Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2011 17:19 - От човек към човека ! Настъпва Велико ВРЕМЕ НА ПРЕОБРАЖЕНИЕ !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 5318 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 23.02.2013 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мили хора, често се сблъсквам с човешка невъздържаност, агресия, гняв и невнимаване в отношенията, в поведението, в общуването, във всичко ! Много грозни неща се случват на Майката Земя и тя страда ужасно, заради негативната енергия, с която си позволяваме да я заливаме ! Затова искам да напомня за огромната отговорност, която носим като хора и като деца на Бога, защото всяко нещо, което ние правим или дори само си помисляме, и всяко добро нещо, което си спестяваме да направим, се отразява и резонира и в най- затънтеното кътче на Вселената, защото ние всички сме Едно - свещено цяло, ние всички сме свързани помежду си, искаме или не искаме ! Не можем да спрем това да ни се случват неприятности и беди, да срещаме хора, които ни дразнят, не е и нужно, това са си изпити за Духа ни, но от нас зависи как възприемаме и реагираме на всяко нещо и на всеки ! Има вътрешно равновесие и баланс, спокойствие и мъдрост, разбиране и обич, а има и раздразнение, нетърпимост, агресия, гняв, негативност, обиди ! Дори, когато се борим за правата си, за справедлива кауза или за да опазим нещо безценно, пак трябва да е с Любов и загриженост в сърцето, без сянка на озлобление. Изборът е наше право, но от нашия избор, от изборът на всеки един от нас, зависи съдбата на човечеството, на Майката Земя и оттам нататък по веригата, незнайно до къде ! Негативността е лукс, който не можем да си позволим, добротата и Любовта са задължителни, ако ни пука за самите нас и за всичко заобикалящо ни ! Обичам ви ! Вярвам в нас !  
(((((( ♥ ))))))                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

"  От човек към човека "  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Най-интересното се състои в това, че независимо от интригите на Тъмните сили и собственото (в мнозинството от хората) НЕВЕРИЕ, Знанията на Твореца и Благата ВЕСТ за това, че САМИЯТ ТВОРЕЦ СЕ КАНИ ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА Своята Велика Творяща енергия, се разпространяват, запълвайки много хиляди редове в новините на международната информационна мрежа (интернет).

2.  Настъпва това ВЕЛИКО ВРЕМЕ, когато хората ще се СПАСЯВАТ ЕДИН ДРУГ ! До неотдавна светът беше разделен от някакви си мистични представи и предубеждения от собственото его на хората, а сега за много от хората неочакваното ЕДИНЕНИЕ, сплотяващо хората пред реалната опасност от унищожение на цялото човечество, ще бъде наистина ДУХОВНО и то ще идва от сърцето на човека с импулс на Велика ПЪРВОЛЮБОВ !

3. Опасността по най -истински начин сплотява хората, затова природните катаклизми (а тяхната интензивност непрекъснато ще расте) ще предизвикват в хората не само чувство на страх за своя живот, но и невиждано по-рано по мащаб на своята проява чувство за самосъхранение .

4.  При тези условия хората, доскоро съвсем полярно отличаващи се един от друг, изведнъж ще стават Единна Божествена Същност, обединяващо НАЧАЛО за които ще бъде не стадността, а Великата ПЪРВОЛЮБОВ на СъТворците !

5. Аз сега няма да ви описвам възможното ПРЕВЪПЛЪЩАВАНЕ на хората в момента на Великото ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството, защото Аз просто знам, че хората, като многообразие на превъплъщенията на Твореца, в момент на опасност стават ДУХОВНО ЕДИННО КОЛЕКТИВНО ЦЯЛО – стават (именно точно в този момент) БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО – стават ТВОРЕЦ !

6. Всички Мои Знания, които, както се стори на някои от вас, не дават наченки на ПРОЗРЕНИЕ в Съ-Знанието на хората, все пак са посети на благодатната почва на ПЪРВОЛЮБОВТА и в екстремални условия на Квантов преход, и вече не зависимо от желанието или нежеланието на хората в Плътния план, стават основа за Духовно Единение !

 7. Сега хората преминават Висшата Школа за Божествено Прозрение, но не търсете тази Школа на картите на Москва или Русия, тъй като нея я няма в Плътния план – тя съществува в ПОДСЪЗНАНИЕТО на хората, променяйки го вече независимо от мисълобразите на човека, формиращи в него засега само едни съмнения или пълно НЕВЕРИЕ !

