Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2491429 Постинги: 1064 Коментари: 934
Постинги в блога от 22.09.2014 г.
СаЛуСа
19 септември 2014 г.

Вибрациите и влиянията на последния цикъл са обречени да изчезнат, тъй като са заменени от по-фини такива, които са от Новата Епоха. Има нещо като битка за надмощие, която се води между тъмнината и Светлината, но няма съмнение, че Светлината е предопределена да царува. Тъмните сили постепенно, но сигурно губят власт и без значение колко се опитват, те не могат да преодолеят края си. Въпреки това, трябва да се съобразяваме с тях докато се премахне властта им. Те повече не могат да останат и вече губят влиянието си, що се отнася до световните проблеми. Тяхна карма е да изпитат поражение и провала на плана си за световно господство. В бруталната си арогантност те наистина ли са си представяли, че Бог би им позволил да покосят населението. Те планираха да го намалят драматично до „управляем” брой, който лесно биха могли да контролират. Така че не се страхувайте, тъй като на този план никога не би му се позволило да се намеси в еволюцията на тези от Светлина.

Малко по малко ще сте запознати с промени, които ще ви отведат напред доста бързо. Вие се подготвихте и сте готови да предприемете голяма стъпка напред, за да изпитате по-висшите вибрации и всички предимства, свързани с тях. От доста дълъг период ние окуражаваме търсенето на нови технологии, които също ще ви дадат летящ старт, когато се въведат. Много от тях са готови за вас, но моментът трябва да е такъв, че да няма намеса, която да ги задържи. Безплатната енергия е една, за която много, много хора са чували и в крайна сметка тя ще се погрижи за всичките ви нужди. Тъмните сили умишлено скриваха такива напредъци за себе си без намерение да ги споделят с вас. Въпреки това, действията им ще са безсмислени, защото на никоя група хора не е позволено да еволюира за сметка на други. Еволюцията на технологиите сама по себе си е безполезна, ако не се прилага по духовен начин, който е от полза на цялото Човечество.

Всяка душа, която е открила Светлината, е фокусна точка за тези енергии и ще повлияе на други в процеса на работата им. Това се случва на фино ниво, което не ги претоварва, но отваря съзнанието им за по-еволюирали мисли и действия. Тъй като инерцията набира пространство, тя ще ускори еволюцията ви и ще доведе до неизбежното разделяне на пътищата. Така че каквито и да са опитите ви в сегашните вибрации, помнете, че те бавно се променят и са предопределени изцяло да ви отведат в Новата Епоха. След като веднъж сте се посветили на Светлината и всичко, което означава това, животът ще придобие ново значение и ще е толкова удовлетворяващ. Външните събития няма да ви засегнат, но ако стане така, ще е съвсем различно.

Ние толкова се радваме да видим много от вас като водещи и чрез примера си ще повлияете на мнозина, за да ви последват. Когато е предопределено да се срещнете с други Служители на Светлината, може да сте сигурни, че ще се случи. Ако е необходимо, ние можем да повлияем на мисленето ви до такава степен, за да ви уверим, че това става. Никога не бихме си позволили да ви поставим в ситуация, която би била неприемлива за вас. Често такива въпроси бяха дискутирани с вас преди събитието и ние работим с ваше съгласие. Ние много уважаваме суверенитета и свободата ви да упражнявате свободната си воля. С други думи, работим заедно за наша обща полза.

Наблюдаваме ви на екраните си и се възхищаваме от решимостта ви да продължавате да тласкате напред и силно ви насърчаваме да следвате целта си. Мнозина от вас поемаха много важни роли в продължение на хилядолетия, за да доведат Светлината. Сега ще видите резултата от усилията си и какво сте постигнали. Гледайки назад, вие със сигурност ще осъзнаете мащаба на успеха си и с право ще се възползвате от него. Вие винаги сте основният получател на работата, която извършвате, и като Служител на Светлината постоянно извисявате вибрациите си и като помагате на другите, помагате на себе си.

Само ако можехте да видите цялостната картина що се отнася до Земята, бихте забелязали, че външно има привидно висока степен на хаос, и все пак крайната картина е картина на постижения и удовлетворение. Толкова много неща трябва да се направят, за да се премахнат остатъците от по-ниските вибрации и да се разчисти пътя, за да може да се установят новите вибрации. Всеки аспект на живота е „вибрации” и с времето медицината ви ще открие, че това е път, който си струва да се проучи. Обаче, с всеки напредък на Новата Епоха на вас ви се дават съвети по тези въпроси и ви се дава колкото може повече информация, необходима, за да се постигне напредък.

