Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2491355 Постинги: 1064 Коментари: 934
Постинги в блога от 14.09.2014 г.
14.09.2014 21:23 - Време е !
Седмично послание на Хиларион
14-21 септември 2014г.

Възлюбени,
Време е да се разведете с безкрайните отвличания на вниманието, които ви се представят в безмилостни опити да ви отделят от вътрешния ви център на знанието. Вместо това погледнете към небето и към синхронизациите, които настъпват в космоса. Това е, всъщност, голяма новина и е важно да я вземете под внимание, докато се занимавате с ежедневните си неща и задължения по планетата. Сега има много неща, които са на разположение, за да бъдат разпознати и преоткрити. Тъй като Земята се придвижва все повече в сферичния времеви пояс, това довежда до фокусиране върху много древни спомени и знание. Тези неща са готови да се представят отново в еволюиращата цивилизация, от която вие сте част. Центрирайте се вътрешно и вижте дали сте готови да ги изнесете на повърхността. Атмосферата на Земята бе засята с ново знание, което само чака да бъде доведено до вниманието на тези като вас, които изваждат знание от миналото, което просто трябва да бъде обновено, за да е от голяма полза в този миг на сега.

Светът е готов да прегърне повече знание и нови методи, които са в синхрон и хармония с Източника по начин, който не оставя следи по планетата и не наранява никого и нищо на нея. Това Е потенциал, който сега е готов да се прояви във вашата нова реалност. Ние призоваваме онези, които дойдоха доброволно, за да донесат тези неща и да помогнат в тези времена. Дълбоко в себе си вие знаете това и този призив от по-високите измерения ще активира това знание. Ние очакваме, че мнозина ще се отзоват и ще поставят като свой приоритет доброто на планетата си и нейните царства, вместо да се ангажират с безкрайния стремеж към лично облагодетелстване и власт, защото тази стара концепция сега се превръща в купчина пепел. Вие идвате от места във вселената, където най-висшето и голямо добро за всички е преди всичко в областта на колективното и кооперативно съзнание и където всички имат всичко, от което се нуждаят. Вие носите шаблоните им в себе си и сега сте готови да ги закотвите във вашата настояща реалност.

Някои от вас може да се изненадат от знанието, което прониква чрез вас, защото може да е в област, която не е разглеждана сериозно преди, но ако проверите миналото си, ще видите, че потенциалът бе там, проблясвайки във фона на животите ви. Нека то да тече чрез вас и имайте доверие на процеса чрез каквото и да идва той. Осъзнайте, че всеки от вас е тук сега, за да прибави уникалните си и ценни дарби към появяващото се ваше ново общество, под каквато и форма да са те. Изисква се само вашата вяра и увереност в себе си. Изобилието на вселената тече във всеки живот и много врати, които до сега бяха затворени за него, се отварят. За да получите това изобилие, трябва да се отворите да го получите и това става чрез ежедневно съзерцание и вътрешна тишина. Това изобилие, за което говорим, идва на крилете на любовта под формата на съзидателни идеи, по които трябва да се действа, защото действието е необходимо, за да може проявлението на всяка идея да разцъфти.

С казаното сега, задължение на всеки от вас е сериозно да си води дневник на всички идеи и мисли, които идват всеки ден. Да следите внимателно дните и датите също е важно, то би могло да ви е полезно по-късно. Вашите Богоизбрани водачи сега работят с вас, за да пробудят онези аспекти от автентичното ви същество чрез впечатляващи думи, мисли и образи в ума ви. Те са с цел да ви помогнат и да ви дадат следи и съвети, които да ви насочват по пътя. Някои от импулсите, които получавате, може да ви се струват неприложими в настоящата ви ситуация, но ако ги записвате грижливо в дневника си, ще имате запис, който ще ви напомни по-късно, когато е време за проявлението им.

