Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2017 14:07 - ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята. Четвърта част
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 10285 Коментари: 9 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вие сте или част от проблема, или от решението! 666 – числото на звяра! (Откровение на Йоан 13′ 18)

„Тук е нужно мъдрост. Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек. А числото му е 666“.

ВНИМАНИЕ! Илюминати са силно заинтересовани да объркват хората по отношение правилното разбиране за числото на звяра и неговото значение! За да разберем правилно този въпрос, е важно да вникнем в същността на описания в Библията символ – Звяра! В първите векове на християнството изследователите на Библията установили, че Звярът е символ на езическия Рим, който бил наследен от папския Рим!

По времето на Реформацията изследователите били единодушни. Звярът е символ на папския Рим! А човекът на греха е самият папа! Богохулната титла на папата е VICARIUS FILII DEI – Наместник на Божия Син! Събирайки
цифровите еквиваленти на римските букви, получаваме 666 
!!! Ватиканът е върхът на конспиративната йерархия на Илюминати!

Орденът „Илюминати“ е създаден през 1776 г. от йезуити! А орденът на йезуитите е създаден през 1534 г. с една специална цел! Да организира контрареформация и да унищожи протестантството! Да погребе истината, че римската църква е ЗВЯРЪТ!!! Която е изгаряла и забранявала Библията и избила милиони християни!!! По най-жесток и садистичен начин !!

Най-известният член на ордена „Златна зора“ е бил призналият се за сатанист Алистър Краули, който се представял за „Звяра“. Краули е една от култовите личности, изобразени на албума на Бийтълс – „Клубът на сержант Пепър и самотните сърца“. Краули опитал да установи контакт с дявола през 1898 г. и тогава за пръв път се свързал с ордена на „Златната зора“.

През 1900 г. Краули вече е бил сред британския елит, споделяйки знанията си за поклонение на дявола с водещи политици масони, аристократи и кралски особи. Краули постоянно се занимавал с окултизъм и нямал друга работа, която да пречи на неговото увлечение към масонството и сатанизма. В книгата си „Признания“ Краули твърди, че е бил посветен в масонството, в англо-саксонската ложа в Париж. В нея той описва също как е станал „Майстор“ в една от най-старите и уважавани ложи в Лондон – Стъдхолмската ложа, в която, според слуховете, членува и Тони Блеър.

image

Краули споделял ентусиазма на Албърт Пайк за общение с дявола. В книгата си „Магия“, Краули пише:„Дяволът е змията Сатана! Той е животът и любовта! Той е светлината и неговият зодиак е Козирогът – скачащият козел! Той е божеството!

Тайните общества често изобразяват козела на Мендес, седящ в позата на Бафомет. Статуя на Джордж Вашингтон, който самият бил висш масон, показва един от бащите на Америка, седящ в същата окултна поза, както описания от Краули дявол с глава на козел! Джордж Вашингтон – масон, робовладелец и пръв президент на САЩ.

imageПрез 1912 г. Краули става британския лидер на „Ordo Templi Orientis“ (O.T.O), който орден бил директен наследник на баварския „Илюминати“. O.T.O било тайно общество посветено на сатанизма!

Краули установява също ритуалите на посвещение до 33-та степен на шотландското масонство. Той твърдял, че създаването на О.Т.О преустройвало масонството обратно към немските корени на Илюминати.
Краули не искал нищо друго освен „да танцува с дявола“! Проявявал нетърпимост към добрия вид на някои масонски ритуали. Той описвал масонството от ниските степени като зловещ съюз за политически интриги и измами!

Малко хора знаят, че масонството е отдавна инфилтрирано от йезуититеАлбърт Пайк е бил също йезуит и съконспиратор с йезуита Мацини! Истинските „невидими“ господари на масонството сачерните „исусовци“! Масоните са били и винаги ще бъдат пионките на господарите от Ватикана! „Братството на смъртта“ на Буш. „Череп и кости“ – Американските Илюминати. Не е случайно, че напоследък все повече се говори за масоните!

Мнозина автори и изследователи пишат и говорят за масоните, но пропускат (целенасочено или не) най-важната част от цялата история!

