Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2011 01:50 - Благодарността е създател на сърце, изпълнено с Любов !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 6183 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 21.10.2014 10:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато прочетете това ще гледате на всяка капчица дъжд или роса, на всяка снежинка, на всяко поточе или океан по нов и възторжен начин!                       
Можете да говорите на водата, да си поискате от нея това, което ви е нужно ! Така я пречиствате и насочвате как да ви въздейства ! Водата е най-добрия преносител на информация ! Тя умее да "слуша", да "чете",  да "вижда" ! Най-хубаво е да пиете чиста изворна вода  ! Най-често по тръбите ни тече деформирана, замърсена вода, вода, на която е причинено страдание и тя не образува кристали, а е подобна на тиня на снимките ! Нека обичаме и ценим водата, нека сме й благодарни ! Тя е безценна !  
                                                                                                                                                                                                                                                                                
От най-древни времена човечеството е приписвало изумителни свойства на водата. Но едва в последно време се подхожда научно към тях.  Японският изследовател Масару Емото от години експериментира с вода, изложена на музика, на изговорено слово, на фотографии, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд. По време на своята работа той е направил над 10000 фотографии, някои от които са публикувани в неговите книги "The Messages from Water" 1, 2 и "Water knows the answer". В лабораторни условия били изследвани образци от различни водни източници от целия свят. Подлагали водата на различни видове въздействия като музика, изображения, електромагнитно излъчване от телевизор, мисли на един човек или група хора, напечатани и изречени думи.                                         Изследванията на г-н Емото са извършени по цял свят, но вероятно най-интересен е експеримента с язовира Фудживара. Снимките на водните проби са направени преди и след като преподобният Като Хоки, главен свещеник в храма Юхоуин, да отслужи едночасова молитва пред водите на язовира. Водата на първата снимка е тъмна, противна и неспособна да кристализира. Втората снимка  показва каква е кристалната структура след извършването на молитвата. Тя се е преобразила в завършен шестоъгълник, чист, светъл и хармоничен.    
Д-р Емото провел експеримент залепвайки два надписа на бутилка с вода - на единия "благодаря", а на другия "ти си глупак". Водата образувала красиви кристали, което показва, че "благодаря" е по-силно от "ти си глупак". Така се доказва, че добрите думи са по-силни от лошите.  

       В природата има 10% болестотворни микроорганизми и 10% полезни, останалите 80% могат да променят своите свойства от полезни до вредни. Д-р Емото предполага, че такава пропорция съществува и в човешкото общество. Ако един човек се моли с дълбоко, ясно и чисто чувство, кристалната структура на водата ще бъде ясна и чиста. Под влияние на мислите водата се изменя мигновено.
Кристалната структура на водата се състои от кластери (голяма група молекули). Думите, подобни на думата "глупак" унищожава кластерите. Негативните фрази и думи формират  или големи кластери или въобще не се създават такива, а положителните, красиви думи и фрази създават малки, свързани кластери. По-малките кластери вода по-дълго съхраняват информация. Ако има по-големи разстояния между кластерите, друга информация може лесно да проникне в тези участъци и да разруши тяхната цялост по такъв начин, че да унищожи информацията. По същия начин може да проникнат и микроорганизми. Свързана, плътна структура от кластери е оптимална за дълго съхранение на информация.
       В лабораторията на д-р Емото са провели много експерименти с цел да се намери думата, която най-добре прочиства водата и са открили, че това не е една дума, а съчетание от две думи: "Любов"  и "Благодарност" Д-р Емото казва, че всичко съществуващо има вибрация и написаните думи - също. Ако напишем думата "Любов", то надписа ще създава вибрация на любов. Водата може да поеме тези вибрации. Красивите думи имат красиви, ясни вибрации, а отрицателните думи създават уродливи, несвързани колебания, които не формират групи. Езикът на човешкото общуване не е изкуствено, а по-скоро естествено, природно образувание.
       Това се потвърждава от изследванията на вълновата генетика. П.П Гаряев е открил, че наследствената информация в ДНК е записана на същия принцип, който лежи в основата на езика. Експериментално е доказано, че молекулата на ДНК притежава памет, която може да се предава даже там, където преди това се е намирал образеца на ДНК.
       Д-р Емото вярва, че водата отразява съзнанието на човечеството. Той е инициатор на проекта "Любов и благодарност към водата". 70% от земната повърхност и съответно такава част от човешкия организъм е вода, затова на участниците в проекта се предлага ден, в който всички желаещи могат да изпращат пожелания на любов и благодарност към водата на земята.
       За да се убедите в това, че водата възприема мисли, не е необходима специална апаратура. Във всеки един момент всеки може да експериментира с малко облаче. За да "изтриете" малко облаче в небето, е необходимо да направите следното:
1. Не правете това с напрежение. Ако сте много възбудени, вашата енергия няма да се излъчва леко от вас.
2. Визуализирайте, че лъч енергия от вашето съзнание влиза в набелязаното облаче и осветява всяка част от него.
3. Кажете в минало време "Облачето е изчезнало".
4. И едновременно проявете благодарност за това, също в минало време: "аз благодарих за това"