Ние, вашите водачи, се стремим да работим с вас, за да ускорим духовния ви напредък и също можем да помогнем, с каквито и ситуации да се опитвате сега да се справите, като ви помагаме да видите алтернативни решения или като засадим нови идеи и гледни точки в съзнанието ви, за да вървят нещата. Ние не можем да извършим вашата духовна, умствена, емоционална или физическа работа вместо вас, защото това е ваша собствена отговорност и е предмет на вашето собствено душевно напътствие, но можем, и много често го правим, да ви извисим и вдъхновим и да ви засилим да видите изхода си от предизвикателствата, които ви се случват, тъй като сте въплътени на тази планета. По време на миговете си на тишина и спокойствие, говорете ни и търсете нашата помощ в ежедневието си – защото без вашата съзнателна молба, ние не можем да помогнем, защото трябва да се придържаме към вселенския закон за не-намесата в избора на божествено дадената ви свободна воля. Ние сме тук и сме готови.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/14-21-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове: 2
2014 и Отвъд - Мастър Планът и Активацията на Новата Златна Епоха
5D Състояние на Съзнанието

Годините довели до 2012 г., бяха формиращи години, когато земята бе в това състояние на повишаване, на възнесение или по-скоро стъпване в по-високи вибрационни честоти, a годините преди това бяха като тестови, за да се види дали достатъчно души могат да повишат собствените си честоти и вибрации в достатъчна степен, за да се избегнат катастрофите.

В това ние успяхме, тъй като 144 000 души, които е трябвало да държат Светлината стабилна, се пробудиха и успяха да запазят тази светлина не само стабилна, но и да я разширят. Това наистина е постижение само по себе си, и преди 2012 г., никой не знаеше дали това би било възможно, или не.

Проблемът с повечето души доброволци е, че когато те се въплътят върху тази планета, те попадат в дълбок сън на забрава, и след това те забравят това, което са дошли да правят или да бъдат тук. Въпреки това, с вълните от космически честоти и слънчеви лъчи изливани върху планетата, достатъчен брой души се събуди и след това се активира, всеки според неговата ангажираност със собствената си душа и по-високата цел на душата във висша услуга на човечеството.

Много души в този процес имат висши и тежки посвещения, за да се пречистят до такава степен, че да могат да задържат по-високите честоти и вибрации, и след това да работят чрез енергията на сърдечното пространство, което се свързва директно към космическото сърце и земните сърдечни енергийни центрове.

Тогава в тези енергийни центрове Божествената Женственост може да направи завръщането си, и по този начин да се закотвят нейните енергии достатъчно, през тези 144 000 души. Тъй като тя се завърна, енергиите предавани чрез тези души (независимо дали те са били съзнателни за това, или не), се усилват 72 000 пъти, така че наистина тези енергии след това биха могли да се закотвят в Майката Земя и излъчват навън в останалата част от човечеството, тъй като 96% след това все още не са достатъчно пробудени до такова разширено ниво, което е 5 до 7 измерно състояние на съзнанието.

Самите измерения работят на множество нива в рамките на спираловидно енергийната стълба, което формира вид "стълба на яков" към Божественото. Всяко ниво има портал или звезда-порта, които трябва да се отворят преди достъпа да може да бъде придобит в следващото еволюционно състояние на битието. Така че, за да се премине от 3D в 4D, душите трябва да преминат през посвещения, тъй както се преминава 5D и т.н. На всяко ниво, вибрацията на душата и честотите, трябва да се увеличат достатъчно, за да бъде в състояние да премине портала към следващото състояние.

Въпреки това, след като 5D състояние е достигнато е много по-лесно да се обхванат измеренията и да се движим нагоре и надолу по нивата, тъй като тогава имаме определени активирани ключове и кодове, които позволяват да се придвижим в космическата енергийна матрица, или Супер-съзнателно поле, което е масивно космическо енергийно поле, където се съхраняват всички знания в целия космос. Това е чиста енергия и затова е достъпна чрез ключове и кодове, кодирани в рамките на всяка душа. И все пак, душата трябва да постигне определено ниво на светлинен коефициент, за да бъде в състояние за достъп до полето.

