Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194469 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 09.09.2014 г.
Седмично послание на Хиларион
7- 14 септември 2014 г.

Възлюбени,
Сега играете играта на изчакването, единствено вие не можете да прозрете целта на чакането си. Време е да се изкачите до следващото ниво от вашето пътуване. Нещото, което чакате, е собственото си припомняне за великолепието, което сте. Това припомняне е закодирано във вас и е свързано със събитие във вашия живот, което ще се случи или вече се е случило. Как да разберете дали припомнянето ви вече се е активирало – чрез чувството, което изпитвате, усещате, че няма нищо от стария свят, което повече да представлява за вас интерес. Вие сте повече от готови да изоставите всички стари програми и вярвания, които по начало не бяха всъщност ваши. Тази готовност понякога може да се изпитва като депресия, летаргия и апатия, чувството, че нищо никога няма да се подобри в ежедневния ви живот и че ви обграждат само хаос и разрушение. Знайте, че когато изпитвате това, скоро ще се придвижите в по-висока октава и честота.

Това, което се изисква сега, е да насърчавате чувството на признателност и благодарност за всеки миг от ежедневието ви. За всяка негативна мисъл, която имате, открийте 10 неща в живота си, за които да сте благодарни и похвалете себе си за всяко от тях. Всеки път, когато от вас изплува саморазрушителна мисъл, отделете време да направите списък на десет неща, които са добри и работят в ежедневието ви даже ако това ви изглежда банално за възприятията ви. Целта е да тренирате ума си да мисли само усилващи и подхранващи мисли, за да можете да привлечете към себе си всичко, което желаете да изпитате в ежедневието си. Работата, която трябва да се извърши сега, е да обичате и да подсилвате себе си. Всеки от вас е много добър, дори отличен, в даването на другите на това, от което те се нуждаят, но сега е време ежедневно да правите добро на себе си. Първоначално това може да ви се стори като задължение и може да почувствате, че е глупаво пилеене на време, но аз ви уверявам, Скъпи души, че е много важно да го поддържате.

За да живеете вълшебен живот, вие трябва да СТЕ вълшебството и не можете да СТЕ вълшебството, ако на първо място не обичате и не уважавате себе си. Необходима е здравословна любов към себе си, за да създадете живота на мечтите си. Трябва да знаете и да чувствате, че заслужавате най-добрия възможен живот. Трябва също да започнете този път и да излезете от състоянието на чакане, защото именно себе си сте чакали, божественото във вас изпитва живот като ВАС! Вие имате в себе си всички ресурси, от които се нуждаете, за да бъдат задоволени нуждите ви. Това ще изисква ежедневни периоди на тишина, за да може да се свържете със същината си. Дори пет минути, прекарани в спокойствие и медитация, ще доведат до много ползи за вас, а тази практика също така ще извиси честотното ви ниво, което трябва да се поддържа и пази, за да може да се придвижите в още по-високо ниво.

Винаги има награда от Вселената за поддържания фокус и ежедневното посвещаване. Като разцъфнете във всеки аспект на живота си, празнината между причина и следствие намалява, и потокът на радостни събития в живота ви се проявява чрез магията, която олицетворявате. Когато позволите на предишните си ограничения да отпаднат, вие освобождавате още една област, която позволява изпълването ви с повече жизнена сила, подхранване и поддържане. В този продължаващ процес на освобождаване и изчистване, вие позволявате на Висшия си Аз, на Душата си, да се превърне в по-мощно влияние във вас и ежедневният ви живот започва да излъчва истинското ви сияние във всичките си аспекти. Този обрат на събитията носи повече признателност и благодарност, повече сърдечен ентусиазъм и страст, които да извират от вас и скоро ще се намерите в състояние на постоянна радост и блаженство.

Висшите духове, които усещате, ще ви помогнат да останете на този път и мисълта да се върнете към по-ниската плътност ще е напълно неприемлива за вас. Това също така ще позволи мощна и радостна съзидателна енергия да ви изпълни и да работи чрез вас. Даровете, които сте носили във вашето ДНК са активирани и включени, и започвате да споделяте дарбите си с другите около вас. Придобивате яснота на ума, който е синхронизиран с импулсите на сърцето ви и винаги знаете кое е правилното, което да направите. Това са само някои от началните отваряния, които се случват сега, те ще доведат до още по-големи способности в хода на действието си. Очаквайте най-висшия резултат във всичко, което правите, и най-важното – ВЯРВАЙТЕ в себе си.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
I AM Hilarion
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/7-14-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194469
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930