Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184510 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 02.09.2013 г.
Седмично послание на Хиларион
1-7 септември 2013 г.

Възлюбени,
Много от вас изпитват ускорението и забързването на времето. Сякаш всеки ден бързо отминава и се изплъзва, без да е много завършен, а плановете, които бяха правени за един ден, трябва да бъдат отложени за другия. Когато се случи това, наблюдавайте състоянието на собственото си Същество и ще видите, че в дни като тези съзнанието ви бе фокусирано навътре и по всяка вероятност работеше многоизмерно. Вашето съзнание може би преминава през повторно калибриране и процес на пренастройване и на вас ви се помага в желанието ви да повишите честотата си до ниво на издигане. Тези неща се случват обикновено на етапи, които безопасно могат да бъдат асимилирани от четирите ви по-низши тела.

За всички на планетата става по-очевидно, че старите системи и модели за влияние се рушат, тъй като онези, които биха водили война и разрушение, за да поддържат населението на Света в състояние на страх, вече нямат подкрепата на своите граждани. Актът на войната се разглежда от хората по Света като отвратителен и като най-голямото неуважение към светостта на човешкия живот-опит на планетата. Има такива, които не ги е грижа за почитането на целия живот и които се стремят да задоволят страстта си за власт и привилегии без значение от цената на човешкия живот и страдание. Хората на планетата започват да разбират кои са тези и издигат глас в опозиция на тези актове на насилие и агресия. Те разобличават обоснованията им, изразени, за да покажат на гражданите си, че агресията им и набезите им в чужди страни са приемливи.

Гласът на народа им ескалира в спонтанно отхвърляне на старите начини за поддържане на власт и контрол за сметка на тези, които биха били изпратени в първите редици на сблъсъците. Посланието за тези лидери е ясно, когато се огледат и осъзнаят, че хората, които са ги избрали и заклели да им служат, не са доволни от избора си и са склонни да стоят по улиците в милиони, докато на лидерите не им остане друг избор, освен да се оттеглят и да намерят друг, по-мирен начин за разрешаване на конфликти. Думите на стара песен, изпята преди много години: „ И какво, ако има война и никой не отиде?” започват да придобиват пълен смисъл. Властимащите не могат да направят нищо без хората, ако хората изберат да не ги слушат.

Жителите на Земята трябва да се обединят и да работят в сътрудничество и хармония, за да посрещнат промените, които се случват на планетата. Предизвикателствата, които са преобладаващи, трябва да се посрещнат в дух на смирение и служба към всички. Вече не става въпрос за малцината, които са на политически постове, да правят изборите, които засягат всички хора по Света. Тези времена изискват истинско лидерство на хората, които могат да видят отвъд границите на собствените си страни и могат да видят Света като един Свят, който е на път да се промени завинаги по начини, които все още са невъобразими. Милионите души на планетата искат да се обединят по начин, който позволява на всеки да бъде подкрепян и подсилван. Те искат да видят проявлението на техните най-дълбоки мечти и искрените си молитви за мир на Земята. Те искат семействата им да растат, да просперират и процъфтяват. Тази мечта живее във всяко човешко сърце.

Времето на силата на мнозинството дойде и това ще стане още по-очевидно в предстоящите месеци. Тихата революция, за която говорихме преди, набира инерция. Старите начини повече не работят, защото не са в хармония с новото енергийно вливане, което възвестява нова зора, ново начало. Тези енергии носят решения за справяне със стари проблеми по привидно чудодейни начини. Кръстопътищата за всяка душа стоят пред нея в момента на Сега и всяка душа вече е взела решението си. Сега е моментът на пробуждането.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
Video Format:
http://youtu.be/vOrVMQn4ogw
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/1-7-2013.html
 

image




СаЛуСа
30 август 2013 г.

С идването на септември ние чувстваме, че вашите вибрации устойчиво се повишават и също Майката Земя е готова да ви приветства в новата си по-висша реалност. Вашето Слънце сякаш свети по-ярко от когато и да било преди, когато вие си позволявате да видите енергиите, навлизащи във вашия свят и във вашите тела. Огледайте се и ще видите, че цветовете са по-живи, отколкото бяха преди месец и това не се дължи на идващата есен или на промяната на времето, това се случва на вас и визията ви се прояснява без значение в коя част на света живеете. Радвайте се на тази красива цветна гледка и знайте, че се движите към желаната ви съдба. Този месец ще е много силен за вас и ние вече чувстваме вълнението заедно с вас, тъй като с вътрешните ви промени настъпват също и външни промени, те вървят почти ръка за ръка, защото благодарение на мощното ви намерение и желание за промяна, нищо не може да се изпречи на пътя ви. Осъзнайте тази проста истина и ще видите нещата да се случват по-бързо, отколкото някога сте си представяли. Вие вече знаете, че някои промени не могат да се случат за една нощ и винаги имате нужда да вярвате на вътрешното си напътствие, защото само то може да ви покаже кой е най-добрият начин за действие в предстоящите дни.

Някои от вас вече изпитаха незабавното сбъдване на желанията си и искаме да ви уверим, че също и големите ви мечти са готови да бъдат изпълнени. Поддържайте се в това чудесно по-висше състояние на ума и чувствайте истинските си връзки с живота и семейството, и позволете на тялото и ума си да бъдат отворени за вечно течащите енергии, които станаха част от ежедневието ви. Вие може все пак да се удивявате на това и когато не медитирате, все пак сте в състояние да ги усещате, всеки ден по-силни, моля ви знайте, Скъпи мои, че успяхте да освободите всички онези стари неща, които караха ума ви да мисли, че все още сте част от третоизмерната реалност и по този начин да не сте в състояние да бъдете свързани с нас, когато пожелаете. Но вашите намерения, така силни, ви помогнаха да се трансформирате в Същества от Светлина, които са готови да встъпят в следващия етап на този чудесен и уникален процес на Издигане със същото тяло, в което сте сега. Винаги мислете за вашето тяло с любов, защото то ви дава възможност да почувствате всички тези невероятни енергии и връзки, които се усилват всеки момент. Вие трябва да се приспособите към тези по-висши енергии, защото в по-висшите реалности ще сте обградени само от извисяващи и любящи енергии от такъв голям интензитет, който точно сега започвате да чувствате и приемате. Сега разбирате, че цялото отминало време беше необходимо, за да се подготвите за това.

Поддържайте фокуса си върху Любовта и Светлината и върху всичко, което те представляват за вас, както ние толкова често ви напомняме, и всички вие ще почувствате и ще видите радостта и щастието, които навлизат в живота ви или изведнъж, или бавно малко по малко, според свободната воля и избор на всеки и моля ви знайте, че това ще остане постоянно с вас, ако желаете това. Ние също ви напомняме, че това не беше изборът на всеки човек, който е сега на Земята, тъй като някои не се чувстват готови да допуснат Любовта в себе си и вие трябва да приемете желанието им като знаете, че когато те са готови, може да ви призоват на помощ и знайте, че не би имало значение къде ще сте вие, вие ще ги чуете. Споделете Любовта си с всички, тъй като не сте напълно наясно на кого можете да помогнете само чрез усмивка или няколко топли и мили думи.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и ние сме много щастливи да видим, че вие приемате енергиите ни като ваши, именно такива са те всъщност, защото ние сме вашето Семейство и ясно виждаме и чувстваме, че вие наистина усещате това и ни включвате във вашата реалност. Ние ви изпращаме Любовта си и се радваме на тези моменти колкото и вие.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-30082013.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/30-2013.html


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 02.09.2013 16:08
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184510
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2013  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30