Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2011 16:22 - Вяра , Любов , Надежда и Мъдрост !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1961 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 18.09.2011 04:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вяра , Любов , Надежда и Мъдрост !  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК "
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Ето , че настъпи поредният празник , който така ярко отбелязват в Русия : Вяра , Надежда , Любов и тяхната Майка София или Мъдрост !

2. Ние вече говорихме с вас за това , че всички думи , които се величаят в този ден най - добре характеризират качествата на човека , стремящ се да познае Истината .

3. Само по значимостта на тези думи или по стремежите ( характеристиките ) на човека би следвало да ги причисляваме в следния ред : Вяра , Любов , Надежда , Мъдрост !

4. В Молитвата , която съм дарил на вас , хората на Новия век , са указани вашите молби към Мен , формулирани именно в този ред .

5. Обърнете внимание , че всичко започва с Вяра ! Именно с Вяра в Мен , в Моя Порядък , с Вяра в себе си и своето място в Системата от Светове – Вечността .

6. Нищо не можете да предприемете , нищо не можете да направите в Материалния Свят , ако не вярвате в Божествения произход на Световете , в своя произход и ако не вярвате на Мен , Създателя .

7. Човек , който не вярва на Мен , е човек , който напразно е загубил своето време на пребиваване в Материалния Свят и при срещата си с Мен няма да премине Изпита , и няма да може да докаже , или обоснове с каквото и да е своето неверие .

8. По време на Квантовия преход , когато „ входен Билет ” ще бъде единствено Вярата  , истинната Вяра в Създателя , за този човек вече няма да има надежда , че той ще премине или ще оцелее по време на мощното енергийно въздействие , по време на този еволюционен преход в полето с по - високи вибрации .

9. Ние вече говорихме с вас , че е невъзможно да се скриеш , да избягаш – също , затова само Вярата дава защита на човека и му показва пътя към спасението .

10. Затова , отбелязвайки този празник , нека да помислим още веднъж над това колко мъдро е устроен Светът !

11. Аз вчера ви казах , че този Свят е бил създаден от Мен за Мен , разбира се , и за Йерархията на Светлината и само , за да почувствам остротата на чувствата , конфликта на интересите и да вдъхна високите енергии във вашия Свят.

12. Подсказка за тези , които действително искат да познаят Света и да спасят Душите си има даже в този Празник .

13. Първото , на което трябва да обърне внимание всеки човек – това , разбира се , е Вярата . Аз отдавна съм говорил за това , че в основата на всичко е Вярата , Истинната Вяра ! Тази Вяра в Света , в устройството на Световете , в Създателя на Световете и безусловно в себе си като част от тази Велика Хармония или Баланс на Силите във Вечността .

14. Второто – това е Любовта . Любовта , която не само характеризира отношенията между половете при човечеството , но и тази Любов , която характеризира чувството на щастие . Характеризира чувството на приемане на целия Свят и характеризира чувството на благодарност на човека към Мен , към Света , в който му е провървяло да се материализира , за да изпита всички чувства .

15. Вярата и Любовта раждат в човека чувство или състояние на Надежда за това , че този Свят е Рай Небесен на Земята , е Надежда за усъвършенстване на човека и задълбочаване на Душата му .

16. Състоянието на Надежда е състояние на движение напред, при което човекът не трябва да се обръща назад, всичко което той прави с Вяра и Любов е правилно и е единствен път за спасение на Душата и естествено на самия човек.

17. Надеждата е състояние на влюбеност, бъдеще , което човекът приближава , опознавайки себе си , опознавайки Света и опознавайки Създателя !

18. Всички причислени качества или състояния на човека формират неговото отношение към действителността на Материалния Свят, отношение към Света и осигуряват адаптацията на човека към тези условия . Обаче , адаптация е възможна при велика Мъдрост у човека .

19. Мъдростта е отношението на човека , имащ Вяра , към този Свят , Любов към този Свят и към всичко , което е в този Свят .  Това е Надежда , състояние на успех и , разбира се , увереност в правилността на своите действия с Бога в Душата .

20. Мъдростта е реакция на човека на вътрешния свят на самия човек или реакция на самия себе си като частица от Вселената или Вечността .

21. Ето всичко , което е нужно да знае човекът на границата на Световете , на границата на Епохите и на границата на Квантовия преход !

В нозете Ми Света е , и  Моите Знамения ,
Че време за Дела Велики е , указват пътя !
Но само този , веленията що разбира ,
Чертозите минава , а преминал , прави равносметка !
И този път е редом , и няма път назад ,
И всички пътища – напред са .
Наградата -  Бог с теб във всичко ,
Награди други няма –
Път само с Мен за теб –
Част Моя , очи Мои и уши .
И идва ред на този светъл път ,
Когато Ние заедно сме и с Души !
Аз вярвам : на прага на Света ,
Когато трябва да решиш ,
Къде , с кого ти да вървиш ,
Ти длъжен си да бъдеш с Бога !
С  Надеждата , напред която осветява
И само с тези , които са във Вяра ,
Които любят този Свят
И  Моите Творения ,
Кой  люби себе си ,
Кой Истината търси във съмнения
И  покорил ги , сам себе си твори ! 
Твори сам себе си , останалото
Аз  давам ти като награда за труда ,
Твори сам себе си , и ще успееш
Ти да се познаеш !
Това  по - добро е от всяка земна хубост –
Ти сам си Свят , цял Свят , изпълнен с Вяра .
Любов твори , но Вяра управлява по този път ,
Надежда ще  Я назовем , и Вяра тоз венец ,
Към Мъдрост право що те води !                                                                                                                                                                                                                                                                  http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=607                 http://www.otkroveniya.ru/tolk2/t2-30.09.06.html                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Гласувай:
8
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 1675170
Постинги: 770
Коментари: 672
Гласове: 2541
Календар
«  Юни, 2017  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930