Истината, че Ватиканът стои на върха на пирамидата, наречена „Илюминати“! Истината, че Орденът на йезуитите или „Обществото на Исус“ командва най-зловещата религиозно-политическа система на планетата Земя! Истината, че върховният генерал на черните „исусовци“ e черният папа! Истината, че римската църква е организаторът на Трите световни войни и безброй зверски кланета от древността до наши дни! Истината, че тронът на Сатана е в Рим !!!

Подсъзнателни послания

  • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Телевизията е масов хипнотизатор на хората по света. Всяка една минута ни се внушава определена представа за реалността. И тогава, след като
    представата е внушена, когато приемаме информация чрез зрението, ние я редактираме на базата на тази представа. Така че световното население се подлага и страда буквално от една масова хипноза!
    Какво казваме за хората, които са започнали да виждат манипулацията, която не са виждали преди това? Какво казват и те самите за себе си? Казват: „Събудих се!“. Точно това са направили! Хората са започнали
    да виждат, сякаш някои хипнотизатор е щракнал магически с пръсти! Телевизията е най-големият хипнотизатор на света! Това е истинската причина за нейното създаване!
Послание на медийна фондация

Откъде получава тя представата си за света? На кого ще иска да подражава? Какви ценности ще има? Чие дете е тя? Вашето… или на телевизията? Върнете децата си! Изключете телевизора!

  • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Ако човек започне да изследва подсъзнателните послания на телевизията, ще се изуми от тяхната мащабност! Съзнанието ни е подложено на множество такива
    послания. Ето един интересен пример. Доказано е, че около 1.5 секунди преди съзнанието да реши да се извърши дадено действие, да се мръдне ръка, да се говори и т.н., 1.5 секунди преди да се извърши това действие, електрическите сигнали в мозъка вече са го задействали. Според мен, съзнателното мислене преживява и наблюдава реалността, докато подсъзнанието е нейният създател, генератор. Затова
    Илюминати се стремят да повлияят подсъзнанието на човека чрез скрити и тайни подсъзнателни послания. Това значи, че съзнанието не долавя тези послания, но подсъзнанието попива всичко като гъба. Затова те
    внушават определени мисли в подсъзнанието, които после преминават през съзнанието и ние си мислим, че това са наши мисли, а всъщност са чужди, внушени на подсъзнателно ниво.

     

  • Откъс от филма „1984“ на Джордж Оруел: „Тези плъхове бяха хванати преди седмица в канализацията. Когато вдигна пластмасовата врата, гладните плъхове ще се изстрелят като куршум. Обичайно наказание в древен Китай. Направете го на Джулия! Не на мен! На Джулия!“

Плъхове
  • Дейвид Айк: „Тази подсъзнателна манипулация вече е използвана в политиката. Имаше инцидент по време на изборната надпревара между Буш и Ал Гор, когато излъчиха предаване против Гор. В него имаше подсъзнателно послание с плъхове, но беше нужно да се пусне записът на по-ниска скорост и на екрана се появяваха плъхове като анти-Гор агитация.“
Как се става президент на САЩ в 10 лесни стъпки!

Трябва да имате дядо, натрупал богатство от заеми към Хитлер! Трябва да имате баща, член на най-страховитото тайно общество на света! – (има и по-страшно!) Бъдете най-мърлявото хлапе в училище! Бъдете и най-глупавото хлапе в училище! Избегнете военния набор за Виетнам! Станете алкохолик! Станете член на най-сатанинското тайно общество в Америка! Уредете си пари от корумпирани корпорации! Преструвайте се на испанец! Изтрийте хиляди поддръжници на опонента ви от избирателните списъци! Особено ако са чернокожи! Накарайте приятелите на татко си да направят ново преброяване! Обявете победата си преди изборите да са приключили! Уверете се, че брат ви отговаря за преброяването!

  • Джордж У. Буш: „Не вярвам други щати като Флорида да подложат на съмнение резултатите. Всичко върви по-добре отколкото мислехме и аз се чувствам добре.

