Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2035940 Постинги: 907 Коментари: 856
Постинги в блога от 12.09.2016 г.
 Духовното зрение и признаци за проявлението на новия свят

Всички ние сме различни и имаме различно възприемане на обкръжаващия свят. Но тези от вас, които са достигнали високо ниво на вибрации и са се избавили от страховете — могат да получат духовно зрение: да видят неизвестното досега, невижданото, необичайното.
И сега става въпрос не за ясновидците, които са получили дара си по наследство или тези, които са успели да активират третото си око. Имам предвид обикновените хора, избрали пътя на възнесението.
Това ново зрение, засега е на начален стадий, в активация и настройка. Ще ви показват само малко картинки от новия свят. И понякога продължават само една-две секунди. Но това е толкова прекрасно, че са ви достатъчни, за да се потопите в новия реален свят, където ви очакват отдавна.
Този нов свят, светът на пето измерение, не е някъде, а тук, около вас. Но мнозина не го виждат, не са стигнали до необходимото ниво на духовно развитие. И само тези, които са се приближили много близко, им го показват едва-едва, по съвсем малко…
Но какво можете да видите, скъпи мои, какво може да ви удиви? Днес няма да се спирам на очакваното в пето измерение, и как изглежда.
Това е голяма и сложна тема, трябва да я подавам на части. И не ни разкриват пълната картина, за да не се увлечем по мечти за прекрасното бъдеще, да не губим интерес за тримерния живот, а да живеем тук и сега, в материалния свят.
За да не забравим да се усъвършенстваме и да се развиваме духовно, тъй като, само така се приближаваме към реалния момент на прехода.
А днес ще ви разкажа само за това, което съм виждала в тримерния свят като проявления на пето измерение. А е възможно, и вие да сте го виждали, а други да го видят съвсем скоро.
Нова високочестотна енергия.
Вече знаете, че се излива огромен поток космическа енергия върху нас, на Земята и покрива всичко със светлината си. Това може да се види понякога с новото духовно зрение.
Сутрин, когато все още не сме се пробудили напълно, не сме се настроили в работно положение, може да погледнете навън, на въздуха, и да видите блестящите кристалчета, летящи в пространството, искрици златиста светлина. Може да ги забележите по дърветата, по земята, навсякъде… 
Понякога в пространството се появяват енергийни вълни с най-различни цветове. Те витаят, плават насам-натам… Може да променят оцветяването на облаците, на самото небе, на Слънцето и ореола му. Вгледайте се — забележимо е много в енергийно силните дни.
Също така, можете да видите светлината, излъчваща се от хората, животните, растенията и дори от минералите. Свети тяхната Божествена енергия. Светлина може да струи от цялото околно пространство. Пето измерение е по-ярко от нашето. Изпълнено е със сочни цветове.
Изключване от тримерната система.
А понякога ви се струва, че са ви изключили от тялото ви, от системите, от света… И вие, един вид се носите над физическата си обвивка и усещате, че целия свят наоколо е една голяма илюзия, игра с голямо количество играчи: които нещо правят, някъде отиват, нещо искат…
Гледате близките си хора: деца, родители, братя, сестри… и усещате, че това са само души, дошли за опит. И можете да видите самата душа или кристала, който сияе в сърдечното им пространство.
Гледате на света не с очите на човек, а с духовното си зрение. Носите се в пространството и разбирате, че съвсем нямате нужда от нищо материално, искате нещо повече… И това е изключването от системата.
Промяна на света, замяна на енергийните матрици и програми.
А понякога ви се струва, че света наоколо е някак размит, неразбираем, не влиза в обичайните граници. Все едно е гумен и цялото пространство плува, не може да се фиксира на едно място. От това започва да ви се вие свят, да болят очите, да сълзят от напрягане на зрението… И това е нормално, светът се преустройва… 
Налагане на световете един върху друг.
Можете да видите налагането на единия свят върху другия и ще ви преведа различни примери.
Виждате автомобил, гледате го с човешките очи. Съществува, но и виждате, че го няма. Можете да гледате през него, все едно превключвате зрението си от едно измерение към друго. Това е възможно, тъй като автомобили в пето измерение няма.
Гледате малко хилаво дръвче, а също така виждате напълно различно дърво, стоящо на същото място, но здраво, силно, имащо листа с необичаен розов цвят.
Може, лежейки на кревата, да гледате в тавана и да го виждате, както и да виждате през него. Да виждате прекрасно звездно небе, а когато погледнете през прозореца, да се окаже, че не е тъмно, звездите не се виждат и всичко е покрито с облаци…
Може да седите на работното си място и неочаквано да виждате през стената, а там — прекрасно живописно място край езеро и летящи пеперуди, големи колкото длан. Възможно е, защото сградите ни ги няма в пето измерение.
Също така, можете бегло да видите същества от друг свят. Те «плуват» покрай вас като прозрачни, едва забележими сенки. Забележими са само светлите им телесни контури.
А се случва, да забележите с периферното си зрение, че някой е минал край вас, но при това не виждате никого. И смятате, че ви се е сторило, но не е така. Засега не можете ясно да ги разгледате, не ви достигат вибрациите.
И нямам предвид контакти с жителите на друг свят, както много хора са способни на това. Нямам предвид посещение на пето измерение, тъй като също е възможно.
Имам предвид, какво може да видите сега в трето и четвърто измерение. Може да видите появата на новия свят, доказателства за съществуването му, и всичко това не си го въобразявате.
Не се страхувайте от нищо, отдавна го очаквате и света около вас се променя!

