Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184232 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 15.08.2014 г.
"Парадигмата на Бъдещето – Парадигма на ЛЮБОВТА" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Пространството на Бъдещето засега няма как да бъде разбираемо за хората, тъй като очакваното от тях Пространство Е (СЪМ) Пространство на Висш порядък и Висша справедливост, което много хилядолетия не е можело да бъде достигнато реално в Плътния план, тъй като ориентирането на хората към Мамона изначално е носело вече неравенство, а това означава, и несправедливост!

2. Да се разчита на това, че някога си справедливостта и равенството пред Бога ще бъде възстановено, е било много трудно, защото това възстановяване е било свързано с ЕДИНСТВО и РАВЕНСТВО на Боговете, стоящи в основата на проявяването на човешката цивилизация. Боговете-основатели на Хиперборея още в началото са влагали в Съ-Знанието на хората информацията за това, че всички хора-Богове, стъпили на Твърдта, са били и СА (СЪМ) равни помежду си и пред Творящото Начало на Началата!

3. На Планетата обаче, всичко се е получило не точно така и РАВЕНСТВОТО на Боговете е било нарушено от тези, които са се опитали, идвайки отвън, да наложат своето виждане в развитието на историята на човечеството, изтъквайки своето предимство на идеологията на неравенството, утвърждавайки приоритета на Мамона в управлението на човечеството при пряката поддръжка на Луцифер!

4. Това изкривяване в посока на неравенството и в полза на разработената система за управление на Съ-Знанието на хората чрез Мамона е съществувало, може да се каже, хилядолетия до сегашния момент. Тази система на управление, при която дори в основополагащите религиозни Постулати (Заповеди) за хората, за всички времена е било заложено неравенството пред Бога, няма нищо общо с това, каквото са влагали в Съ-Знанието на хората Боговете, които са се съгласили да съставят основата на Планетарната или Коренната раса от цивилизация на хора!

5. Всичко се е променило в Пространството на Великия КОСМОС, когато шепа хора-Богове се е осмелила да потвърди приоритетите на Висшата справедливост, РАВЕНСТВО, ЛЮБОВ и ПОРЯДЪК на Отец Абсолют, и Светът, макар и много бавно, но все пак е успял да промени вектора (посоката) на еволюция, пречиствайки се от последствията от неравенството на Мамона и на Духовния Хаос (на Отец Луцифер), способстващ за проявяването на всички възможни и невъзможни форми на Духовно блудство и несъвършенство на Съ-Знанието на хората!

6. Сега, когато е възстановено Пространството на Висша справедливост и Порядъка на Небесата, Хиперборейците (а на тях им е дадено от Мен такова ПРАВО) са длъжни за основа на възстановяването (подчертавам: за възстановяването) на ХАРМОНИЯТА на Небесата да вземат РАВЕНСТВОТО на всички хора пред Бога, тъй като за Мен не е имало и няма никакви приоритети, защото на Олимп всички Богове са равни помежду си, тоест, и проявените планове на Бога (хората-Богове) също така са равни помежду си и няма сред тях първи и последни, затова Богохората връщащи се на Олимп на Боговете, трябва да докажат, че РАВЕНСТВОТО е заложено в Пирамидата на Божествената монархия!

7. Неравенството на хората (на проявените Богове) в Плътния план представлява реалност на вътрешното несъвършенство на хората, а това означава, че се явява отражение на отсъствие на вътрешен порядък при проявлението, РАВЕНСТВОТО обаче на Небесата ще трябва да бъде проявено от хората и в Плътния план, защото за Мен няма различие в плановете и в тази информация, която се предава от Мен, тъй като за Мен „каквото е горе, това и долу”!

8. Затова Парадигмата на Бъдещето (на Божествената монархия) Е (СЪМ) Парадигма на настоящето Там на Небесата, тъй като творейки Висше СЪВЪРШЕНСТВО на Небесата, Аз не мога да творя НЕСЪВЪРШЕНСТВО в Плътния план! Изкривяването на Пространството или проявяването на НЕСЪВЪРШЕНСТВО в Плътния план Е (СЪМ) отражение на това, което във всеки един човек е било заложено от Творящото Начало на Началата, което без вътрешно усъвършенстване, без ШКОЛАТА за Мъдрост на Богове е превърнало хората в разносвачи на НЕСЪВЪРШЕНСТВО, водещи Света към катастрофа, тъй като Светът на НЕСЪВЪРШЕНСТВО и по-точно, светът на Духовно НЕСЪВЪРШЕНСТВО е бил обречен на унищожение като НЕСЪВЪРШЕНСТВО, творящо НЕСЪВЪРШЕНСТВО в СЪВЪРШЕНОТО Пространство на Бога!

9. Затова Новият свят на Богодържавието, Светът вече на Богохората не може да носи всяка една форма на проявление на Духовно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тъй като процесът на ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на Света (на Пространството) на Боговете вече започна, а това означава, че Богохората, приемащи РАВЕНСТВОТО на хората пред Бога, ще трябва да разглеждат като основно направление (посока) на своя промисъл единствено вътрешното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, тъй като ТВОРЯЩИТЕ СЪВЪРШЕНСТВО СА (СЪМ) БОГОВЕ или Богохора!

