Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184822 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 30.09.2011 г.
 " В навечерието на Великия Празник ! " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Спомняте си ли израза „ договарянето трябва да става на брега ” ? Та именно , всичко което става сега на Планетата и повярвайте Ми не само в Русия , е точно това , което се нарича с една дума – ИЗБОР от хората преди да седнат в „ лодката ”, която ще пренесе достойните на другия бряг !

2.  Отделянето на зърното от плявата сред хората става ежесекундно и тези постъпки , в това число и прякото предателство , което толкова много тревожи хората са предтеча на Великото Преображение и Аз се старая да им покажа „ кой , кой е ”, все още до този момент преди да настъпи това историческо и неповторимо събитие – еволюционният преход на Планетата и на всичко Съществуващо на новите честоти на вибрации , на новата вече реликтова честота !

3.  Когато Аз говорих на хората , че те са щастливи хора , то Аз разбира се имах в предвид не само Преображението на Пространството и прехода Му на Новите МОНАДИ , но и прозрението на хората !

4.  Осъзнаването на това, какво ще видят хората в Пространството ще бъде за тях Моят подарък, това е – откриването на неповторимото СЪВЪРШЕНСТВО на Новия за хората Свят и неочакваните възможности за творене !

5. Но човекът не може да премине в това състояние на Божествен полет, не може да се издигне на Новото ниво на РИТЪМ , без да се пречисти от мръсотията и лъжата на Плътния нискочестотен план , защото пречистването е адаптация към новите условия на съществуване на човека-СъТворец !

6. Вие излишно гледате НЕБЕТО с тревога, защото НЕБЕТО носи в себе си не само природни катаклизми, разрушения, но то носи в себе си и Велика ПЪРВОЛЮБОВ и ВЪЗКРЕСЕНИЕ, тъй като НЕБЕТО е ВЕЧНО НАПОМНЯНЕ на хората за това, че ВСИЧКО се решава ТАМ, в Просторите на Вечното движение!

 7. Тази сложност и многостепенност на Пространството, Неговата матрична пирамидална структура , която съвсем малко бе пооткрита за хората , не трябва да предизвиква у тях чувство на страх и униване , та нали Аз се постарах да ви покажа дълбочинната ХАРМОНИЯ на това Единно Пространство , в което човек се явява неотменима част .

8.  Човекът е поместен в Пространството на Висшия Разум като частица на Твореца, способна не само да се усъвършенства ( да еволюира ) постоянно, но и самостоятелно да ТВОРИ обкръжаващото го Пространство !

 9.  Нали Аз не случайно , неотдавна напомних на хората , че техните мисли са така ВЕЧНИ , както са ВЕЧНИ и самите хора – част от Вечното Пространство ! Много скоро , достигайки ниво на Съ - Знание на СъТворец , хората сами ще разберат, че МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО – въобще не е някаква си празна фантазия или човешки мечти, а съвсем истински инструмент за реализация ( материализация ) на човешките помисли .

10. Ето защо Аз подготвям хората използвайки понятието КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , за самостоятелно творчество , тъй като обединени в ЕДИННО ПОСЛАНИЕ хората са в състояние ( така както е било преди хиляди години ) да материализират най-фантастичните си проекти, такива като например добре известните на хората Велики пирамиди !

11. Трябва да се отбележи , че оставените на хората като напомняне за миналите някога съществуващи възможности за СЪТВОРЧЕСТВО Велики пирамиди , независимо от това , сами по себе си все пак не представляват венец или доказателство за творческите възможности на човечеството !

12.Човечеството ( Петата раса ) , отдалечила се от Бога , съвсем е загубила потенциала си на СЪТВОРЕЦ , тъй като а станала подмяна на истинните понятия поради разнообразните религиозни представи за Бога, която се е оказала и решаваща при изгубването на канала за връзка « Творец - СъТворец » !

13. Променяйки ДАРЕНОТО му от Твореца Право на Свободно творчество с мнимата свобода в гоненето на МАМОНА на Плътния план и творене на Пространството по свое усмотрение , човекът е престанал да разглежда себе си като Творяща Божествена Същност .

14. Какво се е получило от това – на хората сега вече им е много добре известно , а тези научни знания, които е натрупало човечеството , не без Моята Помощ и подсказки под формата на озарения , единствено съвсем незначително позволяват да се надникне в наносвета като копие на първопричината за Творящото Начало на Началата !

15. Осъзнаването на безпътицата в развитието или еволюцията на цивилизацията ( без Участието на Твореца ) сега я виждат не само учените , но и обикновените хора , защото техническата революция , която по мнение на мнозинството от учени , представлява пробив на човечеството в Космическия свят на високите вибрации , при проверка се е обърнала в трагедия за неподготвеното човечество , избрало път на развитието , несъгласуван с Дара на Твореца !

16. Та нали Аз не само съм дарил на хората ПРАВОТО на Свободна ВОЛЯ или възможността да се управлява Пространството на Плътния план , но съм и дал подсказване за това , кой път за еволюция на Съ - Знанието ще доведе хората към Светлината на Истината , тоест – към бъдещето !

