Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3183985 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 06.09.2014 г.
06.09.2014 08:23 - АРМАГЕДОН
АРМАГЕДОН

Онези от вас, които четат тази книга, навлизат или вече се намират в четвъртото измерение и ще осъзнаят, че в момента се води битката на Армагедон. Знаем, че ще има седем битки между силите на Светлината и силите на мрака. Първите три от тях ще бъдат спечелени от силите на мрака.

На Земята съществуват някои много ниски вибрации – всички сме свидетели на алчност и корупция, разпространението на наркотици, съзнанието на бедността и нищетата, насилието и агресията, пропагандирана от телевизионния и филмовия екран. МРАКЪТ Е СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИТЕ ТРИ БИТКИ.
Последните четири битки трябва и ще бъдат спечелени от силите на Светлината. Това е НЕИЗБЕЖНО. Тенденцията вече се е променила. Ангелите се събират и започват да действат. Сред нас са древните просветени души. Те започват да се пробуждат. Навсякъде хората започват да се интересуват от книги, посветени на духовното развитие и самоусъвършенстване. От тази и от други вселени направо на Земята пристига звездното поколение, което се преражда тук. Днес сред нас са хора с много високи вибрации.

- 99 % от хората на планетата са земляни, с други думи, всички техни прераждания са се осъществявали в реалността на третото измерение и все още усвояват тайните на любовта и светлината. Повечето са преминали през хиляди прераждания. Пътят им е бил нелек и изпълнен с изпитания. Днес разполагат с невероятната възможност да се освободят от ограниченията на третото измерение и да се извисят.
Останалият 1 % от жителите на Земята са представителите на звездното потомство, които са пристигнали тук като посетители от други планети и галактики, за да помагат. Много от тях са се прераждали и преди на Земята, за да помагат на хората във времена на големи промени, но тъй като са посетители, повечето от тях не са навлизали в дебрите на мрака на нашата планета и имат относително малко количество карма за обработване. Казвам „относително“, защото е лесно де се измърсиш в мрачни и мътни води.

Всички, и земляните, и представителите на звездното потомство, са работници на Светлината. Всички искат да се върнат при Бога. Много от тези, които четат тази книга, са представители на звездното потомство, които са се преродили сега, защото искат да бъдат пътеводна светлина за останалите. Представителите на звездното потомство съзнателно или несъзнателно са свързани с Извисените учители. Преди да пристигнат тук, те са получили определена задача и са се съгласили да я изпълнят. С други думи те са сключили етерни договори. Всички представители на звездното потомство са тук, за да помогнат на планетата, изпълнявайки своите предварително поети ангажименти към нея.
Представителите на звездното потомство са опитни служители и хора, умеещи да решават всякакви проблеми, които са наети със специални договори. Подобно на всички договори, и в тези са предвидени санкции и наказания за неизпълнението на поетите ангажименти. В този случай в тях няма клаузи за доброволно напускане.

За да променят миналото, за да отстранят закостенелите убеждения и старите травми, висшите същества изпращат на планетата импулси от енергия с високо напрежение. Разбира се, на Земята винаги е имало свръхмощни потоци от Божественото съзнание, но те са били по-скоро случайни, отколкото закономерни. Днес преминават на планетата на всеки 6 седмици.
Тези светлинни импулси, подобно на цялата прана, съдържат символи и кодове, които отключват специални спомени и информация в нашето съзнание.
Много от хората, които си мислят, че са настинали или са изморени, или изпитват някаква странна слабост, в действителност се съпротивляват на енергийния поток. Ако се чувствате необичайно нервни и раздразнителни, със замъглено съзнание, страдате от безсъние, отделете време, за да си починете, и позволете на Светлината, съдържаща новите символи и кодове, да ви изчисти и да отвори вашето съзнание за по-висшите истини.
Ако тези импулси съвпадат с пълнолунието, те, разбира се, са много по-мощни.
Ето какви промени осъществява тази мощна Божествена енергия. Тя изкарва на повърхността всички нерешени проблеми от вашите Акашови записи. Старите потиснати емоции, вкоренените във вас убеждения и спомените от отдавна отминали прераждания се издигат на повърхността. Изведнъж може да се окаже, че сте завладени от непреодолимо желание да посетите дадено място и да се запознаете с нови хора, които ви се струват странно познати. Могат да се появят неочаквани болки в тялото. Отпуснете се, успокойте се и наблюдавайте какво се показва на повърхността.