Първото име на „Череп и кости“ било „Братството на смъртта“. Джордж Буш-младши, баща му Джордж Х. У. Буш и дядо му Прескот Буш, са били посветени в това страховито общество, основано в 1832 г. в университета Йеил, от Уилям Хънтингтън Ръсел. От семейството му произлизат най-големите контрабандисти на опиум в Америка. Джордж У. Буш е бил приет в „Братството на смъртта“ през 1968 г. Церемонията  се извършила в централата на обществото, която е каменна сграда без почти никакви прозорци. Тази сграда тип мавзолей е известна като „Гробницата“. В нея има малък вътрешен двор и вътрешна зала, в която кандидатите за приемане мастурбират легнали в ковчег, и колекция от артефакти, считана от членовете за свещена. Членовете се наричат „скелетници“, независимо от пола им. Много от артефактите в централата са откраднати от членовете на обществото. За да докажат верността си към „Братството на смъртта“, „скелетниците“ са ограбвали гробове, носейки човешки черепи и скелети в „Гробницата“, които поставяли в стъклени витрини. Вече близо 40 години Джордж У. Буш е активен член на това най-кръвожадно, окултно и тайно общество. Той е предан преди всичко на своите съ-скелетници, а не на американския народ!

За да докаже предаността си към „Череп и кости“, Прескот Буш, дядо на Джордж У. Буш, жестоко осквернил гроба на вожда на апачите Джеронимо. Прескот Буш ограбил гроба му и поставил черепа му във витрина заедно с другите притежания на ордена, които включват сребърни прибори от щаб-квартирата на Хитлер „Орлово гнездо“ в окупираната от нацистите Австрия.

Добре дошли в тайния сатанински свят на братството на смъртта „Череп и кости“! Добре дошли в извратения свят на семейство Буш! Централата на „Череп и кости“ е в двора на университета Йеил.

imageЙеил е дом и на други по-малко известни тайни общества като „Свитък и ключ“. Александра Робинс е американска журналистка, написала книга за „Череп и кости“ на име „Тайните на Гробницата“. В книгата си тя проследява произхода на този култ, който бил финансиран от компанията на Ръсел в началото на 19-ти век. Компанията на Ръсел не била нищо повече от империя за търговия с опиум, която и до днес е основният предприемач на „Череп и кости“.

Уилям Ръсел пътувал из Германия през студентските си години и се сприятелил с последовател на баварските Илюминати. След завръщането си в САЩ в началото на 19-ти век, Ръсел използвал част от семейното богатство от търговията с опиум, за да финансира построяването на „Гробницата“ в Йеил. Ръсел посветил някои от своите съученици, измежду които и Алфонсо Тафт, бъдещият военен министър и посланик в Русия. Синът на Алфонсо Тафт станал по-късно президент на САЩ. Така се слага началото на традицията за членство в „Братството на смъртта“. Тази традиция продължава и до днес. Висшите скелетници окуражават младите членове да се женят помежду си и техните синове и дъщери да следват стъпките на родителите си, ставайки последователи на този най-сатанински орден.

В холивудския филм „Братството на камбаната“ виждаме церемония на посвещение, която е обичайно явление в дворовете на американските елитни тайни общества. Филмът е алегория за „Череп и кости“, както и филмът „Те живеят“!

Откъс от филма „Братството на камбаната“:

  • Г-н Патерсън, това е г-н Дънинг.

     

  • Г-н Дънинг, устава и препоръките на Братството, моля. Кълнете ли се, че след като препоръките и уставът са ви били поверени досега, само вие сте ги чели и не сте споделяли съдържанието им с никого друг?

  • Кълна се.

  • След като се заклехте, готов ли сте да продължите?

  • Готов съм.

  • Г-н Дънинг, повече от 200 години „Братството на камбаната“ приема членовете си пред тази камбана и с една и съща церемония, при изгрев слънце. Преди 22 години г-н Патерсън стоеше на вашето място,а аз
    станах негов инспектор, както г-н Патерсън е сега ваш. Някой ден, г-н Патерсън ще стои на южната позиция, а вие ще посветите нов член и ще му станете инспектор. Така се предава приемствеността в Братството.
    И ще е така дълго след смъртта на всички ни. Но тази приемственост зависи от едно нещо…Подчинение! Безусловно подчинение! Всеки път, когато ви се обади г-н Патерсън, за да изпълните дълга си, трябва да се подчините! Без значение какво се иска от вас! Това може да е утре, след 20 години или никога. Няма да се искат пари, а
    дело на преданост, доказателство за лоялност към „Братството на камбаната“.
     Ако имате нужда от нещо, свържете се с вашия инспектор и той ще се погрижи да се уреди. Готов ли сте за клетвата?