       Въз основа на приведените по-горе данни може да се направят някои изводи:
1. Доброто влияе съзидателно на структурата на водата, а злото я разрушава.
2. Доброто е първично, а злото е вторично. Доброто е активно, то работи самŏ, ако се отстрани злата сила. Затова молитвените практики на световните религии включват прочистване на съзнанието от суетата, "шума" и егоизма.
3. Насилието е атрибут на злото, както се вижда от фотографиите.
4. Човешкото съзнание много по-силно влияе на битието, отколкото самите действия.
5. Думите могат да влияят непосредствено на биологическите структури.
6. Процесът на усъвършенстване е основан на любовта (милосърдие и състрадание) и благодарността.
7. Вижда се, че тежката музика и негативните думи имат сходно действие върху живите организми.
8. Основавайки се на това, че от недрата на земята извира идеално структурирана вода и кристалите на древния антарктически лед има също правилна форма, може да се констатира, че земята има стремеж към самоорганизиране. Това свойство притежават само живите биологически обекти. Следователно може да се предположи, че земята е жив организъм.

       Нека не забравяме, че вода се съдържа в почти всичко около нас -- в храната (хляб, плодовете, готвени ястия и др.) в напитките (вино, безалкохолни и др.). Сега можем да погледнем в нова светлина някои древни свещени ритуали. Знае се, че християнската църква използва въздействието на светена вода и нафор. А съвременната наука ни показва, че освен чисто символичното им значение, те имат и благотворно енерго-информационно въздействие върху състоянието на човека.

       Хомеопатията, например, използва свойството на водата да "попива" енергийно-информационни послания. Когато попаднат в досег с човека, те му предават информацията, с която са заредени.

       Съвсем нов смисъл сега приема и благодарствената молитва изказана преди ядене пред храната на трапезата. Не е случайно, че в духовните школи още от древността, на приготовлението на храната се гледа като на свещенодействие и се съблюдава лъчезарно състояние на духа при приготвянето й. В случай, че хармонията се наруши (скарване, негодувание) всякаква работа в кухнята се прекратява и се извършва кратка молитва за уравновесяване на енергиите и изчистване на негативното поле. И обратно, продавач който недоволства, прекристализира  храната, която продава, в болестотворни форми. 

       А какво да кажем за месото, което носи закодиран в себе си ужаса и страха на умиращото животното. Ами канализационните тръби, опасали като мрежа многоетажните блокове... Замислял ли се е някой какви вибрации разнася водата в тях? Нима можем да наречем такава среда хармонична?                                          