8.  Аз ви предупреждавах нееднократно, че хората по никакъв начин не трябва да възприемат Моите СЛОВА буквално, тъй като Посланията или Диктовките са насочени към Преображение на тяхното Съ-Знание на Тънкия план! Затова Духовното Единение в екстремни условия ще се представи като резултат от Духовния ръст или ДУХОВНОТО ПРОЗРЕНИЕ на хората !

9. ДУАЛНОСТТА на вашия Плътен план не позволява на хората да преценят това вече съществуващо Духовно Преображение, струващо се на много от вас нещо като от областта на фантастиката! Но това въобще не е така, тъй като процесът на Духовно ПРОЗРЕНИЕ става всеки миг и постоянно във всяко от проявленията на ТВОРЕЦА – в човека!

10. Затова най - напред помислете така както се полага, преди да съдите когото и да е било за това, че възгледите на този човек не съвпадат с вашите представи за Божественото Пространство !

11. Повтарям: всички хора ‘СА’ (СЪМ) проявление на Висшия Космически Разум в Плътния план, а това означава, че ‘СА” (СЪМ) фрактално подобие на Твореца на Тънкия план, затова всичко, което сега разделя хората, много скоро ще бъде отхвърлено като ненужен отпадък от идеологически и религиозни разногласия, а от дълбините на човешкото Съ-Знание ще се издигне единствено Духовното Единение на хората на СВЕТЛИНАТА !

12. Искам да подчертая, че и МОЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ в Плътния план е също възможно, незвисимо (както ви казвах по-рано) от разликата в равнищата и плътностите на еволюционна енергия на човека и Съзидаващата енергия на Твореца, защото в Пространството, сътворено от Мен, за Мен няма и не може да има никакви препятствия за проявата на СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ТВОРЕЦА!

13. Вие трябва да ОСЪЗНАВАТЕ, че пред настъпващите природни катаклизми на Преходния период не трябва да има никаква ПАНИКА, защото всичко в това Пространство има един ПРОИЗХОД и Единен Творец и тази ЕДИННА БОЖЕСТВЕНА ПЪРВООСНОВА на всичко Съществуващо на Планетата представлява за хората ГАРАНЦИЯ на само за тяхното СПАСЕНИЕ, но и за тяхното ПРЕОБРАЖЕНИЕ !

14. Такъв неочакван ръст на всевъзможни Духовни школи също представлява за хората проява на Висша Школа за Божествено Прозрение и именно тази Божествена многостепенност при проверка в нужното време и ще се окаже тази база, която ще яви на света СЪВЪРШЕНО НОВА, Божествена РЕАЛНОСТ с названието „СВЯТАЯ РУС”!

15. Както ви казвах, от енергийния ХАОС от многообразие на проявления на Твореца ще се формират КЛЪСТЕРИ (ТЕЧНИ КРИСТАЛИ) на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, а приложено към Народа на Русия – КРИСТАЛ на новото Съ-Знание – Съ-Знанието на човека от Шестата раса!

16. Не търсете сега външни промени или признаци за прехода на човека в Шестата раса на високите МОНАДИ НА ТВОРЕЦА – на вас, все едно, засега не ви е дадено да надникнете в своя Тънък план, но именно ТАМ всеки един миг става най-истинско ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕ!

17. Аз ви моля: дори не се опитвайте да сверявате текстовете на Посланията за всички години на диктовки, та нали всяко Мое Послание се явява отражение на нивото на преображение на вашето Съ-Знание за деня на предаване на Посланието, тоест представлява резултат от вашето вътрешно ОСЪЗНАВАНЕ на собствената ви ЕВОЛЮЦИЯ или собственото ви УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ за този период от време!

18. Повярвайте, невъзможно е да се сравняват нивата на Съ-Знание на хората в динамика и не трябва да се сравняват степените на Духовна подготовка в миналото и настоящето!   

19. Този който се опитва да сравнява несравнимото, или просто лукави, или изпълнява нечия поръчка, насочена към формиране у хората на съмнение и НЕВЕРИЕ, тоест обосновано от нечие желание да отклони хората от Бога, а това вече представлява (и тези хора трябва да помнят винаги за това) пряко противопоставяне на себе си против Бога, което се наказва с кармични дългове.

