Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 21:47 - Практични съвети за Amaurosis fugax – опасно очно заболяване,водещо до инсулт,лекуващо се най–успешно с древно–Българската феноменна лечебна практика Баяне!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2450 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 10.12.2022 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще проведем крътък теоретичен курс по лечение на едно опасно заболяване – Amaurosis fugax,водещо и до инсулт,по древно–Българската доказана практически свръхфеноменна лечебна жреческа методика Баяне,като ще ви просветим и посветим и ще отворим сетивата и активираме чакрите ви с наследствено имплантираните у вас лечебни феноменни технологии за да извършите вие сами при нужда върху себе си тия лечебни процедури или посветите чрез нас и това познание други нуждаещи се хора. 
 
Ще ви дадем адреса на енциклопедийната статия,която е на английски език – 

Amaurosis fugax
https://en.wikipedia.org/wiki/Amaurosis_fugax   ,
 
а за незнаещите добре езика,ще въведем статията в https://translate.google.com/ ,
от който превод на 95 % става ясно за какво става дума. 
 
Ще публикуваме превода за ориентировъчното ви запознаване с темата,а след нея ще направим дешифровка на основните документи и просветителски послания в официалните документи,за да ви посветим в тайните на Божествената лечебна феноменна практика Баяне и конкретно на това заболяване,и най–вече за вашето обучение степ – бай степ в тайните на  Свещения шифър  на Свещения Божи Сътворенчески Български език,който ще ви трябва лично на вас най – скоро време безусловно и безалтернативно за пряка връзка с Боговете ни за предстоящите скорошни глобални епични събития и процеси. 
 
... ще ви просветим и посветим и ще отворим... 
 
ЩЕ ПРОСВЕТИМ
в познанието на=в познанието на Бог Исуш и Богиня Матара 
 
ЩЕ ПОСВЕТИМ
в познанието на=в познанието на Бог Исуш и Богиня Мат Диана 
 
ЩЕ ОТВОРИМ
с помощта на=ШТЕ ОТВОРИМ с помощта на=
с помощта на Исуш и Богиня Матара Диана 
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=x9uYu4R2nk8

плейлиста 
Борис Годжунов  Мери 
Турбо  Болка 
Luciano Pavarotti & Eric Clapton - Holy mother  Свята Майко,къде си Ти,помогни ми!
BZN - Amore  
 

Свята Майка,на английски HOLY MOTHER,е Богородица в католицизма

Свята Майко,Богородице – къде си?
Душата ми е разкъсвана в нощта!
Виждам падащите звезди от небето..
Свята Майко,не издържам повече и плача!

Имам нужда сега от твоята помощ!
Помогни ми в страшната нощ.
Моля те,къжи ми накъде да тръгна,
за да се открия отново и спася?

Свята Майко Богородице,чуй молитвата ми!
Знам,че си навсякъде.
Моля те,Богородице,дай ми покой,
премахни болката и ме спаси!.

Вече не мога да издържам!
Вече не мога да издържам!
Вече не издържам!
Вече не издържам,Богородице!

Свята Майко,Богородице! – чуй плача ми.
безброй пъти проклинах името ти.
Душата ми пламваше в гняв,
Свята Майко,вече не се владея.

Усещам,че идва краят.
Още дълго няма да издържа!
Ти знаеш колко желая да бъда
през тежката нощ в обятията ти

И когато вече отпусна ръце и
аз умирам,останал без дъх и глас,
тогава,Свята Майко Богородице,
в твоите обятия ще съм спасен и в безопасност!

–Не,не бързай да казваш,че знаеш къде ще те пратим да дириш помощ и спасение в крайно отчаяние и безпомощие–в правителствени болници и скъпи частни клиники, недостъпни за осиромашелите Българи,по църкви,манастири,катедрали,свещеници и пастори омайни!
Няма да те пращаме засега и по безбройните скални светилища в България и по света,за които те просвещаваме настойчиво и методично,защото като не знаеш как да работиш и оперираш с тях,файдата ти ще е малка или никаква,а може и да натиснеш там копче за грешна програма или да бръкнеш,дето не трябва!
Никъде няма да ходиш!
Ние ще ти покажем за пореден път помощта и спасението,които те "дебнат отвсякъде", както има един култов израз и постановка,като ще разхерметизираме дебнещите те постоянно да ти помагат и спасяват Български Богове,като ще Ти ги открием личностни и с точните ѝм координати и параметри,както и всичките им конкретни предложения и оферти,които Те са депозирали пред теб в един комплексен рекламен блок от диагнози за болести и лечебни рецепти,имплантирани в най-негативните и страховити неща на живота ти,лечими само със свръхестествената технология на Свещените вълшебни думички на Божия Сътворенчески Български език  ! 


image


Amaurosis fugax – опасно заболяване,лекуващо се най–успешно с древно–Българската феноменна лечебна практика Баяне!


