Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3201546 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 01.09.2014 г.
Мислите си,
че бедни сте като Гаврош,
когато няма какво да ядете
и дом, в който да се подслоните,
но знайте,
че истинската бедност не е това,
защото много по-голяма нищета е
в душата ви празно и пусто да бъде,
любов и радост да няма,
Светлина да не извира,
а само мъка и гняв,
и недоволство голямо и яд,
от всичко, от всички,
и завист, и корист,
и алчност,
и озлобеност до безчовечност.
Как се преодолява бедност такава,
много по-трудно е.
Защото, ако във вашата душа,
Бог живее и ви пълни с благодат,
то повярвайте всяка беда,
разрешението си ще намери
и дори съдбата да ви се чумери,
изход чудотворен за вас даже,
ще ви намери,
защото щом вие с Бог сте
и Той с вас е,
и тогава всичко се преодолява,
всяко положение трудно,
се преживява и отминава,
дори само заради това,
че държите в своите сърца
Вяра и Надежда честити,
а във вашата глава,
мисъл и образ има
на това благополучие,
което сте измечтали
и искате да постигнете,
за да може
с повече спокойствие и време да разполагате,
вместо за материалното да се грижите,
Любовта и Мъдростта си,
Светлината си да отдавате
на всеки и всички,
които познавате или не познавате.
И когато за Бог работите,
и то безусловно,
Божията благословия не ще ви изостави
и няма да ви остави
в нищета да тънете и да се хабите,
да давате времето и енергията си за парите,
които вашето оцеляване гарантират.
Все още светът е двуполюсен, смесен,
и вие трябва да съчетавате
дейности, мисли и чувства
от два все по-несъвместими свята.
Но това е временно и преходно,
и скоро всеки ще отиде там,
за където е подготвен,
където е пожелал,
и ако имате нивото,
ще се окажете на по-висок клон от дървото,
от дървото на живота,
на Божественият живот и Йерархия,
ала някои даже,
като есенен лист ще отпаднат
и съвсем от нула,
от нищото ще трябва да започнат,
а пък други като с трамплин,
скок ще направят един,
ала тъй висок,
че със Земята
ще се озоват право в Небесата.
И всичко от вас си зависи,
дали положението ви ще виси
или по най-добър начин
всичко ще се нареди и подреди,
по-прекрасно и велико,
дори от вашите мечти.
Работете вътре в себе си безспир
за това, което искате да се прояви,
да се промени,
на Новата Земя да се изяви и изрази.
Вие сте Творци
и сега творите Новите Времена
и Бъдещето си светло, красиво,
каквото душата ви
от еони от време копнее,
бленува, жадува
да може на Празника Вечен
на Свободата,
Любовта и Светлината
да ликува,
себе си да дарява,
усъвършенства и разширява.
Честити бъдете
в своя собствен свят,
за да може той да се прояви
и да се сбъднат вашите мечти
с постоянство, воля и Вяра
в Любовта Безмерна на Отца си!

Светли Същества от Далечните Царства
чрез Деляна Ангелова
30 август 2014 г.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове: 4
"Есен или Пролет?" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпва есента, тази Велика есен на Преображението, за която Аз ви говорих не веднъж и ако тя все пак настъпва едва сега, то това може да бъде обяснено само с една дума „не сте готови”! Затова всичко, което се случва с вас и всякакви отклонения от Моя Сценарий, който Ми се наложи да преразглеждам на няколко пъти, са отражения на вашата подготвеност да встъпите (или да не встъпите) в Новия свят, тъй като неподготвеният човек, самият той загива и тегли след себе си и Вселената!

2. Аз ви говорих многократно, че вашето появяване (подчертавам още веднъж: не проявление като единичен акт на превъплъщението, а появяване във Вечността) Е (СЪМ) закономерност обоснована от необходимостта, при постоянно увеличаващата се Вселена, да се осигури еволюцията на ЦЯЛОТО, защото увеличаващите се Светове и Вселени, изискват и увеличение на ЦЯЛОТО!

3. Вие в Моето представление и в съответствие с Моите Планове, СТЕ (СЪМ) ЦЯЛО или СТЕ (СЪМ) очаквано ЦЯЛО, дори и заради това, че се явявате Мое фрактално подобие, готови изведнъж и при определени условия да станете ЦЯЛО, да станете в края на краищата такива, каквито сте били родени, а вие сте били родени като Богове, които са длъжни да се върнат там, от където са дошли в този Плътен план!

