не казвам , че от утре ще отхвърлите всяка привична храна , но Крайон ви препоръчва да не ползвате месо и да намалите обема на храната . Сега трябва да облекчавате телата си , защото се пренастройват . Можете да призовете Огъня на Друидите чрез изказано намерение , за да активират светлинните канали , които ще прекарат това светлинно хранене до всяка клетка в тялото си . Можете да изпълните жизненото си пространство с Огъня на Друидите и да освещавате храната си . Можете да се очиствате само с Огъня на Друидите , без да ползвате други практики . Освен този свещен Огън , бе пуснат и Огънят на Лемурия , който също е свещен и сега много ще помага за възнесението на планетата и хората . След това ще бъде оживен Звездният Огън на атлантите . На Земята са съществували 3 от тези свещени Огъня . И те един след друг са били оживявани . Първоначално Огънят на Лемурия , после Звездния Огън на атлантите и накрая Огъня на друидите . Не си мислете , че Огънят на друидите е оживен само на земята на Латвия . Той беше активиран по всички точки , където друидите са свещенодействали .
    И накрая – успяхме да направим това , което има непосредствено отношение към Възнесението . Обединихме тези три Огъня . И в посланието си , обединението на тези три Огъня , нарекохме Огън на Единството . Вникнете в тази фраза . Това е Огънят , който извежда съзнанието ви на нивото на ЕДИНЕНИЕТО или Христосъзнанието . Работете с този Огън . Той е във вашият център още със зазоряването и в сърцето на всеки от вас . Нежен е като майка , обгрижваща детето си и прави процесите по - леки . Разбира се , че не става дума за изпепеляващ огън . Това е Огън от Огненото ниво , аналогичен на Огъня , излизащ от Гроба Господен по Великден в Йерусалим . Но последният е с малко по -груби вибрации , сравнен с Огъня на Единението . Затова поздравявам всички земни хора и преди всичко вас , защото именно в страната ви Огънят на друидите пламна отново . Това е прекрасно и дава възможност на страната ви с цялата си територия да бъде опазена от силните и неприятни за човечеството катаклизми. В Латвия се работи много в духовна насока. Сега обединете целите на всички групи с едничката – подготовка за Възнесението на планетата и на цялото човечество, вкл. и Латвия, като отделна Духовна Същност. Работете в съседните страни и с всички държави, защото наистина можете да го правите. Нека всеки да повярва в силите си – това е задължително и неизбежно . Вие, Хора - Ангели , можете да творите чрез съзнанието си . В медитациите си , казвах да обикнете света в себе си и този около себе си , защото самите вие сте Света . Вие сте Света , следователно вие можете да го сътворявате . Така че , направете го такъв , какъвто искате да го видите . Сътворявайте и сценариите за Прехода на Земята към ново състояние , сценариите за Възнесението . При това отчитайте , че все пак катаклизмите са неотменни . Но можете да влезете в съдружие със стихиите и да ги помолите тези катаклизми да се настройват хармонично в работата си , защото е възможно . Неотдавна ви помолихме да направите послание към изригването на вулканите и това сработи . Потвърждавам ви , че огнената верига на вулканите , която съществуваше тук за такива коренни преобразувания на планетата , трябва да изригне в момента на Възнесението на планетата , но сега ще разпредели работата си във времето . И ние ще се постараем да направим така , че да няма едновременно изригване на всички вулкани . А това вече е отлично . Ако можеха различните правителства да се вслушват в посланието ни , можеше да се направи твърде много за спасението на хората . Защото е много важно да се изведат преждевременно и организирано хората от опасните зони . Тогава хората биха могли да преживеят всички горещи фази благополучно . А ние винаги можем да ви посочваме точките на земното кълбо , в които няма да има интензивни катаклизми .
    Пазете Латвия – сега тя е почти сформирана в Небесния си Образ . И ако работите целеустремено , то моментът на Възнесението , планетата ще спомогне за окончателното формиране на Небесната Латвия . И затова ще имате изцяло друг живот . Тогава Небесната Латвия , основана на други принципи на съществуване и други енергии , ще започне да спуска Небесния си Образ в 4 - тото измерение на земната Латвия . Така Крайон ви учи на разбирането за 4 - тото измерение .
    Сигурно много недоизказани неща има извън беседата ни и има много неща , които да ви казвам за подготовката към Възнесение . Но ми се струва , че по - верния път е да ви пробуждаме различно в различните региони , като отчитаме особеностите на живущите там , за да им препоръчваме определени практики , спомагащи да се подготвят за Възнесението . Мисля , че това е най - добрият начин , но все пак трябва да ви обърна внимание върху това , което е най - важно .
    Трябва да знаете , че телата ви претърпяват значителни промени . Физическото ви тяло вече не е такова , а ефирното се преобразува постепенно в друго – електрическо , което в някои източници се нарича тяло КА . То представлява нова система от чакри и изцяло нова електрическа схема за Новия Човек . Работете и над това - то е във възможностите на всички . Развивайте в себе си новата система от чакри със съзнанието , че нито един от изброените от мен атрибути на Светлинната ви конструкция , не съществува отделно от другите и не работи отделно от тях . Заради линейността на мисленето ви , разказвам линейно за това в последователност и връзка . И ако някой активно работи над създаването и укрепването на Светлинното Тяло , при него ще се формира и Единната чакра ( единната Обединена чакра ) – без това е невъзможно . Ще се активира квантовото ниво на ДНК , което също е нормално . Затова можете да вървите по пътя на усвояване на свързаните методи и при вас всичко ще се получава .
    Разбира се , иска ми се да ви кажа , че сега трябва да се отнасяте много по - спокойно към проблемите в социалния ви живот . Познавам положението на всеки от вас . Знам за героичния път на мнозина в това въплъщение . Чест и хвала вам и дълбок поклон от Крион . Но случващото се сега в социума ви , не зависи от повечето от вас . И буквално се оплитате в опитите си да решите някакви свои жизнени проблеми . Но трябва да знаете , че тези проблеми ще се решат напълно само , когато преминете в 5 -тото измерение или поне в 4 - тото , както ще е за тези , които останат . Затова много ми се иска да откриете в себе си пътя към Светлината , към Възнесението .
                                                                                                                            Превод : Анита