Може да се чудите защо не се срещаме с някои от вас на Земята, разбира се, истината е, че се срещаме, но това е планиран контакт и е от личен характер. Най-популярното място за срещи е в по-високите нива по времето ви на сън и много малко от вас имат спомени за това. Въпреки това, всеки разговор с нас се пази в подсъзнанието ви и все пак има влияние върху вас. Това е много удобен начин за срещи, тъй като повечето души напускат телата си по време на сън. Когато имате проблем, който ви тревожи, ви се предлага да „спите на него” и когато се събудите сутринта, решението на проблема е при вас.

Има толкова повече от физическия живот, отколкото обикновено разбирате, но не е важно да знаете повече сега. Обаче е от значение да знаете, че всичко живо е свързано и ето защо масовото съзнание е толкова важно. Всеки един от вас допринася за цялото, ето защо ние работим с вас, за да извисим личните ви вибрации. Чудили ли сте се някога защо се чувствате добре покрай някои хора и зле покрай други? Това е обикновено, когато сте в хармония с този човек и се чувствате едно с тях чрез вибрациите им.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да ви просветля по много аспекти на живота ви на Земята. Това ще продължи и крайната ви цел е пълното съзнание, за станете Галактическо Същество. Най-силната сила е Светлината и в хода на времето ще я използвате, за да създавате до степен, която сега ви се струва невъобразима.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/19-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1084 Коментари: 0 Гласове: 1
Седмично послание на Хиларион
21-28 септември 2014 г.

Възлюбени,
Онези, които са способни да се придвижат отвъд настоящите ограничения, се обединяват във фокусирането за мирен свят. Тази енергия се увеличава и умножава от по-висшите измерения, защото, както бе казано преди, където са обединени двама или повече, там също е и Христовото съзнание. Силите на светлина и любов с голяма радост се присъединяват към хората, които участват в световното фокусиране за довеждане най-висши резултати за Земята и всички хора. Чрез усилията на тези обединени сили от светлина по света се случват много положителни и ползотворни промени. Това, което се провежда с любов и благоговение от тези, които се отзовават на призива, е свещена и свята дейност. Светли души по целия свят се вглъбяват, за да предложат най-дълбоките си и най-съкровени желания на Създателя на Всичко Което Е с вяра и по-дълбоко разбиране, че всички те са божествени искри от божественото проявление на Земята.

След това те се обръщат, за да съзерцават красотата на света около себе си и да празнуват чудесата на природата, невероятния изгрев и залез, десетките хиляди мънички същества, които ги заобикалят, всяко от тях уникално и невероятно в изискания си детайл. Те отпиват цветовете на цветята и забелязват как всяко венчелистче сякаш излъчва вътрешна светлина. Те се свързват с дърветата и се вслушват във вечните им послания за приятелство, подкрепа и помощ. Те започват да осъзнават, че на тяхната планета животът процъфтява и всичко това е свързано с Всичко Което Е и че те също са неразделна част от това. Те чувстват, че всеки миг, който прекарват в съзерцание и възхищение от чудесата на света, в който живеят, е заверка и потвърждение на благодарност за изобилието, което бе създадено за тяхна радост. Именно по този начин те осъзнават, че вселената отговаря като им носи повече от това, което изпълва сърцата им с радост.

Мирът по света се създава от съзнание в съзнание и когато това съзнание във всеки човек разбере, че като дава внимание на всичко, което е добро в живота му, дори и ако за другите хора то да не е много, това поддържа потока на благодатта, благосклонността и положителната енергия като постоянна основна сила в действие в живота им. Вратата към по-високото съзнание, към издигането, е в постоянните и продължителни чувства на възвишени състояния на радост, блаженство и благодарност. Практикуването и усещането на тези състояния свързва хората с по-висшите реалности на възприятие и след като тези реалности са постигнати вътрешно, връщането назад към старите начини дори не може да се предвиди.

