Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2550964 Постинги: 1121 Коментари: 962
Постинги в блога от 29.08.2016 г.
 Лейди Гая - Към земните деца

Скъпи мои деца, приветствам ви! Аз Съм Лейди Гая и се радвам много, че много от вас са избрали пътя за повишаване на вибрациите и прехода в новия свят на пето измерение, заедно с мен.
Дълго чаках да натрупате своя безценен опит в тримерния живот. Вие, като неосъзнати деца, дълго време погубвахте планетата: изчерпвайки недрата ѝ, замърсявайки атмосферата ѝ, убивайки природата…
Но аз търпях, скъпи мои, тъй като вие трябва да се учите и да получите скъпоценния си опит на душата, за да не постъпвате никога повече така, да направите избор да се грижите за околната среда, за своите по-малки братя, за планетата… да направите избор в полза на Единното Братство, на Любовта и Светлината.
Когато страдаш дълго, живеейки «неосъзнато» в тримерния свят, и веднъж, «отваряйки очи», виждате по-прекрасен свят, който винаги е съществувал редом, тогава всеки следващ ден, не живееш, а летиш на душевните си крила, радвайки се на всеки нов ден и на всеки опит, който е дарен свише.
И виждам, че доста много светли души започнаха да летят по пътя на живота си, а не да пълзят под тежестта на проблемите и несгодите. И колкото повече сте, тези ярки планетарни светулки, толкова по-скоро ще стане квантовия скок в съзнанието на много хора.
Ще станете импулс за тях, ще стартирате този преобразяващ процес в глобален мащаб. И душите, които са избрали възнесение във физически тела, обезателно ще се възползват от помощта ви, от чистата ви Божествена енергия и ще се възвисят много високо в развитието си.
Вече не може да се върнете назад и го знаете, скъпи мои. Приех много голям поток от преобразяваща енергия, фините ми тела преминаха огромна трансформация и очистване.
Аз се избавям от тримерния път, премахнах своята мисия и закрих опита на планета в ниски вибрации, избрах развитие в по-високи нива и всички мои деца, които искат същото, ще взема със себе си.
Разберете ме, скъпи мои, обичам ви всичките: и светлата душа, която се стреми към Бога и се развива, и неосъзнатото дете, което ми причинява вреди.
Не може истинска майка да обича някое повече, друго по-малко. И ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ ВИ! ОБИЧАМ ВИ, ДЕЦА МОИ! Знам, че тези «малчугани», които не се пробудят, ще отидат на друга планета, моя сестра. Тя ще ги приеме с радост и ще ги обича, също като мен.
Получавайки необходимия си опит в ниските вибрации, също ще могат да преминат пътя на възнесението заедно с планетата в определеното време. Ще кажете, че е много дълъг периода! Но във Вселената времето лети по друг начин и вашите земни години се превръщат в секунди и минути… Времето отминава незабележимо…
Сега съм радостна, че преминаваме на нов път от развитието си, в нова Божествена цивилизация, където всеки от вас има своето място, където всички живеят в радост и любов, без да вредят на никого.
Този свят е съвсем близко, той не просто е в друго измерение, а е вътре във вас, в сърцето ви… и колкото по-скоро го откриете, толкова по-бързо ще се прояви в реалността ви. Ще си отидат тъмните пластове, завеси, които ви обграждат от пето измерение и ще може да забележите красотата му, да се проявите в новите условия.
А сега, скъпи мои, моля ви, чистете своя вътрешен свят, за да съответствате на новото измерение, на новия творчески свят.
Аз Съм Лейди Гая.

Приела Магда, 26.08.2016 г.
Превод: Йосиф Йоргов
http://novzhizn.ru/detyam-planety-zemlya/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10066

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1286 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.08.2016 22:43
29.08.2016 17:49 - Пак сме Любов!

Сърца, сковани от липса,
копнеят Любов.
Като пустинята дъжда.
Като детето своята майка.
Онемели
спомнят си песента й нежна.
Изтръпнали от недокосване
лелеят ласката й топла.
Защо е толкова трудно
елементарните неща
хората да си отдават?
А вместо това 
все повече се отчуждават,
за Бога забравят,
на материята се отдават.
Душата си за пари продават.
И най-простичките неща 
лукс стават.
Хората забравят 
какво е поглед мил,
дума сгряваща отвътре,
прегръдка, в която да се отпуснеш,
Любов, в която да потънеш -
душата ти покой да намери
и да спре да трепери
от болка, от мъка, от тегоби,
че ангели дойдохме,
а сега сме като роби.
Но пропукват се стените,
ледовете се топят,
оковите разкъсваме
и вдишваме все по-дълбоко
това, което Бог ни дарява-
Дух на Свобода,
Дъх от Любовта,
проникновение на Мъдростта.
Огънят на Вярата
разпалва искрата 
в нашата душа.
И в този пламък изгаря
омразата, отчуждеността.
Вместо лед и студ -
топлота.
Зимата свършва, 
Пролетно възраждане идва
за Майката Земя,
за всяка нейна рожба мила,
Светлината си освободила
от мрак и сенки,
от страх и сън злокобен.
Будни сме,
отворени,
поемащи,
отдаващи.
Пак сме Бог,
пак сме Любов
и този път завинаги.

Деляна Ангелова
29.08.2016 г.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.08.2016 18:02
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2550964
Постинги: 1121
Коментари: 962
Гласове: 3625
Календар
«  Август, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031