17. Аз съвсем съзнателно съм поставил хората в Пространство на Дуалност , за да им покажа прекия път към Истината, тъй като техният избор между силите на Творенето и силите на Задържането е и точно този път на САМОусъвършенстване, който би трябвало да доведе човека-СъТворец до Бога .

18. Хората са получили от Мен всички мислими и немислими Дарове за СЪТВОРЧЕСТВО и само собствената им СВОБОДНА ВОЛЯ е трябвало да им открие Великия СМИСЪЛ НА СЪТВОРЯВАНЕТО на самия човек !

19. За всеки човек , какъвто и да е той , дори и независимо от струващото му се отсъствие на връзка с Твореца , трябва да бъде очевидно , че смисълът на живота ( на проявлението на човека в Плътния план ) представлява усъвършенстването или еволюцията на Съ - Знанието !

20. Подмяната на истинните понятия със съблазните на Мамона са именно и проявата на тази активна позиция на Тъмните сили , които упорито защитават своето Пространство от хората на СВЕТЛИНАТА , създавайки за хората непреодолими препятствия, което става особено забележимо точно сега – в момента на определяне от човека на своята собствена позиция !

21. Всеки опит на Духовно Единение и особено опит за достигане на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ се възприема от силите на Задържането, като отнемане на отвоюваното от тях от хората Пространство на СВЕТЛИНАТА .

22. Затова и колкото по - високо в своето усъвършенстване се издига човек , толкова по - активно и по - жестоко ще бъде въздействието върху него на Тъмните сили в техния стремеж да си върнат загубеното Пространство от Тъмнина !

23. Хората независимо от всичко , вървят към СВЕТЛИНАТА и това Духовно движение е не само Божествен промисъл , но и най - прекият път към Истината , към Твореца , затова най -добрият „ подарък ” от страна на Тъмните сили ще бъде откритата дискредитация не само на Думите на Твореца , но и на този който ги предава !

24. Трябва да ви кажа , че Изпитите за собственото Преображение се усложняват за хората с всяка минута , а условията за избор ще стават все по - трудни и по - трудни , и в тези сложни условия на ТРАНСМУТАЦИЯ на човека в Света на високите вибрации е много важна истинната ВЯРА в Твореца и безкористната ЛЮБОВ към всичко , което е СЪТВОРЕНО от Него на Планетата ! Но човекът е длъжен да ОБИЧА и себе си като фрактално подобие на Твореца !

25. За хората няма друг изход , особено сега , когато Планетарното и Галактическо Пространство преминава КАРДИНАЛНО Преображение ! На тях , все едно , ще им се наложи да направят свой собствен избор и основа за този избор ще бъде истинната ВЯРА , базираща се на приемането от човека на структурата на Мирозданието , на Любовта и възхищението от СЪВЪРШЕНСТВОТО на ТВОРЕЦА и на НЕГОВИТЕ ТВОРЕНИЯ !

26. ВЯРАТА и ЛЮБОВТА задължително ще спасят хората в Историческия момент на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО , а точно това е и тази НАДЕЖДА , която им е дарена и подкрепена от Любовта на Твореца към хората , избрали пътя към СВЕТЛИНАТА , защото СВЕТЛИНАТА е МЪДРОСТТА НА ТВОРЕЦА , и това което хората ще празнуват Утре е Божественото ЗНАМЕНИЕ на Новото човечество на Шестата раса !

27. Шестата раса не може да съществува без ВЯРАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА , тъй като това са основни условия за успешното преминаване на Изпита на Квантовия преход , а за Народа на Русия , както вече казах , е ЗНАМЕНИЕ за неговия път към Света на Новите Божествени Монади ! 

28. Затова СКОРО , когато Аз започна да освобождавам хората от техните грехове , грешки и заблуди , Аз ще им покажа „ кой , кой е ”, преди още хората да са седнали в „ лодката ”, отправяща ги на другия бряг , и най - добрата не демонстрация , а потвърждение за чистотата на Духа ще бъдат ЕДИНОДУШНИТЕ ПОСЛАНИЯ на хората и тяхното Движение към Бога !

29. В това Движение на вашите Души и вашите сърца много добре се вижда , кой е от СВЕТЛИТЕ и кой е от ТЪМНИТЕ сили , но особено добре се вижда – кой е от Сивите , които активно се захранват с енергията на СВЕТЛИНАТА,  нямайки възможност самостоятелно да творят Ново Пространство !

30. В навечерието на Великия Празник на Духовното Единение хората трябва задължително да изпратят в Пространството своята Любов , тъй като само истинният СъТворец може да отвори своето СЪРЦЕ НА ЛЮБОВТА в този момент , когато ще стане КАРДИНАЛНОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО и когато СПАСЕНИЕТО на хората ще зависи от техните ПОМИСЛИ и СВОБОДНАТА ИМ ВОЛЯ !                                                                                                                                                            http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=922               http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-29.09.11.html                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                          image                                                                                                       

Категория: Изкуство
Прочетен: 1825 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 30.09.2011 09:38
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184822
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930