През следващите години от 2014 нататък, мрежата от Светлинни работници активирани за това огромно по-висше състояние ще се увеличи, тъй като през 2012 бе отворен звезден портал към Новия Златен Век, а наскоро бе усилено с отварянето на още три масивни портала.

Ние подравнявахме градивните елементи за създаването на тази Епоха. Сега трябва да се преместим в следващия етап - който етап е полагането на солидни основи за цялата структура, върху която ще се построи Новата Епоха.

Мислете за себе си като за майстор архитект и строител. Първо трябва да се проектират строителните планове, и тогава ще трябва да се намери строител, всички тухли, хоросан и т.н., за да започнете да установявате основите. Нужно е да сте сигурни на 100%, че тази основа е в състояние да издържи тежестта на сградата, която искате да се издигне, и е на твърда земя. Защото ако основата не е в състояние да държи цялата структура - то тя се сгромолясва.

Вижте това като жизненоважен момент в развитието на човека, при който всеки от нас трябва да встъпи в мисията и целта на душата. Ние не можем да си позволим да се колебаем и ден повече, и не можем да си позволим да не бъдем активирани напълно. Сега наистина трябва да встъпим в по-високите октави на съществуване - което означава наистина да живеем от сърце и душа, и да доведем нашият най-висш духовен повик и цел в тази планета.

Ние всички имаме гений, присъщ вътре в нас - въпроса е да владеем този гений, и след това творческа сила ще ни вдъхнови да действаме с този гений и да закотвим това в Майката Земя.

Истинският гений не се намира толкова в ума - колкото в сърцето, когато то се свързва с душата. Страстта се намира в душата, и когато душата е напълно активирана от вътре, тя ще работи от сърце и душа, и с голяма всеотдайност към по-високата служба.

Ще обича това, което създава и това, което създава от пространството на Любовта, а след това на ума ще му бъдат вляти по-високи честоти - тези по-високи вибрации, като нещо привнесено, а не от сърцето.

Колкото по-активирани ставаме на нивото на сърцето, толкова по-креативни ставаме, защото вдъхновението идва от нивото на душата. Живеем целта на душата си. Ние сме оправомощени. Ние сме в космическата мелодия и хармония с духовната ни група и нейната по-висока мисия и цел, и най-вече; ние сме в унисон с основния план за тази планета, и закотвянето на новата Златна Епоха.

НИЕ СМЕ НОВАТА ЗЛАТНА ЕПОХА - И НИЕ ТРЯБВА СЕГА ДА ПОСТРОИМ ОСНОВИТЕ ЗА НОВИТЕ ДЕЦА, ЗА ДА МОГАТ ИСТИНСКИ ДА ЗАКОТВЯТ ТЕХНИТЕ ГЕНИИ И ДА ИЗГРАДЯТ ОСТАНАЛОТО. ТОВА Е НАШЕТО НАСЛЕДСТВО.

Ако ние изграждаме нестабилни основи, тези нови деца не ще бъдат в състояние да завършат работата. Ние не можем да свършим работата небрежно. Ние трябва да вършим работата от сърце и душа, и с всичко, което имаме!

Затова активациите сега ще се засилят, тъй като ключовете и кодове се активират вътре в нас.

Някои имат безмерни връзки с матрицата на съзнанието, като държаните от кристални черепи и ключове в етерното. Те се държат в етерното, докато тази душа е напълно активирана и може да започне да прониква в тях.

Някои от нас работят с ключовете и кодовете на кристалните пирамиди, които също са в етерното, и също могат да се достигнат само чрез активиране на ключовете и кодовете вътре. Имаше 12 Главни Кристални Пирамиди, и всяка една работеше на Космически Главен Лъч, и от тези 12 бяха първите 12 племена на човечеството доведени в битието, всяко от тях носещо специфичен набор от Главни-ключове и кодове.

