Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2116457 Постинги: 946 Коментари: 884
Постинги в блога от 03.08.2017 г.
 Енергиите на четвърто измерение или новите правила на играта живот

Четвърто измерение, в което навлезе планетата земя след 2012 година, се отличава от предхождащото го трето по начина на организиране и протичане на живота. Тази промяна не се случва за един ден, а е процес, който протича индивидуално за всеки обитател на Земята. Ще рече, че бихме могли да имаме едновременно и на едно и също място същества както в трето, така и в четвърто измерение.
Енергиите на трето измерение са статични, ограничаващи, застойни. Или както писаха плеядинците в свой ченълинг трето измерение е басейн, езеро, което има граници, брегове. Басейнът е голям, но има край и в него водата теоретично може да се изчерпи или както ние се изразяваме „някой да ти спре кранчето”. Това усещане за граници, макар и илюзорно, действа като спирачка и блокировка на движението ни, и дава възможности за външен контрол. Същевременно и за битка, конкуренция за по-хубава вода, или ако водата намалява- за вода въобще.
Четвърто измерение е ПОТОК, река, в която нещата постоянно се движат, панта рей, тече и се променя и реката е буйна и дълбока. Потокът на тази река донася възможности, енергия за всички и скоростта на случване е висока. Но както е ясно от аналогията потокът поставя своите изисквания, своите правила. Правилата на живота в четвърто измерение най-обобщено са следните:
1. Сигурност – в четвърто измерение сигурността не е въпрос на опорна точка, на котва, както беше в трето измерение, а на баланс. За да плуваме успешно по течението на реката, на потока, ни трябва по-скоро баланс, отколкото котва. И този баланс касае всички наши слоеве - материален, емоционален, ментален, духовен, вътре и помежду им.
2. Времето е сега – съществуването става възможно в момента на СЕГА, миналото е далечния бряг, от който сме заплували, а бъдещето още по-неясния към който плуваме. Задържането на миналото или вперването в бъдещето могат да потопят лодката, нали?
3. По течението – движението става възможно само по течението. Плували ли сте срещу течението на река? Битката, усилията са неимоверни и не водят кой знае до къде.
4. Страст - работа от сърце. Потокът подкрепя онези усилия, които са свързани с дейности, за които сме призвани и които ни носят радост, иначе ставаме много „тежки” и следователно заплашени от потъване.
5. Лична сила наместо контрол. Личната сила по характер е творческа и лечебна и тя става фактор за развитие. Тя замества или по-скоро не търпи външен контрол и манипулация.
6. Триединство - биполярният модел на противопоставяне, на добро - зло, бяло - черно и т.н. се заменя от свещената триада- където третият елемент е НИЕ, ЕДИНСТВОТО, нещото повече от мен и повече от теб, а не обединение. В единството всеки участва с част от себе си, но никой не съдържа в себе си останалите. Също както в семейството детето има и от мама, и от тате.
7. Изобилие – на възможности, финанси, творчество, любов. За да го има в живота ни, например парите, те също трябва да се движат, даване - получаване в баланс.
8. Творчество - себеизразяване в най-достъпната висша форма на Духа в нас. То е свързано с употребата на личната сила и поемането на отговорност за всичко онова, което представлява нашият свят- т.е. ние имаме отношение към всичко онова, което преживяваме - и доброто, и лошото в него.
9. Четвърто измерение е ПРОСТРАНСТВОТО НА СЪРЦЕТО, където се случват нещата. В сърцето е истинският ни център, не в корема както беше преди. А сърцето обича, радва се, смее се, шепти (не крещи), смирява се, благодари, мъдро е, добро е, чаровно е, твори.
10. Връзка с природата - става жизнено необходима, за да се запази високата вибрация.
11. По характер енергиите на четвърто измерение са „женски” и на преден план излиза женската сила и характеристики, като любов, състрадание, милосърдие, единение.
12. Споделяне и свързване без обвързване - плуваме заедно, но не се държим за някого, защото може да го потопим.
Четвърто измерение е онова усещане, което придобиваме когато гледаме река или водопад, слушаме хармонична музика, плуваме, караме колело или кола, или друго превозно средство. Движението, промяната са неговата природа.

https://vstambolieva.blogspot.bg/2017/07/blog-post_80.html…
image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1577 Коментари: 3 Гласове: 12
Последна промяна: 07.08.2017 17:28
03.08.2017 15:41 - България

Някои се усещат немили, недраги в чужбина.
Носят в душата си свидна своята родина.
И мъчно им е, и жално им е,
и обратно дърпа ги, влече ги.
Други пък в забрава и безпаметност,
в обиденост изпаднали са.
Всеки различно 
отдалечеността преживява.
Някой го чувства, като че ли се спасява,
а друг така, сякаш от себе си се отдалечава.
Ала всички все пак,
дълбоко в себе си носят 
Духът и кръвта на този народ
и на тази земя прекрасна.
И Тя ще ги повика скоро обратно.
Шепотът й дано чуят и се отзоват
свещеното в себе си и нея да пренесат
в нов свят и нови времена
на мир, хармония и светлина,
благословени с Мъдрост 
в Царството Божие на Любовта.

Деляна Ангелова
03.08.2017 г.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 218 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 03.08.2017 15:47
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2116457
Постинги: 946
Коментари: 884
Гласове: 3182
Календар
«  Август, 2017  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031