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ СВОИ ПРОБЛЕМИ И ДА ГИ РЕШИТЕ.

Може би хората, които влизат в живота ви и ви създават неприятности, ви предлагат златна възможност да изчистите своите Акашови записи, затова ги посрещнете с любов, смелост, състрадание, прошка и разбиране.
Енергийните импулси изкарват на повърхността всички клетъчни спомени, трупани във вас от момента на зачеването ви, които трябва да бъдат отстранени и изчистени.Ние сме големи специалисти в потискането и отричането. Но всичко това трябва да излезе на повърхността –целият гняв, обида, разочарование, ревност и чувство за непълноценност. Започват да се обаждат стари и неочаквани болки. Чувства, за които си мислите, че отдавна сте оставили зад гърба си, напомнят отново за себе си и сега се налага да се справите с тях на много по-дълбоко ниво. Когато излязат на повърхността, ги разгледайте отново от една по-висша космическа перспектива.

Ако не се заемете с това, което изплува на повърхността, то ще се върне отново към вас във форма, която ще ви създава ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ НЕПРИЯТНОСТИ.

Днес ние сме изправени пред решаването на една много важна задача. Сега сме призовани да излекуваме генетичната памет на своето семейство.Това е огромна възможност за всеки индивид, семейство и за цялата планета. Време е да очистим генетичната памет, която се е натрупала в нашата ДНК в продължение на седем (7) поколения. Греховете на бащите са се предали на следващото поколение и сега е моментът да се освободим от тях.
Възможно е да се прераждате в едно и също семейство поколения наред и в такъв случай естествено страдате от едни и същи проблеми, затова всичко, което правите в тази посока, ще помогне за цялостното освобождаване на вашата душа.
Има и вариант преди прераждането да ви предложат да се родите в семейство с проблеми, за да можете да им служите. Затова ако във вашето семейство има случаи на тежки наследствени заболявания, на парализа, лудост, насилие, убийства, изнасилване, неизличими и фатални болести (рак, венерически заболявания, туберкулоза, слепота и т.н.), случаи на смърт на деца или някаква друга от милионите беди, които биха могли да ви сполетят, в такъв случай сте получили чудесна възможност да служите и наградите ви ще бъдат големи. Ще помогнете за освобождаването на миналите и бъдещите поколения.

Ние непрекъснато получаваме възможности да действаме на страната на Светлината.

откъс от книгата ‚ИЗВИСЯВАНЕ‘ - Даяна Купър
A NEW LIGHT ON ASCENSION by Diana Cooper



image

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1800 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 02.01.2015 21:41
СаЛуСа
5 септември 2014 г.

Сцената е нагласена, така че вие сте издигани в нивата на по-висшите вибрации. Ние няма да позволим този процес да бъде възпрепятстван от присъствието на тъмните сили, които все още вярват, че могат да наследят Земята чрез огромен напредък на технологията си. Има даже още по-велики сили в действие, които ще гарантират, че Светлината винаги триумфира. Планът беше заложен преди много дълго време и сега е времето да го задвижим, за да може Човекът да стъпи изцяло на пътя, който води към изпълнението му. Така че, можете да не обръщате внимание на всички знаци, които говорят иначе, и да знаете, че новата Земя се появява. С това ще дойдат всички видове Галактически промени, които ще ви отведат напред в Златната Епоха, която ви бе обещана. Вие дълго очаквахте този миг и бяхте избрани да сте предшествениците на Новата Епоха. Дълбоко в себе си знаете, че това е вярно и тъй като вибрациите продължават да се издигат, и вашето ниво на съзнание също ще се разшири. Частица от Бог съществува във всяка жива материя и като такива, вие винаги ще сте част от Бог. Нищо, което съществува, не може да избегне връщането в крайна сметка към Божеството, защото Всички Сте Едно.

Продължете със собственото си развитие като знаете, че пътуването ви е към края си. Само ако знаехте, че сте имали вълнуващо пътуване с всички възходи и падения, които идват с живота в третото измерение. Вие започнахте като по-висше Същество, търсещо повече опит и докоснахте дълбините на материалното съществуване. Сега сте доста напреднали по пътя си обратно към Светлината, изоставяйки по-ниските вибрации. По-висшите измерения ви зоват и вие ги наближавате като далеч по-велико Същество от Светлина в сравнение с това, което бяхте в началото. Вие еволюирахте с бързо темпо, което ви гарантира, че сте напълно готови да започнете следващия етап от еволюцията си. Когато вашето пътуване започна преди еони от време, вие знаехте, че то ще е дълго и трудно, и все пак бяхте готови за всички опити, от които имахте нужда. В близко бъдеще ще придобиете отново пълно съзнание и ще разберете напълно необходимостта от разнообразните си опити. Още веднъж ще сте цели, за да не се нуждаете никога повече от такива трудни опити.