12-те Жреци и Жрици са въплътени всички отново, за да видим това чрез тях и 13-те са тези, които държат Главните-ключове и кодове отключващи останалите.

Такъв е Главният план - и този план работи на множество измерни състояния, и може да се активира само когато такова по-високо състояние на съзнанието се постигне от всяка отделна душа.

Джудит Кюзел

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2014/09/2014-i-otvat-mastar-planat-i-aktivaciq.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/2014.html


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 15.09.2014 00:03
"Мисълтворчество" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Както се оказа и мисълтворчеството също се явява трудна задача за хората, но най-важното е че не само за хората, но и за Богохората, тъй като никой от тях няма навици за МИСЪЛТВОРЧЕСТВО, няма възможности за построяване на ЕДИНЕН мисълобраз, без което МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО губи всякакъв смисъл!             

2. За вас МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО трябва да се изгражда в ОБРАЗ, именно в ОБРАЗ разбираем, ясен и идващ от Висшето „Аз”, тогава и само тогава това може да се нарече МИСЪЛТВОРЧЕСТВО, повтарям, не фантазии по принципа „дай да измислим”, а именно МИСЪЛТВОРЧЕСТВО в съответствие с всички Канони на Вечността!    

3. Аз много пъти ви обръщах внимание за възможността за изграждане на мисълобрази и ви обясних с пример от вашата история, в определен смисъл с пример от Православието, че ЕДИННИЯТ ОБРАЗ, обикновен и разбираем дори и за „малкия” човек, може толкова надеждно да влезе в Съ-Знанието на всяка Божествена Същност, че да стане естествено осъзнаване и приемане, пък дори и да стане обредност, тоест да се получи естествено проявление на Божественото присъствие!            

4. Повтарям, при мисълтворчеството, и особено при формиране на ЕДИННИЯ мисълобраз, не забравяйте, че вие сте не просто хора, а вие СТЕ (СЪМ) Мое фрактално подобие, тоест не трябва да има нищо човешко в мисълтворчеството, тъй като ВСИЧКО е от Бога, ВСИЧКО е от Канона каквото Горе, това и долу, или всяка философия и образност от хората НОСЯТ безпътица, образността на Боговете Е (СЪМ) възможност да се творят Нови светове и Вселени!

5. Повярвайте, ако това беше толкова просто, то не си струваше Аз толкова упорито и толкова дълго да ви водя към ЕДИНСТВО в Дух, защото ЕДИНСТВОТО в Дух вече Е (СЪМ) предтеча на мисълтворчеството и да се съединиш в Дух просто така е невъзможно, а и не се получава, та нали ВСИЧКО се свежда към ЕДИНСТВО на Посланието на ЛЮБОВ! Спомняте ли си, че Аз ви говорих за това, че ВСИЧКО започва с ЛЮБОВТА! Така е, Пространството на Бога Е (СЪМ) твърда, точна математика, изключително СЪВЪРШЕНСТВО на формите или на проявленията във цялото многостепенно Пространство, ВСИЧКО обаче е започвало и започва с ЛЮБОВТА, и по-точно, с проявяване на Посланието за Велика ХАРМОНИЯ, за СЪВЪРШЕНСТВОТО на проявената ВОЛЯ, и без СЪВЪРШЕНСТВО на ВОЛЯТА, без Великата ХАРМОНИЯ и ЕДИНСТВО на формата няма Вечност, тъй като ВОЛЯТА, ХАРМОНИЯТА и ЕДИНСТВОТО СА (СЪМ) ВЕЧНОСТ, СА 9СЪМ) Великата ЛЮБОВ на Бог!      

