Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194486 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.09.2014 г.
Светлинните сили. Послание за Възнесението

И така, Възнесението е определен стадий от процеса на лично развитие при човека. Живеейки тук, в плътното ниво на Земята, обитавате (или ви се струва, че обитавате) в тримерно пространство, в което действа линейно, едностранчиво направление на времето. И Възнесението е преход от това тримерно илюзорно пространство в реалния многомерен свят. Това е целта ви!
Вие се въплъщавате, за да се върнете в духовните светове с натрупана мъдрост и опит. Целият земен живот извършва Възнесение в своето време и по свой собствен начин. Възнася се и Земята, която също е живо същество. Това става съобразно Божествения план – вие сте съгласни, знаете го, независимо дали го искате или не! Макар Духа никога да не натрапва насила любовта, радостта и вътрешния мир. Едва сега се е появила при хората такава възможност, да се възнасят с физическото си тяло, като се повишават вибрациите на всички човешки клетки. Физическото тяло започва да свети отвътре – да излъчва Светлина! И тогава вибрирайки на по-високи честоти, ще изчезне извън времето.
Възнесението е промяна на честотите в съзнанието ви. Вие сте енергия, т.е. притежавате определена честота, която можете да променяте! Ако целта ви е да промените честотата, чрез промяна ниските честотите на енергиите, то тялото ви ще започне да губи плътност и ще възприема енергии с все по-високи честоти. Това ще доведе, че ще започнете да виждате и чувате това, което досега ви бе недостъпно! Точно това е Възнесението! Тази информация е дошла точно по този път. Не виждаш тези, които са дали тази информация, тъй като енергиите им имат висока честота и не можеш да я възприемаш с очите си. Много скоро това ще започне да се променя в посока усещане и възприемане на финоматериалните структури и процеси. По-нататък, ще започнат процесите изграждане на Светлинни тела. Всички хора през тази година трябва да получат уникални Светлинни тела!

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1257184

Светлинните сили. Още за Възнесението

Има прекрасен израз: „Любовта управлява света!“. Вибрацията на любовта е главната вибрация, която ще присъства на Новата Земя след Възнесението! И знаете, че за целта е необходимо, да се активизира сърдечната чакра. Хората, при които е затворена, няма да могат да издържат вибрационния праг, който щe премине на Земята. Но вие сте дошли на Земята, да се научите да обичате! А завесата става все по-тънка и по-тънка, съвсем малко време остана и ще дойде времето на нейното падане. Най-накрая, ще разберете, че целият ви живот е бил само сън, само че много дълбок и много, много дълъг. Вече трябва да знаете, че отначало прехода преминава Земята заедно с хората, едва тогава е индивидуалното Възнесение! Отначало се осъществява преход на ново ниво окончателно и безвъзвратно и едва след това… Но някои от вас вече са направили този преход, но има едно „но“ – необходимо е общите ви вибрации да са на едно ниво. Щом Земята извърши Прехода, вие хората, веднага ще видите енергиите, които протичат във Вселената! Вие продължавате да се променяте, и на клетъчно ниво, отвътре, някои от вас забелязват тези промени, които стават с тях – бъдете внимателни към себе си! Но окончателната ви промяна ще стане по време на Възнесението ви! Тялото ви ще стане по-леко, а света в който живеете, по-красив! Тялото ви ще постигне не само лекота, ще постигнете цветове, които ще показват на обкръжаващите, за какво мислите. Ще виждате хората като ярки и много красиви сфери от енергии. Всичко започва да се променя сега, да се ускорява – ускорява се жизненото темпо, ускорява се времето и това е периода на ускоряване! Подема приближава!
Светлинните Сили

Приела Людмила Воробьова
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1257177
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7799



Категория: Изкуство
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 02.09.2014 12:47
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194486
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930