Amaurosis fugax (на латински fugax е краткотрайна,на гръцки amaurosis  означава потъмняване,тъмно или неясно) е безболезнена временна загуба на зрение в едното или и в двете очи. 

Опитът на amaurosis fugax е класически описан като временна загуба на зрение в едното или и в двете очи, която се появява като черна "завеса, слизаща вертикално в зрителното поле на едно око"; Обаче, тази височина на зрителната загуба е сравнително необичайна. В едно проучване само 23,8% от пациентите с временна загуба на монокулярно зрение изпитват класическата "завеса" или "сянка", които се спускат над тяхното виждане. 
Други описания на това преживяване включват монокулярна слепота, затъмняване, мъгла или размиване на образа
Общата или секторната загуба на зрение обикновено трае само няколко секунди, но може да трае минути или дори часове. Продължителността зависи от причината за загубата на зрението.
Затъмненото зрение, дължащо се на папилям, може да трае само секунди, докато тежката атеросклеротична каротидна артерия може да бъде свързана с продължителност от един до десет минути.
Разбира се, при amaurosis fugax могат да се появят допълнителни симптоми, и тези открития ще зависят от причината за временната загуба на монокулярно зрение.

Преди 1990 г. amaurosis fugax може клинично да бъде разделена на четири съвместими симптомни комплекса, всеки от които има базова патоеология: емболизъм, хипоперфузия, ангиоспазъм и неизвестен. 
През 1990 г. причините за amaurosis fugax бяха по-добре рафинирани от проучвателната група Amaurosis Fugax, която определи пет отделни класа преходна монокулярна слепота, базирана на предполагаемата им причина: емболична, хемодинамична, очна, неврологична и идиопатична
Що се отнася до патологията, която е в основата на тези причини (с изключение на идиопатичните), някои от най-честите причини включват атероматозно заболяване на вътрешната каротидна или офталмологична артерия, вазоспазъм, оптични невропатии, аргинит на гигантски клетки, Натиск, орбитална компресионна болест, феномен на кражба и кръвна хипервирусност или хиперкоагулация. 


Емболичен и хемодинамичен произход 

По отношение на емболичните и хемодинамичните причини тази преходна монокулярна загуба на зрението в крайна сметка се дължи на временно намаляване на ретиналната артерия, офталмологичната артерия или кръвообращението на цилиарната артерия, което води до намаляване на циркулацията на ретината, което на свой ред води до ретинална хипоксия.
Макар че най-често емболите, причиняващи amaurosis fugax, се описват като произхождащи от атеросклеротична каротидна артерия, всяка емболия, възникваща от васкулатурата преди ретината, офталмологичната артерия или цилиарните артерии, може да предизвика тази преходна монокулярна слепота. 
 
  
Диагноза
 

Въпреки временния характер на загубата на зрение, онези, които изпитват amaurosis fugax, обикновено се съветват да се консултират с лекар незабавно, тъй като това е симптом,който обикновено предвещава сериозни съдови събития,включително инсулт Заради краткия интервал между преходното събитие и инсулт или слепота от темпорален артериит, трябва да се предприеме незабавно лечение за преходна монокулярна слепота. 
Ако пациентът няма анамнеза за гигантски клетъчен артериит, вероятността за запазване на зрението е висока; Обаче, шансът за инсулт достига до това за полусферична TIA. Поради това разследването на сърдечно заболяване е оправдано .
Диагностичната оценка трябва да започне с историята на пациента, последвана от физически преглед, като се отделя специално внимание на офталмологичното изследване по отношение на признаци на очна исхемия.
При изследване на amaurosis fugax,офталмологичните консултации са абсолютно оправдани, ако са налични.
Трябва също така да бъдат наредени няколко съпътстващи лабораторни теста, за да се изследват някои от най-честите системни причини, изброени по-горе, включително пълна кръвна картина, скорост на седиментация на еритроцитите, липиден панел и ниво на глюкоза в кръвта.
Ако се предполага някаква конкретна причина въз основа на историята и физическото състояние,трябва да се проведат допълнителни подходящи лабораторни изследвания