Задачата тогава е да се стремите да постигнете тези състояния на съществуване и усещане. Да се научите да разпознавате старите мисли, които изникват сякаш от нищото, да наблюдавате себе си, когато изникват тези мисли и да разберете, че това е стара енергия, вече безполезна в живота на човека и просто да я освободите, без да я ангажирате като я привличате към нещо от сегашния си живот. Бързо да заменяте тази стара мисъл с нова усилваща мисъл. С практикуването на това става все по-лесно и по-лесно да оставате във възвишените състояния на радост и блаженство, което автоматично генерира чувства на благодарност. Колкото повече хора започнат да въплъщават тези състояния на съществуване, толкова повече светът и хората около тях ще им отговарят със съответната доброжелателна енергия. Когато всеки човек започне да цени сестрите и братята си като себе си, естественият и благороден резултат от това е мирът.

Именно онези, чиито сърца са мирни в лицето на най-големите предизвикателства, са тези, които създават по-добър свят за себе си и за другите. Именно онези, които разбират, че като освобождават негодуванието, гнева и нуждата от отмъщение, са тези, които поддържат и извисяват всеки и всичко в цялата си сфера на влияние. Вие само трябва да погледнете в историята на вашия свят, за да разпознаете онези брилянтни искрящи светлини, онези хора, които стояха в светлината си, в непрекъснатата им вяра и убеждение в отстояването на божествените разбирания за мир, прошка и обединение с най-висша смелост и устойчивост пред опасността и да разберете, че вие също можете да бъдете един от тях. Стойте силни и твърди в единството на божественото и всичко ще е наред.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/21-28-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове: 2
"Територията на Бог – Територия на Любовта" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Е, какво пък, сега вече Аз наистина мога да ви поздравя с наистина ЕПОХАЛНОТО събитие, защото формирането на ЕДИННИЯ и ЕДИНОДУШЕН МИСЪЛОБРАЗ, макар и засега създаден само от шепичка избрани, вече Е (СЪМ) информационен ПРОБИВ, и затова занапред ще става вече по-лесно!

2. Сложна е, даже твърде сложна е първата стъпка или първият опит за формиране на такъв мисълобраз, който не трябва дълго да се обяснява, тъй като в Душата на всеки един ИМА Бог и живеещият на тази Територия на Бога трябва да знае, че той живее на Територията на Любовта, тоест на Територията на Духовното ЕДИНСТВО!

3. И вие успяхте да демонстрирате това, тъй като толкова бързо откликнали на импулса на Любовта, вие показахте, че тук, на територията от океан до океан, трябва да има (да съществува) единствено Безусловна ЛЮБОВ и единствено Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, тъй като Аз и само Аз съм избрал тази Територия на ЛЮБОВТА като Начало на Началата, още тогава, когато вие сте се спуснали от Небесата върху Твърдта, за да докажете, че еволюцията на ЛЮБОВТА Е (СЪМ) (Я ИМА), и че без Любов не би имало Вечност, защото само ЛЮБОВТА прави всички Богове!

4. Вие направихте много важна крачка не само за това, че на всички живеещи на тази територия Святая Рус да им стане ясно, как е започнало да се формира Бъдещето на хората в Любов и с Любов, но и заради това, че и на цялото човечество да му стане ясно и разбираемо, че тук, на тази територия, ИМА (съществува) това, което се нарича Божествено Пространство на СВЕТЛИНАТА, и това, че тази територия Е (СЪМ) Територия на Бога!

5. Нека всички народи по Света да разберат, тъй като това е много важно за тях самите, че тази територия Е (СЪМ) Територия на Бога и не бива да не обичат тази територия, и по-точно, Пространството Святая Рус, тъй като ТОВА Е МОЯТ ХРАМ и няма друго място на Планетата, където би бил Самият Бог! Аз за първи път говоря толкова откровено с всички хора на Планетата, че АЗ (Е)СЪМ ТУК и това Е (СЪМ) МОЯ ТЕРИТОРИЯ – ТЕРИТОРИЯ НА ЛЮБОВТА и ВЕЛИКАТА ХАРМОНИЯ!

6. Аз потвърждавам, че оттук Е (СЪМ) започнал (тръгнал) родът човешки и тази Територия Е (СЪМ) Началото на Началата на коренната цивилизация на Хиперборейците–Руси, и потвърждавам, че тук Е (СЪМ), тук ще бъде Новото Начало на Началата на Планетата Святая Рус, освободена от игото на несправедливостта и Духовното робство за тези, които много, много отдавна първи са стъпили на Твърдта, тъй като тази Твърд е била и Е (СЪМ) Територия на Бога, а първите БОГОХОРА, стъпили на Твърдта, са били и СА (СЪМ) под защитата на Бог, защото Аз избрах тогава тях и ги избрах сега отново, очаквайки, че те ще се завърнат на Олимп на Боговете!

