Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 13:24 - Путин харчи милиарди за мюсюлманите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2074 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.06.2017 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.


image
image


Йудите - "мозъкът" а мюслите - "оръжието"

image
image

Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин/Исляма последната надежда на революцията


image

> Шпигел: Зад кибератаките от името на "Ислямска държава" стои Русия




Под неговото управление се намират 1420 джамии и 350 религиозни училища, а също така и 33 медии, чиято задача е укрепването на исляма и борбата срещу ИД. През последните години комбинацията от засилени мерки за сигурност и гигантски инвестиции в република Татарстан, където преобладава ислямската религия, дават своите резултати.

image

"Ислам" иде от араб. глагол "аслам"имащо семитски корен "с-л-м" което ще рече "подчинявам се"


Лекарството на Путин

В деня, в който екипът на „Афтенпостен“ посети Казан, властите закриха още един сайт в Татарстан – сайт за срещи на ислямисти. Сайтът се опитваше да подмамва млади мъже и жени да се присъединят към ИД. Екстремистът Рафиз Кашапов критикува в социалните мрежи присъединяването на Крим и военните действия в Украйна, за екстремистки изказвания той беше арестуван и получи три години затвор.

image

Чрез трите религии левитите държат гоите под контрол. Днешното Християнството се използва по време на мир, да се пасат гоите. Юдеизма е за масони посветени и юдеи-комунисти. Мюсли-яма по време на мир е прикрит джихад, чрез висока раждаемост, а по време на войни открит джихад. Какво стана от много христианска толерантност. Ислямистите завладяха териториите без война
.

image


Ето някои от руските мерки:

– Засилен контрол, особено върху дейността в интернет;

– Повишени мерки за сигурност и контрол на границите, за да се пречи на екстремисти от ИД да се връщат обратно;

– Засилване на наказанията за действия, които руската полиция нарича „екстремизъм“;

– Уповаване на мюсюлманските медии и образователни центрове, практикуващи съвършено различно тълкувание на Корана в сравнение с ИД, и пълен контрол на образованието на религиозните ръководители.

image
image

Но най-главното е големият ръст на благосъстоянието в резултат на добрите икономически показатели, богатите петролни залежи и редица мащабни инвестиции във всички области – от световно първенство по футбол до най-големия IT-парк в Русия.

image

Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде  от АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имаме, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).

image

Doku Umarov

Горски евреи произход

Кираата, Хууна, Аандхира, Пулкаша, ААБХИИРА, Шумбха, Йавана, членовете на Кхаса-расите и дори други ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ ГРЕХОВНИ ДЕЙНОСТИ могат да се пречистят като намерят подслон при предано-отдадените на Господа, благодарение на върховната му мощ.
Аабхиира: Това име също се появява в МахаБхара-та(Древна Индия), както в "Сабха-парва", така и в "Бхисма-парва". Споменава се, че провинцията е разположена на река Сарасвати(пресъхналата река , минаваща през Мохенджо-Дару и Хар-ап-ската цивилизация, "Хар-апa", значи "Земя-вода") в СИНД(ИНД). Съвременната провинция "СИНД" първоначално се е простирала до другата страна на АРАБ-СКО МОРЕ("Ар-Ап", "земя-вода") всички жители на провинцията са били познати като АБХИРАС(ХАБИРУ)! Те са били под властта на маха-раджа "Йудхи-штирха(от Санскр. букв. "война-сведущ", "сведущ във войната") и според сведенията на Маркандейа: МЛЕЧЧХА(извън-класови кучеядци) в тази част на света също ще превземат Бхара-та(Древна Индия). По-късно това се е оказало вярно също в случая с "Пулинда"(елините, в лицето на Александър Македонски/"Велики", така и арабите/евреите превземат наново Индия чрез Могулите и Британски Цион) от името на АБХИРИТЕ. Тези "абхири" са били първоначално познати като "кшатрии" в брахминската култура, но те са предали брахминската култура и са слезли до нивото на номадски извън-класови-MLECCHA.
Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".
HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ



Тук мюсюлмани и християни живея в мир

Преди 24 г. Казан беше на ръба на войната, а болшинството от населението искаше излизане от Русия. Но за разлика от такива мюсюлмански републики като Чечня, Дагестан и Ингушетия, които са принудени да се борят с бедността и радикалните настроения, Казан е образцов град в Русия на Путин.

Управляваният от мюсюлмани днешен Казан е един от най-спокойните, мирни и популярни руски градове с най-високо ниво на благосъстояние и образование. „Когато празнувахме рамадана, поканихме на обяд други религиозни ръководители“, разказа главният мюфтия Камил Самигулин в разговор с „Афтенпостен“. „А след това мюсюлмани и християни играха футбол.“ Днес мюфтията работи за организирането на турнир по волейбол. „Татарстан е ключът към съхраняване на етническия и религиозен мир в цяла Русия“, каза главата на Руската православна църква патриарх Кирил по време на посещение в Казан преди две седмици.

Не обвинявайте исляма

image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742556
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930