6. Вие – сте Мое подобие, тоест без подобие на ОБРАЗИТЕ, без ЛЮБОВ, без Велика ХАРМОНИЯ не може да бъде достигнато ЕДИНЕНИЕ, а пример за Велика ХАРМОНИЯ и ЕДИНСТВО на Боговете за вас СА (СЪМ) в Плътния план ХАРМОНИЯТА на енергиите Ин и Ян, единствено при съединяването на които се ражда ЧУДОТО на Единството на Божествените форми, и това проявление на Божественото присъствие би трябвало да ви покаже, че ЦЯЛОТО, Великото ЦЯЛО, се ражда само от ЕДИНСТВОТО на нивото на частица на Бога, на която и е дадено ПРАВО в Плътния план да намери своята половина, осигуряваща Великото ЕДИНЕНИЕ!   

7. Повярвайте, съединяването на енергиите (на психичните енергии) Ин и Ян демонстрират на хората не само възможността за продължение на човешкия род, но им дава и възможност да видят, че само в ЕДИНСТВОТО Е (СЪМ) Бъдещето! И ако две енергии достигат в своето търсене Божественото ЕДИНСТВО, то Светът се изпълва с ЛЮБОВ (с проявление на Божествена ЛЮБОВ), а от Мен това ЕДИНСТВО вече се разглежда не просто като частица на Бога, а именно като жива „клетка” на Божественото Пространство, вътре в което сега вече ИМА ВСИЧКО, което ви се дава от Бога на вас, като Единично Божествено Начало!                 

8. Погледнете, колко трудно се формира от вас Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, даже и в случай, когато две Божествени енергии се съединяват в ЕДИНО ЦЯЛО, и повярвайте, ВСИЧКО се решава на Небесата, а ако хората в съединение на енергиите Ин и Ян искат съвсем не това, за което говоря Аз, Отец Абсолют, то вината за това не е в Бога, в хората, които не разбират предназначението и самия човек, а още по-малко разбират смисъла на СЪЕДИНЯВАНЕТО на двете Велики енергии на Бога, на двете Велики НАЧАЛА!

9. Имайте предвид, че да творите мисълобраз, и по-точно, ЕДИНЕН мисълобраз, вие би трябвало да го направите по примера на ЕДИНСТВОТО на енергиите Ин и Ян, опитвайки се да изградите ЕДИНЕН мисълобраз на целесъобразността на ЕДИННОТО присъствие, тъй като допълвайки се един друг, тези енергии са способни да изградят фундаментът на ЕДИНСТВОТО в Дух за цялото човечество, и ако това го няма, то повярвайте, няма да има смисъл мисълтворчеството на хората, не носещи в себе си основата на ЕДИНЕНИЕТО в Дух!

10. Повтарям, Аз ви дадох възможност да видите ЧУДОТО на ЕДИНЕНИЕТО в Дух при съединяването на двете енергии на Бога и ако смисълът на това ЕДИНЕНИЕ е останал за вас неразпознат, а за някои хора дори и незабелязан, то това Е (СЪМ) трагедия за човечеството, блуждаещо около себе си, около своята Божествена природа, и най-вече, блуждаещо около Бога, тъй като Бог Е (СЪМ) във вас и Бог Е (СЪМ) ЕДИНЕНИЕ в Дух на двете Мои енергии, като пример за Божествено ЕДИНЕНИЕ, като пример за ЕДИННО мисълтворчество, тъй като без ЕДИННО мисълтворчество не може да бъде проявено ЧУДОТО на ЕДИНЕНИЕТО от енергиите Ин и Ян!           

11. Аз сега не ви призовавам, а и това въобще не е нужно, да преразглеждате брачните си съглашения, но Аз искам да кажа, че дори и енергиите Ин и Ян са ви дадени на вас в качеството на подсказка, как да формирате ЕДИНЕН мисълобраз на ЦЯЛОТО, на това Божествено ЦЯЛО, което и Е (СЪМ) Начало на Началата на човечеството!