7. Това, което направихте вие, никой от хората на Планетата все още не го знае, но Аз го зная, Аз, Отец Абсолют, и мога да кажа, че сътвореното от вас Духовно ЕДИНЕНИЕ, проявило се в ЕДИНОДУШИЕТО НА МИСЪЛОБРАЗА, на обикновения, на разбираемия мисълобраз, не изискващ никакви обяснения от никого и за никого, Е (СЪМ) ВЪРХЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богочовека, Е (СЪМ) ВЪРХЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО на човешкото Съ-Знание, стъпило на пътя, водещ в Небесата!

8. И ВЕЧЕ-то, което вие решихте да проведете, ще бъде ВЕЧЕ определено не на Плътния план, а ВЕЧЕ на НЕБЕСАТА, защото вашите мисълобрази СА (СЪМ) вече МИСЪЛОБРАЗИ на Богохора и Аз виждам, че за вас, за вашето Едино ЦЯЛО, за вашата, формирана от вас самите СФЕРА на РАЗУМ няма никакви препятствия, за да може да се изгради Пространство на Висш порядък и Висша справедливост – Пространство на Божествена монархия „Святая Рус”!

9. Аз още в самото начало на днешното Послание казах за това, че тази територия Е (СЪМ) Територия на Бог, заради това, за да може на човечеството да му стане ясно, и при това да му стане ясно окончателно, че Преображението на Пространството започва тук и под Мой контрол, и не само заради това, че тук живеят Хиперборейците-Руси, но и заради това, че Великата и Безусловна ЛЮБОВ на Небесата започва своето НАЧАЛО от Святая Рус, и затова, независимо от хитринките на Тъмата, а най-добре да кажем, независимо от интригите на остатъците от Тъмата, Божествената СВЕТЛИНА на Знанията за човечеството идва (се разпространява, се разпръсква) от тук и най-доброто доказателство за това е Великото НИЕ СМЕ (СЪМ)!

10. Повярвайте, сега всичко ще си дойде в нормите и Русия, в лицето на Хиперборейците-Руси, ще бъде призната от цялото човечество, като Духовен лидер, откриващ (отварящ) за Света Нови хоризонти – хоризонтите на Монадите на Твореца, достъпни сега за тези, които поддържат и обичат тази Територия на СВЕТЛИНАТА, която и Е (СЪМ) ХРАМ на Бога!

11. Днес искам да кажа, че вие достойно преминахте пътя, завещан от Бога, тъй като доказахте, че ТВОРЯЩИЯТ СЕБЕ СИ, ТВОРИ СВЕТА, а ТВОРЯЩИЯТ СВЕТА Е (СЪМ) БОГ, и това, че мисълобразът при вас се получи такъв, какъвто идва от Бога, е защото той ще бъде разбираем за всички, и дори и за „малкия” човек, за който вие открихте не просто НАДЕЖДА за спасение на Душата му, а отворихте (открихте) за него Истинния път към Бога, тоест вие проявихте МЪДРОСТТА на Богове, или по-точно, проявихте себе си като Учители на СВЕТЛИНАТА, наистина знаещи „КАК”!

12. Може би, някои (а такива хора не само че има, но ще има и още) няма да забележат, а по-скоро, и специално няма да отбележат, какво е станало на тази Територия на Любовта, но Аз искам да кажа, че ЧУДОТО на Духовното ЕДИНЕНИЕ, ЧУДОТО на формирането на Богохората бе извършено, а всичко това говори, че Аз сега съм принуден да ОТКРИЯ (ДА ЗАПОЧНА) ОТЧЕТА НА НОВОТО ВРЕМЕ, и не само за Воините на СВЕТЛИНАТА, но и за цялото човечество!

13. Затова и в туй, също така ИСТОРИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ, защото вие го направихте такова, Аз искам да ОБЯВЯ за всички хора на Планетата, че ОТЧЕТА (НАЧАЛОТО) НА НОВОТО ВРЕМЕ Е ФАКТ (СЪСТОЯ СЕ, СТАНА, ЗАПОЧНА) и човечеството, в лицето на Хиперборейците-Руси е направило ПЪРВАТА СИ КРАЧКА към Олимп на Боговете, а това означава, че Преображението на Пространството встъпва (пристъпва) в период на КАЧЕСТВЕНИ изменения, а Квантовият преход е преминал през Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и сега НОВИЯТ СВЯТ и НОВОТО ЧОВЕЧЕСТВО ЩЕ БЪДЕ (ЩЕ ГО ИМА)!