4. Аз разбирам, че вашият път беше и Е (СЪМ) труден! Наистина съвсем не е елементарно да се премине пълния цикъл от еволюция на Съ-Знанието от Бог до човек, и от човек до Бог, и изпитанията на Плътния план, които ви беше съдено да преминете, безусловно са оставили своя следа в Душите на хората, като за сега незаздравяваща рана на Духовно падение, но независимо от всичко, еволюцията е ВЕЧНА, а това означава, че, и неверието, и вътрешното НЕСЪВЪРШЕНСТВО в хората не могат да продължават вечно!

5. Затова и настъпи този Момент на ИСТИНАТА, когато на вас, на потенциалните Богове, ви предстои да преминете точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и да станете най-накрая Богове, и ако това не стане или това не се получи, или ако такова няма, то повярвайте, няма и никакъв смисъл да се „бяга на място”, тъй като хората заседнаха задълго в това състояние на еволюцията на Съ-Знанието си, което да се нарича вече еволюция е просто невъзможно!

6. Така е, прогресът е налице! И шепа хора (Аз говоря за вас, Хиперборейците), откликнала с огромно закъснение на Моите Слова, все пак успя да направи твърде много (може дори да се каже, повече от много) за собственото си спасение и за спасението на цялото човечество. Аз вече дори и не ви говоря за възстановяването на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, което по друг начин освен като Велик ПОДВИГ не би могло да бъде характеризирано!

7. Винаги обаче следва продължение, и това продължение, което Аз усещам Е (СЪМ) Велико преображение на хората в Богове, тъй като Преображението, което Аз наблюдавах на всички ВЕЧЕ, си бяха само Вълшебни мигове, сега обаче настъпва реалната необходимост от ПЪЛНО и ЗАВИНАГИ Преображение на хората в Богове, и Аз вече написах за вас за Бъдещето съвсем друг СЦЕНАРИЙ, смятайки, че вие днес, пък макар и не всички, но сте готови да преминете границата на Епохите или границата на времената!

8. И макар и това да звучи като фантазия или като ЧУДО, но вие сте не само готови, вие вече стоите на границата на Великия Квантов преход, който Аз отлагах няколко пъти, единствено заради това, че нямаше никакъв отклик, освен напразна демагогия и Духовно блудство в Душата на тези хора, които според Моя СЦЕНАРИЙ им беше съдено или за тях беше предназначено не само да се завърнат към Източниците на своето появяване, но и в СъТворчество с Мен, Отец Абсолют, да се пристъпва към творене на Нови светове и Вселени!

9. И ето сега Аз, а и вие също, трябва да видите перспективите и да пристъпите към реализация на Великия план за ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството! Днес, Аз повтарям, макар и не всички, но хората са все пак готови, и ако Есента на Преображението постоянно се отлагаше, то сега да се отложи е просто невъзможно! А ако това е така, а Аз знам, че това е наистина ТАКА, то днес, в последния ден на лятото, може да се каже, че Есента на Преображението, която всички хора (Хиперборейци) толкова дълго очакваха, трябва да НАСТЪПИ!

10. Повярвайте, Аз толкова дълго подготвям това щастливо за хората събитие, когато СВЕТЛИНАТА трябва да бъде проявена вместо Тъмнината, само заради това, че не всички хора са готови да прекрачат в Новия свят на Моите МОНАДИ, и това е независимо от туй, че ИМА Мое Движение, а сега вече и Духовната твърд на Божествената монархия или на Богодържавието, се проявяват вече в Плътния план, и при това толкова яростно, че всяко противоборство от страна на всички власти изглежда безсмислено намерение! На Мен Ми се налага да ви обясня на вас, сега участниците в Моя Велик СПЕКТАКЪЛ, че изпълнението на Моята ВОЛЯ е свързано с проявяването от вас солидарност и СъТворчество, тъй като вие сте изпълнителите!

11. Ако не бъде проявена вашата Едина ВОЛЯ, то тогава дажe и при тези условия, които са подготвени от Мен, Аз ще бъда принуден да разгледам не само възможните промени в Сценария на Моя СПЕКТАКЪЛ, но и доста по-остър отговор на вашето почти вечно нежелание да промените себе си, тоест нежелание да промените Света!

