Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 11:07 - Последният и най - сложен Изпит !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4095 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 28.09.2011 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Последният и най - сложен Изпит !

Забележка : тази диктовка е дадена от Твореца в отговор на въпрос от Л. И. Маслов – „ Какво става с Движението ?! ” из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 

продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Ами нали Аз предупреждавах хората , в това число и теб , че настъпват много сложни времена , когато Тъмните сили и сивата нечистота ще се опитват да дискредитират всякакво Движение към Бога , разхвърляйки чрез мръсотия и лъжа , а най - често - просто с пари , хората по най различни движения и партии , нямащи нищо общо с Божественото движение !

2.  Главно условие за победата на Тъмните сили над Светлите се явява разобединението ( разединението ) на хората , които са приели решение да вървят към Бога , и това резединение представлява желана цел за тези хора , които доброволно или по принуда представляват сега силите на Дявола !

3. Най - силното средство за разединение , от което винаги са се възползвали и се възползват и сега тези сили , е била лъжата , тъй като лъжата е основа на НЕВЕРИЕТО и тя се прилага , при това доста успешно , за да се породи у хората недоверие към Думите на Създателя и да се унищожи още от корена му зараждащият се КЛЪСТЕР Божествена СВЕТЛИНА !

4.  Хората търсещи в себе си СВЕТЛИНАТА на Истината , вече са изпитали върху себе си възможните уловки и хитрости на Тъмната страна , която никога няма да се съгласи на доброволно и мирно „ предаване на властта ” над Душите на хората ! Затова , за достигане на тази си цел или за достигане на статус - кво в полза на Тъмните сили , според тяхното мнение , всички средства са добри !

5. Това , което се случва в псевдодвижението е и точно този ярък пример на изглупяването на хората и примамването им в лагера на силите на Тъмнината !

Затова и Движението , за което Аз постоянно говоря , представлява за хората най - важната проверка или Изпит за ВЯРА , защото от този пример лесно може да се убедиш , колко много разговори за ВЯРА и дори за символите или атрибутите на ВЯРАТА , които при проверка се оказват лъжа и отказ ( отрицание , несъгласие ) със Словата на Твореца !

6. Разберете , невъзможно е да се говори за своята съпричастност към Твореца и да наричаш дори себе си СъТворец , а при проверка да бъдеш инструмент на Дявола !

 7. Точно това е нещото , което у хората се нарича предателство или отстъпничество , а при Мен се нарича – да вървиш против Бога !

8.  Но Аз предупреждавах хората , че всякаква подмяна на Моите Слова и наслагвания на предаващия Ги ще се наказват „ по пълна програма ” и хората , допуснали такова Духовно предателство , вече никога няма да могат да разчитат на успешно взимане от тях на Изпита на Квантовия преход !

9. Настъпва истинското ВРЕМЕ НА ИЗБОР и от този избор хората няма къде да избягат ! От този избор зависи тяхното бъдеще , за което Аз говорих твърде много ; на хората , все едно , ще им се наложи да се определят , с кого са – с Бога или с Дявола ?

10. Проверката или Изпитът за ВЯРА , сега ще съпровожда хората ПОСТОЯННО и ако по - рано мащабът на проверката се ограничаваше само в семеен кръг , то сега съдбата на човека , съдбата на държавата и дори бъдещето на Планетата – е наистина в ръцете на „ малкия ” човек , носещ в себе си ДАРА на СЪТВОРЕЦ !

11. Аз не мога никого да осъждам , тъй като съм дал на всеки ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ , но съм длъжен да ви предупредя вас за това , че може би , това – Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ , когато от правилността на вашия избор зависи социалната и климатична обстановка на Планетата и повярвайте , това въобще не са празни приказки , защото МНОГО СКОРО хората ще чуят МОЯТ ОТГОВОР на техния избор ! 

12. Повтарям : есента на тази година за много от хората на Русия ще стане или ПРОЛЕТ на Духовно пробуждане , или падение в бездната на Духовното блудство !!!

13. Други варианти за хората вече няма и няма и да има , затова Аз съм принуден да напомня още веднъж , че необходимите Ми два процента за успешното изпълнение на Вселенската Програма за Преображение на Пространството от населението на Планетата са вече набрани !

14. Аз много се надявах и продължавам да ВЯРВАМ , че Русия ще съумее да промени хода на историческите събития в полза на СПАСЕНИЕТО на човечеството !

15. За Русия , колкото и странно да ви звучи , последният Изпит е свързан с избора на хората в полза на Моето Движение „ За държавност и Духовно възраждане на Русия ”, и съвсем не на отечеството , тъй като всеки човек си има свое отечество !

16. Велика Русия – не е отечество , а Велика раса или цивилизация , която се охранява и се води от цялата Йерархия на СВЕТЛИНАТА начело със Самия ПЪРВОТВОРЕЦ !                                                                                                                                                                                               http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=920               http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-27.09.11.html                                                                                                                             image






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - Благодаря ти, че го публикува това! ...
28.09.2011 14:29
Благодаря ти, че го публикува това! Как намираш тези информации не знам, но продължавай! Помага много по пътя...:) :* :* :*
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
28.09.2011 15:07
Нямаш и представа каква радост и удовлетворение ми носи твоят коментар , толкова ти благодаря ! Ами има руски и български сайт , където излизат откровенията - диктовки , оттам ги взимам , отдолу на всеки постинг от тях слагам линк към българския и руския , включена съм и към група във фейсбук , която ги разпространява , и организира срещи на съмишленици за откровенията и за колективните послания на 17 и 26 число от всеки месец . http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=920 http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-27.09.11.html
цитирай
3. bven - Ако човек има време да чете и помисли върху текста - колко неща биха се променили, Деляна!:)
28.09.2011 20:26
Проверката или Изпитът за ВЯРА , сега ще съпровожда хората ПОСТОЯННО и ако по - рано мащабът на проверката се ограничаваше само в семеен кръг , то сега съдбата на човека , съдбата на държавата и дори бъдещето на Планетата – е наистина в ръцете на „ малкия ” човек , носещ в себе си ДАРА на СЪТВОРЕЦ!!!
цитирай
4. delianaangel - Благодаря !
28.09.2011 21:33
Да , мила , знам силата на истините в този текст , дано се възползваме максимално и навреме от подкрепата свише , която ни се дава !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181444
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031