С любов, Магда. 8.6.2016
Превод: Йосиф Йоргов

http://novzhizn.ru/duxovnoe-zrenie-i-priznaki-proyavleniy…/…
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10104

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове: 3
 Отеца Абсолют - Възнесение на Земята (Вашите природни способности)

Здравейте, любими мои деца!
Днес ми се иска да споделя новина, която, надявам се, ще ви зарадва.
Става въпрос за природните ви способности, които с навлизането на Земята в пето измерение, ще се проявяват все повече и повече.
Вече знаете, че в обикновения си живот не използвате дори стотна част от заложеното по рождение, понеже, слезли в толкова ниски вибрации, неволно сте блокирали Божествените си дарове.
И ето сега, когато заедно със Земята се завръщате «в изходно състояние», в което сте били някога, способностите ви започват да се завръщат една след друга.
Първа се завръща при вас интуицията ви – този наистина Божествен инструмент, който развива все по-голяма чувствителност. Той ще ви помогне да определите безпогрешно това, което е истински ваше – независимо дали е работа, увлечения, срещнат човек, дом, вещ, страна – всичко възможно.
Вашата интуиция ще сканира буквално всичко, което срещате по пътя си и ще ви предлага безгрешни съвети.
Второто, което ще се пробуди във вас, е дълбоката ви памет. Тя ще ви води по живота, помагайки ви да вземате правилни решения при всяка трудна ситуация. Тя е добра помощничка на интуицията, понеже ще изважда на светло целия опит, който сте натрупали за многото животи, както на Земята, така и на другите планети и в други цивилизации.
При някои от вас, може да се появи ясновиждане и яснознание, които се изразяват в предвиждане на ситуациите, предвиждане на бъдещето, изхождайки не от логическите разсъждения, а основавайки се на ясното виждане на своето бъдеще — това, което се получава следствие прилаганите усилия в едно или друго направление на живота ви.
А при някои може да се активира канал за общуване с висшите сили. Ще могат да получават информация, която идва във вид на диктовки, стихове, кратки съобщения и дори като приказки и притчи.
Разбира се, това ще се проявява постепенно, при всеки по различен начин, но почти всички с времето ще започнете да разговаряте с висшия си Аз и с ангела-пазител – най-близките ви помощници, понеже никой не ви познава по-добре от тях и никой не може да ви даде по-добър съвет.
Но за да може да се прояви колкото се може по-скоро, не бива да го очаквате нетърпеливо и да се вслушвате безкрайно в себе си, а просто да работите над себе си, за да се повишават вибрациите ви със всеки изминал ден и състоянието на душата ви да е хармонично, спокойно и стабилно.
Медитирайте колкото се може повече, напълвайки със светлина и любов себе си и Земята, проследявайки всичките си мисли и емоции, без да замърсявате душата и пространството наоколо, както и Земята, с негативни енергии.
И тогава, скъпи мои, всичките ви природни способности ще започнат да разцъфтяват една след друга, като прекрасни Божествени цветя.
Благославям ви за това, скъпи мои, и много ви обичам!
Отеца-Абсолют говори с вас.

Приела Марта, 6 септември 2016 г.
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-zemli-vashi-prirodn…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10106

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове: 5
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2035940
Постинги: 907
Коментари: 856
Гласове: 3040
Календар
«  Септември, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930