12. Днес, когато вие (Аз говоря за авангарда на човечеството, за хората преживяващи на територията от океан до океан) сте вече пристъпили към формирането по същество на Новото Пространство, не трябва да забравяте, че пътят към Началото на началата е вече прописан във великата Книга за съдбите на човечеството и как да се видите (да се намерите) един друг във вечността на вас вие вече дадено, атова означава, че за вас не би трябвало да има проблеми при формирането и предаването на ЕДИНЕН мисълобраз към останалата част от човечеството, дори заради това, че всички вие сте РАВНИ пред Бога, тоест вие отдавна вече имате ЕДИННА платформа на Началото на Началата, която ще бъде разбираема за хората по всички краища на Планетата, тъй като Бог е ЕДИН и ЕДИНЕН!

13. Аз не искам, а и това няма да бъде правилно, да ви подсказвам, как да сътворите ЕДИНСТВО в Дух, тъй като вие нали и сами проявявахте на всички ВЕЧЕ Велико ЕДИНСТВО на Богове, вие сами проявявахте Велика ЛЮБОВ към Мен и към себе си, и всяко ВЕЧЕ за вас беше пример, как може да прояви ЧУДОТО на Духовното Преображение на хората в Богове, пък било то и за миг, но да се прояви това, което съответства на Божественото присъствие!        

14. Спомнете си, какво вие творихте, без дори да се договаряте на ВЕЧЕ, спомнете си какво сътворихте вие на Последното ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ”, та нали в ЕДИНСТВО на Духа вие успяхте да се издигнете на Първото СТЪПАЛО на Олимп на Боговете и ето сега на базата на тези три ВЕЧЕ вие трябва да формирате първия „КАМЪК” от ПИРАМИДАТА на Бъдещето на човечеството!   

15. И ето тук не бива да има словоблудство, тъй като когато ИМА ЕДИНСТВО в Дух, думите губят всякакъв смисъл, защото думите са Плътен план, а вътрешното ВИСШЕ „Аз” Е (СЪМ) Божествено проявление, което не изисква никакви обяснения, тъй като ВИСШЕТО „Аз” твори ЛЮБОВ, но не и Разумът! Разумът, възпаленият Разум на съмнението, никога не е бил Божествен промисъл, повярвайте, единствено ЛЮБОВТА, Великата ЛЮБОВ на Боговете в ЕДИНСТВО на Духа и СА (СЪМ) МИСЪЛТВОРЧЕСТВО и докато работи вашият Разум, ЛЮБОВТА и Великата ХАРМОНИЯ отсъстват!        

16. Върнете се към Източниците на собствената си Божественост и поставете Разума в страни, включете „механизма” на ЛЮБОВТА и ЩАСТИЕТО ОТ ЕДИНЕНИЕТО в Дух, постарайте се да достигнете не договореност, а СЪТВОРЧЕСТВО в ЛЮБОВТА и тогава всеки, дори и най-„малкия” човек, ще разбере, че Пространството се е ПРОБУДИЛО и СВЕТЛИНАТА на Безусловната ЛЮБОВ ще започне да се отваря в сърцата на хората на Планетата Свята Рус!                   

17. Всичко ще се нареди, всичко ще се получи, но хората на Планетата трябва да видят СИЯНИЕТО НА ЛЮБОВТА и ЕДИНСТВОТО в Дух над територията СВЯТАЯ РУС, тъй като Святая Рус – не е територия, не е географско местоположение, а е ДУХЪТ на БОГА, Единният ДУХ на Богохората, творящи в ЛЮБОВ и Велика ХАРМОНИЯ, съединявайки своите енергии Ин и Ян е Едино ЦЯЛО, а и точно това и Е (СЪМ) Велико МИСЪЛТВОРЧЕСТВО на Мое ниво, на нивото на Отец Абсолют, тъй като Великото НИЕ Е (СЪМ) преди всичко ЛЮБОВ и ХАРМОНИЯ, и ако това е Така, а това Е (СЪМ) точно Така, то това са и заложени ОСНОВИТЕ НА МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО на Богохората с Бога!
       Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
11.09.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1367