От тук нататък вие можете да очаквате с нетърпение непрекъснато разширяващо се ниво на съзнание, защото се радвате на внезапна промяна, която ще ви изпрати напред в по-висше ниво на съществуване. Така че бъдете търпеливи и знайте, че всичко се развива добре и по план. Даже онези души, които сякаш изостават, просто завършват опитите си на нивото, което им е необходимо, за да еволюират. Нямаше да сте тук сега, ако не бяхте способни да се справите с необходимите изисквания. Всички вие сте смели и чудесни души, които се жертваха, за да са тук и ще получите наградата си много скоро. Трудната работа приключи, така че не се отчайвайте от това, което става покрай вас. Време е да се съсредоточите върху собствените си нужди и да се уверите, че сте готови за крайните дни на старите енергии и всичко, свързано с тях. Новите енергии изплуват и ако вашите са подобни, вие ще ги привлечете и ще продължите да се издигате.

Ние, както бихте казали „сме поставили пръста си на пулса на Земята” и помагаме на Майката Земя, защото тя също се подготвя да се издигне. Необходимите промени са в ход и ние й помогнахме да направи тези промени с минимални проблеми за формите на живот на Земята. Колкото повече работите в хармония със Земята, толкова по-лесен ще е преходът за всички форми на живот. Беше избегнато по-екстремно разрушение, което би имало най-сериозните последици, даже до степента на унищожение на Земята. Обаче, този период отдавна отмина, въпреки че беше в периода на мнозина, които все още са живи днес. Следвайки декретите, идващи от Духовната Йерархия от еони от време, ние ви насочвахме и ви помагахме, и вие следвахте по-малко разрушителен път. Въпреки, че все още има дисхармония на Земята, която сякаш доминира в новините ви, остава фактът, че вибрациите се издигат и вие преминахте през опасния период. Имайте предвид, че всички вие сте тук, за да станете свидетели на крайните времена на миналата Епоха. Мирът, какъвто го разбирате, изведнъж ще слезе на Земята много по-скоро, отколкото може да очаквате.

В продължение на многото си животи вие придобихте много знание и опитът ви ще ви помогне да служите на другите. Всъщност смисълът на живота е да помогнете на Ближния си да еволюира и Водачите винаги ще водят. Те работят основно, без да ги виждате и са заети с въпроси, които са от Галактически мащаби. Един ден вие също ще поемете такива отговорности, но това, разбира се, е в бъдещето ви. Животът на Земята много малко наподобява това, което е в по-висшите вибрации, наистина много малко. Обаче, именно научените уроци са това, което ще ви поддържа в добра форма и способни да сте наставници на тези, които ви следват. Разбира се, има други, доста различни от вашата, форми на живот, и все пак, основната цел е еволюция, която ви връща в Светлината. Именно от там дойдохте и винаги ще чувствате връзка с нея, и импулс да се върнете при нея. Има толкова много неща, от които бяхте откъснати, за да се гарантира, че опитите ви на Земята съответстват на нуждите ви.

Без да се обедините с по-ниските вибрации, вие не бихте имали такива чудесни опити и това важи за всички от тях, които характеризирате като негативни, те също са от жизнено значение за вашето разбиране. Така че, не съдете онези, които все още са въвлечени в тях, тъй като всеки опит е от огромна стойност и всички души преминават през много периоди на изпитание и грешки. Целият опит ви подготвя да придвижвате другите напред и вие ще го направите като живеещ в Светлината. Не се тревожете от това, което предстои, защото винаги ще има други, които ще ви подадат ръка и ще ви напътстват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, звезда, която трепти от живот, изпращайки Светлината си надлъж и шир, за да извиси онези души, на които е полезна. Много скоро ще сте в състояние да се присъедините към нас и тогава животът ви ще е едно голямо приключение, тъй като ще пътувате из Вселената. Ще сте напътствани от По-висши Същества, които познават нуждите на тези, на които служат, и животът ще е вълнуващ и щедър. И за момент не мислете, че ще жадувате за удовлетворяващи опити, и разбира се, все още ще еволюирате.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/5-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183985
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930