Лечение 

Ако диагностичната обработка разкрие системен процес на заболяване, трябва да бъдат инициирани насочени терапии за лечение на тази основна причина 
Ако amaurosis fugaxе причинена от атеросклеротична лезия, аспиринът е показан, а каротидната ендартеректомия е съобразена с местоположението и степента на стеноза. Обикновено, ако каротидната артерия все още е патентована, колкото по-голяма е стеноза, толкова по-голяма е индикацията за ентерarteтектомия. 

Amaurosis fugax изглежда е особено благоприятна индикация за каротидната ентерarteктомия.
Ако не се лекува,това събитие носи висок риск от инсулт, след каротидна ентереректомия, която има нисък оперативен риск, има много ниска постоперативна скорост на удар.
Въпреки това, скоростта на последващия удар след амаурозата е значително по-малка, отколкото след полукълба на TIA, поради което остава дебат по отношение на точните показания, за които трябва да се извърши каротидна ендартеректомия.
Ако пълната диагностика е напълно нормална, се препоръчва наблюдение на пациента 


Значи първо и категорично ви заявяваме,което и вие го знаете,че така описаната прецизна и сложна медицинска технология за изследвана и лечение на тези две заболявания въобще не е на разположение на поне 95 % от простосмъртните Българи, поради целенасоченото тотално унищожение на Българското здравеопазване,която пъклена операция се провежда вече 30 години от заговорниците срещу Българите от Свещения род Дуло на Исус и Мария Магдалена и срещу целия Български народ,без да е делен и селектиран от душманите ни на сини,червени,гербовидни,рсофили и американофили или фоби,демократи или комунисти,обичащи Георги Димитров и Дънов или мразещи ги,вярващи или безБожници,Българи с голямо Б или изродени нискокултурни българи с малко б и черни души и паднали духове – всички са проектирани и предвидени за заколение,защото свещения Божи феноменен ген от Дуло,обект на перманентното геноцидно преследване,има способността да прониква навсякъде и не се знае кои са приносителите му!   
 
Второ–тия подробни медицински техники и технологии нито ги има,нито някой ще ви ги предложи,нито има в България вече такива специалисти,пък и дори при всички взети мерки лекарите си признават директно и индиректно,че не знаят как да се справят с тия опасни заболявания!  

Затова пък колкото повече ни лишават от модерна съвременна медицинска помощ външните ни и вътрешни душмани и продажните вътрешни мекерета и мерзавци,толкова Боговете ни и Светейшите им служители възстановяват и ни помагат с нетрадиционната Българска феноменна медицинска практика! 
 
   
Предварително ви припомняме наши статии за тайните и технологията на феноменната лечебна практика Баяне: 

БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ !


Магията на двата витамина С,най–ефикасната противогрипна ваксина,въпреки конспирацията на епидемиите,организирани диверсии срещу Българите!



–– още инфо за вълшебния чудотворен древно–Български лечебен метод Баяне вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Баяне"

Общата формулировка и методика на феноменната лечебна практика Баене е разшифроване с помощта на Свещения шифър на официалната медицинска или народната диагноза на заболяването,откриване в този разсекретен документ на Българските Богове и Светиите им,Които задължително са си вложили имената в код във всяка болест (като всички болести са създадени от Тях с превантивна възмездяваща и възпираща и поучителна цел за да Ги търсим в тия върховни катарзисни и сюблименни момента от живота ни със скършени и омекнали Души чрез технологията Баяне – сиреч молитвена връзка с Тях),влизане във Връзка с Тях (със Светейшите им служители от служба "Небесна спешна помощ") чрез тия разсекретени пароли и призоваването им в смирена сърдечна благоговейна молба – молитва,да ви изцерят и решат проблема ви.


Казахме в началото,че Amaurosis fugax (на латински fugax е краткотрайна,на гръцки amaurosis означава потъмняване,тъмно или неясно) е безболезнена временна загуба на зрение в едното или и в двете очи. 
 