12. Аз съм трогнат, мога да кажа дори и щастлив, че разпространението на Моите ЗНАНИЯ, тоест на Моите НАДЕЖДИ, им е съдено да се сбъднат и че все пак този път задръжка няма да има за тези ЗНАНИЯ, които, може да се каже, се разпространяват самостоятелно в Русия, дори и независимо от това, че ИМА Движение на Твореца, и струва ни се, то би трябвало със своето присъствие в Плътния план да стане детонатор на Преображението на Пространството, ЧИСТОТАТА на ЗНАНИЯТА и тяхната ИСТИННОСТ обаче формират Пространство на Духа дори и извън границите на Движението, а това означава само едно: присъствието на Бог, Моето присъствие в Плътния план, въпреки религиозните догми, става все по-забележимо и решаващо, тъй като се формира тази Русия, която днес и сега ЗАВИНАГИ ще носи гордото име СВЯТАЯ РУС!

13. За Мен, а и за вас самите, е много важно, че на територията от океан до океан се формира Пространство на Велик Дух, на Висша справедливост и Висш порядък, тъй като без Бог не може да има този естествен порядък в Душите на хората, тази естествена ОТГОВОРНОСТ за своя промисъл, тоест за всичко това, което Е (СЪМ) на Небесата! Без Бог в Душата на хората, без вътрешен, повтарям, естествен Божествен порядък на СЪВЪРШЕНИТЕ Богохора, всичко останало е формиране на порядък из под тоягата, а това е вече насилие!

14. Аз ви приближих към точката на отчет на Новото време и сега от вас зависи, как на Нас с вас, ще ни се наложи да наричаме това време, тъй като има есен, печална (тъжна) есен на упадъка (увяхването) на Духа, а ИМА (ЕСЪМ) и Пролет, Пролет на Духовното Преображение! Затова и Аз вече предложих, а днес искам с вас на Тънкия план да УТВЪРДЯ, че есента на тази година Е (СЪМ) ПРОЛЕТ НА ДУХОВНОТО ПРОБУЖДАНЕ, тъй като само при тези условия може да бъде реализирано подготвеното от вас и от Мен ВЕЛИКО СЪГЛАШЕНИЕ НИЕ, даващо ви ПРАВО на СъТворчество с Бог!

15. Повярвайте, това СъТворчество е възможно единствено в един случай: ако вашата ЕДИНА ВОЛЯ съвпадне с Моята ВОЛЯ, и значи вашите МИСЪЛОБРАЗИ, представляващи основа за творенето на Нови светове, трябва (и това Е (СЪМ) задължително условие) така както вие му казвате, едно към едно да повтаря Моите МИСЪЛОБРАЗИ! В този и единствено в този случай е възможно ТВОРЕНЕТО на хората заедно с Бога!

16. НИЕ, сега Аз казвам вече Великото НИЕ, започваме подготовка към Великото ТВОРЕНИЕ, към Великото СъТворчество, тъй като сме ГОТОВИ и ЗНАЕМ „КАК”, и това „КАК” Е (СЪМ) засега непостижим от човека Връх, затова и днес на вас ще ви се наложи да поработите върху себе си, и при това доста значително, тъй като това, което Аз виждам, а сега вече и чувам, дарявайки ви на вас ПРАВО ДА ТВОРИТЕ, съвсем не е мисълобраз на Богохора, а мисълобраз на хора, нещо което е неприемливо! Затова така както винаги досега, ви моля да не бързате, тъй като формирането на МИСЪЛОБРАЗИТЕ на Бога за вас за сега все още е недостъпно!

17. Настъпва Пролетта на Преображението! Постарайте се да не провалите възможността за СъТворчество между Богохората и Бога, и да не превърнете Пролетта на очакването и Преображението в есен на загубата, затова не избързвайте да Ми предлагате свои мисълобрази, Аз ще ви кажа на вас, какво и кога ще бъде нужно да изграждате в своето Съ-Знание! Затова най-добре погледнете внимателно Моите Откровения, тъй като Там ИМА ВСИЧКО, и го ИМА от много отдавна, а вие, твърде често прибягвайки напред, оставяте нерешени въпроси (Знания), които са като спасителен пояс необходим на вас сега за формиране на собствено СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, без което всички ваши мисълобрази така и ще си останат мисълобрази на хора, но не и на Богове!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
31.08.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1363
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-31.08.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