 

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3474                                 http://www.magnitiduha.info/?p=4&id=70                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Светлите сили са с нас , подкрепят ни , съпътстват ни , обичат ни и ни спасяват , остава да повярваме в себе си , в своята Божествена Любов и Светлина , сила и воля да израстваме в еволюцията на съзнанието си ! Благодаря на Бог ! Благодаря на всички възвисени същности , от сърце , вие сте велики и толкова добри с нас ! Благодаря на всички любящи и светли души , за разбирането , за подкрепата , за Любовта ! Обичам ви с цялото си същество , и ще направя всичко , което мога за себе си и за вас ! За Възнесението !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                                    image

                                                                                                                                                                      ~  МИЛИ ХОРА ! ПРЕДСТОИ НИ НЕЩО ВЕЛИКО ! НОВОТО ВРЕМЕ ИДВА ! НОВАТА ЗЕМЯ СКОРО ЩЕ БЪДЕ ! НЯМА ДА БЪДЕ ЛЕСНО , НО НЕКА СЕ ДЪРЖИМ ЗА БОГА  - НАШИЯТ ЛЮБЯЩ И МЪДЪР ТВОРЕЦ  ! НЕКА ОТВОРИМ ОЧИ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА ! ДА ПОДДЪРЖАМЕ СВЕТЕНЕТО И ДА НАСОЧИМ СЪРЦАТА СИ ДА ИЗЛЪЧВАТ НЕПРЕКЪСНАТА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЦЕЛИЯ СВЯТ , КЪМ ВСИЧКИ НАШИ БРАТЯ И СЕСТРИ , КЪМ ВСИЧКИ СЪЗДАНИЯ НА НАШАТА ПРОМЕНЯЩА СЕ И ПРЕКРАСНА МАЙКА ЗЕМЯ ! НЕКА БЪДЕМ И ДАВАМЕ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ! НИЕ МОЖЕМ ! ОБИЧАМ ВИ !    (((((( ♥ ))))))                                                                                                                                                                                                            image                                   












Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bven - Чудесно е, Деляна!
03.10.2011 20:44
Вече сте в 4 - тото измерение . Това се случи на 25 юли!!!
Прекрасна работ вършиш за доброто на всички!
Хубава и спокойна вечер!:))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
03.10.2011 21:42
Благодарност , мила ! Нежна и добра , светла вечер и за теб !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184141
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031