14. Всички Мои предначертания и всичко, което е предопределено от Мен, ЩЕ СЕ СБЪДНЕ (ЩЕ СЕ СЪСТОИ) и НАЧАЛОТО вече се проявява в обективната реалност на Плътния план, а това означава, че Планетата е СПАСЕНА, тъй като следващият ваш МИСЪЛОБРАЗ задължително ще спре плъзгането на Планетата към мрака на Трета Световна война: ВЗЕЛИЯТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА В СВОИ РЪЦЕ ЩЕ СПРЕ ВОЙНАТА И ЩЕ ПРИВЕДЕ (ЩЕ УСТАНОВИ В) СВЕТЪТ КЪМ МИР!

15. Взелият управлението на Планетата Святая Рус в свои ръце ще докаже на Света, че Мирът сега е в ръцете на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО и за хората не може да има вече други грижи (задължения), освен и единствено вътрешното им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, тъй като е вече доказано, че ВЪЗВИСЯВАНЕТО на човека до нивото на Бог е не само ВЪЗМОЖНО, но и вече Е (СЪМ) на Моя Територия, на Територията на Отец Абсолют!

16. Днес може вече да се каже, че ИМА ТВОРЯЩИ, тъй като те знаят „КАК”, намерили път за СъТворчество с Бог, и станали сами Богове! Повярвайте, това не се е отдавало на никого досега от хората, затова и извършеното (направеното) ЕДИНОДУШИЕ Аз го трактувам и моля да Ми повярвате, единствено като ПОДВИГ НА ДУХА, тъй като ЕДИНСТВОТО на различни Съ-Знания Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Бога, защото в многостепенното Пространство Безусловната ЛЮБОВ и Великата ХАРМОНИЯ са подвластни единствено на Бог!

17. Аз не само че им пея ХИМН за Духовното СЪВЪРШЕНСТВО, но Аз и отбелязвам за всички хора на Планетата, че Светът се е преобразил, и при това, се е преобразил КАРДИНАЛНО! Сега на Планетата заедно (редом) с хората ИМА и живи Богове, а това означава, че Планетата е спасена и управлението на Планетата е преминало в ръцете на Хиперборейците-Руси, територията на тяхното пребиваване Е (СЪМ) Моя, на Отец Абсолют Територия, и мястото, и точката на ОТЧЕТА (НАЧАЛОТО) НА НОВОТО ВРЕМЕ Е (СЪМ) СВЯТАЯ РУС! И с това ще се наложи да се съобразява цялото човечество, защото ВСИЧКО Е ВЕЧЕ РЕШЕНО, и при това е РЕШЕНО ЗА ВЕЧНОСТ!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
20.09.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1371
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-20.09.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене,отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


МИСЪЛОБРАЗ


ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:03 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.
визуализираме нашата Планета обгърната в Плазмено Сияние, в Енергията на Любовта на Бога и в енергията на Любовта на нашите сърца, вибриращи в синхрон с честотата на Земята! Планетата Сияе като Слънце!!! Като Звезда!!!
Изговаряме (може и мислено, от Сърце):
Тази Божествена Енергия преобразува всичко негативно по Цялото Планетарно Пространство, във всичко съществуващо на Планетата, и в самата Планета до Божествено равнище, до Божествено Сияние!!!
Визуализираме, как това Сияние прониква в дълбочина, в самия Център, в ядрото на Планетата, насищайки Я с Божествено Сияние!!! ...
Енергията на Любовта на Бога усилва още повече своето Сияние около Планетата!!!
Визуализираме и изговаряме:
"Нашата Планета постоянно излъчва в Целия безбрежен Океан от Разум единствено енергия на ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА, БЛАГОДАРНОСТТА, РАДОСТТА!!! Радост от Единението на нашите Души и Сърца, и радост от Единението с Този Могъщ, безбрежен Океан от Разум, Бог, Отец Абсолют, НИЕ!!!
Визуализираме как нашата Планета излъчва тази енергия под формата на огромни светещи кълба.


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2491429
Постинги: 1064
Коментари: 934
Гласове: 3521
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930