ВЪЗВАНИЕ – ОБРЪЩЕНИЕ
ОТ
ИВАН ИВАНОВ – ПРЕВОДАЧ
НА ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ – ВОИНИ, РАБОТНИЦИ И ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА! В ПОСЛЕДНОТО СИ ПОСЛАНИЕ (26.08.2014 Г.) ВЪВ ВРЪЗКА С 10-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ ОТ НАЧАЛОТО НА ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦА – ОТЕЦЪТ АБСОЛЮТ ДАДЕ ПРАВО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО – ТО САМО ДА СТАРТИРА СВОЕТО БЪДЕЩЕ В ПО-ВИСОКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ (4-5-6-ТО). ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО Е ГОТОВО ЗА ТОВА, ИЗМЕРЕНИЯТА СА ВЕЧЕ ПРОЯВЕНИ В ПО-ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ЗЕМЯТА. ЕДИНСТВЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ОСТАВА ГЛУХО И СЛЯПО ЗА ТАЗИ НОВА ХАРМОНИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО. ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВСИЧКО ТОВА ОБАЧЕ (ЗА ДА ВИДЯТ ХОРАТА НОВОТО ПРОСТРАНСТВО НА ШЕСТАТА РАСА), Е НЕОБХОДИМО ХОРАТА ДА ПОКАЖАТ ТОВА ЕДИНСТВО НА ПРОМИСЪЛА СИ (ДА ИЗКАЖАТ НАМЕРЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА), КОЕТО ДА ПРОЗВУЧИ КАТО КАМБАНЕН ЗВЪН В ЕДИН МИГ, СИНХРОННО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЗАЯВЯВАЩ СЕ, В СИНХРОН С РИТЪМА НА РИТМОВОДЕЩИЯ, В ТОЧНИЯТ И ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ! ЕДИНСТВЕНО ТОГАВА, И САМО ТОГАВА, ПРИ СЪБИРАНЕТО НА НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО УЧАСТНИЦИ (В СЪЗДАВАНЕТО НА НЕОБХОДИМИЯ ЗА ТОВА ЕГРЕГОР ИЛИ КЛЪСТЕР ОТ СЪЩНОСТИ УЧАСТВАЩИ В ПРОЦЕСА) БИХМЕ МОГЛИ – НИЕ – ХОРАТА ДА ПРОВИДИМ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ЗА ТЪНКИТЕ ПЛАНОВЕ Е ВЕЧЕ ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ, А ЗА НАС СИ ОСТАВА ВСЕ ОЩЕ ЛЕЛЕЯНА МЕЧТА!
ТАЗИ Е ПРИЧИНАТА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО РАЗБИРАТ, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, А И КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ТОЧНО НАЯСНО, НО ЧУВСТВАТ, ЧЕ НЕЩО СЕ СЛУЧВА, С МОЛБА, ЗА ОБЩА БОЖЕСТВЕНА РАБОТА (ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА МИСЪЛОБРАЗИ) ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА НОВОТО БЪДЕЩО ПРОСТРАНСТВО НА ШЕСТАТА РАСА, РАСАТА НА ЛЮБОВТА, В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ – ЗА ДА МОЖЕ ЦЯЛАТА НАША ЕНЕРГИЯ-МОЛБА – ЗА ЕДНО ПО-ПРЕКРАСНО И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ – ДА БЪДЕ ИЗСТРЕЛЯНА В ЕДИН ЕДИНСТВЕН МИГ В ПРОСТРАНСТВОТО – ПРИ КОЕТО, АКО ТЯ Е НАТРУПАЛА НЕОБХОДИМАТА ЕНЕРГЕТИКА – ТО РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ В СЪЩИЯТ ТОЗИ МИГ!