http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-11.09.14.html


image

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:03 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.
визуализираме нашата Планета обгърната в Плазмено Сияние, в Енергията на Любовта на Бога и в енергията на Любовта на нашите сърца, вибриращи в синхрон с честотата на Земята! Планетата Сияе като Слънце!!! Като Звезда!!!
Изговаряме (може и мислено, от Сърце):
Тази Божествена Енергия преобразува всичко негативно по Цялото Планетарно Пространство, във всичко съществуващо на Планетата, и в самата Планета до Божествено равнище, до Божествено Сияние!!!
Визуализираме, как това Сияние прониква в дълбочина, в самия Център, в ядрото на Планетата, насищайки Я с Божествено Сияние!!! ...
Енергията на Любовта на Бога усилва още повече своето Сияние около Планетата!!!
Визуализираме и изговаряме:
"Нашата Планета постоянно излъчва в Целия безбрежен Океан от Разум единствено енергия на ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА, БЛАГОДАРНОСТТА, РАДОСТТА!!! Радост от Единението на нашите Души и Сърца, и радост от Единението с Този Могъщ, безбрежен Океан от Разум, Бог, Отец Абсолют, НИЕ!!!
Визуализираме как нашата Планета излъчва тази енергия под формата на огромни светещи кълба.


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 15.09.2014 00:01
СаЛуСа
12 септември 2014 г.

Скъпи души, вие имате такъв голям потенциал, който вече ще се разкрие, и със старателно планиране постепенно ще откриете, че съзнанието ви се разширява. Всичко това е част от еволюционния ви план и ви подготвя за пълно съзнание. Обаче, то е в бъдещето и в подходящия момент за вас ще ви се окаже помощ, за да постигнете такова извисяване. Вече има осъзнаване за растеж на съзнанието ви и вие може да се възползвате от такъв напредък, защото вие сте тези, които потърсиха доброволно тези свои задачи. В момента на Земята има души, които са на всичките различни нива на съзнание, а това причинява много търкания между различните групи. Вие не трябва да си позволявате да сте разсейвани от това, което се случва около вас, а да се концентрирате върху собствения си напредък. Дните на жертване на собственото си развитие, за да помогнете на другите, повече не са необходими, тъй като всички души сега знаят къде отиват и какво се очаква от тях. Дойде времето, когато всяка душа трябва да се прикрепи към жизнения си план, давайки най-доброто от себе си, за да постигне целта си. Бъдете сигурни, че онези, които не осъзнават каква е тя, ще са подпомогнати, за да отбележат колкото може по-голям напредък.

Човешката Раса еволюира толкова бързо, че е трудно да се повярва какъв напредък бе реализиран. Изглежда, че колкото по-трудна задача предстои, толкова по-голямо е усилието, вложено, за да се постигне успех. Както често подчертавахме, от никоя душа не се изисква повече, отколкото тя се смята за способна да направи, ето защо някои, които познават границите си, приеха, че Възнесението не ги включва в този цикъл. Целият опит обаче поставя добра основа за онези, които са амбицирани да завършат този цикъл като правят големи крачки в еволюцията си. Как напредват другите души е техен собствен избор, въпреки че ние ги насърчаваме да се възползват от всяка възможност да извисят вибрациите си.

Вие може да сте забелязали, че ние сме по-близо до вас и това е, защото моментът да ни срещнете наближава. Корабите ни сега по-често са видими в небесата ви и ние от дълго време показвахме, че можем да присъстваме без ни най-малко страх от страна на хората. Ние никога не сме ви застрашавали, въпреки че някои от вашите пилоти имаха опасения, когато се срещаха с наши кораби. Бъдете сигурни, че ние напълно контролираме корабите си и с технологията си можем да се справим с всяка ситуация, която може да възникне и която би могла да е заплаха за сигурността ви или всъщност за нашата сигурност. Ние често ви помагахме, когато ви заплашваха опасности, по начин, по който не винаги бяхте наясно за нашата намеса. Понякога това, което наричате „чудеса”, се дължат на нашето присъствие, но ние първо трябва да сме сигурни, че не се намесваме в кармата ви.

