Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 10:25 - Необходимост от осъзнаване на своите Духовни корени !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2655 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 16.09.2011 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
" Необходимост от осъзнаване на своите Духовни корени ! " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Все още няма никакви природни катастрофи на територията на Русия , все още няма споменатата от Мен опасност от унищожение , но Моите последни Послания до толкова разтревожиха хората , че пак прибързано , без да помислят над Моите думи , те се хвърлиха да разпространяват Знанията , залагайки при това на количеството , а не на качеството .

2. Спомняте ли си , та нали Аз говорих на хората , че най - добрият ретранслатор за Словата на Твореца могат да бъдат единствено хората на ВЯРАТА , тъй като те отдавна вече се явяват ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА и макар , така както и всички хора да се намират в Проявения план , всеки от тях , независимо от това има пряк КАНАЛ ЗА ВРЪЗКА С ТВОРЕЦА !

3. Да достигне до сърцето на човека може единствено друг човек , слушащ Словата на Твореца ! Но хората засега не слушат Моите Слова , тъй като се плашат да ги чуят и не само поради това , че след туй ще трябва да се промени и промисълът на човека , но и поради това , че чулият Ме трябва да се откаже от миналото , прието не само от него самия , но и от цялото общество , от мнозинството на Народа .

4. Този същия Народ , който е проявен не само в светската власт , но и в Духовната власт , а това вече не е нищо друго освен революция , което , както може да ви се стори , противоречи на Словата на Твореца !

5. Така е ,  Аз няма да приема революция , защото всяка революция нарушава Канона за ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ ! Но хората не искат да чуят Моите Призиви за тяхната вътрешна еволюция или УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ - Знанието , а това пък вече е точно нарушение на този Канон , тъй като ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ се разшифрова като ПОСТОЯНСТВО НА ВЕЧНАТА ЕВОЛЮЦИЯ , в която не може да има дори и намек за преустановяване на този ВЕЧЕН ПРОЦЕС !

6. Хората получили от Мен ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ са го използвали като ПРАВО за НЕусъвършенстване на своето вътрешно „ Аз ” , мислейки си вероятно ,  че Духовното проспиване ( вегетиране ) е смисълът на поредното им проявление в Плътния план или по - точно – смисълът на Вечния живот , също дарен от Твореца !

7. Великото си ПРАВО ДА ТВОРЯТ хората са използвали като възможност да се занимават с каквото и да е , но само не и със собственото си Духовно САМОусъвършенстване и това „ нещо си и някак си ” ( чему - нибудь и как - нибудь ”  – ( ред от поемата на Александър Пушкин „ Евгени Онегин ” ) като червена нишка е оставало от поколение към поколение като основа за такова Духовно съществуване , пренасящо „ опашките ” ( остатъците ) от грехове и недодяланици от инкарнация в реинкарнация !

8. Разбира се така може да се вегетира , нещо което е много близко за мнозинството от населението на Планетата и за съжаление , и за голямата част от руския народ също , но – само определено и много кратко време !

9. В периода на смяна на Епохите , в периода на промяна на честотите на вибрация на Пространството при прехода на точката на бифуркация ( незавръщане ) за хората е вече невъзможно да избегнат вътрешната пренастройка , защото думата ТРАНСМУТАЦИЯ се отнася не само за Пространството , но и за човека като частица на Твореца !

10. Затова иска му се или не му се иска , с други думи – човек ВЯРВА или въобще НЕ ПРИЕМА тази информация , и дори нещо повече – ожесточава се против тази ПРАВДА , но Великото Преображение на Пространството все едно ще се случи , а на хората им се е отдало щастието да достигнат до уникалния етап ( веднъж на 26000 години ) от ОБЩАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Пространството , в съответствие с Канона за Покоя на Вечното Движение !

11. А точно тук и възниква въпросът за бъдещето , който сега вече засяга всеки човек , тъй като честотата на вибрация на Пространството все пак ще се промени и човек даже въобще не вярващ в тази обективна реалност , ще трябва да се впише в Новия ритъм или сега вече – в Новата реликтова честота на вибрация на Планетата Земя ! Каквото или който и да е декларирал своята привързаност към Вседържителя или Първо Твореца , в този исторически период на ВСЕОБЩО ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще бъде проявено всичко : и ВЯРАТА , и лъжата , включително и Духовното блудство !

12. Хората по никакъв начин не трябва Духовно да блудстват , по никакъв начин не трябва да споменават и ИМЕТО МОЕ напразно , тъй като това е не само голям грях , това е и още тази измама , която от Мен се определя лесно и за която вече следва наказание !

13. Повярвайте , Аз съвсем не се каня да ви плаша , защото казвам ИСТИНАТА : човек , който не се подчинява на Каноните на Вечността , тоест не еволюиращ , просто отпада от единния РИТЪМ на еволюцията на Пространството и това също е обективна реалност , тъй като изпадането от РИТЪМА и Общата еволюция на Пространството е отчуждение на частицата от Твореца , а това означава Духовна смърт !

14. Ето за какво наказание Аз говоря на хората постоянно предупреждавайки ги , че човек не приемащ Истината за това , че ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието е СЪПРИЧАСТНОСТ със Създателя , става Духовен баласт , който се отхвърля вече и от самото Пространство .

15. Всичко е свързано с това , че човек не приемащ Канона за Покой на Вечното Движение създава от себе си ХАОС , но този ХАОС може да бъде ( и е ) само в Проявения нискочестотен план , но там в Тънките планове ХАОС няма и не може да има !