  • Готов съм.

  • Клетвата, господа!

  • Аз, Джак Дънинг се кълна, че няма да разкривам тайни на „Братството на камбаната“, ще уважавам събратята си както уважавам себе си, ще постъпвам спрямо тяхната воля, ще браня интересите им все едно са
    моите собствени и затова давам в залог честта, притежанията си и живота си!

  • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Все още ми е трудно да повярвам, че мога да имам всичко, каквото поискам.

  • Всичко, което може да има човек с пари, привилегии и добри връзки!

  • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Мина ми през ума, че сме част от върхушката.

  • Не част, а самата върхушка!

    https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD/




Гласувай:
25


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Илюминатите управляват на
01.07.2017 17:31
баба ти хурката!
цитирай
2. anonymous3 - apostapostoloff
01.07.2017 18:07
Явно не искаш да си свалиш, розовите очила които носиш.
цитирай
3. ivanbaichev1878 - толкова ли събра русофобче :)
01.07.2017 19:43
три коментара и 6 харесвания ...
та само вчера преди ГДБОБ да ми заличи фейсбук профил номер 53 за 11 часа минах 1200 лайка и 260 споделяния та сега съм тук шибани русофобчета и ще ви смажа пък ти бягай смешнико да се оплачеш на ДАНС
цитирай
4. missana - Относно числото на звяра:
01.07.2017 23:48
19/39 = 0, (487179)

487 + 179 = 666
цитирай
5. anonymous3 - 01.07 23:46 - missana
02.07.2017 00:09
Мерси за минуса :)
цитирай
6. redabyss - Тук защо няма 18 минуса, Анонимен ...
02.07.2017 14:23
Тук защо няма 18 минуса, Анонимен Глупако? :)
цитирай
7. anonymous3 - redabyss
02.07.2017 14:32
Нещо не мога да ви схвана нападките и какви минуси, по - точно ви вълнуват?
цитирай
8. anonymous3 - Поданика на тъмните си господари отчете минус
03.07.2017 18:41
14:42 - loop1
14:40 - loop1
цитирай
9. dartanjan - Tова което сте написали е в хармония ...
05.07.2017 10:22
Божието слово, където Бог ни казва че римокатолическата църква е звярът, който излиза от морето (народи, езици, множества) приличащ на леопард (характер), със седем глави (разположен между седемте хълма в Рим) и десет корони (директен наследник на римската империя , която се е разделила на десет царства) и на тях богохулни имена. Този звяр ще организира десет царства (сфери на влияние) в световен мащаб чрез глобални търговски, политически и религиозни договори в краят на времето в което живеем. Звярът е политическият аспект на тази езотерична езическа църква, която е получила своята сила и власт от Сатана и от своето основаване воюва срещу Бога, Божият закон, народ и спасителен план за хората. Бог нарича тази църква и вавилонскат аблудница - духовният аспект на тази църква, която се е опила от кръвта на Христовите мъченици и черпи с виното на своето разпалено блудстване (гибелни езотерични чуения) царе и народи.

Този звяр създава хаосът в света чрез частни корпоративни армии под фалшивият флаг на митичната ислямска държава в името на религията, за да предложи обединението на властта и религиите под егидата на икуменизма като "лечение" на този хаос, с което искат да наложат световна диктатура, с да контролират съвестта на хората като в тъмното средновековие и да ги принудят да се покланят на бащата на лъжата като на бог. И това обединение ще бъде подпечатано с белегтъ на авторитет на звярът - "неделният закон", който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Единствената заповед в декалога, която започва не случайно с думата "Помни"!

Сатана и компания са подготвили големи измами в краят на времето в което живеем. Хората трябва да четат Божието слово за да познават ясно Божията воля, характер, закон и спасителен план за човекът. За да знаят как ще се завърне Божият Син Исус Христос на Емята в сила и слава и какво очаква Той от нас. Тези хора, които не четат Божието слово и не търсят Божията истина, но предпочитат да слушат сладки приспивни приказки и басни галещи егото и да търсят учители за своите страсти, ще бъдат измамени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684602
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031