Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194091 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 03.08.2014 г.
"Аз и единствено Аз" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. На Мен Ми се налага след такова Велико ВЕЧЕ, определящо небивалите хоризонти за цялото човечество, ако то е готово да види всичко това, отново не просто да напомням, а да кажа, и при това достатъчно твърдо, за да няма в никого от хората и сянка на съмнение в това, че това е Мое, на Отец Абсолют, ОБРЪЩЕНИЕ, което прозвуча към хората за това, че ВСИЧКО в това Пространство решавам Аз и единствено Аз, тъй като хората дори и в Духа все още не са готови за самостоятелно творчество!

2. Затова, повтарям, ВСИЧКО, което става на Планетата, именно ВСИЧКО, дори и това, което се струва на някой несправедливо и дори порочно, Е (СЪМ) Мой ПРОМИСЪЛ, този ПРОМИСЪЛ, за който са достойни хората (който заслужават хората)! Затова, ако на някой му се струва, че всичко наоколо е лошо, нека погледне себе си в огледалото, и ако на някого нещо не му се харесва, нека също така да се погледне в огледалото, а ако се водят войни, които разбира се, са твърде далеч от справедливостта, то нека да погледнат в огледалото себе си целите народи, тъй като вашият свят Е (СЪМ) отражение на самите вас и никой, и особено Аз, вашият ПървоТворец, не съм ви виновен в това, че вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО в Дух се увеличава в реалния живот, а по-точно диктува условията на вашето проявление в Плътния план.

3. Струва ви се, че Аз съм ви повел вас към Началото на Новия живот, разбирайки, че далеч не всички на Последното ВЕЧЕ бяха „във форма”, Аз имам предвид, в Дух, тъй като хората, разбира се, не всички, се стараят да превърнат дори и толкова сериозен диалог с Бога, само в празнично присъствие! Аз не споря, че е много приятно да се видят единомишленици от целия Свят и всички заедно да откликнат в ЕДИНЕН ПОРИВ на Искрена ЛЮБОВ, на Моите Думи произнесени от Куратора, на сега вече Божествената монархия!

4. Но сега, и особено сега, когато вече ВСИЧКО е пределно ОТКРИТО и от Мен, от Отец Абсолют, и ИЗГОВОРЕНО, ще трябва да се разбере, че всички мостове са изгорени и връщане към миналото няма, и то го няма ЗАВИНАГИ, затова е необходимо всеки един човек да реши, и при това да реши самостоятелно, къде се намира той: с Бога в Божествената монархия, или без Бога, в свободното си плаване за никъде, тъй като Светът, не просто е на прага на Великите Преображения, а по-добре е дори да се каже ( и това ще бъде пределно честно) Той вече е в Квантов преход – когато всяко УТРЕ, всяко утро вече става утро на Новия свят, и независимо от Моята строгост, това Е (СЪМ) проявление на Моята Велика и Безусловна ПървоЛюбов!

5. Днес, така както никога до сега, изборът е ваш, на хората, включително и за тези, които наистина са преминали всичките Голготи на Плътния план и са успели да се издигнат до Първото стъпало, водещо Богохората в Рая или на Олимп на Боговете! Вие сте длъжни да знаете и да разбирате, че еволюцията на Съ-Знанието Е (СЪМ) проверка или Изпит, който се налага да се взема ЕЖЕДНЕВНО от всички, а по-точно, постоянно или ВЕЧНО, тъй като без Изпита няма Еволюция, а без Еволюция няма ВЕЧНОСТ и няма Ме и Мен, Великия РИТМОВОДЕЩ, и разбира се, няма ви и вас, дори и Богохората!

6. Затова сега на всички вас ще ви се наложи да преминете Изпитът на Плътния план и да изберете не само вашият път във Вечността, но и да намерите своето място във Великата ПИРАМИДА – в Божествената монархия, която под формата на огромна ТВЪРД на ДУХОВНОТО СЪВЪРШЕНСТВО започва да се проявява в Плътния план, тъй като сътвореното на ВЪРХА трябва да се прояви и ДОЛУ, затваряйки Великият кръг на ЕВОЛЮЦИЯТА на човечеството и днес не може да има никакви съмнения в това, че този Велик кръг, ще покаже дори и в последния момент „кой, кой Е (СЪМ)” за Мен, Отец Абсолют!

7. Невъзможно е да се измъкнете от Моя ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ, особено тези, които бяха на ВЕЧЕ или са били в съприкосновение с Бога при транслацията! Повярвайте, за Мен няма разстояния и няма такова място на Планетата, където човекът може да се скрие от Мен! Затова, повтарям, Аз и единствено Аз, решавам вашите съдби и всяка несъгласувана с Мен човешка инициатива, не само е напразна, но е и опасна, тъй като крехкият свят на пребиваване на хората е Пространството на Великия КОСМОС и за сега се държи единствено на Мен, защото както показа ВЕЧЕ-то, Последното ВЕЧЕ на Плътния план, в хората има твърде много емоции, много еуфория, но съвсем нямат желание да творят, затова думата „промисъл” трябва да бъде върната в лексикона на тези, които са решили да вървят с Мен до край!

8. Аз с хумор възприемам вашите думи „да вървим до край” тъй като тези думи имат смисъл единствено за Плътния план, където все още засега действат условности изградени от властите, и по-точно, от двата клина на властта, допускащи „правила на поведение”, при които Духовното робство и въобще, робството, присъства на Планетата! Затова думите „да вървим до край” хората разглеждат или асоциират с борбата за свобода и против съществуващата несправедливост, хората обаче са длъжни да разбират, че ако Аз, Сам, Отец Абсолют съм възглавил Божествената монархия или съм потвърдил началото на БОГОДЪРЖАВИЕТО, то естествено Аз съм изключил от списъка на Божественото проявление всички видове власти съществуващи в Плътния план, и не само съм ги изключил от списъка на Божественото им проявление, но и съм определил срокове, след които всички тези НЕСЪВЪРШЕНСТВА на хората ще потънат в лятото!