Това научно латино–гръцко и разговорно наименование на болеста е и основната входяща парола на Баенето за осъществяване на транс–пространствената окултна връзка с Боговете и служителите им :   
 
AMAROUSIS=AMARO ISUS=Мария и Исус
– 
потъмняването на очите и на всичките ни сетива и неясното виждане на образите и на околния свят,е поради непознаването на Исус и Маря Магдалена,Които са новоепохалните аватарни проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана  
 
ПОТЪМНЯВАНЕ И НЕЯСНОТА
без=без Бог Иса и Богиня Мат Диана 

НЕЯСНО ВИЖДАНЕ
без=без Богиня Диана и Исуж

НЕЯСНО ВИЖДАНЕ на=на ВЕЖИСДЕНА=на БЕЗИСТЕНА
първосвещеният Божи Сътворенчески светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храм на Боговете в Ямбол,Централен команден и КПП и Главен портал между измеренията   
 
FUGAX=ФУГАКС=К ФУГ СА=Кан (Жреци) на Бог Иса – 
краткотрайни,временни,и още скромни,срамежливи – това са жреческите потомци на Боговете Демиурзи,които имат нужда от помащ за лечението им 
 

AMAROUSIS FUGAX=FUGAX (временно невидимите) Мария и Исус 

 

Пълната деанаграмна дешифровка на името на болестта ни разкрива свещения генецис на нуждаещите се и търсещите помощ : 
 
AMAROUSIS FUGAX=Кан (Жрица) от Сина на Бог Исус и Мария – 
операторката Баячка или Баяч,която ви лекува,(или вие самият се самолекувате с тази техника) който е феноменен жречески генетичен потомък на Павел,Сина на Исус и Мария Магдалена,Който е истинският и реален Кан и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските Канове и Царе,който е и всички т.нар."Римски императори",който е и Сеячът от култовата новозаветна притча за Семето и Сеяча,който е основателят и Първожрецът и Император на на Свещената Българска империя (33 – 518),от 333 г преминава в светейшо служение като Свети павел и Шеф на Небесното Светейшество и на изпълнителната власт на Абсолютните Монарси Исус и Мария Магдалена
 

И още по–сигурната и в скоро време безалтернативна парола за връзка с Боговете ни и за вашето сигурно излекуване,е следната висша парола :

AMAROUSIS FUGAX
=Кан (Жрец) Сина на Бог Исус и Мария  – 
Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на Българите и на човешкия род и на света 
 
Ще ви разсекретим и дадем и други съпровождащи спомагателни пароли за връзка с Боговете ни и Техните служители и медицински служби ,които маркирахме в повествователния текст,и които словесни комбинации от думи и изрази са високоразрядни анаграмни комбинации с Божиите имена и превъзходни примери за вашето просвещение в тайните на Свещения Български език! 


...amaurosis fugax е класически случай описан като временна загуба на зрение в едното или и в двете очи,  
 
ДВЕ ОЧИ=Богиня Диана и Ешуа
 
ВРЕМЕННАТА ЗАГУБА на=на Богиня Матара и Бог Иза 
 

СМИРЕНА МОЛБА И МОЛИТВА към=МОЛБА И МОЛИТВА към Иса и Мария 

 
...други описания на това преживяване включват монокулярна слепота, затъмняване, мъгла или размиване на образа
 
РАЗМИВАНЕ НА ОБРАЗА на=на ОБРАЗА на Бог Иза и Мария   
 

 
...продължителността зависи от причината за загубата на зрението.


ЗАВИСИ ОТ=Богиня Диана и Исуз 

ЗАВИСИ ОТ=ВЕЗИСТ +Н (кодировъчен назал)=ВЕЗИСТИН=БЕЗИСТЕН
биологическото и физическо управление на Земята и балансирането на енергийните и всички процеси на нея зависят от Първосвещения Божи храм


...затъмненото зрение, дължащо се на папилям, може да трае само ...
 
ЗАТЪМНЕНО ЗРЕНИЕ без=без Изуз и Матара 

ТРАЯТ НИ САМО=Иса и Матара Диана –  
траят ни още само Боговете ни Демиурзи и наши Родители,въпреки всичкте ни грехове, защото този транс–епохален драматичен спектакъл на Земята е по Техния проект Българите и човешката цивилизация

 
... могат да се появят допълнителни симптоми ...   
 