Тялото ни се състои предимно от вода, така че животът не може да продължава без нея. Не трябва да забравяме, че водата има потенциал да заличи цивилизацията и да причини разрушения. Всичко зависи от съдържанието на нашите души. Човешката душа има потенциал да носи щастие па света, но също и да предизвика страдание. Факт, който водните кристали ясно разкриват.
И така, как да намерим жизнения си път? Непрекъснато изтъквам значението на любовта и благодарността. Благодарността е създател на сърце, изпълнено с любов. Любовта води чувството на благодарност в правилната посока. Както ни показват водните кристали,  Любов и Благодарност могат да се разпространят в света.
Ние всички имаме важна мисия: да направим отново водата чиста и да създадем свят, в който се живее лесно и пълноценно. За да изпълним мисиятa си, трябва най-напред да сме сигурни, че сърцата ни са чисти и незамърсени.
През вековете човечеството винаги е ограбвало Земята и винаги я е оставяло по-замърсена - историята на това е закодирана във водата. Сега водата започва да ни говори. Чрез водните кристали тя ни казва какво трябва да знаем.
Още от днес нека започнем да създаваме нашата нова история ! Водата внимателно и спокойно наблюдава посоката, в която вървим - посоката, която избираш ти, именно в този момент - и наблюдава всички ни !
Моля ви само да слушате и да възприемате това, което водата има да каже - на цялото човечество и на вас !

Масару Емото

 
 
Тайните послания на Водата » Усмивка, която изпълва света                                                                                                                                                                                                                        Кристалът, който Водата образува под влияние на думите Любов и Благодарност !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Воден кристал от горното течение на река Метори Юусуи, Япония                                                                                                                                                                                                                       Воден кристал.
Fountain in Lourdes, Франция                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Кристал от вода, която е била изложена на творбата на Бах
"Air for the G String"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Воден кристал
от ледника Mount Cook,
Нова Зенландия                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Кристал от вода, която е била изложена на звуците на народен танц от Кавачи, Япония                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Изворна вода от Сайджо,
префектура Хирошима, Япония                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Замърсяване
Река Йодо, префектура Осака, Япония                                                                                                                                                                                                                                                                                      Кристал от вода, която е била изложена на хеви метал музика                                                                                                                                                                                                                                                                                          Кристал от вода, която е била изложена на думите "Благодаря", написани на хартия и залепени на бутилката                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Воден кристал
река Хоробетсу, Хокайдо, Япония                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Кристал от вода, която е била изложена на музикалната творбата от Бах "Вариации по Голдберг"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Вода, която е била изложена на думите "повръща ми се от тебе. Ще те убия!" написани на хартия и залепени за бутилката                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Кристал от вода, която е била изложена на Шопеновото музикално произведение "Прощална песен"                                                                                                                                                                                                          
    Воден кристал от река Шиманто, префектура Кочи, Япония                                                                                                                                                                                                                                                                                           
  Кристал от вода, която е била изложена на целебната музика "Хадо"          

Вода, която е тъмна, противна и неспособна да кристализира .                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 Това е кристалът, който водата образува под влияние на думата "молитва" ! Виждате ли милото човече в средата с ореолче и голямо сърце ! Тази снимка показва каква е кристалната структура след извършването на молитвата. Тя се е преобразила в завършен шестоъгълник, чист, светъл и хармоничен кристал !  Значи водата всъщност може и да рисува, да изобразява по изумително красив и сияен начин, това което е "видяла", "чула" или "прочела" ! Това е велико !                                                                                                              Гласувай:
10
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivankalilova - Много интересен постинг!БЛАГД...
03.04.2011 09:44
Много интересен постинг!БЛАГДАРЯ!
Хубав ден!:))))))))
цитирай
2. mt46 - Добро утро!
03.04.2011 09:59
Не само водата - цялата Природа ни "наблюдава"... И ни е ужасно сърдита...
цитирай
3. delianaangel - Благодаря !
03.04.2011 11:17
Светли ,добри и удовлетворяващи дни и за вас ! Благодаря за добрите думи ,които карат клетките ми да просветват кристално !
цитирай
4. delianaangel - mt46 - Добро утро!
03.04.2011 11:24
За съжаление пак си прав ! Това ме мотивира да насочвам вниманието в тази посока с алармена светлина , докато не ни е изтекло времето за пробуждане ,за действие ,за одухотворяване !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 1675420
Постинги: 770
Коментари: 672
Гласове: 2541
Календар
«  Юни, 2017  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930