20. Аз ви казах още в самото начало на това Послание, че в екстремални условия хората във всички случаи проявяват Духовно Единство, за това перченето и преднамерената лъжа само утежняват положението на клеветниците, но това по никакъв начин няма да повлияе за формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – предтеча на Великото ДУХОВНО Начало на Началата !

21. Аз ви говорих също и за това, че всичко ще стане внезапно, но това „внезапно” се отнася единствено за хората на НЕВЕРИЕТО, та нали Духовното ПРОЗРЕНИЕ като такова отдавна става в Съ-Знанието на хората на ВЯРАТА – в Съ-Знанието на СъТворците!

22. Затова и тези движения, които изведнъж за започнали да се формират неочаквано и в огромно количество, представляват от себе си наченки на САМООСЪЗНАВАНЕ, проявяващо се от Тънкия план! И в това няма нищо лошо, тъй като Плътния план е холограма на Божествената реалност, засветяваща за хората (за тяхното Съ-Знание) всички сложности на Духовното ПРОЗРЕНИЕ, а това означава и на Духовното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

23. Движението оглавявано от САМИЯ ТВОРЕЦ също е многообразие от проявленията на Твореца в Плътния план и затова е недопустимо да се делят хората (по някакви си свои странни човешки съображения) на праведни и неправедни, тъй като хората нямат ПРАВО да съдят многообразието от проявления на Твореца в Плътния план, хората имат само едно ПРАВО и това ПРАВО е свързано преди всичко с тяхното собствено усъвършенстване или еволюцията на своето Съ-Знание !

24. Не нарушавайте този КАНОН на Вечността никога и тога струващите ви се неразрешими проблеми от битието на Материалния Свят ще си отидат просто в миналото, защото така както Аз ви казах, на Тънкия план всички хора са вече отдавна ЕДИННО ЦЯЛО!

25. На тези Мои думи трябва да се вярва и тогава вече създадените на Тънкия план условия за Духовно Единение на хората ще се прояви, така както и Аз САМИЯТ, при това много скоро в Плътния план на ЕДИННОТО БОЖЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО !

26. Няма и не може да има борба на идеологиите или представите на хората, тъй като тях ги няма на Тънкия план, тоест няма ги и в Съ-Знанието на хората !

27. Настъпва Велико ВРЕМЕ НА ПРЕОБРАЖЕНИЕ и всички проблеми и разногласия на Плътния план рано или късно завинаги ще си отидат в миналото !

28. Сега за хората е необходимо не да се паникьосват, а с радост да разнасят от човек на човек Благата ВЕСТ за скорошната поява на Твореца и за приближаване на ВРЕМЕТО, когато те сами ще бъдат проявени на нивата на МОНАДИТЕ на Божественото НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА !                                                                                                                                                                                                 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=903                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                      







Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bven - Изборът е наше право , но от нашия избор , от изборът на всеки един от нас , зависи съдбата на човечеството , на Майката Земя и оттам нататък по веригата , незн
01.09.2011 21:10
Чудесна си, Деляна! Благодаря ти за това, че си тук, че се вълнуваш повече от многото хора, че пръскаш Светлина, Знания и Любов!
Бъди благословена!:)))
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
01.09.2011 21:39
Мила и любяща , аз ти благодаря също ! Ти също си чудесна , и твоето присъствие в коментарите е празник за моята душа ! Благодаря ти , че ми даваш всеки път блаженството на удовлетворението !
цитирай
3. strannica - ...
02.09.2011 10:13
"Негативността е лукс , който не можем да си позволим , добротата и Любовта са задължителни , ако ни пука за самите нас и за всичко заобикалящо ни !"
Бих добавила: и най-вече - ако изобщо ни пука какво ще стане с децата и внуците ни! :)
Поздравления!
цитирай
4. delianaangel - Благодаря !
02.09.2011 10:14
Да , права си , не бива да забравяме , че Бог е заложил всичко , което ни е нужно в нас самите и че ние сами сме си свои собствени водачи ! Поздрав най -сърдечен и успех и на теб !
цитирай
5. delianaangel - Благодаря !
02.09.2011 11:04
към strannica : Да разбира се и за бъдните поколения , които нямат никаква вина за нашите саморазрушителни дела ! Поздрав най - сърдечен и за теб !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194657
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930