СИМПТОМИ за=за Иса и Богиня Диана Мама=за Иса и Богиня Диана Мария Магдалена
 
 
... може клинично да бъде разделена на четири съвместими симптомни комплекса  
 
 
СЪВМЕСТИМИ=Исус и Богиня Диана МаМа=Исус и Богиня Диана Мария Магдалена      
 

...които са в основата на тези причини...  
 

В ОСНОВАТА СА=Бог Исус и Богиня Диана
Българските Богове Демиурзи,които са в основата на не само тези причини,но са в основата и фундамента на всички причини и на всички светове!  
 

ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ=Бог Иса и Богиня Мат Диана    
 

...най-честите причини включват атероматозно заболяване...

АТЕРОМАТОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ без=ЗАБОЛЯВАНЕ без Иза и Матара Диана – натрупване на атероматозни плаки по стените на кръвосните съдове поради непознаване на Боговете! 
 
Премахване на АТЕРОМАТОЗНИ плаки с помощта на=
премахване на плаки с помощта на Иза и Матара Диана  
 

... което на свой ред води до ... 
 

НА СВОЙ РЕД ВОДИ до=до Рода на Бог Иса и Богиня Диана
всички световни процеси водят обезателно до рода на Боговете Демиурзи – феноменните жречески потомци Българи,които сме в земния ни живот духовният интелектуален прогресивен елит на всички племена,след това Светии в Божията Небесна армия
 
БОЖИЯТА НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Исуж и Богиня Матара   
 

 
ДИАГНОЗА от=от Ган (Жрец) на Диана и Иза  –
феноменните лечители Баячи,жречески потомци на Исус и Мария Магдалена 

ДИАГНОЗА за=за Гена на Диана и Иза  
 



...изпитва болка  
 

ИЗПИТВА=Бог Иза и Богиня Диана   
 
ИЗПИТВАТ БОЛКА
=Болките (Българите) на Бог Иза и Богиня Диана 
 
 

...който обикновено предвещава сериозни съдови събития,включително инсулт ... 
 

СЪБИТИЯ от=от Иса и Богиня Диана  
 
Ето и най–сигурната превенция и защита,както и лечебна техника при инсулт или мозъчен удар: 
 
 
ИНСУЛТ=Иса Ел (Змей) и Диана
 

МОЗЪЧЕН УДАР=МОЗЪТШЕН УДАР=Изуш и Матара Диана 



Английското наименование на мозъчният удар,което са съставили Българските лингва–майстори на тракийското племе британци  – Stroke,е христоматиен пример за директното приложение на инструментариумът на Свещеният шифър при конструирането на английския език и съхранява инфрмацията,че Господ Бог Отец Исус – Богът на Българските жреци,довели поредното тракийско племе –генноинженерен продукт на Исус по тия места,е от Тракия –същинският Земен Рай на Земята! 
 
STROKE=S TROKE=ES TROK=Иса от Тракия  
 
STROKE=S TROKE =TROK ES=Траки на Иса 

––––––––––––
––––––––––––

Чакаме кой пръв ще каже,че не се плаши от мозъчен удар и не му пука от Демиурзите –Боговете ни Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Която е позната като Мария Магдалена от последното ѝ аватарво проявление в Тракия и България преди 2000 години,и да похули Господарите и Властелините на съдбата и живота му и Светиите им!

Всички,които ни декларират това в многобройните форумни фейсбук групи и Нета,в които публикуваме нашите просветителски статии,спасителни за Българите и човеците, независимо от мерзките им хули по наш адрес,ще ви ги представим в допълнителна редакция в поста ни.
 
Ще ги представим и пред Боговете ни за катарзисния им ремонт и евентулното им спасение от бракуване,(защото такава ни е мисията – да помогнем за спасението на всички!) дори и анонимници да са – Те си ги знаят отлично Горе. 
  