Има толкова много различни видове, които живеят на или във вашата Земя. Жителите на Вътрешната Земя бяха с вас еони от време, но ще се срещнат с вас в близко бъдеще. Те са по-еволюирали от вас и имат много да ви предложат. Други също имат бази в Земята и някои от тях са разположени на морското дъно вън от вашия обсег. Вероятно най-изненадващите разкрития ще са, когато Хората признаят Космическите си Семейства, защото много души, които се въплътиха на Земята, идват от други планети. Всичко това е в интерес на бъдещето на Човешката Раса. Отделни души могат да се възнесат по всяко време, но цялата Човешка Раса единствено има такава възможност в края на Слънчев Цикъл, какъвто изпитвате сега.

Така че ще разберете, че сте навлезли в много важен период, от който зависи бъдещето ви. Много души работят с вас, за да ви уверят, че постигате целта си и ние сме уверени, че ще успеете. Когато погледнете назад, ще се удивите на издръжливостта си и намерението да се придвижите в по-висшите нива. Бъдете сигурни и знайте, че съдбата ви не се свързва със Земята, която познавате сега. Онези от вас, които доказват, че са готови, ще излязат от по-ниското измерение и ще изоставят старата Земя. Време е за нов старт и за почистване, защото не сте обречени да останете в настоящото измерение. Ще откриете, че е трудно да устоите на новите вибрации, които навлизат, и наистина, защо да го правите, щом съдбата ви е да се върнете напълно към Светлината. Само ако знаехте, вие изпитахте толкова много ситуации, които старателно ви поставяха изпитания, и накрая излязохте от това като Същество от Светлина. Физическите реалности не са вашият дом, но ви служиха добре за опита ви.

Най-голямото ви препятствие към еволюцията е страхът, защото в такова състояние напредъкът ви се спира и вие сте уязвими от по-ниските вибрации. Когато се сблъскате с условия, които могат да доведат до страх, отнасяйте се с отговорните за това с любов и разбиране. Същности от по-ниските измерения се хранят със страха, а това не е нещото, което вие желаете. Не ги подхранвайте, а по-скоро ги изолирайте и вземете силата им. Не е интересно да се мисли, че като сте пасивни, следвате най-добрия достъпен път за вас. Конфронтацията и отмъщението са действията на онези, които не разбират кармата и не са наясно, че всяка душа е отговорна за действията си. Не можете да излезете от отговорност за делата или думите си. Когато умрете и преразглеждате живота си, ще откриете, че само истината може да остане и че не е добре да лъжете никого. Не е толкова страшно, колкото може да си представяте, защото онези По-висши Същества, които поемат тези въпроси, са само любов и не са там, за да ви поучават или да ви наказват.

Целият живот на Земята обикновено е възходи и падения, така че моля, опитайте се да разберете какви уроци са ви представяни. Ако не научите от тях, те ще продължават да се връщат, докато ги научите. Това е смисълът на живота, така че приемете съдбата си, защото ще сте се съгласили с жизнен план. Задачата ви е да научите уроците си, които ви се представят, за да не се налага да ги повтаряте отново. По този начин ще еволюирате много по-бързо и ще се извисите от по-ниските вибрации.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, за да ви помогна и да ви уверя, че влагате енергиите си в онези неща, които са ви най-полезни. Никога няма да съжалявате за това, защото толкова много неща са заложени на карта и ще напреднете много по-бързо. Опитайте се да премахнете онези неща, които разпознавате като пречки към напредъка си. Оставям ви с много Любов и Светлина и ви благодаря за желанието ви да се придвижите напред в Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/12-2014.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2491355
Постинги: 1064
Коментари: 934
Гласове: 3521
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930