16. Затова , колкото и хората да се стараят , нищо няма да се промени в Пространството без еволюция ( усъвършенстване ) на Съ - Знанието на самия човек ; човекът трябва да помни , че думите ЕВОЛЮЦИЯ и УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ -Знанието се отнасят преди всичко точно за него !

17. Усъвършенстващият се човек , тоест човекът на СВЕТЛИНАТА – това е този човек , който чете Откровенията не като белетристика , а с молив в ръка и който в процеса на четене вниква в смисъла на Моите Слова и достига до дълбочината на Знанията , тъй като за него това е жива информация , създаваща всеки път условия за неговата СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

18. Повярвайте Ми , колкото и хората да медитират , колкото и да се молят , ефект за СЪНАСТРОЙКА при това няма да има никога , тъй като СЪНАСТРОЙКАТА е проява на дълбоко лично отношение на човека към Словата на Твореца , а това означава вникване в тези Слова .

19. Истинното вникване на човека в Моите Слова се състои в дълбочината на познанията и най - вече – в ОСЪЗНАВАНЕТО на смисъла на Моите Думи , които при всяко ваше обръщане към тях ще заискряват със съвършено нови възможности за опознаване на Мирозданието !

20. Не се молете заради молитвата , не декларирайте своята мнима привързаност към Твореца и по - точно – не Ме лъжете и Мен , и себе си ! СЪНАСТРОЙКАТА с Мен става само посредством Божествения КАНАЛ и само по време на потапянето ви в Словата на Откровенията !

21. Дори и ако у човека има въпрос , на който на него му се иска да получи отговор , Аз го съветвам да се обърне ( с молитва ) към Мен и да отвори тази книга от Откровенията , която като че ли случайно се окаже в него под ръка . Повярвайте , Аз ще ви поведа към Истината и вие ще получите от Мен най - изчерпателните отговори !

22. Но повтарям , хората нямат право да си играят с Бога , затова ви моля не Ме споменавайте напразно и не търсете контакт с Твореца напразно , тъй като него там просто няма как да го има , защото празното ще бъде празно , никога не забравяйте принципът на огледалото и запомнете : така както мислите , така и живеете !

23. Аз ви говоря това днес защото времето неумолимо се съкращава и Квантовата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и човека , фракталната частица на Твореца , става все по и все по - реална , и сега спасението за хората , отказали се от Помощта на Твореца – остава в ръцете на самите хора , но не просто хора , а преди всичко хора от руската ( славянска ) националност .

24. Нека да Ме простят другите народи , но ако САМОСЪЗНАНИЕТО не се събуди в КОРЕННАТА НАЦИЯ , то вече никога няма да има Духовно Единение на цял Народ , дори и заради това , че именно русите носят в себе си ГЕНЕТИЧНИЯ КОД на древните АРИЙЦИ !

25. Мога да ви кажа , че и с точно това обстоятелство се обяснява Моят избор на Народа на Русия , тъй като коренната нация се съставлява от русите , САМОСЪЗНАНИЕТО на които , за съжаление е толкова дълбоко закътано , че Моето Обръщение така и не е чуто засега от тях !

26. Аз обаче до последния момент ще вярвам , че в най - последната минута ГЕНЕТИЧНИЯТ КОД НА ДРЕВНИТЕ АРИЙЦИ ще сработи и руските , а след тях и всички останали нации и народи на Русия и света ( Аз имам в предвид тези народи , в които все пак има , макар и не толкова висок както в руските , но достатъчен процент генетичен КОД на Арийци ) да преминат успешно КВАНТОВАТА ТРАНСМУТАЦИЯ !

27. Но трябва да ви предупредя , че два процента от избрани от Мен ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА представляват за Мен не само носители на ДРЕВНИЯ ГЕНЕТИЧЕН КОД НА ЗЕМЛЯНИТЕ , но и в определен смисъл представляват БАНКАТА с данни , която трябва да оцелее и да се съхрани във всички случаи !

28. Аз съм уверен , че такъв случай няма да се получи , тъй като Духовността на руския народ , независимо от активността и интригите на Тъмните сили , все пак се възражда !

29. Този Велик Народ е длъжен да се изправи Духовно , тъй като ако не Той , то кой все пак ще продължи линията на древните Арийци ?!

30. Принадлежността на русите към древните АРИЙЦИ просто задължава всеки руски човек , в който има национална гордост да демонстрира и преди всичко на себе си , че той ‘ Е ’ ( СЪМ ) потомък на Велик Народ , избран от Твореца да стане основа не само на Петата , но и на Шестата цивилизация – цивилизацията на СъТворците !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=911                                                           http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-15.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                             





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. batogo - Няма нито избрани народи, нито и...
16.09.2011 13:57
Няма нито избрани народи, нито избрани хора, приятелю. Бог обича всички и дарява единствено свободна воля, а не превилегии. Всички други представи за Твореца са илюзии, обслужващи интереса на някого. Ако си Божи човек, не създавай илюзии на хората, за да се възползваш от вярата им.
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
16.09.2011 15:00
Благодаря ви за мнението ! Да , Бог обича всички , но всеки е на различно ниво и това винаги има значение за еволюцията на цялото ! Аз предавам информация на хората , всеки я възприема със собственото си съзнание и аз лично не виждам как мога да се възползвам , това е вашата илюзия ! Също не обслужвам и ничии интереси , освен интереса и Любовта си към самите хора ! Благодаря за добрия тон !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183981
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031