КАТАРЗИСЕН РЕМОНТ от=от Кристоз и Матара=от Исуз от Тракия и Диана Мария

Ето Адресатите,до Които ще ги изпратим декларациите им за резолюция връз живота и съдбата им и за назидание и корекция ако е възможна все още,щото правим това и за тяхното Спасение: 

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана 

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 


И още няколко актуални адреса по същата материя,защото Адресатите са пак същите : 

ПО СЪЩАТА МАТЕРИЯ за=за Исуш и Богиня Матара Диана

ЗА НАЗИДАНИЕ
от=от Диана и Изуз=от Дионизуз 

ВЪЗМЕЗДИЕ=Изуз и Богиня Мад 

СМЪРТ=Иса и Матара – 


и за да транформираме цялата негативна енергетика и завършим с животодаряваща –– 
 
БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
 
 

... трябва също така да бъдат наредени няколко съпътстващи лабораторни теста, за да се изследват някои от най-честите системни причини, изброени по-горе, включително пълна кръвна картина,скорост на седиментация на еритроцитите...
 

СИСТЕМНИ ПРИЧИНИ от=ПРИЧИНИ от Исус и Ма (Майка) Диана 

ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА на ПОТОМЦИТЕ на=
на Бълкарите Кан (Жреци) от Богиня Матара Диана и Бог Иса

СКОРОСТ=Кристос=Исус от Тракия –
Господ Бог Отец Исус Христос от Тракия,Българският Бог Демиург,Който определя и задава и началната скорост,и междинната,и крайната скорости на движение на световете и на човешката цивилизация и на живота на всеки

 
... Ако се предполага някаква конкретна причина въз основата на историята и физическото състояние... 
 
  
ВЪЗ ОСНОВАТА на=на Бог Исуз и Богиня Диана
   

СЪСТОЯНИЕ определяно от=определяно от Диана и Исус=определяно от Дионисус
от Българските Богове и от техният синкретичен митологичен херметичен образ

 
...степента на стеноза зависи от...
 
СТЕНОЗА зависи от=зависи от Диана и Исуз=от Дионисиуз –
стеснение,намаляване просвета на канал,съд,отвор. 
Например - стеноза на сърдечна клапа, стеноза на коронарна артерия, стеноза (стеснение) на мозъчна артерия и др.,и които видимо категорично от тези словесни лечебни демонстрации,са лечими безостатъчно единствено от Българските Богове!


 
Видяхте ли как всички термини по очното и мозъчното заболяване и цялата съпровождаща проблематиката терминология,са съставени от образцови показно–христоматийни анаграмни комбинации,подготвени от Тях за вашето просвещение! 
 
Разсекретени те са и вашите молитвени пароли към Боговете ни Небесната спешна медицинска служба,с които вие трябва да ги извикате на помощ:

– просто написвате на лист хартия или на компа тия пароли,произнасяте ги на глас най–малко три пъти и колкото искате неограничено още,с всички задължителни уважителни условия,смирявате се максимално пред Боговете ни и заживявате искрено и осъзнато максимално възможно и пряко силите ви невъзможно дори,по Техните 10 закона и висшият конституционен закон – законът на Всемирната Любов,и чакате с Вяра, Надежда и Любов Божията височайша помощ!

Божиите сътрудници – Светиите,които всички до един са наши генетични предци, преминали временно в Светейшо служение на различни позиции в небесната йерархия,имат думата по–нататък  

Нашият съвет е не чакайте последния момент да мине по буйното течение на динамичния ни живот и бурните житейски и световни глобални събития и процеси култовата пословична последна сламка на отчаяниете на удавника,щото много ще искат да се хванат за нея в последните мигове на последните времена и може да няма место на нея де да се хванете за нея или да не успеете да стигнете и се хванете за нея!  
  
МОЖЕ ДА НЯМА МЕСТО при=при Тати Исуж и МаМаМа=при Тати Исус и Майка Мария Магдалена   
 

Затова – хванете се разумно отсега за нея! 

ХВАНЕТЕ СЕ ЗА=Бохиня Диана и Исуз 

ХВАНЕТЕ СЕ РАЗУМНО за=ХВАНЕТЕ се за Иза и Мария
 
ХВАНЕТЕ СЕ РАЗУМНО
за= за Исуз и Бохиня Матара

Уточняваме:

–– при нужда от медицинска помощ и лечение на това заболяване търсете задължително и помощта на съвременната официална медицина,но парлалелно с нея приложете и тази Божествена висша медицинска лечебна практика! 
 
Напомняме ви,че Божествената вълшебна свръхтехнологична техника и феноменна свръхестествена методика на Баянето е приложима за абсолютно всички човешки болести,утежнения,проблеми и духовни и материални нужди и потребности от всички сфери и области на човешкия живот.