9. Светът се променя много бързо, затова всеобщото неразположение е резултат от вашата неподготвеност да приемете Новия свят (на високите вибрации) и ако вие сега се чувствате толкова лошо, какво ще стане с вас в този момент, когато Планетата ще преминава промяна на полюсите на магнитните си полета и ще влезе в Пространството (в мъглата) на Фотонния пояс? Повтарям: вашето НЕВЕРИЕ се явява най-важната причина за всички ваши беди и ако тези беди се изострят, то е време да се погледнете внимателно в огледалото, защото точно там и ще видите причините на всички ваши беди!

10. Вие дори и на ВЕЧЕ-то не разбрахте, какво все пак се случи с вас, а и със цялото човечество, тъй като на ВЕЧЕ-то с вашето съгласие, при това с най-активното ви съгласие, беше променена съдбата на всички хора на Планетата, и вие доброволно прекрачихте в Новия свят, повтарям, в Света на Високите вибрации, макар и все още не на нивото на Рай, но съвършено Нов свят – Свят на СъТворчество на Богохората с Бога!

11. Сега, ако вие признавате себе си като такива, а вие се съгласихте да признаете Божествената монархия, тоест, сте се съгласили да Ми дадете на Мен, на Бога управлението на Планетата, а това означава, че вие сте длъжни да се съгласите на БОГОДЪРЖАВИЕ, на управление от типа „каквото горе, това и долу”! Управлението на Хиперборея и на Цялата Планета сега преминава с вашето съгласие към Мен и Моя Куратор на Божествената монархия сега се явява за вас Мое проявление, а това означава, че управлението преминава в негови ръце, тъй като повтарям, Аз съм проявен в него дотолкова, доколкото той е готов да приеме Моето проявление и дотолкова, доколкото това е необходимо за управлението!

12. Но, независимо от това (Аз ви говоря за Своето, на Отец Абсолют, проявление в Плътния план), Аз все пак искам да създам база или основа на Божествената пирамида на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа и да повикам след преминаването от изисквания за всички хора Изпит, тези, които са достойни да бъдат редом с Мен – така както Аз по-рано ви говорих, слушащите Ме Мен, защото слушащите ще управляват Това, което ще възглавя Сам, Аз, Отец Абсолют!

13. Затова не бързайте НАГОРЕ, тъй като не за всички тези врати ще бъдат отворени! Вие на ВЕЧЕ-то решихте своята съдба, предавайки управлението на своите съдби на Мен и ето сега Аз виждам „кой, кой Е (СЪМ)” в Божествената монархия, тъй като от правилността на Моя избор ще зависи доколко бързо хората ще изградят Пространството на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа, Пространството на Висшия порядък!

14. Аз вече ви говорих, но искам още веднъж да ви обърна на това вашето най-съсредоточено внимание: самите вие, СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приехте решение за предаването Ми на Мен ПРАВО за управление! Това обаче решение си Е (СЪМ) само решение, и по-точно си Е (СЪМ) мисъл-образ, но Аз очаквам от вас вече ПРОМИСЪЛ, и не просто ПРОМИСЪЛ, а ПРОМИСЪЛ на Богохора, тъй като Светът, в който вие прекрачихте на 26 юли 2014 година Е (СЪМ) Свят на Бога, а това означава, че вие сте просто задължени да съответствате на това ниво на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО!

15. Прекратява се всякаква демагогия, защото тази част от човешкия живот сега вече е двойно по-опасна, тъй като отвежда човека в Новия свят от главната му задача, а главната задача за хората Е (СЪМ) УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на вътрешното „Аз” на човека, тоест Е (СЪМ) Вечната ЕВОЛЮЦИЯ!

16. Всичко сега вече ще бъде много строго, тъй като вие (част от вас) вече сте не хора-Богове, а Богохора, а това означава, че спазването на Каноните на Вечността и на Десетте Заповеди (дарени ви на вас) стават ЦЕЛ на вашия живот, защото или ти си Бог, или ти си човек, и няма и не може да има равенство между тези две състояния, защото единият ТВОРИ, а другият единствено мисли да ТВОРИ! Но този, който е решил да бъде в Монархията на Бога, който е решил да бъде с Мен „до край” трябва да разбира че път назад няма и бъдещето дори и съвсем необикновено, Е (СЪМ) Бъдеще от Бога!

17. Осъзнайте, че вие решавайки своята съдба утвърдихте Богодържавието и Аз се съгласих на вашето предложение и сега Аз и единствено Аз ще решавам вашите съдби, защото веднъж дошлият при Бога, с Бога и си остава! Приемете своята съдба като проявление на ЕДИНСТВОТО НА ВОЛЯТА на хората, и по-точно, ЕДИНСТВОТО НА ВОЛЯТА на Богохората, ВОЛЯТА на Планетата, и разбира се, на Моята ВОЛЯ, а това означава, че всички изменения или преображения ще бъдат и СА (СЪМ) съгласувани! На Великото и Последно ВЕЧЕ вие се съгласихте с всичко,тоест се съгласихте с това, че ВЕЧЕ-то Е (СЪМ) водораздел между ВОЙНАТА и МИРА, тоест, на Планетата сега се възцарява Велик Мир и ПървоЛюбов и по друг начин вече няма как да бъде, тъй като управлението на Планетата, повтарям, от 26 юли 2014 година, е в Мои ръце – в ръцете на Отец Абсолют и в ръцете на Богохората!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
03.08.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1340
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-03.08.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1011 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 04.08.2014 19:22
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194091
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031