МОЛЯ ВИ ДА СЕ СЪОБРАЗИТЕ СЪС СЛЕДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ПРОИЗЛИЗА ОТ ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦ АБСОЛЮТ – И Е СВЪРЗАНО С ПОДАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ДАТИ ЗА ПОСЛАНИЯ ОТ ХОРАТА КЪМ НЕБЕСАТА ПОД СЪОТВЕТНА ФОРМА – НА ДАТИТЕ – 30 – 4 – 17 – 26 - ДЕН ОТ МЕСЕЦА – В 10.00 ЧАСА. ОТ 10.00 ЧАСА (ТОЧНО АСТРОНОМИЧЕСКО ВРЕМЕ) – ДО 10.03 МИНУТИ – НА СЪОТВЕТНИТЕ ДАТИ – ПРАВИМ ПОСЛАНИЕ ПО НАЧИНА, ПО-КОЙТО ТО НИ Е ДАДЕНО ОТ ОТЕЦ АБСОЛЮТ – 3 МИНУТИ СА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ЗА ПОВТАРЯНЕТО МУ ДОРИ 3 ПЪТИ.
МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС Е – ТОЧНО В 10.03 МИНУТИ ВСЕКИ ЕДИН ДА ЗАПОЧНЕ СВОЯТА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ В КОЕТО БИ ИСКАЛ ДА ПОПАДНЕ – С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ И НАМЕРЕНИЕ (ИЗКАЗВАЙКИ ЯСНО – МОЖЕ И НА ГЛАС - НАМЕРЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА), НА ЦЯЛОТО ОБКРЪЖАВАЩО НИ ПРОСТРАНСТВО, ЗА СТАРТИРАНЕ НА ПРОЦЕС НА ПРОМЯНА НА ТРЕТОИЗМЕРНАТА НИ РЕАЛНОСТ! ЗА ЦЕЛТА Е НЕОБХОДИМО ПОНЕ ЕДНА МИНУТА ВАШАТА МИСЪЛ-ФОРМА НА ПРОМЯНАТА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВЪВ ВАС ПОНЕ ЕДНА МИНУТА В ПРОСТРАНСТВОТО – ЗА ДА МОЖЕ ТОВА ПОСЛАНИЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНО ВЪВ ВСЕЛЕНСКОТО ПРОСТРАНСТВО – И ТО ДА МОЖЕ ДА РЕАГИРА НА НЕГО!
ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН, ДА СЕ СИНХРОНИЗИРАМЕ С ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ОТ ХОРА, ИЗИСКВАЩИ ВЕЧЕ ТОЗИ ПРОЦЕС ДА СЕ ПРОЯВИ В СВЕТОВНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ОТЕЦА!
ОТПРАВЯМ ОГРОМНАТА СИ МОЛБА, КЪМ ВСИЧКИ ВАС – И ОСОБЕНО КЪМ ТЕЗИ ОТ ХОРАТА, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С „ЛЕКТОРСКА, ОБУЧИТЕЛНА, ЛЕЧИТЕЛНА И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ” – И ПОДАВАТ НЯКАКВИ ФОРМУЛИ ОТ ТИПА – „ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ” - НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ТАКАВА ПРОФАНИЗАЦИЯ И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ! МОЛЯ ВИ – ПРИЕМЕТЕ СЕ НАСЕРИОЗНО – ВИЕ САМИТЕ СТЕ БОГОВЕ – НЕ ТЕЗИ, КОИТО ВИ УЧАТ, А ПРОСТО ЗАБРАВЯТ ДА ВИ КАЖАТ ТОЧНО ТОВА!!! ПРОСТРАНСТВОТО НИКОГА НЯМА ДА ТОЛЕРИРА ПОДОБНИ ЕГОИСТИЧНИ ПРОЯВИ! ЗАТОВА СЕ ОСВОБОДЕТЕ ОТ СХЕМАТА ЕГО – А ИЗЛЕЗТЕ ВЕЧЕ НА БОЖЕСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ И НА НОВИТЕ ВЕЧЕ ДАЛЕЧ ПО-ВИСОКИ ВИБРАЦИИ НА НОВОТО ПРОСТРАНСТВО – И ПОИСКАЙТЕ ПРОМЯНАТА – ЗА ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА, ЗА ЗЕМЯТА, ЗА НАШАТА ГАЛАКТИКА, ЗА НАШИТЕ СЪСЕДНИ ГАЛАКТИКИ – ЗА ЦЯЛАТА НАША ВСЕЛЕНА!!! ТОВА Е НАЧИНЪТ - „НЕ ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ, НО ЩЕ СЕ ИЗМЕНИМ”!!!
ИМАЙКИ ВСИЧКО ТОВА ПРЕДВИД – НЕКА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗДЪРЖИМ ТРАНСМУТАЦИЯТА НА ПРОСТРАНСТВОТО И НА ПЛЪТНИТЕ СИ ТЕЛА, ЗА ДА СТАРТИРА ТАЗИ НОВА ШЕСТА РАСА – КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО Е СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩО! В ПОСЛАНИЯТА НА ОТЕЦ АБСОЛЮТ ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ИЗРАЗА – „ВИЕ НЯМАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ФАНТАЗИЯ ЗА ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ВИ ОЧАКВА В НОВОТО ПРОСТРАНСТВО НА НОВАТА ШЕСТА РАСА – РАСАТА НА ЛЮБОВТА – КЪДЕТО РАЯТ ВЪВ ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИ – ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЕДНА ТВЪРДЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ ОБЕКТИВНАТА РЕАЛНОСТ – ОТ ХАРМОНИЯТА И БАЛАНСЪТ – В ТЕЗИ НОВИ МОНАДИ НА ТВОРЕЦА – КЪМ КОИТО СТЕ СЕ УСТРЕМИЛИ” !!!
ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ И МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА ТЕЗИ ВИСОКИ ВИБРАЦИИ НА ПРОСТРАНСТВОТО ЕЖЕДНЕВНО В СЕБЕ СИ (В СВОЕТО СЪ-ЗНАНИЕ) НЕКА ГО ПРАВИ В МАКСИМАЛНОТО СИ ВЪЗМОЖНО ВРЕМЕ, НО ДАТИТЕ – 4-17-26-30 – В 10.03 – МИНУТИ – НЕКА ДА СЕ ПОЛУЧАТ КАТО ЗНАКОВИ – ПО ВРЕМЕ НА КОИТО В ТОЧНИЯ МОМЕНТ ДА ЛЪЧИМ СВОЕТО ЖЕЛАНИЕ!
НИКАК НЕ МИ СЕ ЩЕШЕ ДА ЗАВЪРШВАМ С ТОВА – НО ПРОСТО ПОМНЕТЕ – АКО НИЕ НЕ НАПРАВИМ ТОВА, ЗА КОЕТО ОТ ТАМ – ОТ НАЙ-ВИСОКОТО МЯСТО – НИ Е ДАДЕНО ПРАВО – (ДА ПОКАЖЕМ ЕДИНЕНИЕТО СИ В ДУХ – В ТОЧНИЯ МОМЕНТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ, КОЙ Е В ТОВА ПРОСТРАНСТВО) - ТО ТЪМНИТЕ И СИВИТЕ, МАМОНА – ЩЕ СИ ВЪРШАТ СВОЯТА РАБОТА И ТАКА КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ И ХИЛЯДИ ГОДИНИ ДОСЕГА, ЩЕ СИ НИ СМУЧКАТ ЕНЕРГИЙКАТА (КАКВАТО И ДА Е ТЯ) – И ЩЕ СИ НИ ДЪРЖАТ В ТОВА ТОТАЛНО ПОРОБВАНЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРА ЦЯЛОТО БОЖЕСТВЕНО ЧОВЕЧЕСТВО – ОТ ВЕКОВЕ – ПРЕЗ ВЕКОВЕ – ТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН!
ЗАТОВА И ДНЕШНИЯТ МИ ПРИЗИВ, КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ НОВО БЪДЕЩЕ – БЪДЕЩЕ НА ЕДНО НОВО ОБЩЕСТВО С БОЖЕСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ – НЕКА СЕ ВКЛЮЧАТ В ПРОЦЕСА НА ПРОЯВЯВАНЕ НА ТОВА МНОГОМЕРНО ТРАНСМУТИРАНО ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО ВЕЧЕ Е ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ ТУК НА ЗЕМЯТА. ПРОСТО Е ВСЕ ОЩЕ НЕВИДИМО ЗА БОГОХОРАТА – ЗАЩОТО НЕ Е ПОИСКАНО ОТ ТЯХ САМИТЕ!!!

С УВАЖЕНИЕ И С РЕАЛНАТА СИ НАДЕЖДА ДА СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ ПРАВИЛНО!

ИВАН ИВАНОВ – ХАСКОВО – БЪЛГАРИЯ –
ПРЕВОДАЧ НА КНИГИТЕ – ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК -
УСПЕХ НА ВСИЧКИ НИ!!!

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТИ И ДОПИР С ДРУГИ ПОДОБНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ГРУПИ, КОИТО РАБОТЯТ С ПОДОБНИ МЕТОДИКИ, КАКТО У НАС ТАКА И В СВЕТОВЕН МАЩАБ (НАДЯВАМ СЕ ДА РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДОБЪР И КАЧЕСТВЕН ПРЕВОД) ДА РАЗПРОСТРАНЯТ ТОВА ВЪЗВАНИЕ – ОБРЪЩЕНИЕ, ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО НА МАКСИМАЛНОТО ВЪЗМОЖНО КОЛИЧЕСТВО УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ МОЩЕН ПРОЦЕС НА ПРОМЯНА!!! ЗА КОЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1060 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3201546
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930