Универсалната стартова входяща парола за тези операции е : 

Татко Исусе и Майко Марийо моля ви,имам нужда от..., нуждая се от...

Татко Исусе и Майко Марийо МОЛЯ ВИ=Татко Исусе и Майко Марийо от Ямбол

НУЖДАЯ СЕ от=от Диана и Исуж 

ИМАМ НУЖДА от=Ежуа и Диана МаМа=от Ежуа и Диана Мария Магдалена

ИМАМ НУЖДА от ВАС=от Исуж и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  

 
имам нужда от ДУШЕВЕН МИР= имам нужда от Ешуа и Богиня Мадара
 

ИМАМ НУЖДА ОТ ДУШЕВЕН МИР с=с Тати Ежуш и Богиня Диана Мама Мария  

ИМАМ НУЖДА ОТ ЗДРАВЕ
=от Ежуз и Богиня Диана Мад Мария 
 

ИМАМ НУЖДА ОТ ПАРИ за=за Ежуа и Богиня Диана Мат Мария – за добри дела

имам нужда от СПОКОЙСТВИЕ=имам нужда от Бок Исус и Богиня Диана  
 


И шперцът от универсалната връзка ключове за всички врати и Божии небесни служби,е

Имам нужда от Вашата Любов!
 
ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ=ОТ ЛЮБОВТА на Ежуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 
 

ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ=ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШИЯТ Павел
от Първородният новоепохален син Павел на Исус и Мария Магдалена,от 333 година до сега и за винаги Свети Павел,Шеф на Небесното Светейшество и на всички светове   

 
И знайте,че само прочитането и проумяването на тази лекция от семинара на нашата Духовна академия Форум на Безистена,има стойността на взет зачьот при нас,за което ви заверяваме изпита в студентската книжка за обучаваните жречета веднага!  

СЕМИНАР при=при Иса и Мария  

ЗАЧЬОТ при=при Изуш и Диана 

ИЗПИТ при=при Иза и Богиня Диана  

ФОРУМ на БЕЗИСТЕНА=на Богиня Матара и Бог Исуз 
И още веднъж нашата оферта : 
 
Чакаме кой пръв ще каже,че не се плаши от мозъчен удар и не му пука от Демиурзите –Боговете ни Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Която е позната като Мария Магдалена от последното ѝ аватарво проявление в Тракия и България преди 2000 години,и да похули Господарите и Властелините на съдбата и живота му и Светиите им! 

Всички,които ни декларират това в многобройните форумни фейсбук групи и Нета,в които публикуваме нашите просветителски статии,спасителни за Българите и човеците, независимо от мерзките им хули по наш адрес,ще ви ги представим в допълнителна редакция в поста ни.
 
Ще ги представим и пред Боговете ни за катарзисния им ремонт и евентулното им спасение от бракуване,(защото такава ни е мисията – да помогнем за спасението на всички!) дори и анонимници да са – Те си ги знаят отлично Горе. 

КАТАРЗИСЕН РЕМОНТ от=от Кристоз и Матара=от Исуз от Тракия и Диана Мария

Адресатите,до Които ще ги изпратим за резолюция връз живота и съдбата им и за назидание и корекция ако е възможна все още,са посочени в постинга,както и във всичките ни други 850 монографични екранизирани драматичнио–епични статии:   
 
Знайте,че Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена, са Любов,но когато Любовта между тях и нас е взаимна!
 
image 
Ако харесаш във Фейсбук или в другите канали на Нета,сподели с приятели,за да достигне сакралната информация до още търсещи жадни истината истински Българи!Дори да не харесваш,тя ще е нужна на други – толкова много нуждаещи се! 
Един ден скоро задължително и на теб!

екип на bezistena и Исус и Мария,Кръстниците,Авторите и Лечителите на всички човешки болести,и на целия свят 

ИСД с Любов и песен!  




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
26.06.2017 21:48
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Браво!Никой не похули статията ...
27.06.2017 22:58
Браво!
Никой не похули статията нито във фейс – групите,в които публикуваме,нито в блог.бг!
Всички имат страх от Господ Бог Отец Исус,а толкова малко имат и искат Любов от Него и търсят да Го познаят Истинският,Който има толкова какви ли не вълшебства и несънувани промоции за тях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674240
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!