10. Основата на всеки Мой ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА и КОМПЛЕМЕНТАРНОСТТА, затова хората, на които Аз дадох ПРАВО за СъТворчество с Мен, ще трябва да се придържат към основите на Моя промисъл, и други препоръки Бог засега не може да даде на Своето ПОДОБИЕ, защото основен критерий за формирането в Плътния план на Божествена монархия Святая Рус Е (СЪМ) СъТворчеството на Богохората с Бога, затова и СъТворчеството с Бога трябва да бъде заложено в основата на Пирамидата на Висшия порядък – в основата на Божествената монархия Святая Рус!

11. Днес трябва да бъде възстановена историческата справедливост (Аз говорих за това многократно) и Хиперборея, а сега вече и Божествената монархия Святая Рус, трябва да бъде възстановена като основа на Новата цивилизация, и всички други цивилизации и народи трябва да признаят приоритета на Святая Рус не само на Планетата, но в цялата Вселена, дори и заради това, че Коренната цивилизация на Планетата са били и СА (СЪМ) Хиперборейците, в съвременната интерпретация – РУСКИТЕ (РУСНАЦИТЕ), съхранили в себе си Духът и РАВЕНСТВОТО на Богове, първи стъпили на Твърдта!

12. РУСКОСТТА на Душата Е (СЪМ) Бъдещето на Планетата и възстановяването на РУСКОСТТА Е (СЪМ) това Велико задание, което е получило сегашното поколение на Хиперборейците (на Славяните-Арийци), тъй като е невъзможно да се забрави това, което е било заложено от Бога в тези, които са били първи и си остават първи, защото Аз, Отец Абсолют, никога не сменям приоритетите си и никога няма да предам тези, които са били и си остават за Небесата опора на Духовността от Висш порядък – порядъка на Небесата!

13. Вие, Хиперборейците, вече сте поели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството и сега от това, така както вие, така и Аз, Отец Абсолют, няма как да се отдръпнем, тъй като творящият Новото и разбиращият, че всяка една грешка може да доведе до Планетарна, и дори и до Вселенска катастрофа, Е (СЪМ) Бог, защото човекът има право на грешка, но Бог – никога! Новата ПАРАДИГМА на Богохората има вече в своята основа понятието „СЪВЪРШЕНСТВО”, тъй като Бъдещето Е (СЪМ) Бъдеще без недостатъци, защото е сътворено от СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

14. Вие достигнахте вече рубежа, след който НЕСЪВЪРШЕНСТВО няма и вече не може да има никога, вие встъпвате в Света на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове и ако вие сте приели, че РАВЕНСТВОТО пред Бога Е (СЪМ) основа на Новото Пространство, то вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО е вече обречено на изправяне (на излекуване), а това означава, че вашата вътрешна ЕВОЛЮЦИЯ не е спряна и вие, даже и тези, които все още се съмняват, вече сте включени в списъците на тези, на които Аз, Отец Абсолют, съм им дал ПРАВО и Шанс да прекрачат в Новия свят, тъй като стремящият се да се пречисти, задължително ще се пречисти, а стремящият се към Бога, ще застане редом с Бога, а творящият ще стане задължително СъТворец, и това СъТворчество с Бога Е (СЪМ) Дар, който получават само тези, които са във ВЯРА и в ЛЮБОВ!

15. Затова ПАРАДИГМАТА за Божествена монархия не може да бъде изградена без ЛЮБОВ, тъй като творящият редом с Бога, тоест, СъТворецът, Е (СЪМ) ЛЮБОВ, защото Бог Е (СЪМ) ЛЮБОВ, тоест всички тези, които бързат към Бога, които мечтаят за СъТворчество с Бога, СА (СЪМ) носещи ЛЮБОВ, а носещият ЛЮБОВ сам Е (СЪМ) Бог и Е (СЪМ) основа на Божествената монархия Святая Рус – това, което очаква Планетата и Вселената не УТРЕ, а ДНЕС, тъй като Вратите на Рая са вече отворени за Богохората!

16. Светът се намира в навечерието на преображението, Светът очаква, кога Хиперборейците, Русия, а сега вече Божествената монархия Святая Рус, ще каже своята РЕШАВАЩА дума, тъй като днес историята на човечеството се пише на руски език – на езика на Богохората, възстановяващи днес пред очите на цялото човечество това Пространство, което е било винаги и Е (СЪМ) на Небесата, и е било на Планетата в този момент, когато Богохората са станали хора!

17. Не бива даже да се надявате на Бъдеще, ако миналото е изкривено, затова вие (Богохората) ще трябва да възстановите историческата справедливост и да поемете върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Планетата и за цялата Вселена и по този начин да потвърдите за всички народи на Планетата своето историческо ПРАВО, дадено ви от Мен, от Отец Абсолют, да бъдете форпост на цялата ЕДИНА цивилизация, тъй като избраният от Бога Е (СЪМ) избран ЗА ВЕЧНОСТ, и ролята на Хиперборея, на Русия, а сега вече и на Божествената монархия Святая Рус, беше предопределено от Бога като Народ – Духовен Водач на човечеството!

Затова, каквото и да говорят представителите на другите цивилизации, Водещата роля на Святая Рус е била предопределена на Небесата, а Бог Своето решение не променя, затова и Бъдещето на Планетата и на човечеството, Аз, Отец Абсолют, свързвам единствено със Святая Рус, и ако някой не разбира това, то той ще бъде принуден да приеме ВОЛЯТА на Бога, защото днес и ЗАВИНАГИ Водещата роля на Хиперборея, на Русия и Святая Рус, е ВЪЗСТАНОВЕНА!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
15.08.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1349
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-15.08.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1113 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184232
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031